Palveluleiriläiset (IST)

Roverwayn palveluleiriläiset (IST) ovat syntyneet ennen 1.8.2001. Palveluleiriläiset saapuvat suoraan leirialueelle Stavangeriin ja ovat tärkeä tuki leiriorganisaatiolle tapahtuman toteuttamisessa. Pestejä on tarjolla useita erilaisia, aina huollosta ohjelmaan, ja palveluleiriläiset saavat toivoa muutamaa eri pestivaihtoehtoa. 

Pestin ohella palveluleiriläiset pääsevät osallistumaan myös heille suunnattuun ohjelmaan kiitoksena päivän hyvän työstä. Lisätietoa palveluleiriläisten pesteistä, ohjelmasta ja tarvittavista varusteista päivitämme nettisivuille myöhemmin.

Suomen joukkueen hinta-arvio ISTille on noin 740€ (+ matkakulut), katso tarkemmat tiedot osallistumis- ja peruutusehdoista. Hinta saattaa kuitenkin laskea, jos lähtijöitä on runsaasti. Nappaa siis mukaan kaikki kaverit! Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista hakea kv-leirimatkastipendiä Roverwaytä varten.

Roverwayn palveluleiriläiset vastaavat perinteisesti itse kuljetuksistaan leirialueelle Stavangeriin ja takaisin kotimaahan. Matkakulujen suuruus riippuu siis omista suunnitelmistasi! Voit siis esimerkiksi matkustaa suoraan Roverwaylle tai kierrellä ympäri Norjaa ennen leiriä.

Ilmoittautuminen on auki 24.8.-24.10.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!