Vaeltajille

Johtajatulet on vuoden suurin tapahtuma vaeltajille. Se kerää mukaansa kaikki ja kaverit kanssa. Kai lähdet mukaan? Vaeltajat pääsevät Johtajatulille kaikkein halvimpaan hintaan juuri nyt, ennakkoilmoittautumisen aikaan. Mitä erityistä sinä tahtoisit vaeltajaohjelmalta?

Kaveriporukka istuu metsässä ja iloitsee.Johtajatulet on vuoden partiotapahtumista se, jossa näet kaverit rennoin ja avoimin mielin. Kuva: Anna Enbuske

Johtajatulilla voit oppia syvällisiä tai sitten vähän konkreettisempia asioita. Ehkäpä gurun pohdintoja oman persoonallisuuden muutoksesta vuosien myötä? Tai sitten vain sitä, miten pitää elämän pakka kasassa kun töiden, opintojen ja harrastusten välissä tahtoisi lähinnä torkuttaa herätystä puolille päivin.

Johtajatulilla voit myös tavata kerrankin kaikki partiokaverit ilman paineita siitä, että sinun tarvitsee järjestää ohjelmaa. Voit olla ja nauttia siitä, mitä kattauksessa on tarjolla. Riippumatto, mäntymetsämättäikkö, leirikahvilan pulla ja loppukesän viimeiset auringonsäteet. Ehkä illasta yösuunnistus ja kuutamomelonta.

Nyt on vaikuttamisen paikka.

Millaista vaeltajille suunnattua ohjelmaa sinä tahtoisit Johtajatulilla olevan? Tahdotko vapaata aikaa, vain vaeltajille suunnattuja tapaamisia, yömenoja vai jotain ihan muuta? Tai haluatko jonkun erityisen mielenkiintoisen tyypin tulevan Johtajatulille työpajavetäjäksi? Kerro ideastasi! Mietitään, miten siitä voisi tulla totta. Paljon on jo suunniteltu, mutta edelleen otetaan toiveita vastaan.

Vaeltajaohjelmasta ottaa ideoita vastaan Veera Kallio (veera.kallio@partio.fi). Laita viestiä rohkeasti! Sillä voi olla yllättäviä vaikutuksia.

Pariskunta suutelee JohtajatulillaIkinä ei tiedä, mitä Johtajatulilta löytyy. Kuva: Anna Enbuske

Ilmoittaudu heti ja ota kaveritkin mukaan!

Seuraa Instagramia ja klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan, niin pysyt kärryillä. Facebookissa Johtajatulilla on myös oma sivu!