Kokemuksen avoimet pestit

Kokemuksen pestinostot

Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti kokemusmatkalle mukaamme seuraavista aiheista kiinnostuneita ihmisiä:

  • Tapahtumatoimisto
  • Tapahtuma-alue ja maisemointi

Mitä kokemus oikein tarkoittaa?

Kokemuksen vastuualueella vaikutetaan ja toteutetaan kaikkea sellaista, joka luo Johtajatulien osallistujalle hyvän tapahtumafiiliksen. Jokaisella erilaisella osallistujalla on oma paikkansa ja tapansa osallistua Johtajatulille ja tämän kokemus haluaa varmistaa.

Kokemus esimerkiksi tekee tapahtumaan ilmoittautumisen, osallistumisen ja työpajoihin pääsemisen helpoksi ja vaivattomaksi, joten kävijöille tulee heti ilmoittautumisvaiheessa miellyttävä olo. Kokemuksen tyypit pitävät yllä positiivista meininkiä, osaavat vastaanottaa jokaisen osallistujan suurella hymyllä sekä välittää osallistujalle turvallisen, tervetulleen ja porukkaan kuulumisen fiiliksen. Yhdessä selvitetään myös, mitä mieltä osallistujat tapahtumasta oikein olivat.

Lisäksi kokemus tukee tapahtuman tekijöitä onnistumaan ja iloitsemaan tapahtuman tekemisestä ja välittämään sen saman innostuksen myös osallistujille. Tapahtuman aikaisen talkootyön organisointi kuuluu myöskin tälle vastuualueelle.

Hyvinvointi ruuan ja juoman kautta on Kokemuksen sydäntä lähellä. Vastuualueella suunnitellaan sekä toteutetaan kahvilapalveluita Johtajatulille ja luodaan helposti lähestyttävä sosiaalisten kohtaamisten tila.

Kokemuksen visiosta syntyy Evolle alue, jossa on tilaa kohtaamisille, ohjelmalle ja nukkumiselle. Tapahtuma-alueen palvelumuotoilu, liikkumisen opasteet, somistus ja valaistus ovat myöskin vastuualueella työstössä. Kokemus pitää huolen siitä, että pelkkä Johtajatulilla oleminen on elämys.

Miten Johtajatuli-kokemus luodaan?

Kokemuksen rakentamisessa tarvitaan vahvoja organisointitaitoja, tiimityöskentelyä sekä kiinnostusta ihmisten hyvinvoinnin tukemiseen. Innostus ja kiinnostus uniikkia kahvilapalvelua kohtaan sekä tekijöiden arvokkaasta johtamisesta ovat myös tärkeitä.

Kokemuksen tekijän pesti on mahdollista räätälöidä oman mielenkiinnon mukaan päällikkötasoiseksi, tekijätasoiseksi tai joksikin sillä välillä.
Päällikkötason pesteihin haluavalta toivotaan johtamiskokemusta.

Kokemuksen tekijät tekevät työtä yhdessä tiimissä, ja yhteistyötä tehdään muiden johtajatulien vastuualueiden kanssa. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi ruuan ja juoman osalta tiimissä teknisen tuotannon kanssa. Joidenkin kokonaisuuksien toteuttamiseen voidaan myös perustaa oma tiimi kokemuksen vastuualueelle.

Oman vastuualueen kokousten lisäksi Johtajatulia rakennetaan yhdessä tiistaisin vapaamuotoisessa Puuhis-tapahtumassa, jonne jokainen vapaaehtoinen on tervetullut omien aikataulujensa puitteissa, osallistuminen onnistuu myös etänä. Pestissä kuluu lisäksi aikaa suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Miksi se on tärkeää?

Ei vitsi mikä tapahtuma – Mä kuulun tänne – Onneks mä ilmoitauduin – Onneks mä tulin tänne – Olen just oikeessa paikassa – Kunpa tää ei loppuis – Vau, mikä juttu! Tämä fiilis on Johtajatulien jälkeen jokaisella osallistujalla kokemuksen ansiosta.

Kokemus pitää osallistujista ja tekijöistä huolta. Hyvinvointi ja yhdessäolo luovat Johtajatulille sellaisen pohjan, jossa jokainen osallistuja oppii uutta ja pääsee kerrankin nauttimaan tapahtumasta, joka on vain aikuisia varten tehty. Kokemuksen pesteissä pääset yhteisillä valinnoilla vaikuttamaan osallistujien hyvään oloon kokonaisvaltaisesti.

Ilman kokemusta Johtajatulet voisi olla hyvä tapahtuma, mutta elämys se ei olisi.

Miten pääsen mukaan?

Hae pestiä jäsenrekisteri Kuksan kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, omasta kokemuksestasi, motivaatiostasi tai mistä vain muusta! Mitään elämänkerrallista romaania sinun ei tarvitse kirjoittaa, sillä keskustelua jatketaan vielä pestihakemuksen jälkeenkin. Jos tiedät jo, mikä sinua erityisesti kiinnostaisi, kirjoita unelmiesi Johtajatuli-pestistä jo hakemukseesi.

Pesteihin hakeneita haastatellaan mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen. Osa pesteistä on jo täytetty, mutta sinulle löytyy aina tilaa! Hae kuitenkin mahdollisimman pian, jotta voit varmistaa juuri toivomasi tehtävän itsellesi.

Jos hakeminen tuntuu vielä vaikealta, laita meille viestiä tai soita:

Katariina Aaltonen, katariina.aaltonen@partio.fi, +358 50 3762160
Siiri Naukkarinen, siiri.naukkarinen@partio.fi, +358 40 0276800