Olet täällä

Laajennettujen valiokuntien tapaaminen

Laajennettujen valiokuntien tapaaminen 

Laajennettujen valiokuntien tapaaminen järjestetään lauantaina 17.3.2018 klo 9.00-16.00.

Tapaamiset on tarkoitettu valiokunnan ja laajennetun valiokunnan jäsenille sekä toiminnanalan työntekijöille. 

Sijainti

Radisson Blu Seaside (Ruoholahdenranta 3): Aluetyön laajennettu valiokunta, kansainvälisten yhteyksien laajennettu valiokunta, partiokasvatuksen laajennettu valiokunta ja vapaaehtoistuen laajennettu valiokunta.

Partioasema (Töölönkatu 55): Viestinnän ja markkinoinnin laajennettu valiokunta, yhteiskuntasuhteiden laajennettu valiokunta ja laajennettu ansiomerkkiryhmä

Ilmoittautuminen ja kustannusten korvaaminen 

Suomen Partiolaiset korvaa valiokuntien jäsenten osallistumisen laajennetun valiokunnan tapaamiseen (ja M/S Scoutella -partioristeilylle). Suomen Partiolaiset kustantaa kustakin partiopiiristä yhden luottamushenkilön (per toiminnanala) sekä laajennetun valiokunnan tapaamiseen että partioristeilylle. 

Ilmoittaudu 11.2.2018 mennessä.  

M/S Scoutella -partioristeilylle ilmoittaudutaan erillisellä Kuksa-lomakkeella myös 11.2.2018 mennessä. M/S Scoutella on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisillle ja partioristeily järjestetään nyt toista kertaa. Tutustu partioristeilyyn osoitteessa www.partio.fi/scoutella. 

Kokousmateriaalit hyvässä Jemmassa 

Laajennettujen valiokuntien kokousmateriaalit julkaistaan Jemmassa. Materiaalit on oltava siellä yhtä (1) kuukautta ennen tapahtumaa. 

Lisätiedot 

Oman valiokunnan puheenjohtaja antaa lisätietoja tapaamisesta ja sen ohjelmasta. Käytännön järjestelyissä opastavat tapahtuma- ja henkilöstöassistentti Heli Mertanen ja hallintopäällikkö Mikko Lehtonen. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi