Pestien tuki Yleinen

Minä partiolaisena -koulutus antaa inspiraatiota partiopolulle

Minä partiolaisena -koulutus on kurssi niille aikuisille, jotka haluavat kehittää omaa johtajuuttaan ja tutkia omia arvojaan. Kun partiolainen tuntee olonsa kotoisaksi johtajan roolissa, pystyy hän myös paremmin johtamaan muita. Koulutuksesta saa voimaa, iloa ja inspiraatiota henkilökohtaiseen johtamiseen.  

Ruotsin partiolaisilta Suomeen jalkautunut koulutus tarjoaa osallistujalleen arvopohdintoja oman partioroolin ja partion mahdollisuuksien äärellä. Koulutus muodostuu neljästä kokonaisuudesta: kuka olen partiossa, kuka haluan olla, kuka olen ryhmässä ja kuinka toiset voivat auttaa minua. Kurssin aikana käydään pari- ja pienryhmäkeskusteluita annetuista aiheista, jonka lisäksi on aikaa itsenäiseen pohdiskeluun. Suuri osa pohdinnoista perustuu vahvuuksiimme ja arvoihimme ja siihen, miten ne liittyvät johtajuuteen.   

Koulutus on tarkoitettu kaikille aikuisille partiojohtajaperuskoulutuksen käyneille partiolaisille, jotka haluavat kehittyä liikkeen sisällä, riippumatta siitä onko partiovuosia takana muutamia tai lukuisia.  Koulutusta varten ei tarvitse olla tietyssä pestissä vaan sen pohdinnat sopivat jokaiselle, joka haluaa tutustua itseensä partion näkökulmasta. Koulutus sopii myös taukotuvalla olevalle.   

Minä partiolaisena -koulutuksen kesto on kaksi ennakkotapaamista etänä, yksi viikonloppu perjantaista sunnuntaihin ja kaksi etätapaamista lähiosan jälkeen. Koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä. Toiminnallisilla keskusteluilla ja yksilöpohdinnoilla on suuri rooli koulutuksen aikana. Majoittuminen 2024 kurssilla tapahtuu Hämeen partiopiirin Pajaniemen kämpällä. Koulutus on valtakunnallinen ja siihen otetaan vuonna 2024 maksimissaan 15 osallistujaa majoituskapasiteetin ja hyvän vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi.  Kurssipaikka ei ole esteetön ja nukkuminen tapahtuu siskonpedissä parvella. 

Lisätietoja Minä partiolaisena -kurssin Instagramista @minapartiolaisena. 

Kehitä hyvää, johda paremmin, innostu ja voimaannu! 


Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittautuminen vuoden 2024 Minä partiolaisena -koulutukseen on auki. Ilmoittaudu mukaan nyt ja vinkkaa tilaisuudesta myös kaverillesi! Koulutukseen mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautumaan pääset täältä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=72665

Pilottikurssin hinta on 100€.