Peruutusehdot

Ilmoittautuminen alkaa 15.8. ja päättyy 23.9.2019. Luotsien ja tekijöiden jälki-ilmoittautuminen päättyy 4.10. Tapahtumamaksu (samoajat/osallistujat 59 euroa, luotsit ja tekijät 25 euroa) tulee olla maksettuna tapahtuman alkaessa, jollei tapahtumamaksuun ole haettu ja saatu vapautusta. Ilmoittautuminen on sitova, eikä ilmoittautumista voi perua. Ilmoittautumista ei voi siirtää toiselle henkilölle. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 6.10.2019 mennessä. Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen henni.turkia-tiensuu@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus. Partiovakuutus koskee myös osallistujia, jotka eivät ole partiolaisia. Tapahtuma saattaa keskeytyä osallistujan osalta ainakin seuraavista syistä: 

  • läsnäolija sairastuu 
  • läsnäolija kiusaa, käyttäytyy uhkaavasti tai muutoin kohtelee kaltoin toisia 
  • läsnäolija on päihtynyt tai hänellä on päihteitä mukana 

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen tulee järjestää itse nuoren kotimatka. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksissa korvaus voidaan hakea partiovakuutuksesta. 

Explon inttitakuu on voimassa 30.9. asti. Inttitakuu tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille varusmies- tai siviilipalvelusta suorittaville henkilöille, jotka eivät saa vapaita leirin ajaksi.