Rakennus- ja purkuleiri

Partiotapahtumiin kuuluu olennaisena osana rakennusleiri, jonka aikana tapahtuman vaatimat rakenteet nakutellaan metsään pystyyn. Onko kesässäsi tyhjä aukko, ja tahtoisit tulla antamaan panoksesi Johtajatulien eteen? Samaten tapahtuman jälkeen rakenteet on purettava ja jätettävä metsä arvoiseensa kuntoon.

Johtajatulien rakennusleiriä pidetään kahdessa osassa:

Päivän hyvä työ Johtajatulilla

Kun Johtajatulet koittavat, on jokaisella osallistujalla mahdollisuus tehdä pieniä parin tunnin mittaisia yksinkertaisia työtehtäviä Johtajatulien järjestelyissä. Niitä kutsutaan päivän hyviksi töiksi. 

Leiritoimistolla on jaossa päivän hyviä töitä, joista voi poimia mieleisensä. Hyvien töiden teossa ei mene koko päivää, vaan ajatuksellisesti hyviä töitä voi tehdä muutaman ohjelmaan osallistumisen lomassa.

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi ihmisten tai liikenteen ohjaamista, kahvilan kiireapulaisena toimimista, tavaroiden siirtämistä, saunanlämmitystä tai ruokailujärjestelyissä auttamista. Kaikenlaista pientä, mihin suurtapahtuman järjestämisessä tarvitsee käsipareja!

  • Viikkoa ennen tapahtumaa olevana viikonloppuna 24.–25.8.
  • Keskiviikosta perjantaihin 28.–30.8.

Purkuleiri alkaa heti sunnuntaina 1.9. tapahtuman päättyessä ja loppuu viimeistään tiistaina 3.9. Rakentamaan tai purkamaan voi tulla vain yhden päivän ajaksi tai osallistua koko hoitoon, jos oikein hurjaantuu. Sitä paitsi rakennusleirille tulemalla varmistat itsellesi sen parhaan telttapaikan heti etupellossa.

Rakennus- ja purkuleireille osallistuminen ei maksa mitään. Osallistujille tarjotaan ruoat. Sinun ei tarvitse olla remonttireiskan jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa osallistuaksesi rakennus- tai purkuleirille, sillä kaikenlaisille käsipareille ja osaamiselle on tarvetta! Riittää, että viihdyt ulkona ja haluat auttaa.

Rakennus- ja purkuleirillä nukutaan omissa teltoissa, kuten itse tapahtumassakin. Paikalle on myös tultava omin tai kaverin kanssa sovituin kyydein.

Varusteiksi kannattaa ottaa rymyämistä kestävät metsävaatteet ja työhanskat. Jos sinulla on omia pieniä yleistyökaluja, voi niitä ottaa kernaasti mukaan!

Ilmoittaudu rakennus- tai purkuleirille täältä – mieluusti 10.8. mennessä