Pestien tuki

Adventtikalenterin kampanjapäällikkö: uusi ohjesivusto on apunasi

Adventtikalenterimyyjien ohjesivusto on uudistettu! Sivusto löytyy osoitteesta adventtikalenteri.fi/myyjille. Aiemmin osoitteessa partio.fi/adventtikalenteri sijainnut ohjesivusto on siirretty adventtikalenterin oman verkkokaupan yhteyteen. Uudistuksen tarkoituksena on varmistaa selkeä kampanjaohjeistus kaikkien joulukampanjapäälliköiden ja kalenterimyyjien saataville, ja tehdä samalla adventtikalenterin oma verkkokauppa tutuksi jokaiselle lippukunnalle.

Jatkossa löydät tuoreimmat ohjeet ja vinkit adventtikalenterimyynnin tueksi uudelta sivustolta. Ohjesivuston rakenne noudattaa samaa kaavaa painetun kampanjapäällikön oppaan kanssa, joten neuvot ja ohjeet on helppo löytää.

Mitä sivustolta löytyy?

Ohjesivusto täydentää postitse saapunutta painettua kampanjapäällikön opasta ja sen avulla uudenkin kampanjapäällikön on helppo päästä käyntiin kampanjan kanssa. Sivustolta löytyy ohjeet kampanjan käynnistämiseen ja hallintaan, onnistuneeseen myyntiin sekä tietenkin kalenterin markkinointiin esimerkiksi somessa ja paikallismedioissa.

Kenelle sivusto on tarkoitettu?

Vaikka sivusto sisältöineen on suunnattu erityisesti kampanjapäälliköille, se on hyödyllinen esimerkiksi ryhmänjohtajalle ja myös innokkaalle kalenterimyyjälle. Käy siis tutustumassa, jos adventtikalenterien myynti ja parhaat vinkit kiinnostavat!

Tutustu uuteen sivustoon