Olet täällä

Vapaaehtoistuen koordinaattorina aloittaa Iina Leppäaho

Iina Leppäaho aloittaa SP:n vapaaehtoistuen koordinaattorina 22.11.2017. Iina on kerännyt kokemusta järjestötyöstä Kepa ry:ssä, jossa hän on toiminut muun muassa digituottajana ja verkkoprojektipäällikkönä. Iina on myös aktiivinen partiolainen ja on juuri päättämässä pestiään Partio-lehden päätoimittajana. Iinan kotilippukunta on Het-partio ja koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri. Hän on tänä vuonna käynyt sekä Ko-Gi-koulutuksen että VBL-kurssin, joten monet vapaaehtoistuen toiminnanalan sisällöistä ovat tuttuja oman oppimisen ja koulutuksissa käytyjen pohdintojen kautta.

"Vapaaehtoiset ovat partiossa tärkeä voimavara, joten on tosi innostavaa päästä kehittämään partiota vapaaehtoistyöpaikkana", Iina sanoo.

Vapaaehtoistuen koordinaattorin tehtäviin kuuluu monipuolinen kattaus niitä asioita, joilla partiosta tehdään paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä. Näihin kuuluvat esimerkiksi mentorointiin, koulutuksiin, johtamiseen, rekrytointiin ja pestijärjestelmään liittyvät hommat. Työtä tehdään yhdessä vapaaehtoistuen valiokunnan vapaaehtoisten kanssa.

Toivotamme Iinan lämpimästi tervetulleeksi toimistojengiin ja lippukuntatyön tiimiin!