Yleinen Jäsenhankinta Pestien tuki Lpk:n johtaminen

Täältä rahaa lippukunnan toimintaan

Johtokolmikoita hemmotellaan tänä vuonna!

Johtokolmikko on lippukunnan sydän. Kun johtokolmikko pelaa hyvin yhteen, se säteilee positiivisesti koko lippukuntaan. Johtokolmikoiden tukeen on tänä vuonna jaossa riihikuivaa rahaa. Waldemar von Frenckellin -säätiön avustuksia voi hakea jokainen lippukunta, joka ottaa johtokolmikkopestit käyttöön, kouluttaa johtokolmikoita tai esimerkiksi kehittää toimintaa yhä sujuvammaksi. Apurahan hakijana voi olla lippukunta yksin tai useampi lippukunta yhdessä esimerkiksi järjestäessään alueen yhteisen johtokolmikkoseminaarin tai johtokolmikkojen hyvinvointi- ja kehitysviikonlopun.

Hakuaikaa on enää helmikuun loppuun, joten tartu toimeen ja täytä hakulomake jo tänään!

Tiesitkö, että valtioneuvos Waldemar von Frenckell asui Tukholmassa ja hän oli Frenckellska Tryckerin omistaja ja Leppäkoski Fabrikers toimitusjohtaja. Waldemar von Frenckellin säätiö perustettiin hänen testamenttivaroillaan vuonna 1938.

Kuva: Meeri Rasivirta

Tarjolla on myös rahaa lippukuntien kokeiluihin – nyt ajatellaan laatikon ulkopuolelta!

Haluaisitteko tavoittaa uusia partiolaisia ja ehkäistä samalla syrjäytymistä?
Haluaisitteko ajatella kuplan ulkopuolelta, mutta pieni lisärahoitus voisi auttaa?
Oletteko kohdanneet ongelman tai haasteen, jota haluaisitte lähteä ratkomaan noin puoli vuotta kestävän kokeilun kautta?

Lippukunnilla on mahdollisuus hakea rahallista tukea vuoden 2020 aikana toteutettaviin uusien toimintatapojen ja -muotojen kokeiluihin, joissa:

  • toteutetaan / kokeillaan uudenlaista partiotoimintaa
  • ehkäistään syrjäytymistä ja yksinäisyyttä
  • tavoitetaan uusia kohderyhmiä

Jos yksikin teemoista puhuttelee ja haluatte olla mukana tekemässä hyvää, hakekaa avustusta 15.3.2020 mennessä.

Viime vuonna kokeilurahalla toteutettiin mm. monikulttuurista partiotoimintaa, viittomakielistä partiotoimintaa, partiota päiväkodissa, kaikille avoin metsäkino ja partiota vastaanottokeskuksessa. Avustus mahdollisti uusien avausten hankinnat ja koulutukset. Jos vain taivas olisi rajana, mitä partiossa pitäisi tehdä?