Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukunnat

Syksyllä alkanut partiokausi alkaa olla lopuillaan ja takana on poikkeuksellinen partiokevät.

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukuntien kiitokset.

Kiitos kaikille jotka ovat mahdollistaneet Aarnivalkeiden toiminnan Jakomäessä jo vuosia - Kiitos erityisesti Marialle Lauralle ja Mirrille!

Pandat: Partiossa kivointa on lähiluonnossa liikkuminen ja piirtäminen! 

 

Sinisorsa: Suurkiitos teille! Teette tätä suurella sydämellä, vaikka välillä saattaa teidän vapaa-aika olla kortilla. Kokoontumiset ovat kivoja ja teillä oli mielenkiintoisia aiheita. Yökolo oli hauska! Kun kysyin juuri äsken tytöltäni mikä partiossa on kivaa, niin hän sanoi että kaikki. Kiitos teille siitä, että partioon on aina kiva tulla! Hyvää kesää!

Jänkäkurppa: Iso kiitos Markolle vuosien pitkäjänteisestä työstä. Olet tehnyt lapsestamme eräkävijän rauhallisella ja varmalla otteella.

Kiitos kuluneesta kaudesta. Lapseni on aina mielellään tulossa ja viihtyy partiossa ja leireillä todella hyvin. Tapahtumissa on iloinen, innostava ja positiivinen ilmapiiri!

Merimakkarat: Suuri kiitos vetäjille, aivan upeaa että partio jatkui etätoimintana koronan ajan! Ja muinakin aikoina, on todella hienoa, että lapsella/nuorella on tällainen harrastus ja jaksatte vapaaehtoistyötä muun työn, elämän ohella.

Kiitos vetäjälle etätapaamisista erityisesti korona-keväänä. Se tuntui olevan viikon kohokohta 13-vuotiaalla!

Upeaa toimintaa!! Hienosti hoidettu ja järjestetty!!

Oravat: Kiitokset johtajille koko vuodesta, ja erityiskiitos vielä korona-ajan toiminnasta, joka jatkui hienosti etäkokousten muodossa läpi kevään. Kiitos!

Mammutit: Kiitos ihanat mammuttien johtajat! Lepakolla oli ihan paras sudariaika Hakatytöissä! Olette supereita!

Koirat: Kiitokset Anikselle! Hienoa, että koronasta huolimatta toiminta jatkui etätapaamisilla. Hyvää kesää 🌞! 🐒

Karhunpennut: Kiitos poikkeuksellisen kevään tarjoamista harjotteista, vaikka olikin haasteita järjestää kolkkaa tekemään niitä itsenäisesti. Kiitos myös syksyn mahtavista kokemuksista. Partion jatkumista odotellaan kovasti, etenkin leirejä.

Erityiskiitos etäpartioleirin järjestämisestä. Sai hyvän syyn lähteä telttailemaan.

Piraijat: Silmämies on aivan mahtava! Hän hyppää syksyiseen mereen, jotta pojat voivat harjoitella meripelastusta, vie poikia onkimaan rannoille ja saaristoon

Pihaus: Kiitokset ryhmän nuorille ohjaajille, Filip, Anni ja Sopuli, sekä nuoria tukeneelle Tilli Pesolalle. Erityiskiitos etätehtävistä!

Muikut: Iso kiitos Hesparton ja Töölön sinisten etäpartioryhmälle koronakeväästä! Partiotehtävät olivat ihan mahtava lisä etäkoulukäyntiin, innostuivat konkreettiseen tekemiseen ja ulkoiluun. Tämä oli todella tarpeen, kun koulu olikin yht'äkkiä vain ruutuun tuijottelua. Teette tärkeää työtä!

Partiopöllöt: Suurkiitos Huuvan Partiopöllöjen ryhmänvetäjille. Vanhempana on ollut mukava katsoa lapsen innostusta jokaisen partiokokoontumisen ja - tapahtuman jälkeen. Otatte hienosti lapset huomioon ja heitä kuunnellen rakennatte elämänmakuista ja luontoa arvostavaa partiotoimintaa. Kiitos.

Partiopöllöt: Suuren suuri kiitos, partiotoiminta pyörii kiitettävin arvosanoin. Vetäjät ovat asiansa osaavia ja partioon todella sitoutuneita. Ei voi kun olla kiitollinen näin hienosti pyöritetystä toiminnasta!!

Lehtopöllöt: Suuren suuri kiitos, partiotoiminta pyörii kiitettävin arvosanoin. Vetäjät ovat asiansa osaavia ja partioon todella sitoutuneita. Ei voi kun olla kiitollinen näin hienosti pyöritetystä toiminnasta!! Lehtopöllöt on ihan huikean hieno ryhmä <3

Lehtopöllöt: Kiitos, että olette jaksaneet pitää hyvin ajan tasalla ryhmän tapahtumista - niin meitä vanhempia kuin partiolaisiakin.

Lapsemme on innoissaan partion viikoittaista kokouksista ja hän tykkäsi erityisesti helmikuussa pidetystä yöleiristä. Suuri kiitos vanhempien arkea helpottavasta työstä HuuVan vapaaehtoiset työntekijät, erityisesti Essi, Mona ja Pia, sekä yöleirin vapaaehtoiset avustajat. Teidän työ ei ole helppoa: se vaatii hurjasti malttia, kärsivällisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoa läsnäoloa ja pitkää pinnaa. Sydämellinen kiitos siitä, että jaksatte ja viitsitte haaatavinakin hetkinä! <3

Tigers: Haluaisin kiittää poikani ryhmän vetäjiä huippumielenkiintoisesta ja monipuolisesta toiminnasta!

Tigers: Teillä on ollut mahtava meininki, jota on ollut kiva seurata. Kiitos myös etäkokouksista ja kauden viimeisestä metsäkokouksesta.

Jääkarhut: Kiitos lauman nykyisille ja aiemmille vetäjille kärsivällisyydestä ja positiivisuudesta sekä tosi mukavasta toiminnasta!

Jääkarhut: Hienosti hoidettu etäkokoukset ja sitä ennen varsinaiset kokoukset ja retket. Olette olleet luovia, keksineet kivoja leikkejä ja askarteluja (esim legometsä ja kartan piirto). Aina on ollut hyvä iloinen mieli! Kiitos vetäjät!

Eräsorsat: Lämmin kiitos Pertulle ja Konstalle Mandariinisorsien ottamisesta suurien siipien suojaan! Jatkakaa samalla isolla sydämellä!

Jänkäkurpat: Kiitokset etäpartion ja siirtymävaelluksen järjestämisestä! 

Työhtötiaiset: Iso kiitos etäpartiosta!!! Se onnistui tosi hyvin ja näitte paljon vaivaa, kun piditte sitä. Vain yksi kokous koko keväältä pitämättä 🙂

Rauskut: Kiitos partiovuodesta ja tsempistä vielä keväälläkin tilanteen muuttuessa! Kokouksissa ja leirillä oli mukavaa ja kaikki osallistujat huomioivaa tekemistä.

Lohikäärmeet: Kiitos hyvin aktiivisesta ja mielekkäästä toiminnasta! Hyvää kesää!

Iso kiitos koko Kara-Karhujen aktiiviporukalle! Semmoisen vilkkaamman kaverin partiotaivalta seuranneena on kiva huomata, että harrastus ja siellä syntyneet kaverisuhteet jatkuvat. Siitä kiitos aikanaan kärsivällisten johtajien!

Kipinät: Iso kiitos aktiivisesta toiminnasta ja positiivisesta asenteesta. Lapsi on viihtynyt erittäin hyvin.

Häröpallot: Iso kiitos mahtaville johtajille Aleksille ja Joelille!! Upeata toimintaa nuorten kanssa. Olette mahtava esimerkki heille.

Hienosti nuoret tytöt hoitavat ryhmää ja organisoivat tekemistä, ei ihme että partio-lehtikin painottaa johtamisoppia mitä ryhmänjohtajana saa. Upeaa työtä kaikilta Kaskipartion ryhmänjohtajilta!

Massikeisarit: Suuret kiitokset vapaaehtoisille. Tärkeää työtä teette!

Delfiiniyksisarviset: Kiitos kivoista kokouksista koko kauden osalta

Suurkiitos Katille, joka on jo vuosia työskennellyt Kauka-Kuuttien hyväksi! Olet upeasti tukenut samoaja-ikäisiä nuoria antaen heille vastuutehtäviä ja luottaen heihin, mutta samalla myös tukenut heitä ja auttanut onnistumaan! On upeaa, että nuorten elämässä on tällaisia aikuisia myös kodin ulkopuolelta. Kiitos Kati! <3 Lisäksi olet tehnyt valtavan työn innostaessasi lisää aikuisia mukaan Kauka-Kuuttien toimintaan. Olet todella huivisi arvoinen nainen!

Vegenakit: Kiitos Kaukun johtajistolle aktiivisesta ja hyvästä työstä partiotoiminnan eteen Kauklahdessa. Erityiskiitos Katille ja Panulle- arvostamme vanhempina kovasti panostanne!

 

Kurjet: Kiitos paljon monipuolisesta tekemisestä ja innokkaasta osallistumisesta!

Pörröhännät: Kiitos kaikille Pörröhäntien vetäjille tarmosta ja energiasta sekä hyvästä fiiliksestä!

Pörröhännät: Riia on huippu vetäjä ja merkittävä syy siihen miksi tyttäremme on niin innostunut partiosta. Erityiskiitokset loputtomasta aktiivisuudesta ja hyväntuulisuudesta.

Pörröhännät: Iso kiitos ihanille johtajille! Lapsi todellakin innostui tästä uudesta harrastuksestaan. Oli aivan ihanaa johtajilta, että kokouksia pidettiin myös etänä poikkeusaikana. Kokoukset olivat lapselle tärkeitä ja voi sitä harmituksen määrää, jos hän jonkun kerran unohti kivojen ulkoleikkien takia mennä videotapaamiseen! Teette hyvää työtä, kiitos!

Supersopulit: Kiitos keväästä, vaikka se jäikin tilanteesta johtuen lyhyeksi! Syksyllä toivottavasti jatkuu taas!

Ketunpennut: Kiitos Kikka ja muut vetäjät tästä keväästä 2020. Vaikka ryhmä jäi tauolle heti kevään leirin jälkeen, niin etäpartio tehtävineen piti oman ryhmän tunnelmaa kivasti yllä. Hyvää ja rentouttavaa kesää!

Helmipöllö: Kiitoksia paljon, hienosti hoidettu.

Lentävät lehmät: Kiitos Lentävät lehmät -ryhmän vetäjille partiokokousten pitämisestä etänä korona-aikana! Siitä oli paljon iloa ja tuntui, että se oli lapsesta kovin odotettu joka viikkoinen juttu!

Kissakalat: Erityiskiitos Marju Nordmanille vuosia jatkuneesta, innostuneesta ja innostavasta partiotoiminnasta. Olet huippu!

Kivinilkat: Kiitos ja kumarrus!

Puukot: Kiitos Sasi, olet mahtavista mahtavin partiolaisten kaitsija! Puistola kiittää!

Kiitos Sasille idearikkaasta ja sitoutuneesta partiotoiminnasta! Osaat välittää tekemisen riemun ja tavoitteellisuuden ihanasti samassa paketissa lapsille. Aina on hauskaa!

Kevään vastuullinen ja informatiivinen viestintä oli ajantasaista ja selkeää. Kiitos! Hauska lisä oli Koutamuistelot somessa. Viestinnän kehittäminen näkyy ja tasapaino on hyvä. Erityisesti poikkeuskeväänä viestinnän merkitys oli tärkeä. Nikolle erityiskiitos.

Pasan puupaketit: Kiitos upeasta vuodesta! Retket ja leirit ovat olleet aivan huippuja, toivottavasti partio pääsee taas kunnolla käyntiin syksyllä. Iloisin terveisin sudarin vanhemmat. 🙂

Tuliset kotkat: Kiitokset ryhmän johtajille ja kaikille jotka olivat järjestämässä kokouksia, leirejä, joulujuhlia, myyjäisiä jne. Iso kiitos lasteni puolesta. Syksyllä taas jatkamme!

KMMR: Kiitos Hugon puolesta kokouksista, leireistä, juhlista ja omituisen kevään junailusta. Hyvää kesää ja syksyllä taas jatkuu.

Pöppöset: Kiitos paljon vapaaehtoisille partioryhmän ja retkien ja leirien vetäjille ja aviustajille mukavan harrastuksen ja retkien tekemisestä mahdolliseksi😊 Kiitos myös partion mainostamisesta koulussa vuosia sitten. On mukavaa, että lapset voivat itse löytää ja keksiä partioharrastuksen. Hyvää kesää😊

Ketterät oravat: Partiotaival aloitettu erittäin positiivisin tunnelmin! Tästä on mahtava jatkaa harrastusta ensi syksynä. Kiitos☺️

Kellarimärkömursuryhmä: Kiitos hyville johtajille!

Partiohaukat: Kiitos hienosta partiovuodesta! Teillä on hieno meininki ryhmässä, ja jaksatte aina järjestää kivaa ohjelmaa pojille.

 

Kävynnakertajat: Kiitos Kävynnakertajien vetäjille. Ootte ihania ja tärkeä osa lapseni elämässä!!!

Pullasorsat: Seikkailijan partioharrastus alkoi vasta vuoden alusta, joten partioura ei vielä kovin pitkä ole. Erityisesti haluan kiittää koronan aiheuttaman poikkeusajan etäkokouksista! Kun arki yht'äkkiä keväällä muuttui varsin toisenlaiseksi, teki hyvää, kun jotkut asiat tapahtuivat normaalin kalenterin mukaisesti. Ja kun sosiaaliset kontaktit olivat vähissä, oli partiolaiselle virkistävää saada edes etäyhteys partiokavereihin. Äitikin hyötyi etäpartiosta, kun pääsi partiolaisen kanssa ulos toteuttamaan kulloinkin annettuja tehtäviä. Se piristi, vaikka olisi ollut työpävän jälkeen helppo vain jäädä sohvalle. 🙂

Ankat: Haluamme kiittää Almaa, Sannaa ja Erkkaa kivata partiovuodesta ja hyvästä työstä Kulman kiertäjissä.

Sukeltavat Merikilpikonnat: Upea etäpartiokevät! Viikottaiset partiokokoukset olivat lapselle todella tärkeitä arjen rytmittäjiä.

Söpöt Sillihait: Ihan mielettömän iso kiitos mahtaville laumanjohtajille Maisalle, Ressulle ja Vesalle! Olette tuoneet paljon iloa ja sisältöä sudenpentujen elämään. Ihania kauaskantoisia muistoja.

Kiitos kivasta harrastuksesta vapaaehtoisille!

Kiitos Maria, että mahdollistat kaikkea kivaa tyttöjen kanssa. ❤️

Kiitos Minea 

LiLe: Suuret kiitokset LiLe akeloille sudenpentujen innostamisesta uuden harrastuksen pariin! On ollut mahtava huomata kuinka lasten taidot ovat kehittyneet suunnistuksen, tulen käsittelyn ja erätaitojen parissa 🙂 Hauskaakin on osattu pitää! 🙂

 

Kiitos kun jaksatte ideoida ja järjestää kaikenlaisia ja erilaisia tekemisiä ja annatte lasten vielä olla lapsia!

Roskisrotat: Partiossa poikamme saa olla oma itsensä eikä kukaan häntä siitä kiusaa. Tämä tuottaa hänelle paljon iloa joka kantaa pitkään hänen elämässään. Kiitos t. Papa

Iso kiitos kaikille Laajalahden Eräveikkojen vetäjille, jotka vuodesta toiseen ovat valmiita käyttämään omaa vapaa-aikaansa ja keksimään kivaa tekemistä tämän kulmakunnan lapsille ja nuorille!

Revontulet: Kiitos Laura ja Tiia Revontulien ryhmän johtajuudesta ja etenkin korona-ajan etäpartiohetkistä! Ne olivat selvästi tärkeitä lapsille.

Valppaat haukat: Kiitos loistaville, innostaville ohjaajille, Poikani on aina rakastanut luontoa ja tässä ryhmässä tehdään kivoja asioita leikkien ja jokaisen lapsen ominaisuuksia kunnioittaen/huomioiden. KIITOS!

Valppaat haukat: Pienet miehet joka kohtaamisen jälkeen hyväntuulisia ja riemua täynnä mukavasta tekemisestä yhdessä poikaporukalla!

Valppaat haukat: Kiitos hienosta vuodesta ja hyvästä partiotoiminnasta! Tämä on ihan parasta vastapainoa peleille ja digimaailmalle, on hienoa, kun lapset pääsevät luontoon retkillä, oppivat tärkeitä taitoja ja ryhmätoimintaa. Suurkiitos teille ja iloista kesää!

Valppaat haukat: Kiitos V&V! Kolmosluokkalaisen hyvän mielen harrastus, joka kerta poika tulee iloisena kotiin partiosta. Teillä on varmasti välillä kestämistä, mutta pojat ovat oppineet hyödyllisiä asioita ja ihailevat teitä ja taitojanne vilpittömästi. Olette tehneet upeaa työtä, suuri kiitos!

Tähtitassut: Kiitos tuhannesti Tähtitassujen ohjaajat! Lapsemme on viihtynyt mainiosti partiossa, ja myös poikkeusajan etäpartio ja himapartio on ollut motivoivaa ja hyvin johdettua toimintaa! Te todellakin osaatte ottaa lapset huomioon!

Merikurret: Maria ja muut Kiitos ihanasta perhepartiosta !

 

Liito oravat: Kiitos hienosta harrastuksesta , kiitis leireistä , retkistä , kokouksista ✌🙂

Tiikerilepakot: Kiitos oikein paljon kuluneesta partiovuodesta! Linnea on tykännyt käydä partiossa ja leiri oli mieleenpainuva. Ensi syksynä tullaan uudestaan. Yt. Heikki 

Sudet: Todella innostava ja perusteellinen ohjaaja Heidi, huikean hieno perehdytys vanhemmille aloittaessa. Iloinen, reipas, ystävällinen. Esikuva lapselle 🙂

Kultaiset tiikerinpennut: Kiitos lauman vetäjille viikoittaisesta jakamisesta! Samalla kiitos maahisten johtajana toimisesta ja aktiivisesta asioiden selvittelystä sekä nopeasta vastaamisesta. Kiitos myös rahastonhoitajana toimisesta ja sählän ja hieman unohtelevan äidin kysymyksiin vastaamisesta.

Merenpennut:  Kiitos Pinjalle, Lotalle ja Indille, unohtuiko vielä joku! Ihanasti panostitte myös etäpartioon ja teidän äänet lohdutti Skypen kautta eristyksissä olevia pieniä partiolaisia kovasti. <3

Vauvanasut: Kiitos johtajille mahtavasta toiminnasta!

Jääkarhut: Kiitos mahdollisuudesta kivaan etäpartiomerkkiin!

Merenpennut: Suurkiitokset Pinjalle, että jaksoi järjestää etäpartiota kevään ajan!

Karhut: Hienoa työtä! Erittäin mukavat ja motivoituneet vetäjät! Kiitos ja tsemppiä! Toivottavasti toiminta jatkuu ensi kaudella niin, että lapset pääsevät koloiltoihin ja leirelle

Oravat: Oli ihan mahtavaa kun partio jatkui Teams kokousten välityksellä ja etäpartiomerkkiä oli mukava suorittaa koko perheen avustuksella.

Ilvekset: Kiitos upeasta ja tärkeästä toiminnasta lasten parissa! Tärkeitä kokemuksia, yhteyttä ja oppeja ovat lapset saaneet reppuunsa partiossa, jonka toiminnan kivijalkana te mahtavat vapaaehtoiset olette toimineet! Äärettömän kiitollisina olemme panoksestanne!

Liilat virtahevot: Kiitos tuhannesti kaikesta Marika, Anne, Suvi ja Onerva <3 te ootte super-tyyppejä!

Liilat Virtahevot: Mastonvartijoissa tehdään aivan mahtavaa työtä lastemme hyväksi. Lippukunnassa vallitsee mahtava yhteishenki, toimintaa panostetaan paljon ja toiminta on laadukasta. Vetäjät ovat aktiviisia, iloisia, lapsilähtöisiä, innostavia ja asialleen omistautuvia. Erityiskiitos Laijalle todella monipuolisesta työstä partion hyväksi.

Mastonvartijoiden vapaaehtoisissa vankka kokemus ja nuoruuden into tuottaa yhdessä hienoa jälkeä. Niin vastuun jakamista, vertaistukea, ideoiden kuulemista ja toteuttamista kuin jaksamisesta huolehtimista on nähty.

Laskiaiset: Kiitos kaikesta! Tuesta ja jaksamisesta!

Pinkit ponipojat: Iso kiitos vapaaehtoistyöstä, joka antaa Pinkille ponipojallemme niin paljon!

 

Merimarsut: Kiitos arvokkaasta työstänne ja siitä, että uhraatte vapaa-aikaanne lasten opettamiseen, kasvattamiseseen ja neuvomiseen! Kiitos myös iloisen mielen ja reippauden tartuttamisesta lapsiin! Toivottavasti omat lapsemme jatkavat partioperinnettä osoittamaanne suuntaan!

Lapseni pitää partiosta vuosi vuodelta enemmän. Pienet jekut on olleet jänniä ja äidin mielestä mukavasti itsenäistyttäviä. Suuri kiitos vapaaehtoistyöstänne!

Pilku Loistot: Toiminta on ammattitaidolla organisoitua ja viestintä sujuu! Iso kiitos teille!

Iso Kiitos ❤️

Tuplajuustot: Tosi hienosti on saatu homma toimimaan! Toivotaan, että syksyllä päästään jatkamaan normaalimmissa oloissa. Hauskaa kesää!

 

Majava: Kiitos Fialle ja Helmille hienosta partiovuodesta, kannustuksesta, innostuksesta ja positiivisesta asenteesta! Etäkokoukset toivat Minealle iloa ja vaihtelua koulun & ja tapaamisten ollessa tauolla. Myös muut myyrpartiolaiset ansaitsevat jättikiitoksen!

Tyttösudarit: Ihan mielettömän hienosti organisoitu Etäpartio koronan alkaessa. Kaikki muut harrastukset meni tauolle, mutta partio jatkui kolmen siskoksen (ja yhden hamsterin) viikon kohokohtana. Erityisesti arvostan sitä lempeyttä ja empatiaa miten ihanasti johtajat puhuvat lapsille. Nyt kun pääsi kurkkaamaan kokouksiin, olin tosi otettu maailman parhaasta harrastuksesta, vaikka odotukset olikin korkealla 😊. Hyvä, kiva, bra - antaa tulla lisää vaan 😘

Upeaa ja innostavaa toimintaa! Ihania leirejä ja seilauksia. Kiitos!

Karhunpennut: Kiitoksia erilaisten lasten tasavertaisesta arvostuksesta ja luontevasta ohjaamisesta.

Pesukarhut: Hienosti vedetty etäpartiotoimintaa!

Myyrät: Kiitos Kaisalle! Etäyhteys lapsiin kokouksen aikaan oli erityisen mieluisaa 😊

Leijonat:

Hei!

Partiolaisemme ryhmä on hauska ja innostava. Ryhmähenki tuntuu olevan mainio ja ohjaajat tekevät kaikki mahtavaa ja pyyteetöntä työtä lapsemme harrastuksen ja uusien taitojen oppimisen eteen. Ohjaajat ovat mukavia, taitavia, osaavia ja tarttuvat myös haasteisiin ja ongelmatilanteisiin rakentavasti ja lapsien hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtien. Osaatte myös hyvin kommunikoida asiat meille vanhemmille niin että mekin pysymme kärryillä 😀

Etäpartiosta erityiskiitos! Oli hyvin suunniteltu ja toteutettu ilmeisen lyhyellä varoitusajalla. Oli myös vielä kiva tavata viimeisen metsäretken yhteydessä.

Kiitos teille ihanat vetäjät kärsivällisyydestänne ohjata myös haastavampia, erityistä tukea tarvitsevia sudenpentuja!

Kotkaryhmä: Kiitos kaikille OEK:n mahtaville ohjaajille . Työnne on arvokasta ja tärkeää. Kiitos teidän, että lapsemme saavat osallistua partiotoimintaan ja kokea hienoja elämyksiä ja oppia tärkeimpiä elämässä tarvittavia taitoja yhdessä teidän kanssa. ❤️

Kotkaryhmä: Iso kiitos partiovuodesta ja toiminnan järjestämisestä mahdollisuuksien mukaan myös vaikeana korona-keväänä!

Pienet Pandat: Ryhmänjohtajat ehtivät hienosti ryhmäyttää vasta tammikuussa aloittaneen ryhmän ja ekalta retkeltä palasi täysin partioon syttynyt poika. Jenni otti ihanasti myös etäpartiohomman vetääkseen ja kytkös partiokavereihin pysyi yllä. Innolla odotetaan syksyä kun oikea partio alkaa taas. Iso kiitos koko OMSin porukalle tästä poikkeuksellisesta keväästä <3

Glitterpanda: Ryhmän ohjaajat ovat olleet kivoja. Ryhmän tapaamisaika muuttui syksyllä ohjaajavaihdisten myötä torstaille klo 18.45 -20.15. Tämä oli aivan liian myöhään monien harrastusten jälkeen jotka oli elokuussa jo sovittu huomioiden partion aikaisempi aika mikä oli tiistaina klo 17 aikoihin. Ryhmän koko oli myös 2-3 osallistujaa, joka oli harmillisen pieni.

Sudenteltat: Emma&Elina, aivan huikeat mimmit eikä voi kun heitä kehua ja kannustaa jatkamaan suurella sydämellä eteenpäin. Kiitos partiokaudesta jälleen.

Ilves: Kiitos Kalelle, Villelle ja Paulille Ilves-ryhmän kivoista viikkokokouksista ja Jarkolle monenmoisesta vapaaehtoistyöstä koko lippukunnan hyväksi.

Naalit: Lämmin kiitos Eetu ja Tuomo, kun jaksatte järjestää kaikkea kivaa toimintaa näille pienille partiolaisille! Lapsemme tykkää tosi paljon partiosta ja lähtee aina innolla kokouksiin. Kevään etäkokouksetkin veditte hienosti. Mukavaa kesää!

 

Kiitos etäkokouksista!

Ankanpojat: Kiitokset mahtavasta yhteisajasta ja seurasta! Partikämpällä ollut pojalla oikein hauskaa ja osaa vaikkapa sytyttää nuotion parhaiten perheestä.

Rottahaukat: Iso kiitos ryhmän vetäjille. Poika on jatkuvasti motivoitunut, ja odottaa innolla jokaviikkoista tapaamista. Kiitos tästä!!

Puput: Kiitos sympaattisille Reetalle ja Karille tästä vuodesta! Tytär on nauttinut partiosta ja löytänyt oman paikkansa ryhmässä ❤️.

Hölmöt karhut (?): Kiitos Helmille koko tästä vuodesta! Poikamme on ollut tosi innostunut partiosta ja odottaa jo ensi syksyä!

 • Pienessä lippukunnassa monta aktiivia, kiitokset heille!
 • Kiitos Sipsi partiovuodesta! Toivottavasti jatkuu syksyllä!

Kiitos tuhannesti kuluneesta kaudesta ja kaikesta toiminnasta ❤️ Tyttäremme on pitänyt todella kaikesta mitä olette tehneet ja leirit varsinkin ovat olleet kovin odotettuja ja aina odottamisen arvoisia!

 

Kirahvit: Mahtavat vetäjät, lapsi turvallisissa ja innostavissa käsissä 🙂 Kiitos!

Kirahvit: Etäpartio toimii hyvin ja mieleenpainuvin juttu pyöränhuoltovideo. Kiitoksia kovasti Jepalle ja Elinalle ku to tunnin verran viihdytti tyttöä koko kevään ja piha partio oli kans paras... tääl on kiva käydä <-tytön mielipide!

Koalat: Suurkiitos Koalien vetäjille syksystä ja kevättalvesta! Ainakin oma tyttäreni on viihtynyt hyvin partiossa ja tapahtumissa ja toive olisikin, että sama porukka jatkaisi kesälomien jälkeen. Hyvää kesää☀️

Kirahvit: Iso kiitos Jepalle ja Ellulle kevään virtuaalikokouksista! Ne olivat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia, oli mahtavaa että koronarajoituksista huolimatta saatiin jatkettua mieluista harrastusta sopivien aiheiden parissa ja "näkemään" partiokavereita silti viikottain vaikka normaalit kokoukset eivät onnistuneet.

 

Poro-Pokemonit: Korona-keväästä huolimatta Partiosta tiedotettiin aktiivisesti ja tarjottiin linkkejä ym. aktiviteettien äärelle etäkoulusta palautumista varten.

Toiminta kuluneella kaudella oli ennen rajoitussuosituksia todella aktiivista ja innostavaa. Vapaaehtoiset ryhmänjohtajat osasivat huomioida "junioreiden" erityistarpeet esimerkillisen taitavasti ja kotona ryhmyrit vaikuttivat lunastaneen itselleen ansaitsemansa arvostuksen ja sopivan auktoriteetin - ammattimaista ja loistavaa toimintaa vapaaehtoisilta - KIITOS!

Pahvilaatikot: Telttailut Sipoonkorvessa parasta ja majalla nyyttärit! Pojilla (ryhmänjohtajat) homma vähän viel hakusessa, mutta kyl se kokemus siitä karttuu. Tsemppiä ja hyvää kesää!

Hattivatit: Suuri kiitos teille hienosta työstä, jota teette lasten kanssa!

Sudenpennut: Paljon kiitoksia lapsiamme kärsivällisesti luotsanneille ohjaajille ja aikuisille. Teette arvokasta työtä, jolla uskon olevan pitkäkantoista iloa ja oppia pentujen elämässä.
Ihanaa kesää kaikille!

Timanttikissat: "Paljon kiitoksia lapsiamme kärsivällisesti luotsanneille ohjaajille ja aikuisille. Teette arvokasta työtä, jolla uskon olevan pitkäkantoista iloa ja oppia pentujen elämässä.
Ihanaa kesää kaikille!"

Hemulit: Aivan huippua että seikkailijatoimintaa pyöritettiin myös etänä!! Jättikiitos!

Käpyryövärit: Ihanat vetäjät, jaksoitte todella vauhdikasta (ja välillä varmasti myös sangen rasittavaa) sudarilaumaa vetää hienosti!!!

Käpyryövärit: Kiitos siskoksille todella hienosta partiotyöstä! Lapset tykkäävät käydä kokouksissa ja kaikki on sujunut turvallisesti ja joustavasti.

Iso kiitos!

Riikka Haltia on paras!

Popot: Pienessä lippukunnassa hommat tahtovat langeta aina samoille henkilöille. Todella suuret ja lämpimät kiitokset työmyyrille!

Oona luotsaa sudaritoimintaa pirteällä ja positiivisella otteella. Hän on luotettava ja rauhallinen aikuinen pienille partiolaisille ja on pitänyt toimintaa yllä myös poikkeuskeväänä. Iso kiitos!

Ada luotsaa lippukuntaa varmalla ja asiantuntevalla otteella, huolehtii vanhemmista partiolaisista ja mahdollistaa toiminnan pyörimisen ja jatkumisen hankalissakin tilanteissa. Tekee paljon ja enemmänkin.
KIITOS <3

Kiitos Suomenlinnan Merisusien johtajistolle aktiivisesta toiminnasta koronatilanteen aikana! Lippukunnan jäsenillä on mahdollista suorittaa kesän aikana lippukunnan oma etäpartiomerkki, joten partiota voi harrastaa kesän ajan erilaisia aktiviteetteja tehden ja syksyn kokouksia odottaen. Toivottavasti syksyllä partio voi taas jatkua kaikkialla maailmassa! #partio #ystävyyttäylirajojen

Isot kiitokset kaikille, niin tarpojien vetäjille, kuin koko lippukunnan johdollekin!

Delfiinit: Isot kiitokset kaikille, niin tarpojien vetäjille, kuin koko lippukunnan johdollekin! Tavataan taas syksyllä, omalla kololla!

Delfiinit: Aivan ihania johtajia olette olleet, tosi mieleistä toimintaa olette lapsille tarjonneet, jopa nyt poikkeusoloissa. Kiva kun vielä järkkäsitte päätösretken Nuuksioon!

Ketunpojat: Essi sekä muut nuoret johtajat ovat toteuttaneet heti alusta alkaen ihanasti etäpartiota, järjestäneet suunnistuksia ja nyt on ison leirin peruuntumisen jälkeen suunnitteilla jopa oman lippukunnan minileiri. Aivan erinomainen ja ihana ote, lapset arvostavat tätä kovasti, samoin me aikuiset! Ihanat partiovetäjät!

Pikku Oravat: Lämmin kiitos akela Irinalle kuluneesta vuodesta!<3

Siilit: Kiitos todella paljon hyville ja kärsivällisille ohjaajille

Siilit: Isot kiitokset mukaansatempaavasta ja mielelenkiintoisesta toiminnasta ohjaajille. Hienosti meni kevätkausikin vaikka korona vaikeutti toimintaa.

Taraksat: Kiitokset Taraksojen vetäjille!!

Haluan kiittää koko Tapiolan Metsänkävijöiden lippukunnan johtajia ja henkilöitä upeasta toiminnasta. ISO KIITOS!!!

Kotkat: Kiitos Aapolle ja Antille monipuolisesta toiminnasta, uusien taitojen opettamisesta sekä positiivisesta ilmapiiristä!

Mäyrä: Partio on ollut tärkeä ja pidetty harrastus, josta on haluttu pitää kiinni kaikissa olosuhteissa. Ystävyyssuhteet, toveruus, yhdessätekeminen luonnossa, itsensä voittaminen ja yhteishenki kuvaa Mäyrän toimintaa. Retket ovat olleet onnistuneita ja mieluisia. Johtajat ovat reiluja, oikeudenmukaisia ja huumorintajuisia. Lämmin kiitos teille kaikille!!!!!!

Kärppä: Lämmin kiitos tärkeän ja monipuolisen, lapsen luonnontaitoja, toveruutta ja itsetuntoa vahvistavan harrastuksen mahdollistamisesta! Kaveruussuhteet, iloinen hauskanpito yhdessä luonnossa ja itsensä ylittäminen kuuluvat Kärppien toimintaan. Johtajat ovat esimerkillisiä ja reiluja, upean esimerkin lapsile antavia nuoria, lämmin kiitos teille kaikille!!!!

Orava: Kiitos koko Toimen poikien porukalle laadukkaasta ja monipuolisesta partiotoiminnasta. Toimen pojat ovat tarjonneet upeita kokemuksia lapsellemme muutamien partiovuosien aikana. Erityisesti retket ja leirit ovat lapsemme mieleen ja niitä odotetaan aina innolla. Mutta myös ihan se viikottainen toiminta on hyvin suunniteltua ja monipuolista. Suuret kiitokset!

Oravat: Kiitos Kala, esimerkillinen tyyppi, johon aikuinen luottaa. Toiminta oli ilmiselvästi hauskaa ja jännittävää, kun sinne Niklaksen oli aina pakko päästä.

Majavat: Mahtavaa, että lippukunnassa on isompia aktiivisia partiolaisia, kuten Majavat ovat! Ootte rautaiset mimmit!!

Marsut: Kiitos hienosta työstä poikien kanssa ja kannustavasta asenteesta sekä erätaitoja opettavan toiminnan järjestämisestä. Pojat tykkäävät ja samalla oppivat. Iso kiitos!

Marsut: Kiitos Masalle kuluneesta vuodesta ja hyvästä johtajuudesta pojille. Olet keskeinen tekijä sille, että poikani viihtyy partiossa ja on innostunut olemaan mukana. Kiitos.

Sinisiivet: Hei, Reetalle ja Katalle kiitokset tästä vuodesta, erityisesti etänä järjestetyistä kokouksista ja leivontahetkestä 🙂

Sinitiaiset: Ohjaajat ovat tehneet jokaisesta viikosta iloisen kokoamalla ryhmän yhteen ja tekemällä kivoja juttuja, myös korona aikana. Viikon odotetuin hetki, kiitos!

Sininen: Kiitos ihanan partio ryhmän tekemisestä "omalla kylällä" Ylästössä. Ihan huippu ohjaajat, lapset tykkää!

Vihreä lauma: Kiitos lauman johtajille! Mukavia retkiä ja muistoja kertynyt kolmen vuoden ajalta. Nuorempia oman lauman sudareita jää meillä ikävä, kun muuten innoissaan siirrytään seikkailijoihin ensi syksynä.

Susi: Suuret kiitokset koko vuodesta! Kiva, että keväälläkin toimintaa oli etätapaamisten muodossa!

 • Hyvä harrastus, hienoa, kun mahdollisuus tähän!
 • Hyvä harrastus, kiitos kun tähän on mahdollisuus
 • Suklaa puput: Hienoa etätoimintaa ja jatkuvaa positiivista me henkeä. Kiitos Sonja ja Ia & koko Suklaa pupujen ryhmä. Terveisin, Tero
 • Kiitos koko Viestityttöjen johtajistolle! Viime vuosi oli lippukuntien upeaakin upeampi 80v juhlavuosi monine hienoine tapahtumineen. Tämä kevät on ollut poikkeuksellinen. Todella hienosti innostitte lippukuntalaiset mitä erilaisimpien viikoittaisten aktiviteettien pariin etäpartioimaan. Mahtavaa luovuutta ja yhteisöllisyyden rakentamista poikkeusoloissa. Erityiskiitokset vielä Anulle, Juulille ja Saaralle. Jos en ihan väärin arvaa, niin ainakin tämä kolmikko on ollut monen kivan idean ja toteutuksen kantavia voimia.
 • Suuri kiitos hauskoista ja hyvistä aktiviteeteista ja tehtävistä, jotka aktivoivat partiolaisia ja meitä vanhempia. Tehtävät oli hyvin suunniteltuja ja sopivia kaiken ikäisille. Kiitos kun jaksoitte!
 • Suuri kiitos hauskoista ja hyvistä aktiviteeteista ja tehtävistä, jotka aktivoivat partiolaisia ja meitä vanhempia. Tehtävät oli hyvin suunniteltuja ja sopivia kaiken ikäisille. Kiitos kun jaksoitte!
 • Suklaapuput: Kiitos mahtaville superjohtajille Sonjalle ja Ialle! Olette ihan huippuja!
 • Kiitos ihan mahtavalle johtajaporukalle! Etähaasteet oli ihan huippuja ja innostivat koko perheen puuhien pariin. Myös pika-aktiviteetit saivat seikkailijan innostumaan ja kisaamaan pisteistä. Epäilemättä suomen ellei jopa maailman paras lippukunta !
 • Ketut: Kiitos hienosti hoidetusta työstä Kettujen ohjauksessa. Asenne on iloinen, energinen ja kannustava. Lapset nauttivat saamastaan huomiosta ja opeista. Mahtava harrastus hyvässä seurassa.
 • Vasat: Tuhannet kiitokset kuluneesta vuodesta ja erityisesti siitä, että myös videotapaamiset toimivat erinomaisesti! Teette todella hienoa työtä ja toivon, että meidän sudenpennut tulevaisuudessa voisivat jatkaa teidän työtänne❤️
 • Vuorimajavat: Kiitos kaikille huikeille akeloille. Vuosi oli monin tavoin ensimmäinen vuosi. Selvisitte hienosti. Sudari lähti innolla kaikkiin kokouksiin ja retkille ♥
 • Vuorimajavat: Kiitos Vuorimajavien vetäjille. Hienosti, toteutettua toimintaa, jonka eteen on todella nähty vaivaa. Lapseni on viihtynyt mainiosti ja oppinut paljon uusia taitoja.
  Erityiskiitos, siitä että viestintä on toiminut upeasti. Täsmällistä, hyvissä ajoin ja selkeää. Ihanaa kesää☀️!"
 • Kiitän Viikin Vesikkojen jokaista toiminnassa mukana olevaa ryhmänvetäjää siitä, että annatte aikaanne ja panostanne tähän upeaan harrastukseen ja elämäntapaan.
 • Vadelmavuohet Kiitos kaikesta! Olette parhaita!
 • Kiitokset Pauliinalle lippukunnan luotsaamisesta ja innosta toimia kaikkien hyväksi!
 • Kissansulat: Aivan mieletöntä työtä ovat ohjaajat tehneet viimeisen kolmen vuoden ajan. Todellista panostamista ja paneutumista nuoriimme! Iso kiitos! 🙂
 • Kiitos kun jaksatte kasvattaa myös erityisen tuen lapsia. Kiitos kaikesta kiitollinen äiti
 • Soturiketut: Oli niin kummallinen partiovuosi kokonaisuudessaan. Ensin ryhmänjohtajat eivät ilmaantuneet paikalle ja sitten kun toiminta saatiin käyntiin, tulikin korona ja kaikki toiminta pysähtyi.
 • Preeriakoirat: Kiitos ryhmän vetämisestä!
 • Kuikat: Petri on upea, kannustava ja rauhallinen johtaja.
 • Delfiinit: Kiitos Tuulianna ja Oskari hienosti vedätte. <3