Osallistuminen

Mootille voivat osallistua kaikki leirin alkuun (19.7.2021) mennessä 18 vuotta täyttävät. Leiriläiset ovat  syntyneet 20.7.1995-19.7.2003 ja ennen 19.7.1995 syntyneet voivat osallistua osana kansainvälistä palvelutiimiä (IST = International Service Team). IST:t ovat leirin tekijöitä, jotka pääsevät oman pestinsä lisäksi myös nauttimaan heille suunnatusta ohjelmasta, Irlannista sekä kansainvälisestä leiritunnelmasta. Leirimatkalle ei ole yläikärajaa. Kaikkien matkalle lähtevien tulee olla Suomen partiolaisten jäseniä ja heillä tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna.

Suomen joukkueen koko määritellään vuoden 2020 aikana, mutta kaikki paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tavoittelemme Suomen kaikkien aikojen suurinta Moot-joukkuetta 100 hengellä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Suomen joukkueeseen avataan 3.8.2020 ja se päättyy 11.9.2020. Matkalle ilmoittaudutaan Kuksassa.

Tarkemmat ilmoittautumistiedot ja -ohjeet sekä matkan ehdot vahvistetaan viimeistään kesäkuussa 2020.

Joukkueen tavoitteena on 100 suomalaista Mootille. Joukkueen kokoa voidaan myös joutua rajoittamaan.

Joukkueessa ei saa olla enemmän IST:ejä kuin on osallistujia.

Osallistumismaksut ja maksuaikataulu

Leirimatkan hinnat ovat tässä vaiheessa valistuneita arvioita, jotka perustuvat leirimatkan budjettiin. Lopullinen maksettava summa vahvistuu projektin edetessä, ja tarvittaessa viimeisiä maksueriä mukautetaan vahvistuvien hintojen mukaan. Osallistumismaksut laskutetaan oheismatkalle lähtijöiltä kolmessa erässä ja omatoimimatkailijoilta kahdessa erässä. Ensimmäisen erän maksamalla vahvistaa paikkansa joukkueessa, ja se laskutetaan ilmoittautuneilta heti syyskuussa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistumisvaihtoehto 1) Leiri + oheismatka:

  • Leiriläinen: 2400 euroa
  • IST: 2200 euroa

Koko paketti sisältää leiriosallistumisen, joukkueen yhteiset palvelut, oheismatkan yhteisen ohjelman, majoittumisen ja ruuat, ja matkat leirimatkan lähtöpaikasta Suomesta leirille ja takaisin. Oheismatkaan saattaa sisältyä myös halutessaan itse kustannettavia lisätekemisiä.

Osallistumisvaihtoehto 2) Omatoimimatka:

  • Leiriläinen: 1300 euroa
  • IST: 1100 euroa

Omatoimatkailijoiden osallistumismaksuun sisältyy leiriosallistuminen sekä joukkueen yhteiset palvelut.

Maksuaikataulu oheismarkailijoille kolmessa erässä maksettaessa: 

  1. Erä: syyskuu 2020
  2. Erä: marraskuu 2020
  3. Erä: helmikuu 2021

Maksuaikataulu omatoimimatkailijoille kahdessa erässä maksettaessa:

  1. Erä: syyskuu 2020
  2. Erä: helmikuu 2021

Erien suuruudet vahvistetaan ennen ilmoittautumisaikaa. Senkin jälkeen eriin voi tulla muutoksia suuntaan tai toiseen (arvio +/- 5 %). Hinta voi laskea myös enemmän, mikäli joukkueen koko on yli 100. Epävarmuutta hintoihin ja matkan budjetointiin asettaa meneillään oleva koronapandemia, jonka vaikutuksia matkustamiseen ja matkustamisen hintoihin on haastavaa ennakoida.

Tarkemmat maksueräkohtaiset tiedot ja summat päivitetään Maksuaikataulusivulle.