Millaista oli viimeksi?

Tietty melkoisen upeaa!

  1. Viime kerran asiasisältöihin voit palata podcastien muodossa.
  2. Tästä näet, mitä Johtajatulista on sanottu eri puolilla internetiä.
  3. Tahdotko nähdä, miltä Johtajatulilla näytti? Tästä pääset katsomaan vuoden 2017 kuvia, tästä taas ihka ensimmäisten Johtajatulien kuvia vuodelta 2015.

Palaa viime tulille podcastien muodossa

Johtajatulien päälavan puheenvuorot nauhoitettiin podcasteiksi. Podcast-muodossa löytyy seuraavien kuuden puhujan puheenvuorot:

Ammattijohtajat Johtajatulilla

Vuoden 2017 Johtajatulilla oli osallistujina myös työelämäkoulutuksia järjestävän Sovelton laajennettu johtoryhmä. He pitivät kokemastaan niin paljon, että äänittivät oman podcastin Sovelto-radioon! Mitä ammattijohtajat tuumasivat Johtajatulista? Kuuntele! 

  • Bruce Oreck, entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Suomessa
  • Risto Siilasmaa, F-Securen perustaja ja Nokian hallituksen puheenjohtaja
  • Peter Vesterbacka, intohimoinen liiketoiminnan kehittäjä ja peliyhtiö Rovion menestykseen nostaja
  • Suvi Haimi, biokemian tohtori, joka on perustanut menestykseen nousseen puupohjaisia pakkauksia valmistavan Sulapacin.
  • Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemian toimitusjohtaja kertoo, miksi rakkaus on tärkeintä johtamista tulevaisuudessa.
  • Petri Suhonen, ohjelmistoyhtiö Vincitin johtaja kertoo tarinan siitä, miten jatkuva huippusuorittaminen, useat yhtä aikaa tulessa punoittaneet raudat ja elämän ruuhkavuodet ajoivat lopulta uupumukseen ja masennukseen partaalle.

Päälavalta äänitettiin myös paneelikeskustelu, jossa Petri Suhonen, Karoliina Jarenko ja Ossi Aura pohtivat työelämän johtamisen ja partiojohtamisen välistä yhteyttä ja eroavaisuuksia.

Sokerina pohjalla podcast-muodossa löytyy myös mieskuoro Vanajan esiintyminen.

Kaikki Johtajatulet 2017 -podcastit

Johtajatulista sanottua

Johtajatulista annettiin viime vuonna väkeviä todistuksia. Tähän on poimittu muutama internetin syövereistä löydetty lausahdus. Et kai tämän enempää vakuutteluja tapahtumasta kaipaa?

”Ne aiheet meni niin syvälle, että siitä fiiliksestä ei pääse irti millään. Kyllä luonto on ihmeellinen paikka.”

”Ympäristö loi siihen uuden ulottuvuuden – pois toimistosta, metsään. Siinä on koko homman juju. Nuotion äärellä ruvetaan ajattelemaan toisella tapaa.”
Pasi Lehtiniemi

”Toi vaatii vähän uskallusta lähteä, jos ei eräilyä ole harrastanut. Mutta ympäristö itsessään stimuloi ihan toisella tavoin kuin kokoushuone!”
Mikko Sievänen

”Yhteisöllinen tehtävienjako jäi tapahtumasta mieleen, sen voisi viedä työelämään. Oma oivallus oli myös, että kannattaa olla lämmin makuupussi.”
Anne Tarkiainen

”Johtajatulet oli minulle ensikosketus partiolaisuuteen ja täytyy sanoa, että syvät jäljet se mieleeni jätti. tapahtuman ohjelma oli rautainen – monien mielestä Suomen kovin johtajakoulutus!”
Ossi Aura

”Päivän oppimismahdollisuus: lukekaapa sisältöä tagilla #johtajatulet – paljon pätevää ajattelua johtajuudesta ja elämästä.”
Mikko Lehtovaara

”Viime vuonna tähän aikaan katsoin leffaa metsäteatterissa toppahousut jalassa.”
Tiina Varhee

” Olin vaikuttunut! Tosi hieno tapahtuma ja miljöö oli parasta, Evo on hieno paikka ja tykkään liikkua luonnossa. Partiossa pienet asiat on järjestetty tosi hyvin lähtien tiskijärjestelmästä ja saunasta lähtien.”
Sanna Autere

”Tapahtuma vahvisti uskoa siihen, että pitää tehdä eri tavalla kuin muut, niin pärjää aina.”
Peter Vesterbacka

Oma muutos #johtajatulet jälkeen: suosittelen partiota entistä suuremmalla lämmöllä nuorisolle, vanhemmille ja opettajille. #partioscout
Anne Rongas

Tapahtuma, jossa vapaaehtoisia on enemmän kuin tekijöitä tarvitaan, järkkäreitä ei tarvita ja kahvi myydään omaan mukiin ❤️  #johtajatulet
Riikka

Jos on @tuskafestival keikasta toiseen juoksemista, #Johtajatulet on myös paha rasti. Mennee monta erinomaista päällekkäin. #Festarit
Mikko Lehtonen