Majoittuminen metsässä

Miten majoitun?

Johtajatulilla majoitutaan teltoissa ja makuupusseissa. Järjestäjillä ei ole tarjolla telttoja, mutta hyviä telttapaikkoja löytyy kyllä kaikille osallistujille.

Mikäli sinulla ei ole telttaa, niin ei hätää: Aikomuksenamme on järjestää jonkinlaista telttapaikkapörssiä, sillä partiolaisilla telttoja tuppaa olemaan. Nyt kuitenkin voi jo tehdä peliliikkeitä, ja lyöttäytyä telttakunnaksi jonkun teltanomistajan kanssa.

Entäs hampaat ja käsienpesut sun muut?

Evon leirialue on kangasmetsää, mutta sinne on vedetty suurleirien tarpeisiin juokseva vesi ja tehty viemäröintiä harmaille vesille. Voit huoletta täyttää juomapullosi hanoista ja käydä pesemässä hampaasi vesipisteillä ja käsien pesuun ja hampaiden harjaukseen tarkoitetulla alueella.

Missä peseydyn?

Johtajatulilla voit saunoa ja käydä suihkussa – siis oikeassa, lämpimässä suihkussa. Saatat päästä paljuunkin! Metsään rakennetaan hämäläisten partiolaisten kesän piirileiriä varten suihkuja ja saunoja useamman tuhannen ihmisen tarpeisiin ja ne jätetään pystyyn Johtajatulia varten. Pääsemme siis koeponnistettuihin suihkuihin ja saunoihin! Kaakeleita ja Carraran marmoria et kuitenkaan tule näkemään, sillä olemme kuitenkin metsäisissä oloissa. Omat suihkusandaalit lisäävät mukavuuttasi.

Missä kakkaan?

Riukua ei tarvitse pelätä! Johtajatulilla on 80 bajamajaa (lähes tuplat edelliskertaan nähden), eli pytystössä löytyy! Ja oliko niin, että inhoat bajamajoja, kun ne ovat aina niin sottaisia? Bajamajoja esiintyy usein tilaisuuksissa, joissa kävijät ovat humalassa. Tällä kertaa pytystömme nähdään kuitenkin harvinaisilla seuduilla, sillä Johtajatulet on päihteetön tapahtuma! Sinulla on ennennäkemätön mahdollisuus kokea, miltä bajamajat näyttävät, kun kävijäkunta on selvinpäin!

Eikä siinä vielä kaikki: meillä on tietty uskomaton imuteho. Lauantaina imaisemme pytyt kertaalleen tyhjiksi. Pyramideja voi näin ollen mennä ihastelemaan Egyptiin, jos sellaiset kiinnostavat.

Miten Johtajatulille pukeudutaan?

Johtajatulille pukeudutaan käytännönläheisesti ja säänmukaisesti. Olemme koko viikonlopun metsässä, joten kauluspaidat ja puvuntakit voi jättää suosiolla kotiin henkariin. Laita sellaiset vaatteet, joissa menisit marja- tai sieniretkelle! Elokuun viimeisenä viikonloppuna päivät voivat olla hyvinkin lämpimiä, mutta yöt jo melkoisen viileitä. Ota siis mukaan rennot retki- tai ulkovaatteet, jotka kestävät sateen, helteen ja hallan koko viikonlopun ajan. Tukevat kengät ovat myös pop. Omaa mukavuuttasi voit lisätä istuinalustalla. Illalla ja yöllä pipo ja hanskat ovat varmasti hyvä juttu.