Lapin Partiolaisten lippukunnille

Syksyllä alkanut partiokausi alkaa olla lopuillaan ja takana on poikkeuksellinen partiokevät.

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Lapin Partiolaisten lippukuntien kiitokset.

KuksakeisaritIso kiitos Metrille joka on tsempannut ja aina ollut valmis auttamaan ja vastannut kaikkiin hölmöihinkin kysymyksiin.
NaalitKiitos että haasteellisesta ajasta huolimatta olette jaksaneet pyyteettömästi järjestää harrastuskertoja mahtavan ja hyödyllisen harrastuksen parissa!

Kiitos siitä, että olette olleet esikuvina ja omalla esimerkillänne innostaneet lapsiamme partioaatteen, luonnon ja retkeilyn teemoissa.

Kiitos että olette mahdollistaneet tärkeän harrastuksen ja toteuttaneet sen turvallisesti. Tuokoon karma teille paljon hyvää partiotoiminnalle antamanne työpanoksen tilalle!
SaamepartioryhmätKiitos teille, jotka mahdollistatte tämän! ♡
Lapin PeikotKiitos jälleen tästä partiovuodesta 🧡🧡
 MARIKA,MARIA: ISO KIITOS KAIKESTA ILOISESTA,KÄRSIVÄLLISESTÄ ,MUKAVASTA TOUHUSTA NUORTEN KANSSA,OLETTE HUIPPUJA.SATOI TAI PAISTOI.KIITOS.
 Kiitos Viiville! Silja tulee aina niin hyväntuulisena partiosta kotiin. Muistan, kuinka itselläni oli myös perheen ulkopuolisia, turvallisia aikuisia ja kuinka onnellinen olin heistä. Nyt olen onnellinen, että omallakin lapsellani on tällainen aikuinen. Teet niin tärkeää työtä. Kiitos ❤

Ritulle kiitos vauhdikkaista partioilloista ja -retkistä 🙂

Tyttö aloitti partioharrastuksen syksyllä, kovasti on tykännyt. Kiitos kovasti vapaaehtoisille, kun mahdollistatte hienon harrastuksen! Erityisesti yönyliretket ovat jääneet lapsen muistiin parhaina hetkinä.
 Kaunis Kiitos M & E.T siitä, että olette luotettavia ja turvallisia aikuisia meidän kylän pienille sudareille. Haluatte vilpittömästi jakaa osaamistanne ja taitojanne lapsille. Lapset ja vanhemmat kiittää!
AhmatAivan mahtavia puuhia ovat lapset päässeet tekemään. Johtajat tarjoavat oman kotinsa laumailtojen pitopaikaksi. Merkkejä on tehty paljon erilaisia.
Hienoa että jatkat meidän partioharrastus. Olen ylpeä.
Kiva että olet meidän lpk-johtaja. Tuntuu tosi hyvältä. Iso KIITOS.
Kiitos Hanna, oot mukava, hauska ja reilu!
Hanna: Kiitos ❤
Ode: Kiitos ❤
Olipa oikeastaan tapahtuma mikä tahansa, niin homma sujuu, kun on hyvää ruokaa ja riittävän usein. Meidän lippukunnassa on jo vuosia syöty vaihtelevaa, maittavaa ja täyttävää ruokaa. Kätevä emäntämme heiluttaa oikealla kädellä soppakauhaa ja vasemmalla hoitaa vielä monta ongelmaa ja käytännön pulmaa, joita isolla porukalla aina väistämättä tulee vastaan. Uskomaton tehopakkaus, kiitos!
LoitoKiitos opettavaisesta kaudesta
Lapin LaamatKiitos upeille Susipirkkojen joukoille kuluneeata kaudesta!! Ja erityiskiitos Ewelle Laamojen retkistä!
KarhukoplaIhania naisia jotka jaksavat, Kaisa ja Priitta kulkea ja toimia lasten kanssa, vaellusta Muonion maisemissa ja ovat ihania kannustavia jokaiselle lapselle, ruusuja heille
KärppävartioUskomattoman hienoa ja sitoutunutta työtä nuorilta vetäjiltä. Olette esimerkkejä seikkailijoille, jaksatte vuodesta toiseen järjestää mukavia retkiä, elämyksiä ja seikkailua lapsille ja olemme tosi kiitollisia, kun pojalla on mahdollisuus olla mukana näin hienossa harrastuksessa. Ilman teitä se ei olisi mahdollista. Tästä jää lapselle jälki sieluun ja mieleen koko elämän ajaksi.
Kärppä-vartioErittäin ansiokasta, säntillistä ja laadukasta toimintaa nuorilta miehiltä, jotka jaksavat viikosta toiseen muksuille järjestää mukavaa ja kehittävää tekemistä. Erityiskiitos Ilkalle aktiivisuudesta. Iso kiitos, että mahdollistatte lapsille tärkeän harrastuksen!
KärpätEn voi riittävästi korostaa Ilkan ja kumppaneiden panosta. Ilman heitä arvokasta harrastusta ei olisi. Ilkka johtaa hommaa kaikin puolin taitavasti tarjoten Seikkailijoille monipuolista ohjelmaa ja pitäen meidät huoltajat myös mukana keskusteluissa. Myös Aleksi on ottanut hienosti johtajuutta ryhmässä. Anten rooli on aiemmassa vaiheessa ollut kaikin puolin vahva vartion identiteetin muodostumisessa.

Tiedän, että johtaminen vie paljon aikaa ja vaatii suunnittelua. Suuret kiitokset tehdystä työstä.
KärppäHieno homma kun järjestävät mielenkiintoista, asialista ja reipasta toimintaa. Toiminta on ollut kaikinpuolin hyvää, kiitos.
KiiltomeduusatKiitos reippaille ja mukaville johtajille:)
 Iso kiitos kaikille johtajille! Lapset ovat tykänneet
Supertytöt, sisupartioIhanaa kun olette jaksaneet erityisten lasten kanssa niin monta vuotta. Suuri kiitos ja salillinen etä ruusuja 🌹 ❤️  ❤️❤️
  
HuuhkajatKiitos Huuhkajat ryhmän ohjaajille hienosta työstä 🙂
NaalitTodella tärkeää ja merkityksellistä työtä jolla annetaan kokemuksia ja taitoja, joita ei vanhemmat aina erilaisista syistä johtuen pysty lapselle tarjoamaan. Ikuisesti kiitollinen!
NaalitKiitos, kun viet lapsia niin paljon retkille ja luontoon.
NaalitKiitos, kun mahdollistatte harrastuksen antamalla aikaanne toimintaan ja jaksatte keksiä erilaisia toimintoja.
Partio on hyvä harrastus, edullinen.
Kerran partiolainen, aina partiolainen 🙂👍.
Partio on kiva leikki 😊.
IlveksetKiitos ohjaajille, lapsi on joka kerta innoissaan ja tulee tyytyväisenä kololta, pikku retket sekä yhden yön retket myös odotettuja ja pidettyjä. Mahtavinta oli tänä keväänä HILEelle osallistuminen, kiitos siitä ohjaajille ja kaikille järjestäjille ❤

Kiitos koko teidän porukalle, kun annatte lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa!

TahmatassutKiitos siitä kaikesta (tosi paljosta!), mitä teette lasten ja nuorten hyväksi täällä Pellossa❤️
Riikka ja Jose (Labbis)
UndulaatitLämmin Kiitos Marru! Taas on yksi haastava koronavuosi monine kiemuroineen ja pettymyksineen takana, kun hyvät suunnitelmat ja valmistautumiset, reen pakkaukset, ovat mitätöityneet. Silti olet jaksanut aina innostua suunnittelemaan uutta ja kannustanut nuoria mukaan toimintaan. Lämmin kiitos Jerelle myös. Kiitos vanhempien ja ennen kaikkea nuorten Tarpojien puolesta.
 ISO KIITOS HANNU-PEKALLE
UndulaatitKiitos Marrulle ja kaikille lippukunnan aktiiveille!
PikachuKiitos Minnalle ja muille lippukunnan aktiiveille!
SudetKiitos Sudet-ryhmän ohjaajille!
SudetKiitos mahtavasta työstä. Lapsemme on nauttinut partiossa käymisestä, partiossa on hyvä meininki ja sinne on ilolla aina lähtenyt ja hymy korvissa tullut takaisin. Monipuolisia ja opettavaisia tehtäviä ollut.
KärpätKiitos, kun jaksatte antaa mahdollisuuden hienoon harrastukseen.
PerhepartioKiitos väsymättömälle ja aina iloiselle lippukunnanjohtajallemme! Olet ässä!
 Uskomattoman monipuolinen ohjelma ja toteus.
Kiitosx🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PerhepartioKiitos, että lippukunnassa on mahdollista osallistua myös perhepartio toimintaan. Kokoontumiskerroilla on opittu paljon uusia juttuja ja uusia partiokavereita on löytynyt. Innolla odotetaan aina seuraavaa partiokokoontumista. Kokoontuminen 1-2 kuukaudessa on sopiva määrä.
 Kiitoksia kuluneesta vuodesta!
 Kiitokset aina positiivisille ja iloisille Sadulle ja Anulle. Teette upeaa työtä😊
 Todella suuret Kiitokset <3
 Suuri kiitos vapaaehtoisille. Hienosti järjestettyä toimintaa nuorille 😀
Tuliketut/SeikkailijatIso kiitos vetäjille. Monipuolista ohjelmaa ja sopivasti kiinnostavia ja onnistuneita retkejä.
 Huikean kivaa toimintaa tuntuu olevan, lapsi on energinen ja iloinen partion jälkeen. Lippukunnassa tuntuu olevan mukava yhteishenki kun toimintaa järjestetään välillä kaikenikäisille yhtä aikaa. Kiitos ahkerille ohjaajille!
 Ihana että pienellä paikkakunnalla järjestetään partiota! Partioon lähtöä odotetaan innolla. Tsemppiä lapsilauman hallitsemiseen johtajille, teette tärkeää työtä!
 Huippuhommaa teette. kiitos
 Simon Maksniemen ryhmän vetäjille iso kiiros, erityisesti Kikalle. Hän tekee hyvää työtä nuorten kanssa ja antaa heille hyviä oppeja ja ohjeita.
Simon kuutitKiitokset kaikille! Teette arvokasta työtä! Aurinkoisia päiviä!
 Ootte kyllä huippuja tyyppejä, lapset tykkää teistä ja toiminnoista, on kivaa tekemistä ja oppii uusia juttuja.  💐 kiitos kuluneesta vuodesta🌺
Ilvekset sudenpentulaumaKiitokset vetäjille. Lähinnä ulkoilua, ulkoilla voi säällä kuin säällä. Monenlaisia kädentaitoja olette järjestäneet. Erilaisia tapahtumia ja muiden laumojen tapaamisia. Vanhemmat myös voivat osallistua. Kiitokset monipuolisuudesta.
SaimaannorpatKiitokset monipuolisuudesta vetäjille. Ehdottomasti nro 1, unohtumaton yön yli retki saareen hiihtäen. Muitakin erilaisia kerho kokoontumisia, esim laavu, maliini, jousiammunta jne.. Kädentaitoja olette opettaneet. Kokoontumisia myös muiden laumojen kanssa. Kiitos👍❤️