Olet täällä

Partion kevätpäivät M/S Scoutella

Save the Date

Historian toka eli nyt siis jo perinteeksi muodostunut M/S Scoutella seilaa Itämeren aalloille jälleen maaliskuussa 2018. Tällä kertaa tosin isompana, uljaampana ja timanttisempana kuin koskaan aiemmin. 

Laadukasta ja ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa ohjelmaa ei luonnollisesti tälläkään kertaa unohdeta: Luvassa on ainakin aimo annos partion suurta arvokeskustelua ja vaatimattomasti tiivistettynä kaikki ajankohtaisimmat ja polttavimmat partion puheenaiheet. Asiaohjelman lisäksi luvassa on aiempaa enemmän elämyksiä ja yhdessä tekemistä - viihdettäkään väliin jättämättä! 

Merkkaathan päivät jo nyt omaan ja partiokaverisi kalenteriin. Nähdään maaliskuussa.

Juuso, M/S Scoutellan kapteeni

ps. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin Ehdottoman Tärkeä Asia, joka kenties uupui viime M/S Scoutella -risteilyltä tai jonka muuten vain haluaisit ehdottomasti nähdä risteilyohjelmassa tai kokea Itämerellä seilatessasi, laitathan viestiä juuso.luomala(at)gmail.com. 

Perustiedot 

Partion kevätpäivät M/S Scoutella 17.-18.3.2018 yhdistää partion tulevaisuuden tekijät. Lauantaina järjestetään laajennettujen valiokuntien tapaaminen yhdessä toimihenkilöiden kanssa ennen laivaannousua. M/S Scoutella -risteilylle on tervetullut jokainen yli 18-vuotias partiolainen.

M/S Scoutella (Silja Europa) kulkee Helsinki-Tallinna-Helsinki -reitin. Lähtöselvitys alkaa noin klo 16.30 lauantai-iltapäivänä. M/S Scoutella lähtee kohti Tallinnaa klo 18.30 palaten Helsinkiin klo 16.00 sunnuntai-iltapäivänä. Huom. Jos osallistut vain risteilylle, olethan Länsisatamassa viimeistään klo 17.00. 

Risteilyohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan kokonaisuudessaan vuodenvaihteen jälkeen myös osoitteessa partio.fi/scoutella

Suomen Partiolaiset vastaa valiokuntien ja niiden alaisten ryhmien jäsenten osallistumis- ja matkakustannuksista. Suomen Partiolaiset kustantaa kustakin partiopiiristä yhden luottamushenkilön per toiminnanala. Korvauskäytäntö on sama kuin laajennettujen valiokuntien tapaamisessa. Muut osallistujat vastaavat itse matka- ja osallistumiskustannuksistaan.