Yhteystiedot

Löydät tältä sivulta partion jäsenpalvelun ja Helsingin Töölönkadun Partioaseman yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Suomen Partiolaisten henkilöstön yhteystiedot on julkaistu yhteystietohaussa. Siirry yhteystietohakuun.

Partioon liittyminen

Haluatko liittyä partioon tai haluaako lapsesi mukaan partioon? Ota suoraan yhteyttä lähialueesi partiolippukuntaan, jonka löydät lippukuntahaun avulla. Jokaisessa lippukunnassa on muun muassa lippukunnanjohtaja, johon voit olla yhteydessä.

Partion jäsenpalvelun yhteystiedot

 • Partion jäsenpalvelu on avoinna arkisin maanantaista tiistaihin ja torstaista perjantaihin klo 10.00-15.00. Keskiviikkoisin jäsenpalvelu on auki klo 12.00-17.00.
 • Tavoitat meidät puhelimitse ja chat-palvelussa. Lähetä viestisi sähköpostitse tai jätä yhteydenottopyyntö sivulla www.partio.fi/jasenpalvelu

  Poikkeuksellisesti keskiviikkona 15.3. puhelinpalvelu on koulutuksen takia avoinna kello 12-13 ja 16-17.
  Puh. 09-8865 1100 (ma-ti, to-pe klo 10-15, ke klo 12-17)
  palvelu@partio.fi

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, hae eroa partion asiointipalvelussa tai ota yhteyttä omaan partiolippukuntaasi. Katso ohjeet asiointipalvelun käyttöön.

Partioaseman yhteystiedot

Partioasema

Töölönkatu 55
00250 Helsinki

Aukioloajat

Partioasema

Partioasema on avoinna ja ryhmät voivat kokoontua normaaliin tapaan. Partioaseman yhteinen aulapalvelu on paikalla maanantaista torstaihin kello 14.00-18.00.

Partioasema on joulutauolla 21.12.2022-8.1.2023. Tällä aikavälillä tilat eivät ole käytössä, eikä aulapäivystystä ole.

Huomioi myös, että toimiston työntekijät työskentelevät osan viikosta etänä. Jos haluat tavata jonkun tietyn työntekijän, sovithan siitä hänen kanssaan etukäteen. Katso yhteystiedot tältä sivulta.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset (2. kerros)

Katso tiedot asiakaspalvelusta ja aukioloajoista partiopiirin nettisivuilta.

Uudenmaan Partiopiiri (2. kerros)

Katso tiedot asiakaspalvelusta ja aukioloajoista partiopiirin nettisivuilta.

Partioaseman löytötavarat

Partioaseman löytötavaroita säilytetään yhden kuukauden ajan. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse aula@partio.fi ja Partioaseman aulasta.

Partio kuuluu kaikille. Partioasema on turvallinen ympäristö harrastaa. Kun saavut Partioasemalle, ota huomioon oheiset esteettömyys- ja saavutettavuusohjeet.

Partioaseman esteettömyys

Partioaseman aulapalvelu on paikalla arkisin ma-to klo 14.00-18.00 välisenä aikana. Aulan tavoittaa puhelimitse 09 8865 1100 tai sähköpostitse aula@partio.fi. Voit kertoa halutessasi esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyvistä tarpeistasi jo etukäteen ennen kuin tulet Partioasemalle.

Partioaseman takasisäänkäynti on esteetön. Takaoven edessä on esteettömän autopaikan mitat täyttävät pysäköintiruutu. Hissille on esteetön kulkuyhteys. Partioaseman takasisäänkäynnillä ei tällä hetkellä ole ovipuhelinta, joten soita aulan puhelinnumeroon oven avaamiseksi aulapalvelun ollessa avoinna tai sovi oven avaamisesta muun henkilön kanssa.

Partioaseman ensimmäisessä kerroksessa on esteetön WC-tila. WC-istuin on käytettävissä molemmin puolin. Ennen WC-tilaa on 85 cm levyinen kulkutila.

Partioaseman esteettömät kokous- ja koulutustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Kokoushuoneisiin vievä ramppi on leveimmillään noin metrin ja kapeimmillaan noin 90 cm leveä. Kaide on oikealla puolella alaspäin mentäessä.

Ota huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle. Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita Partioasemalle.

Turvallisemman tilan periaatteet

Jokainen saa olla Partioasemalla oma itsensä ja tulla kuulluksi omana itsenään. Siksi vieraillessamme Partioasemalla:

 • Olemme avoimia ja kuulemme ja kuuntelemme. Partio on vastavoima kiusaamiselle, syrjinnälle ja häirinnälle. Partioasema on näistä vapaa alue.
 • Emme oleta. Emme tee oletuksia identiteetistä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, partiotaustasta tai muusta taustasta, elämäntilanteesta tai perhesuhteista. Emme oleta, että kaikki ajattelevat samoin tai pystyvät samaan kuin minä.
 • Kunnioitamme toisten henkilökohtaista tilaa ja rajoja niin fyysisesti, psyykkisesti kuin esimerkiksi sosiaalisestikin.
 • Välitämme ja pidämme huolta sekä itsestämme että muista ja Partioaseman yhteisistä tiloista, välineistä ja ympäristöstä.
 • Myötävaikutamme positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin.
 • Olemme luottamuksen arvoisia.

Esteettömyys- ja saavutettavuusohjeiden päivittäminen

Suomen Partiolaiset päivittää Partioaseman esteettömyys- ja saavutettavuusohjeita, Partioaseman opasteita ja mahdollisuuksien mukaan myös tilaratkaisuja. Voit antaa palautetta osoitteessa partio.fi/jasenpalvelu tai Partioaseman aulassa.

Päivitetty: 9.9.2020

Laskutustiedot

Verkkolaskut:

 • Verkkolaskuna 003702022529
 • Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (OpenText)

Sähköpostitse:

 • Sähköpostitse fennoa.FI.P.201886-0.idf3@pdfinbound.com

Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä PDF-liitetiedostona.

Postitse:

 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry
 • PL 64349
 • 01051 LASKUT

Postilokero-osoitteeseen voi lähettää vain laskuja. Sitä ei voi käyttää esimerkiksi tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen.

Suomen Partiolaisten henkilöstö

Löydät Suomen Partiolaisten henkilöstön yhteystietoineen yhteystietohausta. Siirry yhteystietohakuun.

Suomen Partiolaisten hallitus

Tutustu hallitukseen Hallitus-sivulla.