Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät useimmin mielessä pyörineitä kysymyksiä! Päivitämme osiota aina tapahtuman porteille asti.

Onko Johtajatulilla kyytipörssiä?

Johtajatulet 2019 kartta
Johtajatulet 2019 kartta – ihan muuten vain, jos satuit etsimään!

Kyytien sopimiseen voi käyttää esimerkiksi retrotyylin Kyydit.net-sivustoa. Johtajatulille on luotu sinne oma yhteisö kyytien sopimista varten. Johtajatulien organisaatio ei vastaa palvelun ylläpidosta. Voit myös tulla julkisilla liikennevälineillä Hämeenlinnaan ja nousta rautatieasemalta tapahtuma-alueelle lähtevän bussikuljetuksen kyytiin. Siihen on ilmoittauduttava 28.8. mennessä. Lisätietoa

En ole ilmoittautunut mihinkään työpajaan tai vertaisverstaaseen ja nyt ilmoittautuminen on suljettu! Suru puseroon!

Surut pois ja kukka rintaan! Voit ilmoittautua vielä  jäljellä oleviin pajoihin paikan päällä.

Työpajailmoittautumiseni meni mönkään! En ole saanut sähköpostivahvistusta vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, tai jouduin valitsemaan pitkiä työpajoja vahingossa lyhyiden sijaan.

Älä vielä hätäile! Laita viesti osoitteeseen johtajatulet@partio.fi, kerro koko nimesi ja sähköpostiosoite, jolla teit työpajailmoittautumisen. Kerro, millainen murhe ilmoittautuessa kohdallesi sattui. Kyllä vielä paja löydetään!

En ole saanut henkilökohtaista työpajailmoittautumislinkkiä sähköpostitse. Mitä teen?

Ota yhteys osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Linkin olisi pitänyt tulla sunnuntai-iltana 11.8.

En pääse tapahtumaan, mutta minulla olisi tarjota tilalle halukas osallistuja. Miten vaihto tapahtuu?

Osallistujan vaihtaminen oli mahdollista heinäkuun loppuun saakka. Valitettavasti osallistujan vaihtoja ei enää tehdä.

Miksi tapahtuma on K18-tapahtuma?

Suurin osa partiotapahtumista on alaikäisille avoimia ja heille suunnattuja. Täysikäiset johtajat ovat silloin vastuussa alaikäisistä tapahtuman ajan. Johtajatulet on tapahtuma, jonka tarkoituksena on tarjota eväitä parempaan johtajuuteen ja antaa hengähdystauko lippukuntien arjessa vastuutehtävissä toimiville täysikäisille.

Mikä on linja alkoholin suhteen?

Johtajatulet on päihteetön tapahtuma. Alueella ei ole myynnissä alkoholia. Tapahtuman porteilla ei reppuja pöyhitä ja ratsata, sillä tehän olette aikuisia ihmisiä. Partion päihdelinjausten mukaan johtajistolle suunnatuissa tilaisuuksissa asia linjataan aina tilaisuuskohtaisesti. Olemme päättäneet, että mennään päihteettömällä linjalla, sillä suurten ihmismassojen kohdalla sellainen on käytännön syistä helpompaa. Tilaisuuden päihteettömyys keventää omalta osaltaan myös järjestäjien päänvaivaa, sillä järjestyksenvalvojakortillisia ihmisiä tarvitaan päihteettömässä tilaisuudessa huomattavasti vähemmän. Viikonlopun voi siis ottaa tältä osin kovasti muodikkaana wellness-detox-terveys-henkisenä viikonloppuna!

Voinko yöpyä asuntoautossa?

Tahtoessasi voit. Huomioi kuitenkin, että autoja ei voi ajaa varsinaiselle majoitusalueelle, vaan ne on jätettävä pysäköintialueille, joilta voi olla pitkäkin kävelymatka ohjelma-alueelle. Asuntoautoihin ei ole saatavissa sähköä. Suosittelemme kuitenkin ensi sijassa yöpymistä teltoissa.

Miten pukeudun?

Käytännönläheisesti ja säänmukaisesti – kuvittele olevasi lähdössä marjametsään! Katso täältä lisää.

Saanko käyttää trangiaa?

Trangian käyttö on sallittua, kunhan ei kuivimmissa puskissa kahvejaan keittele. Hyviä paikkoja trangian käytölle löytyy esimerkiksi nuotiopaikoilta.

Voiko Johtajatuli-kahvilassa maksaa käteisellä?

Johtajatulikahvilassa maksetaan kortilla, suosimme lähimaksua nopeutensa vuoksi. Mikäli olet kova kahvikissa tai teetiina, osta itsellesi verkkokaupasta jo etukäteen pikapassi, jolla saat kahvia ja teetä omaan mukiisi niin usein kuin tahdot ilman erillistä maksua koko tapahtuman ajan.

Voiko Johtajatuli-tuotteita ostaa paikan päältä?

Johtajatulien kahvilassa on myynnissä jonkin verran Johtajatuli-tuotteita. Jotta varmistat tuotteet itsellesi, kannattaa ne tilata etukäteen verkkokaupasta.