Kankaanpään Korpiveikot ry


Kankaanpään Korpiveikot ry on vuonna 1938 perustettuyhteislippukunta, joka toimii Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa. Olemme osa Pohjois-Satakunnan aluetta Lounais-Suomen Partiopiirissä.

Kokoonnumme Korpikololla osoitteessa Asemakatu 11, 38700Kankaanpää (entinen kenkätehdas), kulku entisen meijerin puoleisesta portista.

Meillä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, suunnistaen. Osataan ensiapua ja osallistutaan vapaaehtoistyöhön. Tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaantulemalla käymään tapaamisissamme tai laita viestiä lippukunnanjohtajalle (lippukunnanjohtaja@korpiveikot.fi)


Perhepartion tavoitteena on tarjota yhteistä toimintaa koko perheelle partion arvojen mukaisesti. Tarkoitus on puuhailla yhdessä luonnossa pienille lapsille (3–6v) sopivalla rennolla otteella.

Vinkit toimintaamme saamme Perhepartio-ohjelman kuudesta aktiviteettikokonaisuudesta, (arjen taidot, retkeilytaidot, kädentaidot, ulkoilutaidot, luontotaidot sekä lippukunnan toimintaan tutustuminen). Tunnuksenamme on ohjelman mukaisesti orava ja sen punainen merkki.

Toimintamme ajankohtaisuudet löydät facebookista: Perhepartio Oravat Kankaanpää
“Oravat on parhaita!”Jäsenhakemus