Tekijöille

HEI VAELTAJA TAI AIKUINEN! TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT EXPLON AVOIMET PESTIT. PYSYTHÄN KUULOLLA, SILLÄ PÄIVITÄMME SIVUILLE UUSIA PESTEJÄ TAPAHTUMAN LÄHENTYESSÄ. LÄHDE MUKAAN TEKEMÄÄN VUODEN PARASTA PARTIOTAPAHTUMAA!

Majoituskoulumestari (5) 

Onko Excel rakkain ystäväsi?  Osaatko ohjata eksyneet lampaat, tai samoajat, oikeaan suuntaan? Oletko organisointikykyinen ja joustava? Onko sinulla maailman paras visio majoituskoulun omaksi teemaksi? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet oikea henkilö Explon 2019 majoituskoulumestariksi. Voit hakea pestiin yksin tai parin kanssa. Yhteensä etsinnässä on 5 paria/henkilöä, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota siis nopeasti yhteyttä ja hae pestiin tai kysy lisätietoja: saara.miiluniemi@partio.fi

Yhdenvertaisuusmestari (2) 

Yhdenvertaisuusvastaavien tehtävänä on edistää yhdenvertaisuuden toteutumista Explolla. Ennen tapahtumaa yhdenvertaisuusvastaavat käyvät läpi osa-alueiden toteuttamissuunnitelmat yhdessä osa-alueiden päällikköjen kanssa, jotta yhdenvertaisuuskysymykset tulevat huomioiduksi jo suunnittelussa. Tapahtuman aikana toimitte niin osallistujien kuin vapaaehtoisten yhdenvertaisuusvastaavina. Tapahtuman jälkeen yhdenvertaisuuden toteutumista tarkastellaan yhdessä tapahtumanjohdon kanssa kerätyn palautteen avulla.

Yhdenvertaisuusvastaavilta odotetaan moninaisuuskysymysten tuntemusta ja aiempaa kokemusta yhdenvertaisuusasioista. Lisäksi vastaavien valinnassa kiinnitetään huomiota kahden yhdenvertaisuusvastaavan dynamiikkaan. Lisätietoja pestistä ja hakemukset tapahtuman johtajalle Sofialle sofia.engblom@partio.fi

Polkujohtaja

Oletko ohittanut samoajaiän, mutta Explo kiinnostaa silti? Oletko elementissäsi elämyksellisen ohjelman toteuttamisessa 15-17 -vuotiaille? Innostavatko sinua YK:n Agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteet? Entäpä miten niitä voidaan toteuttaa partiossa? Omaatko idean, joka on pakko toteuttaa?

Explon ohjelma koostuu lauantaina erilaisista ohjelmapoluista, joille kaipaamme nyt osaavia tekijöitä. Ohjelmamestareiden / polkujohtajien vastuulla on, yhdessä ohjelmapäälliköiden kanssa, ohjelmapolkujen ideointi suunnittelu ja käytännön toteutus Explossa. Pestiin kuuluu myös oman ohjelmapolun tekijöiden ja kymppien pestaaminen. Aikaisempi kokemus ohjelman tekemisestä ja ihmisjohtamisesta katsotaan eduksi.

Haemme useita aktiivisia polkujohtajia Explon ohjelmapoluille, joten jos sinulta löytyy projektinhallinta- ja ihmistenjohtamistaitoja, ota yhteyttä ohjelmapäälliköihin niko.lehti@partio.fi tai siiri.asumalahti@partio.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja voit olla rohkeasti yhteydessä.

Messumestari (1-2)

Haluaisitko olla osana luomassa vuoden parhaat messut samoajille? Oletko innokas kontaktoimaan erilaisia toimijoita? Pidätkö kokonaisuuksien suunnittelusta ja kiinnostavatko mielenkiintoiset kontaktit sekä uudet mahdollisuudet sinua?

Explossa toteutetaan sunnuntaina messut joiden tekemiseen tarvitsemme messumestarin tai mestariparin. Pestiin saat avuksesi oman messutiimin, jonka kanssa saat mahdollisuuden luoda timanttiset Explomessut. Pestiin kuuluu Explomessujen suunnittelu ja toteutus sekä oman tekijätiimin pestaaminen. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Pestissä arvostamme hyviä kommunikaatiotaitoja ja organisointikykyä.

Tule siis toteuttamaan Explon partiomessuja yksin tai parhaan partiokaverisi kanssa! Ota yhteyttä ohjelmapäälliköihin niko.lehti@partio.fi tai siiri.asumalahti@partio.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Spektaakkelimestari (1-2)

Oletko elementissäsi spektaakkelimaisten bileiden ideoinnissa? Palatko halusta järjestää keilausillan tai leffamaratonin? Pidätkö suurten kokonaisuuksien toteuttamisesta?

Explon jo legendaariseksi noussutta iltaohjelmaa toteutetaan perjantaina ja lauantaina, ja sen mahdollistamiseksi tarvitsemme iltaohjelmamestarin tai mestariparin. Pestissä arvostamme hyviä organisaatiokykyjä ja innovatiivisuutta. Aikaisempi kokemus ohjelman tekemisestä ja ihmisjohtamisesta katsotaan eduksi. Pestiin kuuluu iltaohjelmien suunnittelu ja toteutus, sekä tekijöiden pestaaminen. Jos siis pidät hyvin langat käsissäsi, tule ideoimaan täysin uudenlainen iltaohjelmakokonaisuus Exploon. Ole siis #legendaarisestilit ja ota tämä pesti haltuun!

Tule siis toteuttamaan Explon iltaohjelmaa yksin tai parhaan partiokaverisi kanssa! Ota yhteyttä ohjelmapäälliköihin niko.lehti@partio.fi tai siiri.asumalahti@partio.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Luotsiohjelmamestari (1-2)

Oletko pohtinut millaiseen tapahtumaan olisi mukava tulla luotsina? Haluaisitko ideoida uudenlaisen kokonaisuuden Explon luotsiohjelmaan? Haluaisitko viettää rennon viikonlopun yhdessä samoajien kanssa ja samalla oppia luotsaamisesta yhdessä muiden luotsien kanssa?

Exploon osallistuu samoajien ohella paljon luotseja. Tavoitteenamme on tarjota heille kehittävää ja innostavaa ohjelmaa, jonka avulla he pystyvät toimimaan luotseina entistäkin paremmin! Luotsiohjelman toteuttamiseen tarvitsemme luotsiohjelmamestarin tai mestariparin. Luotsiohjelmamestarin pestiin kuuluu luotsiohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä pestatun tiimin kanssa. Apuna pestissä ovat molemmat ohjelmapäälliköt. Tämä pesti vaatii luotsin roolin hahmottamista ja innovatiivisuutta mutta emme odota aikaisempaa kokemusta. Tämä pesti on loistava mahdollisuus päästä ideoimaan uudenlaista tekemistä luotseille!

Tule siis luomaan Explon luotsioohjelma yksin tai parhaan partiokaverisi kanssa! Ota yhteyttä ohjelmapäälliköihin niko.lehti@partio.fi tai siiri.asumalahti@partio.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

EA-mestari (1-2)

Oletko kiinnostunut ensiavusta, mutta haluat enemmän haastetta, kuin laastarin laiton? Koetko olevasi johtaja-ainesta ja tiimityön sujuvan helposti? Jos vastasit KYLLÄ, olet varmasti loistava EA-mestariksi EXPLON mahtavaan turvatiimiin! Pesti täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä, joten hae nopeasti! Voit hakea pestiin yksin, tai kaverin kanssa! Hakemuksen ja kysymyksiä voit laittaa turvallisuuspäällikölle, Siljalle silja.raikkonen@partio.fi.

Järkkärimestari (1-2)

Oletko kiinnostunut nuorten turvallisuudesta, mutta haluat enemmän haastetta? Koetko olevasi johtaja-ainesta ja tiimityön sujuvan helposti? Sinulla sattumalta sopivasti pyörii taskussa järjestyksenvalvojan pätevyys? Jos vastasit KYLLÄ, olet varmasti loistava järkkärimestariksi EXPLON mahtavaan turvatiimiin! Pesti täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea pestiin yksin tai kaverin kanssa! Hakemuksen ja kysymyksiä voit laittaa turvallisuuspäällikölle, Siljalle silja.raikkonen@partio.fi.