Yleinen Partio-ohjelma

Uusia ominaisuuksia Kompassi-sovellukseen

Kompassista on julkaistu uusi versio, jossa uusina ominaisuuksina on mukana ikäkauden päätösmerkkien merkitseminen sekä jo merkittyjen aktiviteettikokonaisuuksien poistaminen. Samalla on tehty muutoksia aktiviteettien ja aktiviteettikokonaisuuksien hallintaan. Uudet ominaisuudet löytyvät Kompassista 16.8.2023 alkaen.

Kompassin päivityksen myötä näkymä, jossa aktiviteettikokonaisuuksia hallitaan, muuttuu hieman. Aktiviteettikokonaisuuksia pääsee merkitsemään edelleen aktiviteettikokonaisuuksien listan kautta, josta aktiviteettikokonaisuuden hallintaan pääsee valitsemalla aktiviteettikokonaisuuden vierestä ”kolme pistettä” -ikonin.

Aktiviteettikokonaisuuksia lisätään ryhmän jäsenille klikkaamalla nimen viereisestä valintaruudusta ja painamalla Tallenna muutokset -painiketta. Nyt tästä samasta näkymästä pääsee poistamaan aiemmin merkittyjä aktiviteettikokonaisuuksia poistamalla ryhmän jäsenen vierestä merkinnän valintaruudusta ja tallentamalla taas.

Aktiviteettien merkitseminen muuttuu myös vastaavanlaiseksi näkymäksi, jossa aktiviteetteja voi merkitä ja poistaa ryhmän jäseniltä valintaruutujen kautta.

Uuden version myötä ikäkauden päätösmerkkejä pääsee merkitsemään Kompassissa. Päätösmerkkejä pääsee antamaan ikäkauden aloitussivun vasemman ylänurkan ikonista.

Syksyn tulossa olevat Kompassi-koulutukset

Koulutuksessa käydään Kompassi-sovelluksen perustoiminnot läpi erityisesti ryhmänjohtajan näkökulmasta.

Kompassi-sovellus löytyy osoitteesta kompassi.partio.fi.