Partiovuosi 2020

Partio näytti vuonna 2020 muuntautumiskykynsä ja ketteryytensä. Kun maaliskuussa koko maailma pysähtyi hetkessä koronavirusepidemian
vuoksi, me pysyimme partiossa liikkeessä.

Partion vuosikirja 2021 on julkaistu. Tutustu ja selaa ensimmäistä kertaa täysin digitaalisena julkaistuun vuosikirjaan.

Tutustu partioon vuosikirjaan 2021

Olemme koonneet tälle sivulle partion vuosikirjassa julkaistuja juttuja. Vuosikirjan näköisversio löytyy Issuu-palvelusta.

Harrastus jokaiselle

Luonto

Nuoret tekijät

Parempi maailma

Heidi Jokinen ja WAGGGSin huivi.

Yhteistyö

Parempaa johtajuutta

Muuta

 

 

 

 

KIITOS SINULLE PARTION VAPAAEHTOINEN, että olit mukana myös tänä poikkeuksellisena vuonna. Kiitos, että toteutit viikkotoimintaa lapsille ja nuorille. Kiitos, että suunnittelit tapahtumia ja leirejä. Kiitos, että istuit lukemattomissa etäpalavereissa. Sinun avullasi kymmenet tuhannet lapset ja nuoret saivat harrastaa myös vuonna 2020.

KIITOS SINULLE PARTION YHTEISTYÖKUMPPANI. Kiitos ajastasi, asiantuntemuksestasi ja taloudellisesta tuestasi. Kiitos, että näet partion suuren potentiaalin ja haluat auttaa meitä tärkeässä kasvatustyössä.

KIITOS SINULLE, JOKA OSTIT PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERIN. Tuellasi mahdollistetaan muun muassa retkien ja leirin toteutuminen sadoissa lippukunnissa ympäri Suomen.

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Heikki Heinonen, Sonja Meskanen, Miska Loimaala, Hanna Hämäläinen