Ilmoittautuminen

Osallistujien ja luotsien osalta tapahtuma on myyty loppuun. Tekijät  voivat ilmoittautua mukaan vielä 30.9. saakka!

Ilmoittautuminen tehdään partiolaisten Kuksa-rekisterissä. Partiolaiset kirjautuvat lomakkeelle PartioID:lla. Ei-partiolainen pääsee ilmoittautumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta. Jos olet alle 18-vuotias, sinun tulee tehdä ilmoittautuminen yhdessä huoltajasi kanssa huoltajasi tunnuksilla. Jos huoltajalla ei ole omia tunnuksia tai ne ovat hukkuneet, ota yhteyttä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan.

Tutustuthan tällä sivuilla oleviin ohjeisiin ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Osallistumismaksut

  • Osallistuja (koskee partiolaisia ja ei-partiolaisia, jotka ovat syntyneet vuosina 2005–2008) 69 €
  • Tapahtuman tekijä 29 €  
  • Luotsi 29 € 

Tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjolla on erilaisia maksutapoja. Lue lisää maksutavoista.

Tärkeitä ohjeita

Osallistumismaksu sisältää tapahtumassa tarjoiltavan ruuan, ohjelman ja paikalla olevat fasiliteetit. Kaikki tapahtumassa tarjoiltava ruoka on kasvisruokaa. Kuljetukset eivät sisälly osallistumismaksuun.  

Suomen Partiolaiset on sitoutunut tavoittelemaan järjestönä hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Tapahtumissa yhtenä merkittävänä päästölähteenä on ruoka, joten konkreettisena toimenpiteenä olemme sitoutuneet tarjoamaan kasvisruokaa. Explo toteuttaa tätä linjausta. 

Osallistumistietojen muokkaaminen

Omia terveystietoja, ruokavaliotietoja ja saavutettavuuteen liittyviä asioita voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen explo@partio.fi 31.8.2023 saakka. 

Partiolainen tai hänen huoltajansa pääsee näkemään omat ilmoittautumistietonsa ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan tai huoltajatunnuksillaan Kuksaan (kuksa.partio.fi). Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta sen henkilön nimi, jonka ilmoittautumista haluat tarkastella > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (SP Explo 2023) oikeassa reunassa Muokkaa-painike.   

Ei-partiolaiset voivat laittaa viestiä osoitteeseen explo@partio.fi

Osallistumisen peruminen ja osallistumisen siirtäminen

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista perua, mutta osallistumismaksua ei palauteta. Myöskään sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon explo@partio.fi

Varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 8.10.2023 asti. Varusmies- ja siviilipalvelusturva tarkoittaa oikeutta tapahtumaosallistumisen perumiseen niille, joiden palvelus osuu tapahtuman päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua tapahtumaan. Osallistumisen perumiseen tarvitaan todistus puolustusvoimilta tai siviilipalveluskeskukselta. Varusmies- ja siviilipalvelusturvan tapauksessa osallistumismaksu palautetaan osallistujalle. 

Tapahtumaosallistumisen siirto toiselle tapahtumaosallistujalle on mahdollista 21.8.-21.9.2023 välisenä aikana. Siirtämisessä noudatetaan osallistujan vaihtamisen ehtoja ja vaihto tehdään erillisten ohjeiden mukaan. Tapahtumaosallistumisen siirtäjä on itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallaan tavalla. Suomen Partiolaiset / Explo-tapahtumaorganisaatio ei laskuta uutta osallistujaa tai hyvitä maksua alkuperäiselle osallistujalle.  Jos et saa siirrettyä osallistumista toiselle, peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon explo@partio.fi.  Osallistumismaksua ei palauteta.