Ilmoittaudu

Tervetuloa tähtien alle Imatralle kisaamaan partiotaitojen Suomenmestaruuksista 5.-6.10.2019. Alta löydät ilmoittautumisohjeet ja -ehdot sekä sarjajaon tiedot. Nähdään Itäpisteellä!

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Kilpailuvartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun omalla partio-ID:llään, eli jokaista vartion jäsentä ei ilmoiteta erikseen. Vartionjohtajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lippukunta määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta - tarkista, että nämä tiedot ovat oikein!

EARLY BIRD -ILMOITTAUTUMINEN 16.-18.11.2018

Ilmoittautuessasi Johtotähti-viikonlopun early bird -hinnalla sinulla ei ole oikeutta peruuttaa ilmoittautumistasi, mutta voit kuitenkin muokata annettuja tietoja Kuksassa 15.9.2019 asti. Osallistumismaksu 50.00 € (alv vapaa) laskutetaan alkuvuoden aikana.

ILMOITTAUTUMINEN NORMAALILLA HINNALLA 1.3.-15.9.2019

Ilmoittautuessasi normaalilla hinnalla 90.00 € (alv vapaa) voit muokata annettuja tietoja tai perua vartion ilmoittautumisen Kuksassa 15.9.2019 asti. Tämän jälkeen mahdollisissa muokkauspyynnöissä otathan yhteyttä järjestelysihteeriin (itapiste2019@partio.fi).

KILPAILUKUTSU

Tapahtuman kilpailukutsu julkaistaan toukokuussa 2019 Suomen Partiolaisten nettisivuilla, partiolehdissä sekä Itäpisteen somekanavissa ja nettisivuilla.

SARJAJAKO

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

VAELTAJA AVOIN (HARMAA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

VAELTAJA NAISET (RUSKEA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN)

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 20 kilometriä.

Kuva: Aapo Rainio