Olet täällä

Suomen Partiolaisten ylimääräinen jäsenkokous 2017

Suomen Partiolaisten ylimääräinen jäsenkokous 

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n ylimääräinen jäsenkokous järjestetään Espoossa 28.10.2017. Hallitus päätti jäsenkokouksen koolle kutsumisesta kokouksessaan 13.8.2017. Virallinen jäsenkokouskutsu lähetetään 16.8.2017 sähköpostitse ja postitse sitä seuraavina päivinä. C-jäsenten kokouskutsu julkaistaan ohessa.  

Hallituksen puheenjohtaja Anna Munsterhjelm on ilmoittanut eroavansa tehtävästään 31.12.2017. Ylimääräisessä jäsenkokouksessa valitaan yhdistyksen sääntöjen 11 § perusteella uusi puheenjohtaja ja tarvittaessa varapuheenjohtajat loppukaudeksi 2017-2018.

Jäsenkokous järjestetään Partion syyspäivillä. Ilmoittaudu Partion syyspäiville sähköisesti

Jäsenkokous alkaa lauantaina 28.10.2017 klo 10.00 jatkuen kahden tunnin ajan. A-jäsenet toimittavat valtakirjan ilmoittautuessaan ylimääräiseen jäsenkokoukseen lauantaina ennen jäsenkokouksen alkua. Kokoussihteeri antaa delegaatioiden johtajille valtakirjaa vastaan äänestysliput. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 

Delegaatioiden jäsenet ja muut Partion syyspäiville osallistuvat henkilöt ilmoittautuvat itsenäisesti Partion syyspäiville Kuksassa. Delegaation jäsen voi osallistua myös vain ylimääräiseen jäsenkokoukseen.

Partion syyspäivät on tarkoitettu kaikille partiopiirien ja Suomen Partiolaisten luottamushenkilöille ja muille viikonlopun teemasta kiinnostuneille. Suomen Partiolaiset huolehtii hallituksen, partioneuvoston, valiokuntien ja niiden alaisten ryhmien osallistujien osallistumismaksuista ja matkakuluista. Sen lisäksi Suomen Partiolaiset korvaa yhden partiopiirin luottamushenkilön osallistumismaksun ja matkakulut kuhunkin laajennettuun valiokuntaan. 

Jos A-jäsenen delegaatioon kuuluu jäseniä, jotka eivät ole em. henkilöitä, partiopiiri huolehtii tämän delegaation jäsenen matkakuluista ja mahdollisesta osallistumismaksusta Partion syyspäiville. Syyspäiväosallistuminen voi maksaa myös itse.  

Jäsenkokousohjelma 28.10.2017

Klo 9.15 Yhteiskuljetus Kiasman edestä (Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki)

Klo 9.45 Valtakirjojen luovutus ja tarkistus

Klo 10.00 Jäsenkokous 

Klo 12.15 Lounas 

Jäsenkokousdokumentit

Liite 1 Yhdistyksen ylimääräisen jäsenkokouksen kutsu 

Liite 2 Ylimääräisen jäsenkokouksen esityslista

Liite 3 Yhdistyksen säännöt  

Liite 4 Yhdistyksen menettelytapasääntö

Liite 5 A-jäsenten äänet ja jäsenmäärä partioneuvostossa

Liite 6 A-jäsenvaltakirja  

Liite 7 B-jäsenvaltakirja 

Jäsenkokousohjeet

Varsinaiset jäsenet valitsevat jäsenkokoukseen äänimääräänsä vastaavan määrän edustajia ja riittävästi varaedustajia. Edustaja ei voi valtuuttaa toista henkilöä tilalleen; varsinaisen jäsenen ollessa estynyt A-jäsentä edustaa nimetty ja valtakirjaan merkitty varaedustaja. 

B-jäsenet valtuuttavat kukin yhden edustajan ja mahdollisen varaedustajan, joilla samoin kuin C-jäsenillä on jäsenkokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus.