Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtuma on myyty loppuun. Samoin osallistujien vaihtaminen on päättynyt. Alla vielä ilmoittautumis- ja peruutusehdot sekä ohjeet osallistujan vaihtamiseksi. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 • Early bird -ilmoittautuminen on auki 2.5.2019 saakka. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana 3 000 osallistujan raja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Early bird -ilmoittautumisen voi perua maksutta 2.5.2019 mennessä ilmoittautumisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 2.5. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan 2.5. jälkeen.
 • Normaalihintainen ilmoittautuminen on auki 3.5.-13.6.2019. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana osallistujaraja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Normaalihintaisen ilmoittautumisen voi perua maksutta 13.6.2019 mennessä ilmoittautusmisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 13.6. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se peruutetaan 13.6.2019 jälkeen.
 • Jos et ole partion jäsen, voit peruuttaa ilmoittautumisesi lähettämällä viestin osoitteeseen johtajatulet@partio.fi
 • Jos olet partion jäsen, voit peruuttaa ilmoittautumisesi itse Kuksassa. Kun kirjaudut Kuksaan partio-ID:llä, oikeassa yläkulmassa näkyy nimesi ja jäsennumerosi. Paina siitä Siirry henkilön tietoihin. Siellä Tapahtumat-välilehdellä näkyy SP Johtajatulet – Ledareldar 2019 ja Peruuta-nappi.
 • Jos peruutuksessa tulee ongelmia, voit laittaa viestiä osoitteeseen johtajatulet@partio.fi.
 • Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
 • Laskutus: Early bird- hinnalla ilmoittautuneille laskut lähtevät 3.5.2019 ja normaalilla hinnalla ilmoittautuneille 14.6.2019. Tapahtuma laskutetaan yhdessä erässä.
 • Ilmoittautumalla osallistuja vakuuttaa, että ilmoittautumislomakkeeseen on täytetty huolellisesti ja totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot osallistujasta.
Hinnasto Ennakkoilmoittautuminen 15.3—2.5.

Ilmoittautuminen 3.5.—13.6.

Osallistuja 85€ 110€
Alehinta partion jäsenmaksun maksaneille 65€ 90€
Superale vaeltajille* 50€ 75€

* Vaeltajiksi lasketaan ne, jotka ovat ilmoittautumishetkellä partion jäsenmaksun maksaneita ja jotka olivat 31.12.2018 iältään 17—22-vuotiaita.

Media-akkreditointi 

Tahdotko tulla Johtajatulille tekemään juttua mediaan? Kaipaatko haastateltavia?
Tai onko sinulla oma media-alusta sosiaalisessa mediassa, ja haluat tuottaa sinne materiaalia Johtajatulista? Kerro yhteydenottosi yhteydessä hieman lisää mediastasi.

Yhteydenotot media-akkreditointia varten (myös ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen): jussi.karhunen@partio.fi // 0400 807 025

Partiolaiset saavat tapahtuman normaalihinnasta 20€:n alennuksen sekä ennakkoilmoittautumisen että varsinaisen ilmoittautumisen aikana. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksanut, pääsee täältä tahtoessaan liittymään partioon. Ilmoittautumisjärjestelmä tunnistaa partion jäsenmaksun maksaneet.

Johtajatulet on vaeltajaikäluokan vuoden päätapahtuma. Hinta on siten vaeltajille halvempi kuin muille. Vaeltajaikäluokan raja kulkee siinä, oliko viime vuoden viimeisenä päivänä ehtinyt täyttää 17 vuotta tai oliko vielä kyseisenä päivänä 22-vuotias.

Tapahtuman hinta sisältää pääsyn tapahtumaan, seminaariohjelman ja elämysohjelman sekä ruoat perjantai-illan iltapalasta sunnuntain lounaaseen omilla ruokailuvälineillä nautittuna. Hinta sisältää myös saunojen ja peseytymismahdollisuuksien käytön sekä oikeuden leiriytyä yöksi tapahtuma-alueelle.

Puhujat ja työpajapitäjät

Puhujille ja työpajanvetäjille korvataan matkakulut ja ruoka. Jos tulet puhujaksi tai työpajanpitäjäksi ja jäät paikalle yöksi tai koko tapahtuman ajaksi, on myös sinun maksettava osallistumismaksu ja ilmoittauduttava tapahtumaan normaalin ilmoittautumisen kautta puhujailmoittautumisen lisäksi. Puhujailmoittautuminen on kaavake, jossa on kysytty tarkentavia kysymyksiä muun muassa työpajan sisällöstä.

Etkö pääse Johtajatulille, vaikka olet ilmoittautunut? Etsi itsellesi korvaaja 31.7. mennessä!

Ehdot osallistujan vaihtamiseen

 • Jos olet itse estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.
 • Osallistumismaksusi on oltava maksettu ennen kuin vaihto voidaan tehdä.
 • Olet itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallanne tavalla. Suomen Partiolaiset ei lähetä uutta laskua korvaavalle osallistujalle tai hyvitä laskua alkuperäiselle osallistujalle.
 • Uuden osallistujan on täytettävä samat hintaan vaikuttavat ehdot kuin alkuperäisen ilmoittautujan. Partiolais- tai vaeltaja-alennuksella myydyn osallistumisen voi siirtää vain toiselle samat ehdot täyttävälle.
 • Vaihdon voi tehdä lähettämällä viestin viimeistään 31.7.2019 osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Tämän jälkeen osallistujiin ei tehdä enää vaihtoja. Kirjoita viestiin sekä alkuperäisen että korvaavan osallistujan nimet sekä sähköpostiosoitteet.