Tule kumppaniksi

Partio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Suomen suurin nuorisojärjestö. Partiotoimintaan osallistuu vuosittain noin 65 000 lasta ja nuorta. Partio toimii koko Suomessa ja lippukuntia on 750 yli 300 kunnassa. Arviolta joka viides suomalainen on tai on ollut partion jäsen jossain elämänsä vaiheessa. Ryhtymällä partion kumppaniksi tuette laajasti tavoittavaa ja aidosti merkityksellistä valtakunnallista nuorisotoimintaa.

Eri tukimuotojen avulla teemme toiminnasta entistä vaikuttavampaa. Rakennamme yhdessä parempaa maailmaa. Haluamme, että partio tavoittaa yhä useampia lapsia ja nuoria, ja että partion harrastaminen on mahdollista kaikille perhetaustasta tai vaikkapa fyysisestä vammasta riippumatta. Lahjoitusvaroin keskusjärjestö pystyy tukemaan partiopiirejä ja lippukuntia, kouluttamaan johtajia ja kehittämään partiokasvatusta. Eri kumppanuusmalleilla voimme rakentaa yhteisesti sovittuja tavoitteita vaikuttavilla tavoilla. Mietitään yhdessä teille sopiva tapa tehdä yhteistyötä!

Monta tapaa tukea

Kumppanuus
Rakennamme mielekkäitä sisältöjä pitkäjänteisillä räätälöidyillä kumppanuusratkaisuilla, jotka tuovat lisäarvoa molemmille osapuolille.

Tavara- ja tuotelahjoitukset
Toivotamme tervetulleiksi tavara- ja tuotelahjoitukset, joita voimme hyödyntää toiminnassamme ja näin alentaa kustannuksia, jotta voisimme taata mahdollisimman monelle mahdollisuuden harrastaa. Esimerkiksi erilaiset retkeilyvarusteet, retkimuonat ja muut materiaalit, joita voidaan hyödyntää paikallisen partiotoiminnan järjestämisessä, ovat tervetulleita.

Projektiyhteistyö
Tulkaa tukemaan tiettyä kurssia,  projektia tai leiritapahtumaa.

Osaaminen
Oman osaamisen tarjoaminen pro bono -tuella tarjoaa erinomaisen keinon tukea partiota ja jakaa omaa osaamista esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, käännöspalveluiden sekä majoitus- ja ravitsemuspalveluiden alueilla.

Royalty-tuotteet
Voitte tukea partioliikettä lahjoittamalla sovitun osan tiettyjen tuotteiden myynnistä Suomen Partiolaisille.

Tee lahjoitus
Tue partiotoimintaa tekemällä yleislahjoitus tai osoittamalla tukesi tiettyyn tarkoitukseen täällä.

Tukijamme
Tutustu tämänhetkisiin tukijatahoihimme täällä.

 

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista antaa:

Kaisa Leikola
Toiminnanjohtaja
040 508 4784, kaisa.leikola (at) partio.fi

Anna Iso-Ahola
Kumppanuuskoordinaattori
0400 269 294, anna.iso-ahola (at) partio.fi