Usein kysytyt kysymykset

Milloin

Leirin tarkka ajankohta on 27.7.-6.8.2020.

Matkoineen leirimatkaan kannattaa varata aikaa 22.7.-8.8.2020. Menomatkalla kaikille leiriläisille 3-5 päivän oheismatka, joka tarkentuu kevään 2019 aikana. Paluumatka tullaan suorinta tietä koti-Suomeen. Tarkat matkapäivämäärät tarkentuvat kevään 2019 aikana.

Kenelle

Leiriläiseksi voi osallistua kaikki aikavälillä 26.07.2002–31.12.2006 syntyneet.

Kaikki ennen 26.07.2002 syntyneet voivat osallistua leirille Suomen joukkueen johtotehtäviin tai leirille työtehtäviin.

Mitä maksaa?

Suomen joukkueen hinnat ja maksuaikataulun pystyt tarkastamaan täältä.

Olen ilmoittautumassa leirilippukunnanjohtajaksi. Voinko tehdä oman oheismatkan, eli tulla leirille omatoimisesti?

Vain ISTit, eli palveluleiriläiset voivat valita omatoimimatkan. Muille, eli leiriläisille ja leirilippukunnanjohtajille on tarjolla vain joukkueen matka oheismatkoineen. Mutta siitä on tulossa huikea reissu, eli saat takuulla upean kokemuksen.

Ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumisaika Euroopan Jamboreelle on alkanut. Suomen joukkueen jälki-ilmoittautuminen on käynnissä 15.49 saakka. Kaikki Suomen joukkueen jäsenet ilmoittautuvat jamboreelle keskitetysti SP:n Kuksa-nimisen tietojärjestelmän kautta.

Ilmoittautumisesta tulee sitova, kun osallistumismaksun ensimmäinen maksuerä on maksettu ja nämä ehdot hyväksytty Kuksassa. Myös paikka Suomen joukkueessa on varmistettu vasta, kun ensimmäinen erä on maksettu.

Mistä voin etsiä omatoimisesti lisätietoa leiristä?

Kannattaa lukea Suomen joukkueen nettisivuja, päivitämme tänne tietoja sitä mukaan, kun itse sitä saamme. Lisäksi Eurojamboreen viralliset nettisivut kannattaa käydä kurkkaamassa.

Suomen joukkue on myös facebookissa, käy katsomassa lisätietoa täältä. Myös Eurojamboreen virallinen facebook-sivu on hyödyllinen, täältä löytyy.

Olen jo ilmoittautunut. Koska saan lisätietoa joukkueelta?

Varsinaisena ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille on lähetetty kaikille ilmoittautuneille ensimmäinen viesti, jossa tulee lisätietoa joukkueesta, matkasta ja leiristä ylipäätään.

Jäli-ilmoittautuneille viesti tulee ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mihin leirilippukuntaan kuulun?

Leirilippukuntajako on valmis ja olet saanut sähköpostitse kirjeen joka sisältää tiedon omasta leirilippukunnastasi. Leirilippukuntajaossa on pyritty huomioimaan maantieteelliset sijainnit ennakkotapaamisten sujuvuuden takia. Omat leirilippukunnanjohtajasi ovat pian yhteydessä ennakkotapaamisen merkeissä.

——-

Jos sinulla on kysyttävää Eurojamboreesta, ota yhteyttä: jamboree2020@partio.fi