Olet täällä

Ilmoittaudu mukaan Satahangalle!

MITÄ?

Satahanka XIII on Suomen Partiolaisten järjestämä suuri kansainvälinen meripartioleiri, joka järjestetään neljän-kuuden vuoden välein meren tai vesistön rannalla. Leiriläiset tulevat ympäri Suomen ja maailman, joten leirillä solmitaan usein ystävyyssuhteita yli maarajojen!

Satahangalla purjehditaan köliveneillä ja jollilla, uidaan, harjoitellaan pelastustoimintaa vesillä ja rannan tuntumassa sekä tietysti kaikenlaista hauskanpitoa niin maalla kuin vedessä.  Isoihin purjealuksiin pääsee myös tutustumaan lähemmin ja purjehtimaan niillä merellä! Paikalle kokoontuvat lippukuntien meripartioalukset ovat myös upeaa katseltavaa.

MISSÄ?

Loviisan merellisessä Rönnäsissä, Itämeren rannalla! Esimerkiksi Helsingistä ja Kouvolasta sinne ajaa reilu tunnin, Turusta alle kolmen tunnin ja Tampereelta kaksi ja puoli.
 

MILLOIN?

Satahanka XIII pidetään 30.7.-6.8.2018. Ilmoittautuminen on nyt Kuksassa auki ja jatkuu 28.2.2018 asti! Klikkaa itsesi mukaan täällä.
 

KENELLE?

Kaikille ja juuri sinulle! Vaikka Satahanka keskittyy toimintaan merellä, ovat leirille tervetulleita kaikki meripartiosta kiinnostuneet, myös ei vielä partiossa olevat. Leirille voivat osallistua partiolaiset tarpojista ylöspäin, eli yleinen ikäraja on 12 vuotta. Nuoremmatkin ovat tervetulleita paikalle vanhemman kanssa. Ohjelma on tarkoitettu yli 12-vuotiaille, ja jokainen saa itselleen mieluista ohjelmaa oman taitotasonsa mukaan.

Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja uusista ystävistä. Ehkä joku saa kipinän jatkaa partiossa leirin jälkeenkin. Tule kokemaan upea leiri ja pyydä ystäväsikin mukaan!

Myös leiripestin ottaminen on mahtava tapa tutustua partioon ja meripartiotoimintaan vesillä. Tutustu vapaisiin pesteihin täällä. Lisää pestejä ilmaantuu leirin lähestyessä. Toki voit ilmoittaa kiinnostuksesi myös leirin Staabille ja etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan pestin.