Yrityksille

Partio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Suomen suurin nuorisojärjestö. Partiotoimintaan osallistuu vuosittain noin 65 000 lasta ja nuorta. Partio toimii koko Suomessa ja lippukuntia on reilut 700 yli 300 kunnassa. Partio on tunnettu ja arvostettu brändi: arviolta joka viides suomalainen on tai on ollut partion jäsen jossain elämänsä vaiheessa. Ryhtymällä partion kumppaniksi pääsette osaksi laajasti tavoittavaa partioviestintää ja näkyvyyttä ja samalla tuette aidosti merkityksellistä valtakunnallista nuorisotoimintaa.

Yhteiset tarinat ja arvot yhteistyökumppaniemme kanssa auttavat rakentamaan parempaa maailmaa ja entistä vaikuttavampaa partiotoimintaa. Haluamme toisaalta turvata partioharrastuksen mahdollisimman monelle ja toisaalta kasvattaa lapsia ja nuoria vastuulliseen ja aktiiviseen toimintaan yhteiskunnan jäseninä. Erilaisten tukimuotojen, uusien toimintatapojen ja kasvatussisältöjen sekä leiriresurssien kautta partio näkyy ja tuntuu yhä paremmin lasten ja nuorten elämässä sekä yhteiskunnassa. Mietitään yhdessä teille sopiva tapa tehdä yhteistyötä!

Monta tapaa yhteistyöhön

KUMPPANUUS
Rakennamme mielekkäitä sisältöjä pitkäjänteisillä räätälöidyillä kumppanuusratkaisuilla, jotka tuovat merkittävää lisäarvoa molemmille osapuolille.

PROJEKTIT
Partiotoiminta koostuu jatkuvasti eri kokoisista leireistä ja kehitys- ja koulutushankkeista, jotka tarjoavat oivia yhteistyömahdollisuuksia.

TAVARA- JA TUOTELAHJOITUKSET
Voimme hyödyntää toiminnassamme erilaisia tuotelahjoituksia ja näin alentaa kustannuksia, jotta voisimme taata mahdollisimman monelle mahdollisuuden harrastaa. Tervetulleita ovat esimerkiksi erilaiset retkeilyvarusteet, retkimuonat ja muut materiaalit, joita voidaan hyödyntää paikallisen partiotoiminnan järjestämisessä.

PRO BONO
Oman osaamisen tarjoaminen pro bono -tuella tarjoaa erinomaisen keinon tukea partiota ja jakaa omaa osaamista esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, käännöspalveluiden sekä majoitus- ja ravitsemuspalveluiden alueilla.

ROYALTY-TUOTTEET
Voitte tukea partioliikettä lahjoittamalla sovitun osan tiettyjen tuotteiden myynnistä Suomen Partiolaisille.

TEE LAHJOITUS
Tue partiotoimintaa tekemällä yleislahjoitus tai osoittamalla tukesi tiettyyn tarkoitukseen täällä.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
Tutustu tämänhetkisiin yhteistyökumppaneihimme ja tukijatahoihimme täällä.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista antaa:

Anna Iso-Ahola
Kumppanuuskoordinaattori
0400 269 294, anna.iso-ahola (at) partio.fi

Kaisa Leikola
Toiminnanjohtaja
040 508 4784, kaisa.leikola (at) partio.fi