Juhlamerkkikilpailu

Kilpailukutsu

Suomen Pyhän Yrjänän Partiokillat (SPYP) viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan.
Juhlavuotensa kunniaksi SPYP käynnistää kaikille suomalaisille partiolaisille avoimen kilpailun 70-vuotisjuhlatapahtuman merkistä. Tapahtuma on Tampereella 22. elokuuta.

Valittavan merkin on oltava selkeä, kiltatoiminnan pitkää matkaa Suomessa kuvaava, mutta samalla moderni ja monikäyttöinen. Merkin on toimittava somessa ja sovelluttava painettavaksi/ommeltavaksi kankaalle, paperille ja metalliin. Merkin on kestettävä myös aikaa niin, että sitä voi käyttää ja jakaa myöhemminkin.

Kilpailuaika 1.3. – 30.4.

Kilpailuun osallistujan tulee esittää merkkiehdotuksesta kaikkiin ohessa esitettyihin materiaaleihin soveltuva ehdotus. Osallistujan tulee esittää myös ne värit, joita hän haluaa merkissään käyttää. Ehdotukset tulee tehdä pdf-muodossa.

Ehdotukset tulee lähettää 30.4. mennessä osoitteeseen: juha.kullervo.kosonen(a)gmail.com

Voittajan valitsee SPYP:n hallitus. Valintaan osallistuu myös heraldikko Heikki Karjalainen. Voittaja palkitaan 150 euron lahjakortilla valitsemaansa retkeilyvälineliikkeeseen.

Vaikka kilpailussa valitaan vain yksi voittaja, hallitus voi kilpailun tason huomioon ottaen valita SPYP:n käyttöön muitakin merkkejä.

Lisätietoja kilpailusta antaa SPYP:n puheenjohtaja Juha Kosonen sähköpostitse osoitteesta: juha.kullervo.kosonen(a)gmail.com.