Yleinen Pestien tuki

Minä partiolaisena -koulutuksessa aikuinen pääsee keskittymään vain itseensä

Hei aikuinen partiolainen! Tervetuloa ottamaan aikaa itsellesi. Minä partiolaisena -kurssilla pääset pohtimaan omaa rooliasi partiossa ja mitä partio voisi antaa sinulle?

Kurssin aikana pureudumme neljään kokonaisuuteen; kuka olen partiossa, kuka haluan olla, kuka olen ryhmässä ja miten rakennan yhteisöstäni voimavaran. Kurssin aikana käydään pari- ja pienryhmäkeskusteluita annetuista aiheista, jonka lisäksi on aikaa itsenäiseen pohdiskeluun. Jokainen voi itse päättää kuinka paljon omista ajatuksistaan jakaa muulle kurssille, mutta toivomme, että sinulla on voimavaroja ja mahdollisuus syventyä itseesi.

Jos olet käynyt partionjohtajan peruskurssin ja haluat kehittyä itsesi tuntemisessa, tämä on sinun kurssisi. Sisällöstä on ammennettavaa, sekä niille, jotka toimivat partiopestissä, että niille, jotka ovat taukotuvalla.

Kurssi koostuu kahdesta viikonlopusta, ennakkotehtävistä ja välitehtävistä. Välitehtävien aikana pidämme muutaman lyhyen Teams-tapaamisen. Välitehtäviä tehdään omassa arjen toimintaryhmässä (lippukunnassa, piirissä, SP:ssä, projektissa tai vaikka partion ulkopuolisessa aikuisryhmässä).

Viikonloput järjestetään alustavan suunnitelman mukaan 10.-11.4.2021 ja 6.-7.11.2021. Jos huhtikuun viikonloppuna on vielä kokoontumisrajoitusia, siirtyy koulutus alkamaan 4.-5.9.2021.

Lisätietoja Instasta @minapartiolaisena. Kehitä hyvää, johda paremmin, innostu ja voimaannu!

Kurssin hinta on 100€

Ilmoittautuminen vuoden 2021 koulutukseen on auki 5.3. asti. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa itsellesi paikka pian! Katso lisätiedot tapahtumakalenterista https://www.partio.fi/event/sp-mina-partiolaisena-koulutus-2021/