Usein kysytyt kysymykset

Milloin

Leirin tarkka ajankohta on 27.7.-6.8.2020.

Matkoineen leirimatkaan kannattaa varata aikaa 22.7.-8.8.2020. Menomatkalla kaikille leiriläisille 3-5 päivän oheismatka, joka tarkentuu kevään 2019 aikana. Paluumatka tullaan suorinta tietä koti-Suomeen.

Kenelle

Leiriläiseksi voi osallistua kaikki aikavälillä 26.07.2002–31.12.2006 syntyneet.

Kaikki ennen 26.07.2002 syntyneet voivat osallistua leirille Suomen joukkueen johtotehtäviin tai leirille työtehtäviin.

Mitä maksaa?

Suomen joukkueen hinnat ja maksuaikataulun pystyt tarkastamaan täältä.

Olen ilmoittautumassa leirilippukunnanjohtajaksi. Voinko tehdä oman oheismatkan, eli tulla leirille omatoimisesti?

Vain ISTit, eli palveluleiriläiset voivat valita omatoimimatkan. Muille, eli leiriläisille ja leirilippukunnanjohtajille on tarjolla vain joukkueen matka oheismatkoineen. Mutta siitä on tulossa huikea reissu, eli saat takuulla upean kokemuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.-

Ilmoittautumisesta tulee sitova, kun osallistumismaksun ensimmäinen maksuerä on maksettu ja nämä ehdot hyväksytty Kuksassa. Myös paikka Suomen joukkueessa on varmistettu vasta, kun ensimmäinen erä on maksettu.

Mistä voin etsiä omatoimisesti lisätietoa leiristä?

Kannattaa lukea Suomen joukkueen nettisivuja, päivitämme tänne tietoja sitä mukaan, kun itse sitä saamme. Lisäksi Eurojamboreen viralliset nettisivut kannattaa käydä kurkkaamassa.

Suomen joukkue on myös facebookissa, käy katsomassa lisätietoa täältä. Myös Eurojamboreen virallinen facebook-sivu on hyödyllinen, täältä löytyy.

Mihin leirilippukuntaan kuulun?

Leirilippukuntajako on valmis ja olet saanut sähköpostitse kirjeen joka sisältää tiedon omasta leirilippukunnastasi. Leirilippukuntajaossa on pyritty huomioimaan maantieteelliset sijainnit ennakkotapaamisten sujuvuuden takia. Omat leirilippukunnanjohtajasi jatkavat matkaa kanssasi kohti Puolaa.

Tarvitsenko matkavakuutuksen vaikka partiovakuutukseni on voimassa?

On suositeltavaa, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, sillä partiovakuutus on toissijainen vakuutus eikä korvaa esimerkiksi hajonneita varusteita tai lentoa kotiin sairastapauksissa.

 

——-

Jos sinulla on kysyttävää Eurojamboreesta, ota yhteyttä: jamboree2020@partio.fi