Mahdollistaja-seminaari tulossa syksyllä 2022

Huhtikuulle 2022 suunniteltu Mahdollistaja 2030 -seminaari on siirretty syksylle vallitsevan koronatilanteen ja Ukrainan sotatilanteen vuoksi. Innostuneen vastaanoton saanut tulevaisuusseminaari palaa lähiaikoina linjoille päivittyneenä, stay tuned!

Ostitko jo lipun kevään tapahtumaan?

Ostamasi lippu on automaattisesti voimassa syksyn tapahtumaan. Sinuun otetaan lähiaikoina henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tule ja tee tulevaisuus jo tänään: tulevaisuusseminaari, jonka tuotoilla tuetaan vähävaraisia partionuoria

Millainen on tulevaisuutemme? Millaisia ovat yritykset 2030-luvulla? Mikä kantaa yrityksiä ja yhteiskuntaamme ja millaisia taitoja siihen tarvitsemme? Mitä isoja kysymyksiä meidän pitää ratkaista, jotta 2030-luku on entistä parempi? Ketkä ovat keskeiset sidosryhmämme tulevaisuudessa?

Mahdollistaja 2030 -seminaari on yrityksille paikka kuulla tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä. Keskustelemme tekoälystä, digitalisaatiosta, nuorten yrittäjyydestä ja biodiversiteetistä. Miten rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta? Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja eri alojen johtavilta asiantuntijoilta.

Seminaarin tuotot käytetään vähävaraisten partionuorten harrastuksen mahdollistamiseen. Seminaarin takana on Suomen Partiolaiset, ja sen mahdollistaa Pohjola Vakuutus.

Tutustu puhujiin

Seminaarilipuilla turvaamme nuorten leirimaksut

Ostettu seminaarilippu on lahjoitus partiotoiminnan tueksi. Saamiemme lahjoitusten avulla tuemme niitä lapsia ja nuoria, joilla raha olisi este harrastamiselle ja partioleirille osallistumiselle.

Partion harrastaminen on yleisesti varsin edullista. Monille perheille pienikin maksu on kuitenkin taloudellisesti liikaa: myönnämme Partion Ystävät -rahastosta esimerkiksi jäsenmaksuvapautuksia taloudellisin ja sosiaalisin perustein vuosittain yli tuhannelle partiolaiselle.

Kesällä 2022 järjestämme Kajo-suurleirin, jonne odotetaan 14 000 partiolaista. Leiristipendejä myönnetään Kajolle osallistumista varten 260 000 euron arvosta. Kaikkien partiolaisten yhteinen elämys, ikimuistoinen suurleiri järjestetään vain kuuden vuoden välein.

Jätä yhteystietosi, ja kerromme syksyn tapahtumasta sinulle heti ensimmäisten joukossa.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI

Yhteistyössä Pohjola Vakuutus

Kuvat: Essi Koski, Antti Kurkinen, Emma Lahtinen