Tekijöille

Explo ei olisi mitään ilman tekijöitään, ja kutsumme nyt kaikki samoajaiän ylittäneet nauttimaan Explo-huumasta tekijän roolissa. Samoajaluotsit kutsumme osallistumaan luotsiohjelmaan, siitä löydät lisää tietoa luotsit-osiosta. Tekijöiksi ovat tervetulleita myös ei-partiolaiset.

Miten tehdään samoajille ikimuistoinen Explo?

Tekijän näkökulmasta Explo koostuu pestissä toimimisesta sekä vapaa-ajan aktiviteeteista. Explon pestit löytyvät täältä.  Pestiin kannattaa hakeutua ajoissa ennen tapahtumaa, jotta saat valittua itsellesi sopivimman ja hauskimman pestin.

Tarjolla olevissa pesteissä on paljon vaihtelua, ja osa niistä vaatii enemmän ja osa vähemmän ennakkovalmistelua. Kannattaa huomioida myös se, että osa pesteistä vaatii läsnäoloa koko viikonlopun ajan ja osassa suurin työ tehdään yhtenä päivänä. Pesteistä kannattaa rohkeasti kysyä, ja voimme muovata niitä tekijän tarpeeseen sopivaksi.

Jos et löydä itsellesi sopivaa pestiä ja keksit jonkun mahtavan idean, jonka haluat toteuttaa, ota ihmeessä yhteyttä tapahtuman johtajiin!

Miten pääsee mukaan?

Explolle ilmoittaudutaan partiolaisten jäsenrekisterissä Kuksassa. Kaikki tekijät ilmoittautuvat lähtökohtaisesti koko viikonlopuksi. Jos osallistut vain osaksi aikaa, voit ilmoittaa sen lisätietoja osiossa. Käytännössä tekijät ilmoittautuvat majoituskoululle saapuessaan tapahtumaan ja ilmoittautuvat pois omien aikataulujensa mukaisesti.

Tapahtuma on kaikille avoin ja voit ilmoittaa erityistarpeistasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikille tekijöille Explon hinta on 25 euroa. Hinta sisältää tekijäpaidan, tekijäohjelman, ruuat ja majoituksen. Kuljetukset eivät sisälly hintaan. Tapahtumamaksu laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Osallistumismaksuun voi hakea stipendiä. Stipendiä eli maksuvapautusta haetaan Kuksan ilmoittautumislomakkeen kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen päättyy 23.9. Ilmoittautuessasi sitoudut ilmoittautumis- ja peruutusehtoihin.

Lähde mukaan tekemään vuoden parasta partiotapahtumaa!

KLIKKAA ITSESI MAHTAVIEN PESTIEN ÄÄRELLE:
https://www.partio.fi/pestihaku/?search=explo