Yleinen

Vielä ehtii mukaan kevään viimeiseen Erätauko-menetelmäkoulutukseen!

Erätaukomenetelmä tuo ryhtiä ja tasapuolisuutta keskusteluun

Hyvä keskustelu on upea kokemus! Ja vaikka kuulostaa ehkä jäykältä, selkeä rakenne ja yhteiset säännöt tuovat keskusteluun mukaan tunteen siitä, että jokainen saa tulla yhtä lailla kuulluksi.

Tälle keväälle on tarjolla vielä yksi Erätauko-menetelmäkoulutus

Erätauko-menetelmän koulutuksessa opit menetelmän perusasiat sekä Erätauko-keskustelun ohjaamista. Koulutuksen jälkeen voit käyttää Erätauko-menetelmää koulutuksissa tai tapahtumissa, tai missä sitä tarvitsetkin. Koulutukset ovat maksuttomia ja suunnattu partiolaisille. Koulutukset ovat kaksiosaisia ja koostuvat Erätauko-keskustelusta sekä koulutussetistä, jossa käydään läpi menetelmän käyttöä. Molemmat koulutuskerrat pidetään etänä.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.5.

Avoimet keskustelut

Keväällä järjestämme kerran kuussa kaikille avoimia Erätauko-keskusteluita vaihtuvilla aiheilla. Kattoteemana on kestävä kehitys.

Vuosina 2022-2023 partiossa vietetään Sanoista tekoihin! -ohjelmapainotusta. Ohjelmapainotus johdattelee partiolaiset tutustumaan ja oppimaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Agenda 2030) sekä toimimaan paremman maailman puolesta.

Tule mukaan Erätauko-keskusteluihin herättelemään ajatuksia, mitä kestävän kehityksen tavoitteiden edistäminen partiossa tarkoittaa. Keskustelut järjestetään etäyhteyksin. Seuraavat keskustelut pidetään 18.5. teemalla meidän metsämme ja 9.6. teemalla demokratian puolustajat.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Keskusteluja on luvassa myös Kajolla, Parempi lippukunta -teltalla, sekä torstain Hiljaisena iltana.