Luotsit

Luotsit

Tervetuloa luotsaamaan! Teet tärkeää työtä lippukunnassa ja olet ohjannut nuoret mukaan syksyn huikeimpaan tapahtumaan Exploon. Tapahtumaluotsaus on yksi tärkeä luotsin tehtävä ja olet mahdollisesti mukana tukemassa nuoria paikan päällä.

Tapahtuma tulee antamaan uusia ajatuksia, ilmiöitä ja kokemuksia kaikille osallistujille. Luotsina sinun keskeisenä roolinasi on varmistaa ja tukea nuorta siinä, että hän saa positiivisen tapahtumakokemuksen. Tässä sinulle muutamia apukysymyksiä, joiden avulla voit käydä keskustelua ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen.

Itse tapahtumassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden ajatusten vaihtoon ja vertaistukeen muiden luotsien kanssa. Toivomme, että oppisit paljon uutta luotsaamisesta ja saisit eväitä omaan lippukuntatyöhösi. Tarjoamme mahdollisuuden syventää osaamistasi ja pohtia luotsausta ajankohtaisien teemojen kautta. Olemme miettineet ohjelman niin, että pääset Explon pyörteisiin ja tutustumaan ohjelmapisteisiin. Ohjelmassa otetaan käyttöön myös pelillinen näkökulma. Tottahan myös tuemme sinua omien nuorten luotsaamisessa tapahtuman aikana. Haluamme huomioida sinun tärkeä työsi luotsina ja tarjota sinulle myös oman hetken nauttia olostasi. Ikävä tosiasia on se, että kaikki huikeat tapahtumat päättyvät, vaikkemme niin haluaisikaan. Luotsina saat tukimateriaalia myös tapahtuman kokemuksien ja oppimisen purkamiseen. Tapahtuman punaisena lankana on kohtaaminen. Mukana esimerkiksi Pinkkipartio, UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs Eija Ahvo.

Luotsien ohjelma ja koulutustarjonta.

PS. Saatat päästä myös sitomaan perhoja. Miten se liittyy luotsaamiseen? Tule, niin otetaan selvää!

Luotsin ilmoittautuminen on loppunut. Lisätietoja luotsien ohjelmasta tulee tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. Syyskuun aikana sähköposteihin lähetetään osallistujakirje ja tapahtumaviikolla tapahtumaopas.