Palvelut ja ruokailut

Ruokailut

Osallistumismaksuun kuuluu ruoat perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen asti. Perjantaina tarjolla on pientä iltapalaa – syö siis päivällinen ennen saapumistasi tai ota tuhdimpi eväs matkaan, jos sellaista kaipaat. Lauantaina tarjolla on aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina pöytään katetaan vielä aamiainen ja lounas. Tarjolla on mutkatonta ruokaa, jota ei tarvitse valmistaa itse ja jolla pärjää mukavasti metsäisen elämysviikonlopun!

RUOKAA SAA KAHVILAN TAKANA SIJAITSEVASTA RUOKALASTA KAIKISSA RUOKAILUISSA.

Tarvitset ruokailuun omat ruokailuvälineet – jos sinulla ei ole retkiruokavälineitä, niin ei hätää: pärjäät hyvin vaikka tyhjällä muovisella litran jäätelörasialla, lusikalla ja haarukalla. Muki on tärkeä! Peltinen, emalinen, muovinen, puinen – mikä vain, mikä soveltuu kylmään ja kuumaan juomaan eikä säry metsässä!

Kahvila

Johtajatulia palvelee viikonlopun ajan leirikahvila, jossa voit sammuttaa kahvin ja teen himosi, karkinnälkäsi ja akuutin pullapulasi sekä napata jotain pientä suolaista. Kokonaisia aterioita kahvilastamme ei saa, vaan enemmänkin pientä välipalaekstraa tauoille. Kahvilassa maksetaan kortilla, ei käteisellä. Voit ostaa itsellesi verkkokaupasta jo etukäteen pikapassin kahvin ja teen juontia varten, jolloin jokaista kuppia ei tarvitse jonottaa kahvilasta erikseen!

Jos sinulla on joku salainen retkiherkkusi tai seminaarievääsi, jota ilman et pärjää, niin ota mukaan!

Tarvitsenko rahaa?

Et välttämättä – mutta useimmilla kahvihammasta kolottaa ja paikan päällä on myös pieniä ostosmahdollisuuksia. Ota toki lompakko matkaan, niin voit vähän hemmotella itseäsi!