Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukunnat

Syksyllä alkanut partiokausi alkaa olla lopuillaan ja takana on poikkeuksellinen partiokevät.

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukuntien kiitokset.

LanttukukotKiitos kaikille vuoden mittaan toimintaan osallistuneille toiminnan mahdollistamisesta!
MustarastaatEi väliä sataako vettä tai räntää. Kun Susu saapuu paikalle, niin aurinko alkaa paistamaan.
HömötiaisetHuipputoimintaa ja mielenkiintoista tekemistä. Kiitos!
MetsäsudetTuhannet kiitokset Metsäsusien mahtaville aikuisille. Teidän ansiotanne on, että lapsellamme on uusia ystäviä, uusia kaveritaitoja ja aivan mielettömiä kokemuksia yöretkistä trangiakokkailuihin ja nuotioherkkuihin. On ihanaa, että hän saa säilöä tällaisia kokemuksia sydämeensä. Suurimmat kiitoksemme.
MetsäsudetKiitoksia kun olette siinä (satoi tai paistoi) opastamassa partiolaisia hienoille arvoille yhteistyöstä ja luonnosta. Ihailen miten saatte pienet partiolaiset kuulolle ja osallistumaan innokkaasti!
Teette työtänne täydestä sydämestänne ja olen niin kiitollinen kun lapseni ovat saaneet olla kanssanne! Arvostan avointa ja välittävää vuorovaikutusta kanssanne ❤
Iso kiitos Erica ja Joni lapsen mielenkiinnon herättämisestä partiotoiminnassa 😀
MeriahvenetKiitos partiokeväästä! Lapsi lähtee kokoontumisiin aina innoissaan siitä, että joka kerralla on vaihtuvaa tekemistä ja kokemista. Vanhempana näen hänen oppivan etenkin vastuunkantamista, huolellisuutta, ryhmässäolo- ja käytännön taitoja.
MeriahvenetKiitos Antti, Madde ja Nauris hienosta vuodesta! Vaikuttaa siltä, että pojat ovat kivasti ryhmäytyneet vuoden aikana ja oppineet auttamaan toisiaan. Kiitos tärkeistä taidoista, mitä olette heille opettaneet ja hienoista elämyksistä, joita olette tarjonneet. Toivottavasti jatkatte vielä!
MeritähdetKiitos <3
Lapsi suunnittelee aikuisenakin jatkavansa partiossa, ja laittavansa omat lapsensa partioon, tulee kiva sukuperinne kuulemma

Haagan Eräveikkojen jollaleiristä vastaaville erityiskiitokset! Tämä oli todella mielekästä toimintaa ja antoi mahdollisuuden jatkaa harrastusta myös kevään kokoontumisien päälle. Erityistä venymistä tässä järjestäjiltä, että onnistui turvallisesti ja kelistäkin riippumatta.

PartiosienetIhanat esimerkilliset nuoret ohjaajat pienille partiolaisille ❤️
JäniksetKiitos hienosta työstänne, arvostamme sitä suuresti! Lapsestamme on tullut aktiivinen ja innostunut partiolainen.
MerimakkaratKiitos Katri ja Annamari, hienoa kun jaksatte vetää ryhmää!
KameleonttigangVeikko on partio-ohjaajien parhaimmistoa! Veikko on kolmeen adjektiiviin tiivistettynä osaava, rauhallinen ja esimerkillinen ihminen.
MerirosvotTuulille isot kiitokset upeasti järjestetyistä aktiviteeteista. Tuuli on sydämellinen ja empaattinen, ja tekee aina parhaansa lippukuntansa eteen.
 Kiitos Heman mainiolle johtajistolle - annatte kaikkenne ❤
SarvivalaatSuurkiitos Lumille, Santulle ja Hillalle kuluneesta vuodesta. Partion ensimmäinen vuosi on tuonut sudenpennullemme iloa, mielekästä toimintaa ja hän on oppinut uusia asioita. Partiota ja retkiä on innolla odotettu ja niissä on ollut kivaa.
PerhosetKiitos ihan parhaille johtajille taas yhdestä hienosta partiovuodesta! Teette upeaa työtä!
TatitKiitos ihan parhaille johtajille taas yhdestä hienosta partiovuodesta! Teette upeaa työtä!
IlveksetIhanaa huolenpitoa ja hyvin organisoitua toimintaa poikkeuksellisina aikoina. Kiitos! toivotaan ryhmälle jatkoa Sudenpentuina.
HKPT HaukatKaikki toimii erittäin hyvin sekä energisellä ja positiivisella otteella. Partiolainen on tyytyväinen ja osallistuu innolla. Todella suuret kiitokset Pekka, Kaikka ja kaikki muut!
UlviksetKiitos kaikille HKPT:n johtajille ja ryhmänjohtajille, erityisesti Ulvisten johtajalle Pekalle! Teette arvokasta työtä.
Pöllöt (2013 syntyneet) ja Norpat (2014 syntyneet)Indi on aivan mahtavan innostava ja lahjakas vetäjä, joka vetää kahden lapsemme sudenpenturyhmiä. Hänen ansiostaan partiosta on tullut rakas ja tärkeä harrastus, jonka retkiä odotetaan innolla. Iina osaa hienosti saada lapset ryhmäytymään, tekemään yhteistyötä ja oppimaan uutta tärkeistä asioista. Näin niitä elämäntaitoja opitaan parhaimmillaan!
VarjokissatSimpukka, Kaikka ja Karo ovat aivan mahtavat vetäjät ryhmälle, jonka jäsenille partiosta on tullut tärkeä harrastus ja mahdollisuus tutustua alueen lapsiin oman koulun ulkopuoleltakin. Kiitos huipuista retkistä ja kivoista tekemisistä, joita jaksatte järjestää lapsille!
PöllötKiitos Indylle mahtavasta otteesta sudarilauman johtamisessa ja innostamisessa. Emme olisi voineet parempaa starttia lapsen partiotaipaleelle toivoa.
 Tyytyväinen lapsi tuli kotiin elämänsä ensimmäisistä partiotaitokisasta ja yöretkeltä. Kiitos johtajille näistä elämyksistä!
PöllötKiitos Indy mahtavasta partiovuodesta!
HaukatSuuri kiitos siitä panoksesta jonka annatte lasten kehitykselle ja onnelle.
HamsteritKiitos kaikesta mistä lapseni on saanut partiossa iloita ja mitä oppia. Hän on pienestä asti itse päättänyt sitoutua vahvasti partiossa käymiseen, ja tämä on tietenkin sitä pyörittävien ihmisten ansiota.

Kiitos kuluneesta kaudesta ja monipuolisesta toiminnasta. Lapseni on ollut enemmän kuin innostunut kaikesta kivasta puuhasta sekä leireistä, on oppinut myös paljon uutta sekä uusia taitoja.

KarhunpennutKiitos laadukkaasta ja innostavasta toiminnasta! Teette tärkeää työtä!
VessapaperitSuurkiitos, että jaksat keksiä aina mukavaa ja opettavaista tekemistä ja pidät yllä niin hyvää henkeä!
Liito-oravatHelsingin Versoveikot ja -siskot on täynnä mahtavia toimintaa mahdollistavia aikuisia, mutta tänä vuonna haluaisin erityisesti kiittää akela Karria, joka lähtee ryhmän kanssa kesällä jamboreelle ja on ollut järjestämässä valtavan määrä onnistuneita retkiä, lippukunnajohtajan toimea vaikeana korona-aikana erinomaisesti vetänyttä Arnoa, joka on aina rauhallisesti ja hyväntuulisesti auttanut, tukenut, kannustanut, muistutellut ja rakentanut lippukuntaan hyvää yhteishenkeä sekä koko Suolikkaan partiokämpän korjailuihin, muurailuihin, ja puunkaatoihin osallistunutta tiimiä! Kiitos myös kaikille muillekin vapaaehtoisille, joita ilman partiota ei olisi! HVVS - Hyvin sä vedät!
PiikkihaitKiitos Tonttu! Olet aivan ihana tyttöjen kanssa: sydämellinen, lämmin, innostava, aito ja mahtava esikuva. Otat tytöt niin lämpimästi mukaan ja aidosti välität heistä, ja tunne on molemminpuolinen. Kiitos! Tällaista partiotoimintaa on ilo seurata.

Kiitos Salsa: sinusta näkyy iso välittäminen ryhmäläisistä, tytöt eivät ole vain jotain pienempiä, vaan ihan oikeasti tunnut tykkäävän heistä ja tämä on aivan mahtavaa! Olet ihana esikuva, toivottavasti tyttöni kasvaa yhtä fiksuksi kuin sinäkin!

Molempia ja koko Hesparttoa vielä kiittäisin erinomaisesta nuoren kasvun tukemisesta, itsetunnon vahvistamisesta ja itsevarman ihmiskuvan tukemisesta. Erityiskiitos kuukautiskeskusteluista, hienoa! Kanssanne nuori saa vapaasti olla juuri sellainen kuin on ja näytätte esimerkillänne erinomaista mallia. Iso kiitos, olette mahtavia!
PeuhupennutMantulle ja Samille iso kiitos, että jaksatte keksiä ja järjestää viikottain lapsellemme kivoja partiokokouksia!
LehtopöllötAivan mahtavaa ja innostunutta toimintaa! Vetäjät ovat mukana koko sydämellään, keksitään kivaa toimintaa ja osallistutaan eri tapahtumiin. KIITOS ihanat Anu ja Miia! <3
KultapöllötKiitos lauma johtajille upeasta partiovuodesta!  Sudenpennustamme on kasvanut reipas ja oma-aloitteinen partiolainen. Ohjelma on ollut mukaansa tempaavaa ja sitä muistellaan usein myös kotona.
MetsäpöllötHei kiitos ja kiva kun olette jaksaneet taas koko vuoden pyörittää toimintaa! <3
LuontokoneetOhjaajalle Sadulle kiitos siitä, että olet aivan ihana ryhmän vetäjä! Aina niin ystävällinen, kannustava ja rauhallinen.
MinuuttikoneetKiitos kaunis kivasta partiovuodesta Minnareidenjohtajille !
Syksyllä jatketaan!!
KyytSydämelliset kiitokset Pinja ja Aku, teette todella upeata ja merkityksellistä työtä lastemme hyväksi! Olette mahtavia esikuvia, mistä lapsemme tulevat ammentamaan koko elämäksi.  Kiitos myös siitä että olette keksineet tosi kivaa tekemistä korona-aikana.  Jos jokainen lapsi pystyisi ''altistumaan'' tällaiselle upealle toiminnalle, maailma olisi parempi paikka.
 Aku  is amazing. He is so patient and inventive with the kids. Also, my son has learned so much Finnish and been able to practice. Aku has created a welcoming and inviting troop.
LaamatHienosti olette haastavassa iässä olevia tarpojia luotsanneet. Kiitos.
KärpätVapaaehtoisten pyyteetön toiminta on suomalaisen kansalaisyhteiskunnan selkärankaa.
Kiitos kaikille partiolaisohjaajille ja erityisesti Olaville.
MerihevosetMerihevosten vastuuohjaaja Riina on tehnyt upeaa, kannustavaa työtä lasten parissa jo useamman vuoden ajan. Olet kekseliäs, kannustava, aktiivinen ja kaikin puolin ihana ohjaaja ❤
TunturipöllötMahtavat ja aktiiviset ohjaajat, kiitos!
TöyhtötiaisetHienoja retkiä ja kivoja tapahtumia! Aivan huikea ensimmäinen partiovuosi takana. Iso KIITOS Juissi ja Saksilus, olette olleet kertakaikkisen MAHTAVIA!
NaurulokitLämmin kiitos Emmalle Naurulokkien luotsaamisesta! Vartiossa on hyvä henki ja Törmä oli hieno kokemus. Kevätvaellus on vielä edessä, mutta sekin vaikuttaa tosi kivalle 🙂
JääkarhutKiitos ihanalle vetäjälle Jääkarhujen laumassa, joka on mahdollistanut lapsille tärkeitä kokemuksia ja tutkimusmatkahetkiä pitkin talvikautta kuten hiihtoretket, pulkkahetket, avantouinnit ja pihaleikit säässä kuin säässä.
RevotKiitos Saana menneestä kaudesta. Ukko on viihtynyt oikein hyvin partiossa! Toivottavasti jatkat ohjaajana syksylläkin 🙂
revotkiitos että olette jaksaneet jälleen yhden vuoden, leireille lähtö on ollut hieman haasteellista, mutta kun ollaan palattu leireiltä on ollut toinen ääni kellossa.
ISO KIITOS
RevotIso kiitos ihanille ja aina niin hyväntuulisille ryhmänvetäjille Revoissa!
SopulitKiitos Onalle Sopulie vetämisestä. Tyttö tykkää kovasti ja aina innoissaan lähdössä torstaisin partioon.
LeijonatKiitokset mahtaville ja aktiivisille Karhunvartijoiden Leijonat-ryhmän johtajille! Aina on reipasta ja positiivista menoa sudenpentujen kanssa. Olette täyttä kultaa. <3
KipinätKiitos sitoutuneisuudesta, aktiivisesta tiedottamisesta ja vanhempien ajantasalla pitämisestä ja ystävällisyydestä!
Ugh Ugh!Kiitos kaikille Ugh Ugh-ryhmän ja Karhunvartijoiden lippukunnan toiminnan mahdollistaville!
SaimaannorpatKiitokset kivan partiotoiminnan ja ihanien leirien sekä retkien järjestämisestä! Isot kiitokset myös Marikalle mukavasta yhteistyöstä vuosien varrella!
SudetKiitokset kivan partiotoiminnan ja retkien järjestämisestä! Nella ja Eerika ovat tosi kivoja partio-ohjaajia!
JellonatKiitos koko Kaskipartion mahtavalle johtajajoukolle! Teette upeaa ja tärkeää työtä lastemme parissa ja mahdollistatte kivat elämykset lapsille!
KeksiketutPartio meidän lapselle tosi tärkeä. Hienoa, että tällaiseen harrastukseen on mahdollisuus.
KeksiketutLämmin kiitos Emmille ja Dinolle, olette olleet huippujohtajia ja partioinnostus on tullut takaisin. Eräjormailu on kivaa 🙂
PikachutSuuri kiitos Ollelle ja Marialle, upeaa toimintaa!
PikachutKiitos partiotoiminnan järjestämisestä. Osallistuminen Kauka-Kuuttien toimintaan tarjoaa lapsellemme mielekästä tekemistä, mahdollisuuden oppia uutta ja kartuttaa uusia taitoja. Te ohjaajat olette turvallisia ja tärkeitä aikuisia pienille sudenpennuille!
SupermursutKati ja Piia ovat super!
KetutKiitos mahtavat johtajat. Ilman teitä lapset jäisivät paitsi monesta elämyksestä ja uudesta kokemuksesta.
Kokoukset on hyvin suunniteltuja ja jaksatte vielä lisäksi retkeillä.
JääkarhutKiitos johtajat! Teette arvokasta työtä kun pidätte kokouksia ja retkeilette. Teidän kanssa lapset saavat kokemuksia, joita he eivät muualta saa. Omalla esimerkeillänne näytätte seikkailijoille, mitä kaikkea partiossa voi tehdä. Kiitos, kun toimitte partion vapaaehtoisena.
😀👍
MetsoKiitos Metso-vartion vetäjille sekä kaikille lippukunnan toimintaa sekä retkiä ja kilpailuita järjestäneille aktiiveille!
Kurki / RiekkoHyvää työtä aikataulu ja resurssihaasteista huolimatta 🙂 Olette saaneet lapset viihtymään partion parissa. Kiitos!
KirisiskotKiitos teille Kirisiskojen vetäjille, joilla ei aina ole ollut helppoa saada tätä tyttöryhmää kasaan eikä korona-aika helpottanut sitä yhtään. Partio on ollut näille muutamille kuitenkin erittäin tärkeä kohtaamispaikka, joten tiedoksenne, että teette todella arvokasta työtä. Toivottavasti toiminta jatkuu. Teitä syvästi kiittäen, Pauliina 
TupsukorvatKiitos ihanille vetäjille Iida ja Senja!
Kiva, olette olleet meidän ryhmän vetäjiä!
KorallitKiitos Korallien mahtaville johtajille Dodolle, Hannalle ja Joonatanille, olette huippuja!
KorallitKiitos innostavasta ohjauksesta. Ryhmässä on hyvä henki ja paljon mielekästä tekemistä.
PikachutIhana toiminta teillä
BanaanimadotKiitos ihan mahtaville ohjaajille korvaamattoman arvokkaasta toiminnasta ja heittäytymisestä nuorten kanssa! Olette pelkkää kultaa 🙂
YökukkujatLämmin kiitos jälleen kuluneesta kaudesta! Ihanaa, että te nuoret naiset jaksatte vetää näitä ryhmiä, vaikka viime vuodet ovat varmasti olleet tosi haastavia teille. Oma tyttäreni lähtee aina partioon innoissaan, ja yhteisiä retkiä ja leirejä odotetaan monta viikkoa. Erityisesti arvostan ja kiitän, että jaksatte viedä tytöt viikonloppuleireille ja vaeltamaan! Ne ovat elämyksiä, jotka muistetaan pitkään - ehkä loppuelämän!
IlveksetLapseni viihtyy partiossa ja suuri kiitos tästä vetäjille. Joka viikko on mukava mennä partioon ja aina oppii jotain uutta ja hyödyllistä. Iso kiitos Ilvesten vapaaehtoiset.
Ketunpennut v 2020Silloinen IHANA JÄRKEVÄ TAITOJA OPETTAVA TURVALLINEN , PARASTA LUOKKAA OHJAAJA  jäi saamatta kiitoksia. Kutsuttiin KIKAKSI. Häntä haluan vielä vuosien jälkeen kiittää. Silloin meni kaikki hyvin. Partiolaisen isoäiti huoltaja
Jotkut olennotPaljon kiitoksia, että tyttärelläni on mahdollisuus käydä osittain partiossa päällekkäisen harrastuksen takia. Kiitos ahkerille vapaaehtoisille partioharrastuksen olemassa olosta.
PikkupossutSuuri kiitos tästä partiovuodesta! Teillä on ollut mielenkiintoista, mukavaa ja monipuolista toimintaa! Partiosta on välittynyt iloinen tekemisen meininki!!
PikachutUpeaa työtä - kiitos paljon!
KipinätKiitos Tarulle kivasta vuodesta ja keväästä! Tuomas on nauttinut partiosta kovasti.
Money mursutKiitos Paisteelle kivasta vuodesta ja keväästä.
MoneymursutNoora ja Paiste - Kiitos.

Läpi korona-ajan, läpi usean talven ja pimeyden, olette tiistaisia partioiltoja järjestäneet. Moni olisi päästänyt itsensä helpommalla, mutta te olette hyvää yhteishenkeä ylläpitäen noudattaneet laatimaanne ohjelmaa ja jaksaneet 'aina ei niin helppoa' lapsilaumaa vetää.

Kiitos!
SudenpennutRyhmässä on aivan mahtavat ja kannustavat ohjaajat Suvi ja Aapo. Te olette järjestäneet ikimuistoisen partiovuoden ryhmälle. Ryhmään on ollut helppo tulla mukaan ja jokaisesta tapaamisesta on tultu iloisin mielin kotiin ja aina on opittu uusia hienoa taitoja. Suuri kiitos teille! Iloista kesää ja tapaamisiin ensi syksynä!
MerikoiratSuurkiitos Merikoirien Minnalle ja Riikalle, jotka ovat loihtineet kivaa, innostavaa ja opettavaista puuhaa kolon kulmilla. Lapsemme lähtee aina tosi mielellään partiotapaamisiin.
Moi ei käyHaluan kiittää Otsoa, joka on kiva, asiallinen ja hauska ohjaaja.
HylkeetKiitos paljon partiovuodesta Sasille!! Lapsi on viihtynyt hyvin retkillä ja lauman kokouksissa.
KurkkumopotKurkkumopojen johtajat Inari ja Fanny on huippuja! Lapseni on useasti tullut kokouksesta kotiin innoissaan ja näyttänyt meille vanhemmille oppimiaan taitoja. Hienoa, miten omien kiireidensä keskellä tytöt jaksavat johtaa ja innostaa muita!
NachoapinatLämmin kiitos osaaville johtajille nuorten ohjaamisesta ja kaikesta toiminnasta, jota säästä riippumatta järjestätte! Suurkiitos myös lippukunnan kaikille aktiiveille - erityisesti Sasille!
  
Pasan puupalikatKiitos Janne ja muut, että jaksatte vetää ryhmää meidän muksuille!

T. Mira-äiti
Perhepartio KulmankurkkijatKiitokset paljon Annalle ja Petralle, jotka ovat jaksaneet luotsata meidän perhepartioryhmää sinnikkäästi 🙂
KävynnakertajatKiitos Marialle, Annille, Ilkalle ja Elinalle innostavasta ja kekseliäästä partiovuodesta! Partiossa on jälleen opittu vuoden verran tärkeitä taitoja, hyvää elämänasennetta ja yhdessä toimimisen aakkosia. Kiitos siitä että olette mukana tuomassa Kävynnakertajien lapsuuteen iloa, aurinkoa ja oppimisen ja onnistumisen kokemuksia!
VasarahaitLämmin kiitos Vasarahaiden loistavilla johtajille, jotka aloittivat uusien sudenpentujen kanssa keskellä korona-aikaa syksyllä 2020. Ryhmä on uskollisesti säässä kuin säässä pitänyt kokouksia ulkona, lapsi on joka kerta halunnut mennä partioon, tykännyt päiväretkistä ja viikonloppuleireistä. Iso hatun nosto ja kumarrus vetäjille, kun opetatte nuorille tärkeitä uusia taitoja.
Sukeltavat MerikilpikonnatRyhmän uudet nuoret johtajat, erit. Elias on ottanut lapset hienosti haltuun. Upeaa, että nuoret jaksavat tehdä ohjelmaa ja johtaa nuorempia lapsia!
SuMetRyhmässä upeat johtajat ja luotsit. Laadukasta, monipuolista ja todella aktiivista toimintaa. Iso kiitos heille!
Tempouilevat PlanktonitRessulle kiitokset!
ÖljykalatHienoa toimintaa ja ohjelmaa, jatkakaa samaan malliin!
LiLeKiitokset kaikille LiLe akeloille!!! Teidän panosta sudenpentujen harrastuksen mahdollistamiselle arvostamme suuresti 🙂

Kiitos, kun jaksatte ideoida ja järjestää toimintaa. Hyvin monipuolista tekemistä, sisällä ja ulkona, retkiä ja vaikka mitä!
Kiitos!

Käpytytöt, sudenpennutTia on aktiivisesti tiedottanut taphatumista ja tyttäreni viihtyy partiossa. Sehän se on tärkeintä!
Panda GangLämmin kiitos Jukalle jo vuosia jatkuneesta valtavan hienosti hoidetusta työstä lasten kanssa! Vaikka muihin harrastuksiin välillä joutuukin lasta maanittelemaan, niin partsaan hän lähtee aina innoissaan. Ryhmässä tuntuu myös olevan mahtava henki ja kaikki erilaiset persoonat saavat olla mukana omana itsenään ja heidän vahvuuksiaan osataan hienosti vaalia. Olen myös tosi kiitollinen siitä, miten hienosti Jukka on osannut suhtautua lapsemme haasteisiin yöpoissaolojen kanssa ja miten leireiltä on aina palannut tyytyväinen (joskin usein kovin väsynyt 🙂 ) nuori partiolainen. Partio on ollut mahtava harrastus ja suurin kiitos siitä kuuluu Jukalle, joka mahdollistaa lasten harrastamisen antamalla lapsille omaa aikaansa. Toivottavasti tämä viesti välittää Jukalle sen kiitollisuuden ja kunnioituksen, jonka hän ansaitsee tekemästään arvokkaasta työstä!
Panda-gangKiitokset Jukalle!
 Iso Kiitos upeasta toiminnasta!!!!
 Super iso kiitos mahtavasta toiminnasta!!!
SaappaatIso kiitos Saappaiden vetäjille! Partio on erityinen ja tärkeä harrastus, jossa saa uniikkeja kokemuksia. Arvostan Saappaissa rentoa meininkiä ja partiomaista otetta ja ohjelmaa.
PesukarhutSuuret kiitokset Pesukarhujen vetäjä(i)lle! Partio on meidän pesukarhulle ihan ykkösharrastus, jonne on aina kiva lähteä. Vanhemmallekin näyttää että tekeminen on kivan monipuolista ja tapahtuu rennolla otteella.
JänuolisammakotEllille iso kiitos kokouksista, leireistä ja hienosti hoidetusta viestinnästä kotien suuntaan! Etenkin leirit ovat tärkeitä elämyksiä lapsille. Ihanaa, että jaksatte laittaa vapaa-aikaanne partiotoimintaan.
KettukarkitKiitos Leena ja Laura kaikesta työstä mitä teette lastemme partioharrastuksen eteen! Olette huippuja 🙂
Seikkailijryhmä JNSKiitos Elli ajastasi ja kaikesta mitä teet sen eteen, että lapsemme voivat harrastaa partiota 🙂
 Kiitos että mahdollistatte Justukselle hienon harrastuksen ja upeita eräkokemuksia!! Pääsiäivaellus lapissa oli mahtava reissu (kuulemma) 😍
Valppaat AhmatKiitos Ville ja Vilkko! Teette mahtavaa työtä!
PikkutassutSuuri kiitos Ansulle ja Rudille monipuolisesta, innostavasta ja kiinnostavasta kaudesta! Erinomainen tiedotus, whatsuppailu, kannustus ohjaajilta on ollut ihailtavaa. Olette yksinkertaisesti UPEITA! ❤️
TuhopolttajatSuuren suuri kiitos Katalle, olet äärettömän suuressa roolissa murrosiän pyörteissä itseään etsivien neitien silmissä. Kiitos arvokkaasta , korvaamattomasta ajastasi🙏🏻
TähtitassutPaljon kiitoksia teille ryhmän vetäjille! Tuotte paljon iloa lasten elämään, enemmän kuin varmaan arvaattekaan. Silja tulee aina iloissaan partiosta, mukavaa on siis ollut!

Terv. Saara
TähtitassutLämmin kiitos Tähtitassujen johtajille! Olette tehneet upeaa työtä, ja lapsi viihtyy todella hyvin partiossa koska aina tuntuu olevan mieleistä tekemistä ja mukavat johtajat! 🙂
TuhopolttajatRyhmän vetäjä on ollut mukana lapseni partiopolulla monia vuosia. Hän oli aluksi laumanjohtaja ja nykyään vetää tarpojia kaverinsa kanssa. Arvostan suuresti hänen omistautumistaan, taitojaan ja ystävällisyyttään lasten parhaaksi. Hänen harrastuksellaan on iso merkitys monen nuoren partiolaisen kasvumatkalla lapsesta aikuiseksi.
Vihreät kävytKiitos erityisesti PV:lle upeasta panostuksesta tämän vuoden toimintaan. Toivottavasti jatkatte Olivian kanssa myös ensi vuonna

Eero ja Kirsti ovat aivan mahtavia ohjaajia ja jaksavat pitää hyvää yhteishenkeä yllä ryhmässä. Iso kiitos siitä 🙂

Seikkailevat koiratRyhmällä on mahtava tekemisen meininki ja meidän perheen partiolainen on innoissaan lähdössä ryhmän mukana niin kokouksiin, kisoihin kuin retkillekin. Kiitos erityisesti ryhmän johtajille ja muille Lekon vapaehtoisille, jotka mahdollistatte tämän toiminnan.
Seikkailevat KoiratSuurkiitos Irinalle ja Venlalle ihanista partiohetkistä ja - retkistä <3
 Katri on aivan mahtava lasten kanssa! Itseä lämmittää kun oma lapsi on innoissaan kokemistaan ja itsenäisesti tekemistään asioista.
ketutPartiolaiset ovat aina valmiina! Satoi tai paistoi, ja vaikka kumppariin tulisi reikä.
MysteerimöykytKiitos kivasta partiokaudesta! Lapseni lähtee aina innokkaasti partioon ja nauttii rennosta ja iloisesta tekemisestä, jossa on sopivasti haastetta, aktiivista toimintaa ja sydäntä mukana! Ihana harrastus!
PantteritLämmin kiitos Petu upeasta toiminnastasi!! Kiitos, kun jaksat yksin touhuta meidän poikien kanssa!!
SopulitAnu, Meri ja Heinä,
Lämmin kiitos teille superkivasta toiminnasta vilkkaiden Sopuleiden johtajina! Meidän sopulin poikanen on aina yhtä innoissaan menossa partioon 🙂
SopulitSuuri kiitos meidän ohjaajille siitä, että olette antaneet lapsille mahdollisuuden viihtyä ja kehittyä. Vuoden aikana on paljon opittu. Olette käyttäneet paljon aikaanne ja järjestäneet erinomaisia tapaamisia. Lapset tulevat niihin ilolla eivätkä halua lähteä pois, kun tunti loppuu. Meillekin vanhemmille jää hetki, jonka voimme käyttää itseemme, mikä on tärkeää, kun perheessä on lapsia. Kiitos teille paljon kaikesta!
GeparditSuurkiitos Ville ja Fede! Fedelle erityiskiitokset kevään vastuusta ja panoksesta!
KetutSuurkiitos kaikille akeloille, ja nimenomaan Marille, joka aina on löytänyt oikean sävyn ja sanan lapsen kanssa, jotta pikkuinen sudenpenttu lämpeni heti.
Nuoret EläkeläisetKiitos mahtavasta työpanoksesta Nuoret eläkeläiset seikkailijaryhmän ryhmän vetäjille! Olette toimineet vertaisaikuisina lapselleni. Toiminta on ollut laadukasta ja innostavaa.
KuningaskobratKiitos Kuningaskobrien akelat. Teette upeaa työtä lastemme kanssa. Lapseni lähtee aina iloisesti partioon ja palaa sieltä vielä iloisempana. Tarjoatte hienoja kokemuksia, elämyksiä ja tärkeitä elämän taitoja <3
KetutLapseni on vasta ensimmäistä vuotta partiossa ja on kovasti tykännyt uudesta harrastuksesta. Kiitos Kettujen vetäjät, kun järjestätte kivaa ohjelmaa lapselleni ja koko Kettu-porukalle.
Mahtavat sudetKiitos akelat, kun järjestätte upeita partiohetkiä viikosta toiseen!
MursutMavan Mursujen sampot ovat aivan huippuja! Sampojen ansiosta ryhmä on ollut tosi aktiivinen jo monta vuotta ja ryhmädynamiikka toimii hienosti. Sampot johtavat seikkailijaryhmää sydämellisellä partioasenteella leiristä, kilpailusta ja tapahtumasta toiseen ja viikkokokouksissakin on aina iloinen tekemisen meininki.
KuningaskobratHienoa työtä ryhmän johtajilta! Lapsemme on tykännyt todella paljon olla mukana jokaisessa laumaillassa. Kiitoksia ja kertokaa jos me vanhemmat voimme olla avuksi!
MursutSuuri kiitos Mursujen johtajille kuluneesta partiovuodesta! Jälleen porukalla on ollut vuosi täynnä yhdessä tekemistä erilaisissa tapahtumissa, retkillä ja tietysti viikottaisissa kokouksissa. Kiitos hienoille johtajille jaksamisesta ja innostavasta partiotoiminnasta!
Levitoivat kartonkialustatKiitos kaikille ryhmän vetäjille. Olette aktiivisia ja innostavia ohjaajia. 😊
Pikku LoistotLapsi tulee aina partiosta hyvällä mielellä ja on päässyt kokemaan ja kokeilemaan paljon uutta kivojen kaverien ja aikuisten kanssa. Erityisen lämmittävää on ollut huomata, kuinka ohjaajat ovat saaneet ryhmän viihtymään keskenään ja retkillä on aina ollut mieluista vaikka juuri ne lapsen "lähimmät" partiokaverit eivät sattuisi mukaan. Kiitosta myös siitä, kuinka lapsi saa selvästi olla omanlaisensa kaikessa toiminnassa. Niin arvokasta työtä, ei voi kylliksi kiittää!
Pikku loistotKiitos mukavista viikottaisista tapaamisista. Partiolainen on innoissaan lähtenyt joka kerta tapaamiseen
KorallitKiitos mukavista partiotapaamisista. Partiolainen on innoissaan lähtenyt joka kerta tapaamiseen.
AallotKiitos kivoille ohjaajille että jaksatte ohjata ja järjestää kivoja leirejä <3

Kiitos, että perustitte lippukunnan! Ja kiitos te kaikki aktiiviset ja vapaaehtoiset vetäjät, että teette lähiharrastamisen lapsille mahdolliseksi!

Arvostan isosti, että on mahdollista tehdä palkatonta työtä yhteiseen hyvään menneiden aikojen tapaan.

HemulitHemulien vetäjät eivät lannistuneet koronan tuomista haasteista vaan viikko toisensa jälkeen jaksoivat keksiä ryhmälle mieleenpainuvia partiokertoja. Uskomattomia ihmisiä kaikki!
HemulitLämmin kiitos Pia, Nuutti ja Laura. Teette upeaa työtä ❤️ Ryhmä on välillä haastava ja olette hienosti kohdanneet ongelmatilanteet ja lapset kasvavat sekä yksilöinä että ryhmänä.
KarhunpennutKiitos Akulle mahtavasta palosta ja innosta,jota tuot karhunpentujen tapaamisiin. Kiitos huumorintajustasi,pilkkeestä silmäkulmassa ja Kiitos siitä,että jokainen saa olla oma itsensä.
 Suuri kiitos Sudenpentujen ryhmän ohjaajille. Olette hienosti jaksaneet opastaa uusia partiolaisia haastavana korona-aikana!
Kiitos hyvästä ohjauksesta.
Nuudelien keittäjätSuper paljon kiitoksia loistavasta ryhmän johtamisesta ja hienoista retkistä!!!
BananasoturitKiitokset kivoista kokouksista 🙂 !!
KetutIsot kiitokset Viiville monipuolisista kokouksista koko vuoden ajalta! Olet saanut hienosti ohjattua isoa laumaa ja opetettua lapsille uusia partiotaitoja. Joka viikko lapset ovat tulleet kokouksesta iloisina koteihin 🙂
Iloiset LaiskiaisetIsot kiitokset Ellulle ja Ellalle! Vilinää ja vilksettä varmasti riittänyt poikapainotteisen ryhmän kanssa, mutta hienosti vedätte! Ellulle varsinkin kiitokset jo useamman vuoden panoksesta. Korona-aikaankin pystyitte pitämään yllä partiotoimintaa pieniä katkoja lukuunottamatta. Esimerkillistä toimintaa.
TulitähdetUjo, arka tyttäreni on otettu ihanasti uutena partiolaisena mukaan joukkoon. Lapsi joka vasta jokin aika sitten minulle sanoi, ettei hän halua mitään harrastusta.
Nyt kun hänen kanssaan asiasta keskustelin, totesi hän minulle, että partio on ihan eri asia, se ei ole harrastus vaan se  on mukavaa tekemistä.
Näinhän se ei olisi jos siellä ei olisi mukavat ohjaajat ja kaverit jotka avoimena ottivat uuden jäsenen mukaansa toimintaan.
TulitähdetTulitähdet-sudenpentulauman johtaja Joosef tekee mahtavaa ja innostavaa työtä saaden koko lauman oppimaan ja innostumaan partiotaidoista! Joosef huomioi jokaisen lapsen ryhmässä, kannustaa ja huomaa, antaa paljon omaa aikaansa toimintaan ja jaksaa järjestää kivoja tempauksia, harjoituksia, retkiä ja oppituokioita sudenpennuille.
 Rastipartio on Lucan mielestä paras partio! Vuodesta toiseen valitsee tämän lippukunnan vaikka kaupungin osa vaihtunut useasti.
Kiitos teille hyvän harrastukse. Ylläpidosta! Kiitos Lucalle  että on jaksanut ohjata kaikki nämä vuodet!
KirahvitJepa tekee aivan loistavaa työtä ryhmän kanssa, hän on innostava ja pitää kokoukset mielenkiintoisina ja osallistuvina. Ryhmässä on pysynyt porukka samana hyvin paljon hänen ansiostaan!
KirahvitJepalle suuren suuret ja lämpimät kiitokset ryhmän vetämisestä! Ei parempaa vetäjää varmaan olekaan 🙂
 Ihanaa että jaksatte vetää ryhmää, lapsemme tykkää hurjasti partiosta!! Vaikka lukio vie voimia, niin toivottavasti pysytte jatkossakin porukassa!
HaukatIhanaa että tuotte ryhmään äijjäenergiaa ja konkreettisen tekemisen meininkiä!
 Kiitos Leo! Tukesi nuoremmille ryhmänvetäjille on huippujuttu! Olet heille tärkeä  🙂
 Kiitos kivasta keväästä partion parissa. Partioon lähdetään aina mielellään ja sieltä tullaan kotiin reppu täynnä uusia kokemuksia. Teette tärkeää työtä ja arvostamme sitä Suuresti. Iso kiitos.
Aavikko yksisarvisetIso Kiitos Riikalle! Olet jaksanut vetää ryhmiä viikoittain sekä järjestää tämän lisäksi leirejä ja osallistua kisoihin ja vaikka mitä. Tyttömme on oppinut paljon hyödyllisiä taitoja. Hienosti on toimintaa riittänyt myös koko korona-ajan. Kiitos!!
KetutKiitos Kettuja luotsanneille Kaisalle ja Lassille kuluneista tarpojavuosista!
 Kiitos koko johtajistolle, että olette jaksaneet tsempata ja järjestää partiotoimintaa läpi haastavien koronavuosien!
Suvelan Samoojien Manni: oikeudenmukainen ja ennakkoluuloton innostaja, tekijä ja johtaja. Kiitos!
Lämpimät kiitokset koko kaudesta Elsan ja koko perheen puolesta!

Teppo
JääkarhutHienosti suunniteltua ja toteutettua toimintaa! Kiitos panostuksesta.
AhmatKiitos innostavasta kaudesta ja lasten aktivoinnista! Partioon on joka kerta kiva lähteä, ja se on paljon!
MakakitKiitos mahtavasta työstä! Kaikkea kivaa olette jaksaneet järjestää ja olla aina positiivisella mielellä. Erityiskiitos hyvänä esimerkkinä toimimisesta nuorille. Partioon on lähdetty aina hyvillä mielin ja se on iso juttu!
KotkatKiitos Kotkien johtajille! Oman harrastamisen ohella teette tärkeää työtä, kun mahdollistatte nuorempien partioharrastuksen. Kiitos Paljon!!
KetutKiitos ihanat johtajat! Tärkeää työtä teette!! Aurinkoista kesälomaa 🙂
 Kiitos kaikille TapMen ihanilleja upeille johtajille! Teillä on ihan huippujengi Nauttikaa kesästä ja tulevista leireistä!
PartiomursutKiitos Mialle ja Latelle johtamisesta
  • 1. -luokkalaisten ryhmä, ke iltaIso kiitos koko Toimenpoikien sudenpentutoiminnalle ja erityisesti 1.-luokkalaisten ryhmän vetäjille!
    Olette innostavia, reippaita, asialle omistautuneita tyyppejä, jotka viikko toisensa jälkeen saavat sudarimme innostumaan partiosta!
PöllötKiitos mukavasta, mielenkiintoista ja hyvin järjestetystä partiotoiminnasta partiojohtaja Plättälle! Lapsen mielestä partioon on aina kiva tulla ja siellä oppii kaikkea uutta. Hän on aina partion jälkeen hyvällä mielellä. Vanhemmille tiedotetaan tasaisesti ja kattavasti kokouksista sekä tapahtumista.
MarsutIhan mahtava ja toimintaan innostava johtaja. Aina positiivinen, jaksaa puuhata poikien kanssa ja olla esimerkkinä. Tämä johtaja ansaitsee täydet pojot! KIITOS!
S sopuliLämpimät kiitokset iloisille,reippaille ryhmänohjaajille.
Partio tapaaminen on aina viikon odotetuin kohokohta.
Olette super!!!
PikkukarhutKiitos laumanjohtajille kuluneesta kaudesta. Tekeminen on ollut mielekästä -- partiosta tuli heittämällä suosikkiharrastus.
PikkumyytKiitos hyvästä ja monipuolisesta ryhmäohjauksesta
PikkukarhutKiitos, että otatte huomioon johtajina myös erityistä tukea tarvitsevat lapset ja heidän tarpeensa. Olen kiitollinen siitä, että lapseni saa kokea yhteenkuuluvuutta partion kautta.
MetsotOotte ihan parhaita laumanvetäjiä. Lapseni on oppinut vaikka mitä teiltä. Kiitos ihan superisti, etenkin Johannekselle <3
VesiliskotKiitos pauliinalle ja muille vapaaehtoisille. Teette hienoa hommaa
IlveksetPartion kautta poikamme on saanut itsevarmuutta, rohkeutta, taitoja ja upeita uusia kokemuksia. Vetäjät Eetu ja Topias ovat aivan loistavia tehtävässään ja näyttävät erinomaista esimerkkiä pojille.
IlveksetIso kiitos VarPon sudenpentujen ryhmänohjaajille! He ohjaavat ryhmää tosi hienosti ja ammattitaitoisesti. He ovat saaneet arimmatkin sudenpennut uskaltautumaan alusta asti mukaan retkille ja pojilla tuntuu aina olevan hauskaa kokouksissa ja eri tapahtumissa. Arvostamme suuresti ohjaajien tekemää työtä!
KetutKiitos Reetta ja Pia aivan upeasta työstänne kuluneina sudenpentuvuosina. Toimintaanne on ollut hienoa seurata. Otatte lapset niin hienosti huomioon, kannustatte ja ohjaatte ja opetatte. Olette esimerkillisiä turvallisia aikuisia, joiden seurassa lapset haluavat viettää aikaa. Partiosta on muodostunut ansiostanne tyttärellemme kirkkaasti mieluisin harrastus.
SiilitKiitos Saara ja Iiris hienosta ensimmäisestä partiovuodesta Siilit-lauman akeloina! Olette saaneet homman upeasti käyntiin. Tytöt ovat selkeästi viihtyneet mukavissa kokouksissanne!
HuuhkajatNuppu ja Nalle tekevät aivan loistavaa työtä. Aktiivista ja todella ammattitaitoista toimintaa. Olen todella tyytyväinen.
KilpparitJohtajat ovat,mahtavan energisiä ja aikaansaavia. Lapseni palaa partiosta aina tosi innoissaan. Myös retket ja leirit on hoidettu ihanan elävästi.
Ryhmän oma päiväkirja on mukava lisä, joka saa seikkailijat keksimään hauskoja juttuja. Kiitos! 💕
SiilitSudenpenturyhmän ihanat vetäjät Saara, Fiona ja Iiris! Aivan mielettömän ihanasti kaitsevat sudariryhmää ja ovat innostuneita ja innostavia ♥️
LippukunnanjohtajaIso kiitos hyvälle johtajalle, teet arvokasta työtä lippukunnan johdossa
VasatKiitos Anski ja Tiia olette tehneet lapsen partiouran alusta aivan uskomattoman hienon kokemuksen. On ihanaa kun lapsi lähtee mielellään kaikkialle mukaan kanssanne ja äidille taas ihanaa kun minulla on täysi luotto että kanssanne kaikki on hyvin. Kiitos kun teette tätä ja kiitos kun olette mukana juuri minun lapsen elämässä❤️
Voimakkaat Kastemadot ja Vesikkojen Demokraattinen tasavaltaHienoo työtä Eemeli, Kuutti, Otso ja Leo. Mahtava juttu että vedätte toimintaa ikätovereillenne.
 Suuret kiitokset samoajaluotseille! Mukavaa ja innostavaa tekemistä on löytynyt koko vuodelle.
Vaappuvat kuukkelitJonska! Oot mahtava aikuisluotsi!
Valtavat visentitAivan valtavan suuri kiitos Murrelle hienosti vedetystä kaudesta!!
VuorimajavatHaluan kiittää koko perheemme puolesta arvokkaasta ja tärkeästä vapaaehtoistyöstä jota teette Partiotoiminnassa. Partio on pojalleni tärkeä asia, enemmän kuin harrastus - yhteisö jossa muodostuu elinikäisiä ystävyyksiä ja opitaan tärkeitä taitoja. Kiitän teitä ja toivotan antoisaa kesää.
Voimakkaat KastemadotKiitos vartionjohtajille, kun ootte koko vuoden jaksanu järjestää madoille ohjelmaa!
 Kiitos lippukunnan johdolle!
ViidakkokissatIso kiitos Paavolle, kun olet vetäjänä järjestänyt Viidakkokissat-ryhmälle aktiivisesti monipuolista toimintaa niin normaalioloissa kuin läpi koko korona-ajan. Partio ja sinä vetäjänä olet tullut tärkeäksi osaksi lapseni elämää. Lapseni on ollut sudenpennusta asti sinun ryhmässäsi ja saanut näiden vuosien aikana paljon hienoja muistoja ja oppinut vaikka mitä uusia taitoja. On ollut ilo seurata tätä, kiitos.
ViidakkokissatKiitos te ihanat Viidakkokissojen vetäjät, erityisesti Paavo: partiosta on tullut meidän lapselle niin tärkeä osa elämää. On ollut kivaa, kun annatte lasten oppia ja harjoitella ja olla itse mukana päättämässä ja tekemässä: mukavia kokemuksia on nyt viime syksynä ja tänä keväänä kertynyt taas roppakaupalla! Iso kiitos ja hatunnosto!
PurukumitKiitos hyvin järjestetystä toiminnasta! Kaikki on sujunut hienosta ja lapset nauttii toiminnasta.
LapinpöllötKiitos Pauliina, Sanni sekä muut ihanat johtajat! <3 Lapseni on ekan partiovuoden aikana innostunut partiosta oikein kunnolla. Kiitos siitä kuuluu teille!
LentäjäketutKiitos kivasta partiovuodesta! Koronahaasteet toivat yhä oman mausteensa, mutta kivasti olette ehtineet kuitenkin kokoontua ja tehdä kaikkea hauskaa. Nuotioiden sytytys tuntuu olevan suosikkipuuhaa. Lämmin kiitos kaikesta!
KuukkelitKiitokset kaikille lippukunnan aktiivisille partionjohtajille ja apujohtajille, että annatte omaa aikaanne! Usein teistä kiitän kotonakin ääneen. Erityiskiitos Kuukkeleiden johtajalle, joka jaksaa järjestää retkiä lpk-retkien lisäksi ja nähdä vaivaa ryhmähengen eteen.
KuukkelitKiitokset upeille vetäjille mukavista kokouksista, joihin aina innokkaina lähdetään kokoontumaan
 Hienoa, että sama vetäjä on jatkanut samassa ryhmässä jo vuosia.😊👍
KuukkelitKiitokset Kuukkelien mainioille johtajille ❤ Järjestätte niin mahtavia kokemuksia lapsille.
TikatKiitos uusista kokemuksista ja hienoista hetkistä!