Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät useimmin mielessä pyörineitä kysymyksiä! Päivitämme osiota aina tapahtuman porteille asti.

Miksi tapahtuma on K18-tapahtuma?

Suurin osa partiotapahtumista on alaikäisille avoimia ja heille suunnattuja. Täysikäiset johtajat ovat silloin vastuussa alaikäisistä tapahtuman ajan. Johtajatulet on tapahtuma, jonka tarkoituksena on tarjota eväitä parempaan johtajuuteen ja antaa hengähdystauko lippukuntien arjessa vastuutehtävissä toimiville täysikäisille.

Mikä on linja alkoholin suhteen?

Johtajatulet on päihteetön tapahtuma. Alueella ei ole myynnissä alkoholia. Tapahtuman porteilla ei reppuja pöyhitä ja ratsata, sillä tehän olette aikuisia ihmisiä. Partion päihdelinjausten mukaan johtajistolle suunnatuissa tilaisuuksissa asia linjataan aina tilaisuuskohtaisesti. Olemme päättäneet, että mennään päihteettömällä linjalla, sillä suurten ihmismassojen kohdalla sellainen on käytännön syistä helpompaa. Tilaisuuden päihteettömyys keventää omalta osaltaan myös järjestäjien päänvaivaa, sillä järjestyksenvalvojakortillisia ihmisiä tarvitaan päihteettömässä tilaisuudessa huomattavasti vähemmän. Viikonlopun voi siis ottaa tältä osin kovasti muodikkaana wellness-detox-terveys-henkisenä viikonloppuna!

Voinko yöpyä asuntoautossa?

Tahtoessasi voit. Huomioi kuitenkin, että autoja ei voi ajaa varsinaiselle majoitusalueelle, vaan ne on jätettävä pysäköintialueille, joilta voi olla pitkäkin kävelymatka ohjelma-alueelle. Asuntoautoihin ei ole saatavissa sähköä. Suosittelemme kuitenkin ensi sijassa yöpymistä teltoissa.

Miten pukeudun?

Käytännönläheisesti ja säänmukaisesti – kuvittele olevasi lähdössä marjametsään! Katso täältä lisää.