Ennakkotulet

Tänä vuonna pääset nauttimaan johtajatulien tunnelmasta jo etukäteen Ennakkotulien muodossa! Ennakkotulet ovat ennen varsinaisia johtajatulia järjestettävä minitapahtuma, joka mukailee johtajatulien parhaita periaatteita: uusia näkökulmia johtamiseen, kiinnostavia puheenvuoroja ja keskusteluja. Ennakotulillakin perinteiset kokoushuoneet ja diasettisulkeiset jäävät taakse.

Ennakkotulia pyritään järjestämään jokaisen piirin alueella ennen päätapahtumaa, ja johtajatulien mahtava tekijäjoukko tukee tapahtuman järjestämisessä.

Ennakkotulien kiertueaikataulu

12-13.9.2020 Rotytulet Kangasala
Tilaisuuden striimi

Sinustako ennakkotulien järjestäjä?

Tarjoamme ennakkotulien järjestäjille valmiin tukipaketin, jota voitte hyödyntää omassa toteutuksessanne. Tavoittelemme ennakkotulien kautta laadukkaita johtajuuteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen liittyviä puheenvuoroja. Toteutuksenne voi olla paikallinen, me teemme siitä valtakunnallisen näkyvyyden osalta. Ennakkotulet ovat paikasta ja ajasta riippumaton konsepti, jonka kuka tahansa lippukunta, piiri tai muu ryhmittymä voi ottaa järjestääkseen. Toteutus tulee olla johtajatulimainen, partioympäristöön sijoittuva ja kalvosulkeeton. Johtajatulet tarjoavat tapahtumalle tuen, markkinointimateriaalia ja näkyvyyttä. Vastapalveluksena haluaisimme puheenvuoroja ja dokumentaatiota opeistanne muille jakoon. Haluaisimme nähdä ennakkotulet joka kuukausi jossain päin Suomea! Samalla pääsemme fiilistelemään johtajatulien tunnelmaa jo ennen varsinaista tapahtumaa Evolla. Jos haluat esittää ajatuksen ennakkotulista eteenpäin, lataa tästä valmis materiaali.

 Toimi näin:

  • Homma potkaistaan käyntiin täyttämällä tapahtumailmoitus. Tapahtumailmoituksessa kysellään tapahtumanne sisältöä, toteutustapaa, aikataulutusta ja puhujia. Tapahtumailmoitus tulee täyttää viimeistään 2 kk ennen suunniteltua tapahtumapäivää. Kun ilmoitus on käsitelty, mailiin pingahtaa vahvistus, että tapahtumanne on osa Johtajatulien ennakkotuli -konseptia. Vahvistamme samalla tapahtuman toteutuksen edustamallenne piirille. Saatte käyttöönne ennakkotulien markkinointimateriaalit.
  • Pääsette postaamaan tapahtumastanne ennakkoon ja myös johtajatulet postaa tapahtumastanne. WAU, miten mahtava markkinointimahdollisuus!
  • Tapahtumapäivänä keskeistä on hoitaa dokumentointi kuntoon. Haluamme jakaa saamanne opit myös muille johtajatulista ja johtamisesta kiinnostuneille.
    Kuvatkaa tapahtumapäivänä dokumentaatio tapahtumasta, puhujasta tai työpajasta; mitä opitte?, mitä ajatuksia heräsi? Toteutus saa olla tapahtumanne näköinen. Se voi olla podcast, blogi, vlogi, IG-TV-story tms.
  • Varmistakaa ennakkoon puhujilta, että esityksen taltioiminen on ok. Tätä varten voit käyttää valmistasopimuspohjaa, jonka toimitamme myöhemmin. Tuottamanne materiaali tulee jakoon johtajatulien nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin.