Tule ja johda tulevaisuutta jo tänään

Millainen on tulevaisuutemme? Millaisia ovat yritykset 2030-luvulla? Mikä kantaa yrityksiä ja yhteiskuntaamme ja millaisia taitoja siihen tarvitsemme? Mitä isoja kysymyksiä meidän pitää ratkaista, jotta 2030-luku on entistä parempi? Keitä ovat keskeiset sidosryhmämme tulevaisuudessa? Miten rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta?

Mahdollistaja 2030 -seminaari on yrityspäättäjille ja johtajille paikka kuulla tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä. Keskustelemme turvallisuudesta, tekoälystä, digitalisaatiosta, nuorten yrittäjyydestä, luonnon monimuotoisuudesta ja Suomen tulevaisuudesta tässä muutosten ja kriisien värittämässä maailmassa.

Timanttisen ohjelman kruunaa se, että seminaarin tuotot käytetään toiveikkaan tulevaisuuden hyväksi. Tuotoilla mahdollistetaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastaminen partiossa. Seminaarin takana on tulevaisuuden johtajia kasvattava Suomen Partiolaiset, ja sen mahdollistaa Pohjola Vakuutus.

Tapahtuman tiedot

 • Torstaina 13.10.2022 klo 11 - 17
 • OP Vallila, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki
 • Tutustu puhujiin

  Miksi osallistua?

  • kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja eri alojen johtavilta asiantuntijoilta
  • saat konkreettisia työkaluja tulevaisuuden tarkkailuun, käsittelyyn ja ennakointiin
  • opit uusia keinoja johtamiseen, joka kantaa myös tulevaisuudessa
  • saat tuoreita näkemyksiä maailmaa myllertäviin muutoksiin
  • mahdollisuus keskustella johtamisesta, tulevaisuudesta ja maailmantilanteesta vertaisverkoston kanssa

  Seminaarilipuilla turvaamme toiveikkaan tulevaisuuden

  Ostettu seminaarilippu on lahjoitus partiotoiminnan tueksi. Saamiemme lahjoitusten avulla tuemme niitä lapsia ja nuoria, joilla raha olisi este harrastamiselle ja partioleirille osallistumiselle.

  Partion harrastaminen on yleisesti varsin edullista. Monille perheille pienikin maksu on kuitenkin taloudellisesti liikaa: myönnämme Partion Ystävät -rahastosta esimerkiksi jäsenmaksuvapautuksia taloudellisin ja sosiaalisin perustein vuosittain yli tuhannelle partiolaiselle.

  Osta liput

  Yhteistyössä Pohjola Vakuutus

  Kuvat: Essi Koski, Antti Kurkinen, Emma Lahtinen