Maarian Tähkät ry

Lapseni/huollettavani liittyy jäseneksi: 1. Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. 2. Kun olet rekisteröitynyt, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun. 3. Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan. HUOM! Lippukunnan tulee vielä hyväksyä liittymispyyntö. 4. Lähetä sähköpostia lippukunnanjohtajalle (yhteystiedot), jotta löydämme huollettavallesi oikean ryhmän ja voimme antaa infoa partiotoiminnasta juuri meidän lippukunnassamme.

Maarian Tähkät on yli 100 hengen vahvuinen sekalippukunta, joka toimii Pohjois-Turussa, Jäkärlän ja Moision/Yli-Maarian alueella.

Ryhmissämme ja johtajistossamme on aina tilaa uusille jäsenille! Toimintaamme pääsee mukaan ympäri vuoden aivan jokainen!

Lippukuntamme tarjoaa ohjattua toimintaa kaikille 7-18 vuotiaille Jäkärlässä ja Yli-Maariassa. Täysi-ikäisten toiminta on lippukunnan tukemaa oma-alotteista partiopiirin järjestämää ohjelmaa.

Partio on mielestämme maailman paras harrastus, ja se voisi olla myös sinun elämäsi suurin seikkailu.

Jäsenhakemus