Tule kumppaniksi

Partio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Suomen suurin nuorisojärjestö. Partiotoimintaan osallistuu vuosittain noin 65 000 lasta ja nuorta. Partio toimii koko Suomessa ja lippukuntia on reilut 700 yli 300 kunnassa. Partio on tunnettu ja arvostettu brändi: arviolta joka viides suomalainen on tai on ollut partion jäsen jossain elämänsä vaiheessa. Ryhtymällä partion kumppaniksi tuette laajasti tavoittavaa ja aidosti merkityksellistä valtakunnallista nuorisotoimintaa ja pääsette osaksi suurta partioperhettä.

Yhteistyökumppaniemme kanssa rakennamme yhdessä parempaa maailmaa ja entistä vaikuttavampaa partiotoimintaa. Haluamme, että partio tavoittaa yhä useampia lapsia ja nuoria ja että partion harrastaminen on mahdollista kaikille perhetaustasta tai vaikkapa fyysisestä vammasta riippumatta. Erilaisten tukimuotojen, uusien toimintatapojen ja kasvatussisältöjen sekä leiriresurssien kautta partio näkyy ja tuntuu yhä paremmin lasten ja nuorten elämässä. Mietitään yhdessä teille sopiva tapa tehdä yhteistyötä!

Monta tapaa yhteistyöhön

Rakennamme mielekkäitä sisältöjä pitkäjänteisillä räätälöidyillä kumppanuusratkaisuilla, jotka tuovat lisäarvoa molemmille osapuolille.

Partiotoiminta koostuu jatkuvasti eri kokoisista leireistä ja kehityshankkeista, jotka tarjoavat oivia yhteistyömahdollisuuksia.

Toivotamme tervetulleiksi tavara- ja tuotelahjoitukset, joita voimme hyödyntää toiminnassamme ja näin alentaa kustannuksia, jotta voisimme taata mahdollisimman monelle mahdollisuuden harrastaa. Tervetulleita ovat esimerkiksi erilaiset retkeilyvarusteet, retkimuonat ja muut materiaalit, joita voidaan hyödyntää paikallisen partiotoiminnan järjestämisessä.

Oman osaamisen tarjoaminen pro bono -tuella tarjoaa erinomaisen keinon tukea partiota ja jakaa omaa osaamista esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, käännöspalveluiden sekä majoitus- ja ravitsemuspalveluiden alueilla.

Voitte tukea partioliikettä lahjoittamalla sovitun osan tiettyjen tuotteiden myynnistä Suomen Partiolaisille.

Tue partiotoimintaa tekemällä yleislahjoitus tai osoittamalla tukesi tiettyyn tarkoitukseen täällä.

Tutustu tämänhetkisiin yhteistyökumppaneihimme ja tukijatahoihimme täällä.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista antaa:

Kaisa Leikola
Toiminnanjohtaja
040 508 4784, kaisa.leikola (at) partio.fi

Anna Iso-Ahola
Kumppanuuskoordinaattori
0400 269 294, anna.iso-ahola (at) partio.fi