Leiriohjelma

Eurojamboreen pääteemana on ACT, toimi!

“Kuvittele partiolaiset älä vaan puhumassa muutoksesta, vaan heidät oikeasti toimimaan!”

Eurojamboreen ohjelma on jaettu kolmeen osaan:
1. “Jokaisella partiolaisella on potentiaalia kasvaa sosiaalisen muutoksen tekijäksi. Joten tule Eurojamboreelle ja herätä sekä löydä voimasi! Pääset olemaan kansainvälisessä vuorovaikutuksessa eri kultuureista tulevien partiolaisten kanssa.” Haluamme herättää partiolaiset ja kannustaa heitä haastamaan itsensä, sekä oppimaan uusia taitoja. Nämä ohjelman osat perustuvat 2000-luvun taitoihin.

 

2. “Käytä aikasi Eurojamboreella katsomalla ympärillesi, opi seikkailemalla, käy silmiä avaavia keskusteluja ja osallistu innostaviin työpajoihin.” Haluamme katsoa huolellisesti ympärillemme jotta partiolaiset voivat saada parhaan tiedon siitä mitä tarvitaan ja olla tietoinen siitä mitä etsiä omilta paikallisilta yhteisöiltään ja maailmasta. Nämä ohjelman osat perustuvat globaaleihin kestävän kehityksen tavoitteisiin.

 

3. “Käyttämällä taitojasi ja tietämällä missä apuakäsiä tarvitaan, toimi ja tee muutos yhteiskunnassa. Toimi viisaasti. Toimi päättäväisesti.” Haluamme kannustaa partiolaisia olemaan aktiivisia, reagoimaan aina kun se on tarpeen. Nämä ohjelman osat perustuvat Eurojamboreen osallistujien todelliseen toimintaan.