#UUSIRYHMÄ-ARVONTA INSTAGRAMISSA 7.-27.1.2019

Jaa kuva lippukuntanne uudesta partioryhmästä Instagramissa hashtageilla #uusiryhmä ja #partioscout, ja voit voittaa leffaliput koko ryhmälle!

Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla kuvan lippukuntanne uudesta partioryhmästä hashtageilla #uusiryhmä ja #partioscout. Osallistujien kuvia jaetaan @partioscout-tilillä Instagramissa. Osallistumisaika on 7.-27.1.2019.

28.1. arvomme onnekkaan voittajan, joka saa leffaliput Finnkinoon koko ryhmälle (max. 20 henkeä). Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä Instagramissa. Palkinnot toimitamme voittajaryhmälle sähköpostitse helmikuun aikana.

Muista varmistaa lupa ryhmäläisiltä kuvan ottamiseen ja jakamiseen Instagram-tilillä (partion kuvausluvan mukaisesti). Vain julkisilla tileillä jaetut kuvat osallistuvat kilpailuun.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Instagram-palveluun rekisteröityneet lippukuntien edustajat. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Järjestäjä voi jakaa arvonnassa jaettuja kuvia @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.