Kymenlaakson Partiopiirin lippukunnille

Syksyllä alkanut partiokausi alkaa olla lopuillaan ja takana on poikkeuksellinen partiokevät.

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Kymenlaakson Partiopiirin lippukuntien kiitokset.

Kiitos, että järjestätte mahdollisuuden osallistua partioon.

IlveksetKiitos paljon kaudesta kaikille ohjaajille. Tosi hyvin otitte uuden jäsenen mukaan ja sekä vanhemman että lapsen mielestä partioon oli helppo ja kiva tulla.
 Kiitos Elinalle
 Kiitos LPKJ Minnalle
 Kiitos Elinalle lasten luotsaamisesta Kuohu-leirillä
TunturikauriitIso kiitos kaikille Kantsuille, että meidän lapsella on harrastus. Ei ole kuin tämä yksi, mutta tämä onkin erittäin mieluinen.

Hän pitää erityisesti nuorista johtajistaan. Olette omalla toiminnallanne hienoja esimerkkejä lapsille, niille tuleville johtajille.

Kotona ei paljon hiiskuta, mitä partiossa kulloinkin on tehty, mutta mielellään sinne aina lähtee. Isompia reissuja odotetaan innolla jopa kuukausia etukäteen.
VillikissatKiitos kaikille jotka mahdollistavat partio toiminnan.
Pöllön poikasetHanna, on mitä parhain johtaja. Hän on keksinyt mitä ihanempia juttuja, kuten laavuiltoja, uimahallia ja ihania mäenlaskuhetkiä. Tyttäreni viihtyy partiossa ja hänestä on mukava mennä sinne, koska laumassa on mukavaa. Ja iso osa siitä johtuu hyvästä johdosta!
Myös poikkeusaikana on Hanna mainiosti järjestänyt ulkotapahtumia sekä tiedottanut meitä vanhempia muutoksista ja tapahtumista erittäin hyvin!
Hyvä Hanna!
Ja hyvä te kaikki vapaa-ehtoiset jotka pidätte mahtavaa harrastusta lapsille yllä!
KIITOS!
PandapuputJossu ja Tintti: Kiitos!
Ootte ihan mahtavia, aina kulkee tiedotus ja toiminta on lapselle mieluisaaa!
HavunneulatSuperiso kiitos että mahdollistatte tämän ryhmän olemassaolon! Ilman teitä partio ei olisi lapsestamme niin kivaa ja innostavaa. Kiitos että olette!
IlveksetSuuret kiitokset ryhmän vetäjille partio-ohjelman mukaisesta, innostavasta ja monipuolisesta toimtavuodesta!
 Merituikut Kotkasta, teillä ei ketään potkasta...! Lämpimät kiitokset kaikille lippukunnan ryhmien johtajille viikkotoiminnan pyörittämisestä, sitoutumisesta tehtävään ja innokkuudesta keksiä monipuolista partiokivaa nuoremmille! Hyvä, kiva, bra, antaa tulla lisää vaan!
TuliketutSuuri kiitos Tiinalle ja Teemulle kuluneesta kaudesta! Arvostan työtänne lasten harrastuksen parissa ja myös lapset taitavat viihtyä kanssanne! 🙏❤️
IlveksetKiitos aktiiveille,ketkä jaksavat villiähköäkin laumaa paimentaa.
 Kiitos Käpy! Uhraat kaiken aikasi partiolle.
IlveksetRyhmän vetäjille suurkiitokset! Teette upeaa työtä.