Olet täällä

Johtajatulet palkittiin Vuoden johtamistekona

Momentouksen Advisory Board ja Momentouksen johto palkisivat Suomen Partiolaisten järjestämän Johtamistulet -tapahtuman Vuoden johtamistekona. 

Johtajatulilla nimekäs joukko suomalaisia kokeneita johtamisosaajia ja 2000 partiolaista kokoontui Evon metsässä johtamistulilla keskustelemaan, jakamaan ja myötävaikuttamaan paremman johtamisen puolesta.

- Suomi tarvitsee tulevaisuudessakin sitoutuneita, innostuneita johtajia. Kipinä hyvän johtamisen edistämiseen sytytetään parhaimmillaan jo nuorena.  Kun johtamisen vahva kokemus ja näkemys kohtaa yhteisillä leiritulilla uuden sukupolven innostuksen, voi tämä kokemus parhaimmillaan innostaa tämän päivän nuoria ottamaan vastuuta tulevaisuuden paremmasta johtamisesta ja paremmasta Suomesta, palkintoraadin edustaja Jussi Itävuori Momentous Advisory Boardista perusteli valintaa.

Palkinnon vastaanottivat Johtajatulet-tapahtuman johtajat Janne Costiander ja Joonas Hirn.

- Huikeaa olla vastaanottamassa tällaista tunnustusta. Partiossa todella saadaan aikaan parempaa johtajuutta, Joonas hehkuttaa.

Johtajatulia Vuoden johtamisteoksi ehdotti Elina Liippola, joka on yksi Momentouksen 100 Suomen vauhdittajaa -ohjelman vauhdittajista. Liippola perusteli ehdotustaan muun muassa näin:

"Johtajatulet -tapahtuma oli omanlainen, partiolaisten näköinen johtajakoulutustapahtuma, jossa jokaisella oli tilaisuus saada tukea ja lisäeväitä omalle johtamiselleen ja johtajuudelleen.  Kenenkään ei tarvitse selvitä yksin johtajapestistään. Erityisesti lauantaina satoi välillä aika tavallakin, mutta siellä me vain istuimme mättäällä, kurahousut jalassa ja sadetakin huppu kireällä, ja imimme itseemme johtamisoppeja korvat höröllä, mieli avoinna.”

Momentous ja Advisory Board sai 100 vauhdittajilta yhteensä 11 ehdotusta vuoden johtamisteoksi.

Lisätietoa 100 Suomen vauhdittajaa -ohjelmasta löydät täältä: https://momentous.fi/100-vauhdittajaa/ ja vuoden johtamisteosta täältä: https://momentous.fi/100-johtamisteko/

Kuva: Susanna Oksanen