Olet täällä

Partioasema hiljentyy joulun viettoon

Partioasema ja Suomen Partiolaisten keskustoimisto ovat joulutauolla 16.12.2015.–10.1.2016.

Partioasemalla tehdään remonttia 16.12.2015–10.1.2016 välisenä aikana.  Tällä välillä asemalla ei ole mahdollista asioida eikä pitää kokouksia.

Keskustoimiston infon puhelin ja jäsenrekisteripalvelut ovat suljettuina 17.12.–11.1. välisen ajan. Myös suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta remontin ajan. 

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partiorekisteri Kuksassa tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen.

Median yhteydenotoissa ja akuuteissa viestintäasioissa, ota yhteyttä viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkolaan, anna.koroma-mikkola@partio.fi, 045 625 2045.

Muissa asioissa löydät oikean henkilön yhteystiedot osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot.

 

Jäsenasioiden hoitaminen

Partiosta eroaminen

Helpoin tapa erota partiosta on ilmoittaa erosta omaan lippukuntaan. Jäsenyyden voi päättää lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja, lippukunnanjohtaja tai sihteeri. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta, vaan asiasta on aina ilmoitettava.

Partiolaisen huoltaja

Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkattuna huoltaja jäsenen omiin tietoihin. Huoltaja voi partiorekisteri Kuksassa esimerkiksi muuttaa yhteystietoja, ilmoittaa huollettavansa tapahtumiin ja tarkastella laskuja. Huoltajan lisääminen on lippukunnan tehtävä.  Katso huoltajan ohje.

 

Tietoa lippukunnalle

Jäsenyyden päättäminen

Lippukunnan tehtävänä on päättää jäseniensä jäsenyydet viipymättä heidän sitä pyytäessään. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta. Jos jäsentä ei ole poistettu rekisteristä, lähtee hänelle useampi muistutuslasku. Tästä syntyy paitsi kuluja järjestölle myös pahaa mieltä henkiölle, joka on ilmoittanut haluavansa päättää jäsenyyden. Katso ohje jäsenyyden päättämisestä.

Lisää ohjeita partiorekisteri Kuksan käyttöön löytyy osoitteesta www.partio.fi/kuksaohje.