Jäsenhankinta

Somessa on voimaa

Kuulut ehkä alueesi asukas- ja kirppisryhmään, lisäksi alueella saattaa olla lasten vanhempien oma ryhmä, tai tietyn alakoulun ryhmä. Lippukunnnallasi on varmaankin Facebook- ja instasivut, joilla on paljon seuraajia. Ehkäpä sinulla itselläsikin on hyvät verkostot alueen lasten vanhempiin tai nuoriin. Some kannattaa ottaa käyttöön myös jäsenhankinnassa.

Totuus on, että ihminen lähtee useimmiten mukaan pyytämällä, mutta kivalla ja tervetulleeksi toivottavalla someviestinnällä saat paljon aikaan. Se voi olla jollekin jo pidempään harkinneelle ”viimeinen pisara” klikata liity-nappia, ja toiselle ensimmäinen ajatus siitä, että partio voisi kuin voisikin olla juuri oikeanlainen harrastus. Tärkeintä on, että partio tulee ihmisen mieleen, jättää positiivisen jäljen ja parhaimmillaan vielä auttaa ottamaan seuraavan, ratkaisevan askeleen.

Muista, että teidän viestintä voi olla juuri teidän näköistä ja kuuloista. Tärkeää on se, että kutsut avoimesti mukaan ja sanot sen ihan suoraan. Kerro myös, miten mukaan pääsee.

Alla muutamia valmiita tekstejä esimerkiksi tai käytettäväksi vaikkapa Facebookissa tai Instassa:

Hei Hulperilainen! Tiesitkö, että alueella toimii partiolippukunta Hulperin Hurlumheit? Meillä on toimintaa kaiken ikäisille, ja mukaan voi liittyä milloin vain. Täältä löydät kokoontuvien ryhmien ikäkausitiedot ja aikataulut: LINKKI TÄHÄN. Toivottavasti löydät sopivan ryhmän itsellesi, lapselle tai nuorelle, ja jos et, ota yhteys lippukunnanjohtajaan Pia Partiolaiseen: pia.partiolainen@sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan kivaan toimintaamme! Seuraa meitä myös somessa: @hulperinhullut. 


Näykkälän Näädänkävijöiden retkellä paistettiin tikkupullaa (laita siis joku kiva teidän toiminnasta ja kerro siitä)! Olemme aktiivinen ja pippurinen lippukunta, jolla on viikkotoimintaa Tuusasentiellä ja Lankomakujalla. Ryhmiemme toimintaan mahtuu mukaan muutamia uusia lapsia, erityisesti tilaa on 10-12 ja 12-15 -vuotiaiden ryhmissä. Jos partioharrastus kiinnostaa, ota yhteys ohjelmajohtajaamme Leena Valmiiseen: leena.valmis@sähköposti.fi tai laita hakemus osoitteessa www.oikeaosoitetähän.fi. Partion voi aloittaa milloin vain, ja minkä ikäisenä vain, tervetuloa mukaan!


Hei Kampakylän lasten vanhemmat! Kampakylän Karppaajat -lippukunnan toimintaan mahtuu uusia jäseniä mukaan. Tervetuloa partioon, voit liittyä minkä ikäisenä tahansa! Löydät tiedot meidän ryhmistä www.tältänettisivulta.fi. Partio on meidän mielestä maailman paras harrastus, tervetuloa mukaan katsomaan olisiko se sinulle myös!


Voisiko partio olla uusi harrastuksesi? 10-12 -vuotiaiden seikkailjavartiomme Pusikkopandat kokoontuu Karjulan kirkolla tiistaisin viidestä puoli seitsemään. Mukaan mahtuisi uusia reippaita seikkailijoita samasta ikähaarukasta! Ryhmämme on hurjan mukava, lempeä ja ehkä vähäsen villi, ja tykkäämme aivan erityisesti retkeillä lähialueilla. Tervetuloa mukaan Rehulan Paistajiin!


Hei Reilunkylän alueella asuva aikuinen! Tulisitko partioon? Reilunkylän Rähinöitsijät on aktiivinen lippukunta, jossa on jo 60 jäsentä. Meille olisi paljon uusia tulijoita, joista suurin osa on sudenpentuikäisiä, eli 7-9 -vuotiaita, mutta me tarvitsemme lisää aikuisia vetämään sudenpentujen laumoja ja muita ryhmiä. Olisitko sinä valmis antamaan aikaasi muutaman tunnin viikossa tarjotaksesi mahtavan harrastuksen ja mukavan ryhmän noin 10 lapselle? Toivomme kovasti, että yhä useampi lapsi, nuori ja aikuinen pääsee nauttimaan siitä, mikä meille on partiossa parasta. Tule siis mukaan, lupaamme, että itselläsikin on samalla hurjan hauskaa!