Kysytyt kysymykset

Matkavalmistelujen edetessä saattaa herätä monenlaisia kysymyksiä. Tälle sivulle pyrimme keräämään staabille erikanavia pitkin tulleita kysymyksiä ja esittämään niiden vastaukset.

Pitääkö olla oma majoite? Suosituksia?

Majoite on henkilökohtainen varuste, mutta järjestäjän suositus on että yhdessä teltassa nukkuisi enemmän kuin 1 henkilö. Se on olosuhteidenkin kannalta hyvä ratkaisu. ISTit voivat majoittua kenen tahansa muun ISTin kanssa, ja sopia keskenään majoitteesta. Osallistujat asuvat koko tapahtuman ajan leirivartionsa kanssa, joten teltan jakamisesta on sovittava oman leirivartion kesken.
Mootin verkkokauppa myös myy telttoja, jolloin omaa telttaa ei tarvitse tuoda Suomesta, toki ostettu teltta pitäisi saada tapahtuman jälkeen tuotua mukana takaisin.

Voinko maksaa osallistumismaksun toisen/kolmannen erän jo ennen kuin olen saanut laskun?

Valitettavasti et. Yksittäisen poikkeavan laskun laatiminen ja sen huomioiminen varsinaista laskutusta tehtäessä aiheuttaa kohtuuttoman paljon yliääräistä työtä SP:n työntekijöille, joten linjaus on, että yksittäisiä poikkeuksia laskutusaikatauluihin ei tehdä, kv-matkat eivät ole tästä poikkeus.
Odota siis, että saat laskun, ja maksa laskusi sitten ajoissa ennen eräpäivää.