Elämysohjelma

Johtajatulet ei ole pelkkää puhetta, keskustelua ja uusia ajatuksia. Se on myös elämyksiä suomalaisessa kesän viime henkäyksiään vetelevässä metsässä. Kun saavut paikalle perjantaina, roihuaa ympäri leirialuetta kymmeniä leiritulia, joiden ympärille kokoontua virittäytymään edessä olevan viikonlopun tunnelmaan.

Lauantaina voit kokea kuutamomelontaa kymmenien muiden kanssa, saunoa metsään tilapäisesti rakennetuissa retkisaunoissa ja kylpeä kuumissa paljuissa. Voit haastaa itseäsi yösuunnistuksessa, kuunnella elävää musiikkia ja laulaa itse mukana – viimeksi Evolla järjestettiin Allsång på Skansen -hengessä yhteislaulutapahtuma Allsång på Evo!

On jo itsessään elämys olla 3 000 ihmisen kanssa metsässä ja rapistella kanervikon läpi omaan telttaan lämpimään makuupussiin nukkumaan. Mikä muu seminaari muka käydään (toivottavasti) tähtikirkkaan taivaan alla?

Retkeilyä ja asiallista, itseä kehittävää ohjelmaa samassa paketissa. Päätät itse, mihin kaikkeen osallistut. Kaikki on vapaaehtoista.

Vuosi sitten tapahtuma päättyi kaikkien yli 2 000 osallistujan yhteiseen päivälliseen, joka katettiin lentokenttäsuoralle kolmeen pitkään pöytään. Tämän vuoden yllätyksiä ollaan vasta juonimassa kasaan, mutta älkää huoliko, kyllä me teidät vielä yllätämme.

Johtajatulet on vau, oho ja vähäks siistii saman aikaan.