Hakuohjeet

Vuoden 2021 matka jouduttiin valitettavasti siirtämään vuoteen 2023. Matkalle jo 2021 valitut saavat etusijan 2023. Täydennyshausta ilmoitetaan tällä sivulla vuoden 2022 aikana. 

Explorer Belt Tšekki 2023

Explorer Belt 2023 on kuukauden reissu Tšekkiin noin 18–26-vuotiaille partiolaisille. Matkan aikana vaelletaan pareittain vähintään 200 km kymmenessä päivässä ja tutustutaan kohdemaan kulttuuriin tavallisesta turistimatkasta poikkeavilla tavoilla. Vaelluksen jälkeen kierrellään koko porukan kanssa bussilla Tšekissä. Kohdemaan lisäksi samalla tutustutaan myös koko reissuporukkaan, sillä vaelluksen jälkeinen aika vietetään tiiviisti yhdessä. Explorer Belt on partioelämys parhaimmillaan!

EB:lle voit hakea joko parin kanssa tai yksin, jolloin yksin hakeneista muodostetaan vaellukselle uudet parit. Matkan hinta on 1500 euroa, ja se sisältää matkat, majoitukset, ruoat ja sisäänpääsymaksut – eli käytännössä kaiken omia postikortteja ja jäätelöitä lukuun ottamatta. EB:lle hakevan on mahdollista hakea henkilökohtaista stipendiä, joka kattaa osan osallistumismaksusta.