Ohjelman avoimet pestit

Ohjelman pestinostot

Juuri nyt ohjelman huippujengiin toivomme mukaan tyyppejä, joita kiinnostaa:

  • Elämysohjelma
  • Vaeltajaohjelma

Mitä ohjelman vastuualueella tehdään?

Ohjelman vastuualueella pääsee vaikuttamaan siihen, keitä puhujia ja työpajanpitäjiä Johtajatulille tulee, miltä elämysohjelma tai kaikille yhteinen lavaohjelma näyttää, tuntuu, kuulostaa ja millaisia tunteita se herättää. Halutessaan pääsee myös sukeltamaan syvemmin omaan mielenkiinnonkohteeseen ja johtamaan omaa tiimiä.

Kiinnosti sitten työpajakokonaisuuden koordinointi, lavaohjelman mestarointi, yösuunnistuksen järjestäminen tai määräaikainen kontaktointiapu puhujien ja työpajanvetäjien saamiseksi, jokaiselle löytyy todennäköisesti sopivan kokoinen pesti.

Miten ohjelmaa tehdään?

Ohjelman tekijänä on myös mahdollisuus tehdä erilaisia tehtäviä monipuolisesti tai keskittyä yhteen vastuualueeseen. Ohjelman pestejä avataan myös myöhemmin itse tapahtumaviikonloppua varten, mutta nyt etsimme tekijöitä, jotka haluavat olla mahdollistamassa ja suunnittelemassa Johtajatulia jo ennen tapahtumaa.

Ohjelman vastuualueen pestit on mahdollista räätälöidä oman mielenkiinnon mukaan päällikkötasoiseksi, tekijätasoiseksi ja joksikin sillä välillä. Päällikkötason pesteihin haluavalta toivotaan  johtamiskokemusta.

Haastattelujen jälkeen muodostetaan ohjelman johtoryhmä päällikkötason pesteistä kiinnostuneiden kesken. Ohjelman johtoryhmään kuuluu kaksi seminaariohjelmapäällikköä, kaksi elämyohjelmapäällikköä, yksi vaeltajaohjelmapäällikkö ja yksi lavaohjelmapäällikkö. Päälliköt toimivat yhteistyössä eri vastuualueiden kanssa, esimerkiksi lavaohjelmapäällikön työpari löytyy teknisen tuotannon vastuualueelta, ja seminaariohjelman päälliköt tekevät puhujaviestintää yhdessä viestinnän vastuualueen kanssa.

Ohjelman oma kokoustahti sovitaan yhdessä pestattujen kanssa ja kokouksia pidetään sekä kasvokkain että etänä, tarpeen ja toiveiden mukaan. Myös yhteisiä viikonloppuja vietämme ohjelmaporukan kesken.

Johtajatulia rakennetaan yhdessä tiistaisin vapaamuotoisessa eli puuhistapahtumassa, jonne jokainen vapaaehtoinen on tervetullut omien aikataulujensa puitteissa. Pestissä kuluu lisäksi aikaa suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Miksi se on tärkeää?

Ohjelman tekijät ovat olennaisessa osassa tapahtuman onnistumisen kannalta. Tarvitsemme tyyppejä moneen, jotta saamme luotua monipuolista elämysohjelmaa sekä hankittua timanttisia puhujia. Ohjelma kokonaisuudessaan saa osallistujan innostumaan ja oppimaan uutta. Meidän yhdessä järjestämämme ohjelma saa jokaisen osallistujan muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta. Ohjelman tavoitteissa pidetään mielessä koko tapahtuman tavoitteet ja pyritään niihin tavoilla, joista keskustellaan vielä yhdessä tekijäporukalla.

Miten pääsen mukaan?

Halu oppia riittää, mutta jos haluat enemmän vastuuta, toivomme sinulta myös kokemusta tapahtumaohjelman suunnittelemisesta sekä johtamisesta. Keskustelemme kanssasi mielellään lisää siitä, mikä juuri sinua kiinnostaa! Kerro millaista ohjelmaa haluaisit päästä tekemään tai minkälaisena sinä haluaisit nähdä Johtajatulet 2021.

Hae pestiä jäsenrekisteri Kuksan kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, omasta kokemuksestasi, motivaatiostasi tai mistä vain muusta! Mitään elämänkerrallista romaania sinun ei tarvitse kirjoittaa, sillä keskustelua jatketaan vielä
pestihakemuksen jälkeenkin. Jos tiedät jo, mikä sinua erityisesti kiinnostaisi, kirjoita unelmiesi Johtajatuli-pestistä jo hakemukseesi.

Pesteihin hakeneita haastatellaan mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen. Osa pesteistä on jo täytetty, mutta sinulle löytyy aina tilaa! Hae kuitenkin mahdollisimman pian, jotta voit varmistaa juuri toivomasi tehtävän itsellesi.

Jos hakeminen tuntuu vielä vaikealta, laita meille viestiä tai soita:
Emma Ylistalo, emma.ylistalo@partio.fi, +358 40 5413930
Hilja Mäkinen, hilja.makinen@partio.fi, +358 40 5060395