Yleinen

Hae partiokerhon ohjaajaksi

Kunnat hakevat nyt harrastusten ohjaajia koulupäivän yhteyteen osana Harrastamisen Suomen mallia. Myös partiokerhojen vetäjiä toivotaan monessa kunnassa. Oletko sinä 18 vuotta täyttänyt partiolainen, joka voisi ohjata partiokerhoa lähikoululla syksyllä esimerkiksi kerran viikossa? Ohjaamisesta maksetaan palkkaa.

Ilmoita kiinnostuksestasi tämän linkin kautta

Kaikkiin kiinnostuneisiin ollaan yhteydessä ja selvitetään mahdollisuutta perustaa partiokerho juuri toivotulle paikkakunnalle. Partiokerhojen järjestämisessä on kuntakohtaisia eroja, joten jokaisessa kunnassa ei ole mahdollisuutta kerhon järjestämiseen, mutta kannattaa silti ilmoittaa kiinnostuksensa.

Noin kahdessakymmenessä kunnassa toimii jo partiokerho. Toimintaa halutaan kuitenkin tarjota mahdollisimman laajalti, joten uusia kerhoja perustetaan aktiivisesti kysynnän mukaan. Myös lippukuntia kontaktoidaan aiheen tiimoilta. Tällä hetkellä kerhotoiminta on painottunut alakoululaisiin, mutta partiokerhoa on mahdollisuus muokata myös yläkouluille sopivaksi.

Partio on luonut valmiin materiaalin, jonka avulla kerhon vetäminen onnistuu. Halutessaan ohjelmaa voi kuitenkin muokata ja suunnitella lasten toiveiden mukaan. Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai muulle henkilölle, joka on päiväsaikaan käytettävissä kerhojen ohjaamiseen.

Lisätietoja kerhoihin liittyen antaa Petra Valkonen, p. 040 718 5721, petra.valkonen@partio.fi.

Lue lisää partiokerhoista ja tutustu valmiiseen materiaaliin partiokerhon sivulla.

Partiokerho liittyy Harrastamisen Suomen mallin harrastuskerhotarjontaan ja on varsinaisesta partioharrastuksesta erillinen toimintamuoto.