Osallistuminen

Mootille voivat osallistua kaikki leirin alkuun (18.7.2022) mennessä 18 vuotta täyttävät. Leiriläiset ovat  syntyneet 19.7.1995-18.7.2004 ja viimeistään 18.7.1995 syntyneet voivat osallistua osana kansainvälistä palvelutiimiä (IST = International Service Team). IST:t ovat leirin tekijöitä, jotka pääsevät oman pestinsä lisäksi myös nauttimaan heille suunnatusta ohjelmasta, Irlannista sekä kansainvälisestä leiritunnelmasta. Leirimatkalle ei ole yläikärajaa. Kaikkien matkalle lähtevien tulee olla Suomen partiolaisten jäseniä ja heillä tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna.

Suomen joukkueen koko määritellään vuoden 2021 aikana, mutta kaikki paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Alunperin tavoittelimme Suomen kaikkien aikojen suurinta Moot-joukkuetta 100 hengellä, mutta muuttuneen ajankohdan ansiosta haluamme mahdollistaa leirimatkan kaikille halukkaille.

Ilmoittautuminen

Moot-leirimatkalle ja Suomen joukkueeseen ilmoittaudutaan Kuksassa 3.5.-3.6.2021 välisenä aikana. Tästä ilmoittautumaan. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti ja muistathan valita kaikki osallistumisvaihtoehtosi mukaiset maksuerät. Ilmoittautumisaikana alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen täyttää osallistujan huoltaja.

Matkan ilmoittautumis- ja peruutusehdot löytyvät täältä.

Tutustu myös mahdollisuuteen hakea kv-stipendiä!

Joukkueen alkuperäisenä tavoitteena on 100 suomalaista Mootille. Joukkueen kokoa voidaan myös joutua rajoittamaan. Joukkueessa ei saa olla enemmän IST:ejä kuin on osallistujia.

Osallistumismaksut ja maksuaikataulu

Leirimatkan hinnat ovat tässä vaiheessa valistuneita arvioita, jotka perustuvat leirimatkan budjettiin. Lopullinen maksettava summa vahvistuu projektin edetessä, ja tarvittaessa viimeisiä maksueriä mukautetaan vahvistuvien hintojen mukaan. Osallistumismaksut laskutetaan oheismatkalle lähtijöiltä kolmessa erässä ja omatoimimatkailijoilta kahdessa erässä. Ensimmäisen erän maksamalla vahvistaa paikkansa joukkueessa, ja se laskutetaan ilmoittautuneilta ilmoittautumisajan päätyttyä syyskuussa 2021.

Osallistumisvaihtoehto 1) Leiri + oheismatka:

  • Leiriläinen: 2600 euroa
  • IST: 2400 euroa

Koko paketti sisältää leiriosallistumisen, joukkueen yhteiset palvelut, oheismatkan yhteisen ohjelman, majoittumisen ja ruuat, ja matkat leirimatkan lähtöpaikasta Suomesta leirille ja takaisin. Oheismatkaan saattaa sisältyä myös halutessaan itse kustannettavia lisätekemisiä.

Osallistumisvaihtoehto 2) Omatoimimatka:

  • Leiriläinen: 1600 euroa
  • IST: 1400 euroa

Omatoimatkailijoiden osallistumismaksuun sisältyy leiriosallistuminen sekä joukkueen yhteiset palvelut.

Maksuaikataulu oheismatkailijoille kolmessa erässä maksettaessa: 

  1. Erä: eräpäivä 15.9.2021
  2. Erä: eräpäivä 30.11.2021
  3. Erä: eräpäivä 28.2.2022

Maksuaikataulu omatoimimatkailijoille kahdessa erässä maksettaessa:

  1. Erä: eräpäivä 15.9.2021
  2. Erä: eräpäivä 28.2.2022

Erien suuruudet vahvistetaan ennen ilmoittautumisaikaa. Senkin jälkeen eriin voi tulla muutoksia suuntaan tai toiseen (arvio +/- 5 %). Hinta voi laskea myös enemmän, mikäli joukkueen koko on yli 100. Epävarmuutta hintoihin ja matkan budjetointiin asettaa meneillään oleva koronapandemia, jonka vaikutuksia matkustamiseen ja matkustamisen hintoihin on haastavaa ennakoida.

Tarkemmat maksueräkohtaiset tiedot ja summat päivitetään Maksuaikataulusivulle.