Tule kumppaniksi

Partio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Suomen suurin nuorisojärjestö. Partiotoimintaan osallistuu vuosittain noin 65 000 lasta ja nuorta. Partio toimii koko Suomessa ja lippukuntia on 750 yli 300 kunnassa. Arviolta joka viides suomalainen on tai on ollut partion jäsen jossain elämänsä vaiheessa. Partiota tukemalla tuette laajasti tavoittavaa ja aidosti vaikuttavaa valtakunnallista nuorisotoimintaa.

Organisaationne voi tukea suomalaista partioliikettä rahalahjoituksella, tarjoamalla osaamistaan, tuotteitaan tai palveluitaan partion käyttöön tai solmimalla räätälöitävän kumppanuussopimuksen partion kanssa. Mietitään yhdessä teille sopiva tapa tehdä yhteistyötä!

Jokainen ansaitsee turvallisen ympäristön, jossa voi viettää aikaa kavereiden kanssa. Meille on tärkeää, että partion harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta tai vaikkapa fyysisestä vammasta riippumatta. Vuosittain partiotoimintaa osallistuvien lasten ja nuorten hyväksi tehdään partiossa yli kolme miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä. Tuntimäärä vastaa noin 1 800 kokopäiväisen nuoriso-ohjaajan työpanosta. Lahjoitusvaroin keskusjärjestö pystyy tukemaan partiopiirejä ja lippukuntia, kouluttamaan johtajia ja kehittämään partiokasvatusta. Eri kumppanuusmalleilla voimme tukea yhteisiä tavoitteita sovituilla tavoilla.

Monta tapaa tukea

Projektiyhteistyö
Tulkaa tukemaan tiettyä kurssia tai projektia.

Royalty-tuotteet
Voitte halutessanne tukea partioliikettä lahjoittamalla sovitun osan tiettyjen tuotteiden myynnistä Suomen Partiolaisille.

Osaaminen
Toivotamme tervetulleeksi avun osaamisalueeltanne. Otamme mielellämme vastaan tukea esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, käännöspalveluiden sekä majoitus- ja ravitsemuspalveluiden alueilla.

Kumppanuus
Kehitämme mielellämme kanssanne pitkäjänteistä, räätälöityä kumppanuusyhteistyötä, joka tukee molempien päämääriä.

Tavara- ja tuotelahjoitukset
Toivotamme tervetulleiksi tavara- ja tuotelahjoitukset, joita voimme hyödyntää toiminnassamme. Esimerkiksi erilaiset retkeilyvarusteet, retkimuonat ja muut materiaalit, joita voidaan hyödyntää paikallisen partiotoiminnan järjestämisessä.

Tee lahjoitus
Tue partiotoimintaa tekemällä yleislahjoitus tai osoittamalla tukesi tiettyyn tarkoitukseen täällä.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista antaa:

Kaisa Leikola
Toiminnanjohtaja
040 508 4784, kaisa.leikola (at) partio.fi

Anna Iso-Ahola
kumppanuuskoordinaattori
0400 269 294, anna.iso-ahola (at) partio.fi