Kiitos lippukuntien vapaaehtoisille

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Omaa lippukuntaa voit hakea sivulta selaimen hakutoiminnolla (avautuu yleisimmillä selaimilla näppäinyhdistelmällä ctrl+f)

Kiitos Elina ja Emilia!

Hienoa työtä lasten ja nuorten parissa. Kiitos että uhraatte vapaa-aikaanne järjestämällä heille ikimuistoisia hetkiä!

Lumiketut: Suuri kiitos toiminnasta teille ohjaajille. Yhteydenpito Whatsappissa on ollut esimerkillisen hyvää ja toiminta monipuolista. Retket ja erätaidot ovat olleet selkeitä kohokohtia tällä kaudella. Kiitos!

Kotkat: Aurinkoinen ja lämmin kiitos Kotkien johtajille, jotka ovat suunnitelleet seikkailijoille tosi monipuolista ja kehittävää toimintaa!

Kiitos Janna P panostuksestasi kylän lasten harrastukselle näin partionkin toiminnassa.

Kiitos erittäin aktiivisille partion vetäjille! Järjestätte todella paljon retkiä lapsille ihan puoli ilmaiseksi! 💚🌳 Sekä partioilloissa on aina kaikkea kivaa puuhaa. Niin hieno harrastus, kiitos kuuluu kaikille teille, että mahdollistatte tämän lapsillemme! Arvostan! 🩷

Mursut: Kiitos kaikille Ähtärin ohjaajille. Teidän kanssa on kivaa ja turvallista tehdä kaikkia juttuja.

Retkihipot: Kiitos Anna ja Petri. Jaksoitte hienosti ohjata ja opastaa näitä nuoria hyvän harrastuksen parissa. KIITOS!!

Iso kiito ryhmän vetäjille mielenkiintoisesta ja hyvästä ohjelmasta koko kautena.

Tassutaiturit: Haluan kiittää Tassutaiturien Iinaa ja Kitiä, he mahdollistavat ikimuistoisia ja laadukkaita partiomuistoja sudareille! Olen onnellinen, että he ovat antamassa eväitä elämään pienelle partiolaisellemme ja luottamus heihin on täydellistä. Ilokseni olen päässyt auttamaan Tassutaitureita retkille ja näin ollen nähnyt myös vähän tarkemmin vielä miten isot partiosydämet heillä on 💕 Alastaron Jyvästen meininki myös vaikuttaa hyvältä ja on ilo olla mukana tässä yhteisössä. Kiitos, teette arvokasta ja merkittävää vapaaehtoistyötä, jonka arvot nousevat tänäpäivänä entistäkin kalliimpaan asemaan! 💕

Suuret kiitokset Artjärven partion vetäjille!Toiminnan vetämistä suurella sydämellä.

Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta! Lapsen ilo partiosta leireineen, on ollut käsinkosketeltava! Huoltajana on ollut helppo luottaa varmaotteisiin partion ohjaajiin. ISO KIITOS! <3

Sudet, Ilvekset: Kiitos kun jaksatte aina oila niin iloisia ja kärsivällisiä, sekä järjestää monipuolista ja mielekästä puuhaa. Lapsia kohtaan ollaan kannustavia ja heitä kohdellaan tasavertaisesti. Oikein mukava uusi harrastus ja ohjaajat on ihan pro!

Delfiinit: Kiitos kaikille jotka olette olleet vetämässä partiota tälle ihanalle tyttötiimille. Eritoten kiitos korona sulkujen aikan järjestetystä etä leiristä. Tämä vielä tänäänkin päivänä saa niin hyvän fiiliksen että oli ikimuistoinen leiri näin sivusta seuranneellekin. Nytkin tytöillä on hyvä meininki.

Kotkat: Erityiskiitos toimivasta viestinnästä ja nuorten omien ideoiden huomioimisesta!

Merikotkat: Suurkiitos ystävällisestä ja kaikkia huomioivasta toiminnasta jossa kukaan ei jää syrjään!

Kiva, kun olette ahkeria ja helposti lähestyttäviä. Ihanaa kesää.

Lapseni on aina ilolla osallistunut kaikkeen järjestettyyn toimuntaan. Se on teidän ansiota. Kiitos!

Talitiaiset: Kiitos Niinalle, Teemulle ja Henrille! Teette upeaa työtä suurella sydämellä ja pitkällä pinnalla 🙂

Saimaan Banaanit: Saimaan Banaanit ryhmän vetäjät Iiris ja Tuuli ovat aivan huipputyyppejä, jotka jaksavat touhuta lasten kanssa viikosta toiseen ja opettaa heille kaikenlaisia taitoja kärsivällisesti ja kannustaen. Kiitos teille ja koko Ekin Partion vapaaehtoisille ahertajille! Arvostan työtänne suuresti! Terveisin, Salla H

Saimaan banaanit: Kiitos ryhmän johtajille! Olette järjestäneet vuoden aikana monenlaista toimintaa ryhmälle. Saitte meidän partiolaisen jo kertaalleen lopahtaneen mielenkiinnon taas heräämään tähän upeaan harrastukseen. Kiitos, kun jaksatte järjestää toimintaa!

Metsäkissat: Kiitos Metsäkissojen vetäjälle jälleen kerran ryhmän ja Eräkamujen eteen uurastamisesta!

Barpapapat: Kiitos Barpapapojen johtajille mukavasta vuodesta!

Metsäsudet: Ryhmän aikuset ja nuoret johtajat, olette supermahtavia ja lapsille kovin rakkaita!

Naalit: Kiitos Johannalle hienosti hoidetuista partihetkistä!

Naalit: Johanna V. Ihan mahtavan huikea nainen, joka on sydämellään mukana! Retki-infot ja aikataulut tulevat ajoissa ja jaksaa järjestäää kaikkea kivaa toimintaa. Onneksi on tällaisia henkiöitä ❤

Naalit: Kiitos Johannalle ryhmän luotsaamisesta ja monipuolisen toiminnan järjestämisestä!

Punaketut: Suuret kiitokset Katjalle!!! Arvostamme suuresti tekemääsi työtä tämän ryhmän kanssa😊

Sinilohikäärmeet: Valtavat kiitokset Sinilohikäärmeiden kaikille johtajille. Teette mahtavaa työtä ja olemme kiitollisia. Jatkakaa samaan malliin😊❤️

Sinilohikäärmeet: Kiitos Kerttu, Maisa, Vilma ja Katja kuluneesta partiovuodesta! Sudenpenturyhmien yhdistäminen on sujunut hienosti ja Kerttu, Maisa ja Vilma ovat ottaneet hienosti vastuuta ryhmän toiminnasta. Meidän perheen seikkailija lähtee aina iloisin mielin partioon ja joka kerta on ollut kivaa! Aurinkoista kesää! 🙂

Täysikuun pennut: Iso kiitos Kiiralle ja Heidille! Tyttäremme lähtenyt joka maanantai mielellään kolokerralle ja tykännyt järjestämistänne partiotouhuista. Ihanaa, että vielä löytyy vapaaehtoisia vetämään partioharrastusta!

Suurkiitos upeille partiojohtajille. Teette mahtavaa työtä!

Karhunkopla: SUURI KIITOS!!!!!!

Suurkiitos Jonille, Sallylle ja Satalle kun jaksavat vetää toimintaa joka viikko, satoi tai paistoi. Lapseni tulee aina innostuneena kotiin tapaamisista ja leireiltä ja me vanhemmat ollaan iloisia että hän oppii selviytymistaitoja, yhteistyötä ja vastuullisuutta hauskassa ilmapiirissä. Olette ihania!

Vegenakit: Kiitos!

Kiitos Neea! Huippua, että jaksat touhuta Sudenpentujen kanssa viikosta toiseen ja olet osoittanut mahtavaa sitoutumista toimintaan!!!

Sähköankerias: Fisujen lippukunnan aikuiset ovat kaikki huippuja, upeita esimerkkejä meidän lapsille!

Åbo Vildar: Ett stort T.A.C.K tack tack tack ♡ till KC Mixo som ser till att alla i kåren trivs, har det bra och styr skeppet så att verksamheten rullar på på bästa sätt. Det hon och alla andra ledare gör för barnen är guldvärt!

Enheten i S:t Karins: Ett stort tack till Mippe och Heidi som förgyller barnens tisdagskvällar med gemenskap, lek och nya färdigheter. Redan efter mötet längtar vår vargunge till nästa möte!

Tack för ännu ett underbart år och fina samt mångsidiga arrangemang/aktiviteter som ni i kåren ordnat. Specillet tack till Ulrika för det gångna året.

Voipojat: Kiitokset Voipojat ryhmän vetäjille Kallelle ja (??) toverillensa kauden 2023-2024 ryhmän toiminnan järjestämisestä! Vaikka nuoreni ei aina ole päässyt osallistumaan kokouksiin, on hänellä kuitenkin vahva side ryhmään ja toiminta jota olette järjestäneet kauden aikana on ollut mielekäs harrastus lapselleni. Tsemppiä ensi kaudelle!

TNT: Kiitos ihanasta partiovuodesta! Toiminta on ollut innostavaa ja hauskaa ja lapseni on lähtenyt aina sekä kokouksiin että retkille ja leireille tosi mielellään. Suurena toiveena oli, että voi kun samat johtajat jatkaisivat seikkailijoissa <3

Valtavat kiitokset koko Lippukunnan aikuisille jotka ovat tunteja säästämättä tehneet töitä tulevan kesän ulkomaanleiriä varten. Te viitoitatte tietä nuorille näyttäen mitä kaikkea hienoa yhdessä tekemällä saa aikaan.

Mahtavaa tekemistä ja järjestelyä kaikilta. Varmasti unohdan monta nimeä mutta tässä muutama, Jenni, Joel, Penniina, Eemeli, Hertta, Tiia ja varmasti moni muukin.

Iloiset tiikerit: Suuret kiitokset partion mahdollistamisesta ja etenkin tärkeästä leirikokemuksesta! Lapselle oli hieno kokemus että uskalsi olla yötä pois kotoa ja yöretkestä jäi hyvä mieli. Kiitos! Mahtavaa tekemistä ja järjestelyä kaikilta. Varmasti unohdan monta nimeä mutta tässä muutama, Jenni, Joel, Penniina, Eemeli, Hertta, Tiia ja varmasti moni muukin.

Kalkkunat: Kiitos ryhmän vetämisestä ja harrastamisen mahdollisuudesta. Partioon tullaan aina mielellään ja todella tykätään tästä harrastuksesta.

Oravat: Kiitos Cheryl hienosta Oravien ryhmän vedosta, olet ollut toiminnan kantava voima. Upeaa että olet toiminnassa mukana. Kiitos myös Maijalle reippaasta otteesta ryhmän vetäjänä.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille Hämeenkyrön Hälläpyörissä! Yhdessä mahdollistamme lapsille mukavan harrastuksen! Mahtavaa, että te nuoretkin johtajat jaksatte viikosta toiseen suunnitella ja toteuttaa mielekästä tekemistä lapsille!

Kiitos kaikille Hämeenkyrön vapaaehtoisille. Hämeenkyrössä on ilahduttavan aktiivista partiotouhua ja ollaan paljon ulkona. Lippukunnan omia paikkoja on vapaaehtoiset kunnostaneet, jotta lapset voivat harrastaa!

Merileijonat: Kiitos, kun olette jaksaneet järjestää nuorille ohjelmaa jo monen vuoden ajan. Ansaitsette ison kiitoksen, tämä on monelle nuorelle tärkeä harrastus!

Tack för ett fint år med många roliga upplevelser. Vi är jätte tacksamma för allt ni gör för barnen.

Haluan tuoda esille Hanhikiven kiertäjien Partiomammat, jotka toimiessaan vapaaehtoisina muonittajina mahdollistavat leirihintojen pysymisen kohtuullisina. Kiitos myös jokavuotisesta tempauksesta Vapun alla – munkkien ja simojen myynnillä kerätään huomattava summa lippukunnalle. Tässä porukassa hersyy ilo ja nauru. Toiminta lippukunnan alla on luonut myös uusia, tärkeitä ystävyyssuhteita <3

Iso kiitos kaikille HaKi:n viikkotoimintaa vetäneille! Olette tosi tärkeitä!

Juoksevat sudet: Kiitos Hanna, Satu ja Eeva turvallisista ja iloisista elämyksistä vuoden aikana ❤️

Menninkäiset: Haluan kiittää lapseni seikkailijaryhmän johtajia jotka tekevät pitkäjänteisesti upeaa työtä ryhmän kanssa. Lapsi sanoo että partio on hänen lempiharrastuksensa, ja siitä kiitos kuuluu pitkälti ryhmän mahtaville aikuisille.

Karhut: Kiitos Aki, että olet jaksanut lähettää sähköposteja ja tekstiviestejä ihmiselle, joka ei ole whatsapp-käyttäjä 🙂

Pispalan seikkailiat: Kiitos vetäjille tapamisten järjestämisestä. On kiva viettää aika kavereiden kanssa ja oppia uutta.

Kiitos johtajille. Teette tärkeää hommaa ja näytätte hienoa esimerkkiä pojille

Hukat: Aivan mahtavaa toimintaa esimerkillisellä asenteella! Kiitos todella paljon!

Siilit: Kiitos Hanna sudenpenturyhmän vedosta. Vaikka porukassa on ollut ääntä ja vauhtia olet mahtavasti vetänyt heidän kanssaan koko vuoden ja oppia on saatu monen moista.

Ulvovat susisienet: Kiitos taas partiovuodesta ja innostavasta otteesta mahtavaan harrastukseen perinteisin arvoin, Pippuri! Sinua tulee ikävä, jos yhteinen taival päättyy sudenpentuihin. Kalakukolle ryhmäläiseltä erityiskehuja siitä, että osaat myös ”pitää meille kuria ja on silti tosi kiva”.

Pallokalat: Kiitos ihanille vetäjille parhaan harrastuksen mahdollistamisesta!

Tack till er alla för ert fina arbete, er entusiasm och att ni tar så fint hand om barnen!

Pandat: Ryhmän päävetäjä on mahtava hommassaan ja lapset tykkäävät hänestä kovasti.

Palaneet kävyt: Marjalle todella iso kiitos ajastasi ja työstäsi jota teet viikottain, ilman sinua partio ei olisi samaa.

Retkitoukat: Kaikki HELin vapaehtoiset ovat tehtäviinsä omistautuvia ja osaavia ihmisiä. Lippukunta ei ole kooltaan suuri, mutta toiminnaltaan todella aktiivinen porukka.

Iso Kiitos kaikille Erä-Leijonien vetäjille! t. Cristian

Joutsenet: Valtavan iso kiitos ryhmänjohtajille ja lippukunnan avainhenkilöille mahtavan harrastuksen mahdollistamisesta! Teidän ansiostanne lapsellamme on rakas harrastus ja uusi perspektiivi maailmaan!

Sorsat: Iso kiitos Hillalle! Olet mahdollistanut lapsille Ihania kokemuksia haasteista huolimatta!

Sorsat: Iso kiitos Hillalle mukavista partiokerroista. Tuot aina iloa ja hymyä sudenpennuille.

Sorsat: Haluan kiittää Hillaa, koska hän on kärsivällinen eikä ole liian ankara. Hän opettaa hyvin erilaisia partiotaitoja. Olen oppinut hieman kompassijuttuja Hillan kanssa, ja Hilla hymyilee melkein aina. Leireilläkin Hilla on onnistunut luomaan positiivista tunnetta. Olen innostunut partiosta Hillan takia!

Muumit: Kiitos ihanat Elsa ja Helmi Muumien mahtavasta partiovuodesta! 🫶

Pinkit sienet: Kiitos Pinkkien sienten johtajille aina laadukkaasta ja kivasta toiminnasta! ❤️

Koirat: Hienoa ja sitoutunutta työtä Kotkalta nuorien partiolaisten johtajana. Taaskin ovat lähdössä perinteiselle kevätretkelle – ihanaa, kiitos!

Pöllöt ja Norpat (2 ryhmää): Kiitos Indy mahtavasta työstäsi pöllöjen ja norppien ryhmänvetäjänä!

Puput: Sofialle ja apujohtajille superkiitokset vauhdikkaan porukan kasassa pitämisestä. Kevätretket olivat lapsen mielestä tosi kivoja. Toivottavasti jatkat mukana pitkään!

Ulvikset: Vaikka oma partiolaiseni on jo kasvanut ryhmänohjaajaksi, haluaisin kiittää kaikkia HKPT:n aikuisia. Kiitos! Te mahdollistatte hienon harrastuksen jatkumisen.

Varjokissat: Kiitos Kaikka Varjokissojen pienen mutta sitkeän ryhmän loistavasta luotsaamisesta! ❤️

Meduusat: Iso kiitos Saralle ja Pinjalle jälleen hienosta partiovuodesta ja kaikesta kivasta ja hyödyllisestä ohjelmasta, mitä keksitte vuoden aikana tytöille! Aurinkoista kesää! 😊 Yst. terv. Nora (Kertun äiti)

Ryminä: Suuri kiitos ihanille ja taitaville johtajille Salsalle ja Piille! Huomioitte aivan upeasti autistisen tyttäremme, joka lähtee aina innolla kokouksiin ja on saanut partiosta arvokkaita osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia. Tuette pientä partiolaista kypsästi ja hienovaraisesti, ja teidän ansiostanne hän uskaltaa ylittää itsensä. Kiitos arvokkaasta työstänne <3

Vilinä: Tuhannet kiitokset ihanat Tonttu, Papu, Herppi ja Henri! Olette kivoja! Partiossa on aina hauskaa ja kivaa tekemistä. Kiitos Raksu vastuullisen työn erinomaisesta hoitamisesta! Kiitos Salsa, olet huippu! Vanhempien puolesta kiitos johtajille lapsen mieluisan harrastuksen turvallisesta, vastuullisesta ja iloisesta mahdollistamisesta!

Erämustikat: Ihanaa kun lapsella on harrastus, josta hän selvästi tykkää ja aina lähtee hymyssä suin ryhmän tapaamisiin ja retkille. Iso kiitos ryhmän Sampoille harrastuksen mahdollistamisesta ja teidän oman näköisestä rennosta toteutuksesta.

Erämustikat: Nunde, maailman ihanin ja rennoin partionjohtaja, kuka tekee toimintaa isolla sydämellä ja hauskalla otteella. Kiitos kaikista yhteisistä vuosista lasten hyväksi!!!

Vähän isommat ilvekset: Iso Kiitos!

Kuusenkerkät: Suuri kiitos ryhmänjohtajille! Tämä on seikkalijallemme rakas ja innostava harrastus, joka tuo iloa, uuden oppimista ja mukavaa puuhaa hyvässä porukassa kavereiden kanssa.

Vähän isommat ilvekset: Iso Kiitos!

Partiobanaanit: Lapset huomioivaa ja jämäkkää johtamista S! Kiitos! <3

Kultapikkupandat: Partiolainen haluaa kiittää erityisesti Emiliaa, joka on kivoin kaikista! Kiitokset äiti Syrjälälle huolenpidosta ja Piialle myös siitä, että on ottanut Retun mukaan. Jätskinteko lumimuovipussissa oli elämys, josta on riittänyt kertomista. Kovia olette keksimään! Kotiväki ilahtui Huittisten Eränkävijöiden vuosikertomuksesta. Ymmärretään, että ei sekään itsestään syntynyt.

Kultapöllöt: Seela ja Unni ovat ihanat ohjaajat.

metsäpöllöt: Kiitos taas Anulle ja Miialle ryhmänjohtajuudesta ja hyvistä ohjelmista 🙂 Kiitos kun jaksatte! Teitä on kaivattu myös Lehtopöllöissä <3

Kiitos mukaansatempaavasta partiokokemuksesta, jonka mahdollistitte lapselleni! Hän on innostunut ja haluaa ehdottomasti jatkaa partiossa! Retket ovat olleet aivan mahtavia!

Suuri kiitos teille kaikille partion mahdollistajille! Ilman teitä tätä Hienoa harrastusta ei olisi. Kiitos että opetatte lapsille tärkeitä asioita luonnosta,retkeilystä ja yhdessä tekemisestä. Hienoa toimintaa joka toivottavasti jatkuu. Ihanaa kesää! Kiitos!

Kultapandat: Kiitos Kultapandojen vetäjille Miialle ja Oonalle partioharrastuksen mahdollistamisesta. Kohtaatte lapsia aidosti ja kiinnostuneesti.

Käärmeet: Kiitos ensimmäisestä sudenpentuvuodesta! Syksyllä nähdään…

Maakotkat: Poika jo kymmenettä vuotta partiossa. Hieno harrastus, uusia ja vanhoja ystäviä. Oppinut itsenäiseksi, toisten kanssa toimeen tulevaksi. Erätaitoja, selviytymistä, arkisia arjen askareita. Hienot vetäjät ja saanut nyt useamman vuoden omaa ryhmää ohjata. Paras harrastus ikinä!

Iso kiitos kaikille Nummariaktiiveille! Lippukunnassa on hienoa toimintaa ja johtajissa eri ikäisiä pyörittämässä hommaa. Kiitos sinulle viikkotoiminnan mahdollistaja, aktiivijohtaja tai taustalla oleva aikuinen mahdollistaja. Jokainen on yhtä tärkeä! Onnea satavuotiaalle Hyvinkään Nummenpojille!

Saukot: Kiitos kaikille Iisalmen Korvenkävijöiden vapaaehtoisille! Teidän ansiostanne lapsellani on harrastus, jota hän rakastaa!

Super sudet: Hyvä Marika! Lapset tykkää!

Saija: Paljon kiitoksia kuluneista vuosista🌹molemmille vetäjille Sirun puolesta.

Hylkeet: Lapsi on tykännyt Partiosta kovasti. Ihanaa, kun jaksatte vetää ryhmää.

Pasilan sudenpennut: Valtaisan suuret kiitokset Akulle Ilvesveikkoihin! Olet meidän kahdelle sudenpennulle mitä upein esikuva: tunnollinen, vastuuntuntoinen, karismaattinen ja aikaansaava. Veljekset ovat nauttineet sudaritoiminnastanne niin kokouksissa kuin retkillä valtavasti. Suuret kiitokset ja ihanaa kesää, T: ”Tiedät kyllä mikä perhe :)”

Kultasiepit: Kiitos Viiville ja Nellille kun jaksatte vetää partiota yhä, vaikka ryhmästä on väki vähentynyt. Tosi merkityksellistä ja tärkeää! Mahtavaa, että toiminta jatkuu pienellä hyvällä porukalla <3

Perunapöllöt: Ankka ja Kati ovat ihan huippuja johtajia! Joka kerta on sudareille mielekästä ja opettavaista tekemistä kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä sekä partiohengessä. Lämmin kiitos ♥️

Ingå Scouters äventyrscouter: Stort och hjärtligt tack till Ida och alla andra ledare sin möjliggör äventyrsscouternas verksamhet♥️♥️♥️

Spejarna: Heja alla spejarledare! Utan er insats skulle verksamheten inte fungera😊♥️

Ett jättestort TACK till alla ledare och frivilliga som ordnar explorerverksamheten! Ni gör det bra!

Heidi, Marcus och Kaisa och Mira som är huvudansvarig.

Isot kiitokset Pätkälle partiotoiminnan mahdollistamisesta!

Isot kiitokset Pätkälle partiotoiminnan mahdollistamisesta!

Jasan 3K: Ellulle ja Ollille sydämellinen kiitos nuorten kanssa tehdystä työstä.

Fasaani: Pääakelalle Maaritille valtava kiitos pyyteettömästä työstä sudenpentujen hyväksi vuodesta toiseen.

Lumileopardit: Tuhannet kiitokset!

Valkohait: Kiitos Skeitti ja Yki ja kaikki muutkin JaPolaiset / mahdollistajat!

Kiitokset isosta työstänne taas!

Skogsmusarna: Jag vill tacka ledaren Mathilda för hennes otroliga jobb. Hon har fått flickorna att trivas så bra i scouterna.

Tack för denna termin. Aurora har trivts bra och ser framemot lägret i sommar!

Kettu: Kiitos kaudesta! Olette tehneet ison työn ja selvinneet hienosti. Arvostan erityisesti sitä että toimintaan on sitouduttu ja kaikki koloillat on pidetty. Vielä kerran, kiitos!

Pöllöt: Kiitos innostavasta, lempeästä ja kannustavasta ryhmästä. Lapseni lähtee partioon aina mielellään ja innoissaan. Hän saa toteuttaa ryhmässä omia vahvuuksiaan, kuten ryhmän vetämistä ja esiintymistä. Ryhmän aikuisista huomaa, että he tekevät työtä täydellä sydämellä ja nauttivat ryhmän vetämisestä.

Siilit: Kiitos paljon. Mahtavaa toimintaa

Sopulit: Ranille ja Bikelle sydämelliset kiitokset lämpimästä,huumorintajuisesta ja ymmärtäväisestä otteesta. Olette huippuja!!

Metsänpelastajat: Kiitos erinomaisesta työstä lapseni ja itseni puolesta! Partiotoimina on ollut erittäin hyvin suunniteltua ja hoidettua ja meille vanhemmille viestiminen on myös ollut esimerkillistä. Toivottavasti muissakin harrastuksissa viestittäisiin tällä tavoin ohjaajan toimesta. Ohjelma on ollut erittäin monipuolista ja tarjonnut upeita kokemuksia lapselleni. Sitoutumisesi ja intohimosi partiota kohtaan näkyy selvästi toiminnassasi. Sinulla on hieno kyky luoda turvalllinen ja kannustava ympäristö, jossa lapseni voi olla oma itsensä. Mieltäni lämmittää, että lapsellani on elämässään perhepiirin ulkopuolelta ihminen, jonka toiminta on erinomainen esimerkki siitä, miten toisten ihmisten ja luonnon kanssa tulee olla. Olen kiitollinen siitä, että lapseni on saanut olla osa tätä ryhmää. Kiitos!

Superscoutit: Sydämellinen kiitos teille vapaaehtoisille, jotka mahdollistatte nuoren tärkeän harrastuksen. Olette huikeita esikuvia! Kiitos kaikesta vaivannäöstä.

Papukaijat: Kiitos Papukaijojen ohjaajat! Partiotoiminta on ollut monipuolista ja kehittävää! Poikani on oppinut monia taitoja kuluneen partiotalven aikana! Kiitos vielä kerran!

Pyrstötiaiset: Suuret kiitokset kuluneesta vuodesta pyrstötiaisten johtajalle, jolla on suuresti sydän mukana lasten kanssa toimiessa. Lapsemme lähtee joka kerta oikein mielellään partioon, koska siellä on aina mukavaa toimintaa porukalla ja ”ihana Erzi” <3

Tunturipöllöt: Timo ja Konsta, kiitos! Olette järjestäneet todella ahkerasti jännittävää, motivoivaa ja kehittävää toimintaa nuorille herroille, jotka ottavat haasteet innokkaina vastaan. Wau te!

Kiitos hienon harrastuksen mahdollistamisesta teille Järvisissien aktiivieille, kiitos Satu, Heidi, Tarmo, Vesa, Vipe ja Hapa! Ja kaikki muutkin mukana olleet🙂

Pandat: Kiitos Ilonalle Pandojen vetäjälle, olet tärkeä ryhmäläisille 🙂

Popparilinnut: Loistavaa työtä vähintäänkin rasavillin porukan kanssa! Kiitos!

Popparilinnut: Kiitos Päiville lasten ohjaamisesta ja touhuista!

Rikkaat rotat: Iso kiitos Päivi K:lle, joka vuodesta toiseen jaksaa olla lippukunnan toiminnassa aktiivisesti mukana ja mahdollistaa lasten ja nuorten partiotoimintaa!

Pörröiset pesukarhut: Kiitoksia kaikille vastuissa olleille. On ilo, että lapsella on tällaisia luotettavia aikuisia ohjaamassa ja opastamassa hyvän harrastuksen parissa.

Ankeriaat: Liian usein sanomatta jää pieni ja tärkeä sana tää: Kiitos.

Kikattavat kävyt: Elina ja Toni – kiitos upeasta työstä lasten ja nuorten parissa Jokioisten kunnassa.

Toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset ovat tarjonneet lapsille hauskoja kokemuksia, mukavia yhteisiä hetkiä sekä uusia seikkailuita. Kiitos työstänne ja tuestanne!

Fokan nostajat: Kiitos Jokisuun Kippareiden johtajille, erityisesti Fokan nostajien johtajille. Ollut kivoja partiokertoja ja tosi kiva leirikokemus (Noitarumpu) oli ensikertalaiselle.

LuKi: Kiitos Arto ja Lellu aivan tuhannesti kaikista upeista kokemuksista, opeista ja siitä, että jokainen partiolainen on saanut olla oma itsensä ja tullut hyväksytyksi sekä kohdistuisi omana itsenään. Olette kultaa! <3

LuKit: Iso kiitos ihanalle Lellulle sekä Artolle mukavista partiomuistoista! Olette mahdollistaneet lapsellemme monta tärkeää onnistumista ja kokemusta!

Kultapandat: Terhi on aivan uskomattoman ihana partionvetäjä, joka panostaa lapsiin myös vapaa-ajallaan. Hän kehittää lapsille mielekästä, uutta ja kiinnostavaa sisältöä. Tämän myös lapset ovat huomanneet ja partiossa on käyty ahkerasti. Janika ja Mette ovat ottaneet paikkansa ryhmänvetäjinä hienosti ja Kultapandat ryhmästä on muodostunut vuodessa jo hyvä porukka. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa partiokautta!

Siilit: Iso kiitos, että mahdollistatte näin kivan harrastuksen ja jaksatte järjestää leirejä ja retkiä. Harrastus jatkuu ensi syksynä, mikä kertoo siitä, että lapsi on innostunut 🙂

Kiitos Jurvan Saloveikoille työstä lasten hyväksi!

Kiitos sudenpentujen ohjaajille Kaisalle ja Zarahille, teette arvokasta työtä lasten hyväksi. Olette iloisia ja aina valmiina!

Hampaattomat alligaattorit: Mahtavaa meininkiä. Luotettavaa, inspiroivaa ja mukaansa tempaava. Kiitos!

Tuliketut: Voi tätä arvostuksen ja kiitollisuuden määrää, kuinka paljon teettekään mahdolliseksi, Marsu ja muut! Todella vaikuttavaa.

Iso kiitos koko Jymen johtajistolle,niin nuorille kuin aikuisillekin johtajille! Pyöritätte aktiivista ja innostavaa toimintaa, teinikin käy partiossa isolla innolla vaihdettuaan lippukunnan Jymeen.

Harmaasudet: Kiitos Harmaasusien partiojohtajille! Olette jo pitkään kulkeneet meidän kasvavan nuoremme elämässä ja tunnette hänet jo hyvin, ehkä joltain osin paremmin kuin me vanhemmat. Teidän ansiostanne nuori on jo noin puolet elämästään harrastanut partiota teidän kanssanne. Olette ihailtava esimerkki ja opetatte elämästä sellaisia asioita mitä me vanhemmat emme voi. Kiitos, että luotatte nuoreen ja annatte hänelle vastuuta ja mahdollisuuden itsenäistyä. Sanat eivät riitä teitä kiittämään!

Vaanivat Korpit: Kiitos niin paljon Vaanivien korppien johtajille! Jaksatte järjestää, ohjata, huolehtia, vääntää rautalangasta sekä kärsivällisesti olla läsnä näiden lapsien/nuorien partioelämässä. On siunattua, että lastemme elämässä on turvallisia aikuisia myös harrastuksissa. Kiitos!

Korpit: Kiitos Nasu ja muut ohjaajat. Teette upeaa työtä ja keksitte pojille kaikkea hauskaa ja hyödyllistä

korpit: Kiitos Nasulle monipuolisesta ja hauskasta partsatoiminnasta!

Musta Lilja: Suuret kiitokset kaikesta mitä olette pojille opettaneet! 😊

Naali: Kiitos Perttu, innostavaa ja esimerkillistä johtamista!

Sudet: Kiitos koko lippukunnalle ja etenkin akeloille Henriikka ja Erkka! Kiva ja innostava ote sudenpentuihin, toivottavasti monella innostus jatkuu!

Villisika: Kiitos Pertulle mahtavasta sitoutumisesta ja reippaasta partiohengesä! Kiitos myös apuohjaajille!

Kiitokset kuluneesta keväästä mukaville, osaaville, innostaville ja turvallisille ohjaajille! Yrjön päivän tapahtuma ja pimeä piilo -leikki olivat lapsen suosikkeja.

Apilat: Kiitos kaikille vapaaehtoisille monipuolisesta toiminnasta, jota järjestätte näille varhaisnuorille! Teette tärkeää työtä! <3

Korpit: Kiitos Aarolle ja Esalle monipuolisesta viikkotoiminnasta ja Hossan vaelluksen organisoimisesta.

Tunturipöllöt: Kiitos ikimuistoisista hetkistä ja luontoelämyksistä joita lapsille mahdollistat ryhmän vetäjänä.

Kiitos kaikille nuorille aikuisille, jotka talkootyöllä mahdollistavat lapselle hienon viikoittaisen harrastuksen ja mukavia retkiä. Kiitos myös lippukunnan johdolle siitä, että esimerkiksi kisoihin on ollut helppo lähteä yhteisillä linja-autokyydeillä.

Erityisen kiva nähdä paljon nuoria viikkotoiminnan ohjaajina. Kiitos nuorille, jotka antavat näin aikaansa lapsille. He ovat tärkeitä roolimalleja.

Sisiliskot: Suuren suuri kiitos Anulle ja Katille. Uskomattoman lämminhenkisiä, turvallisia aikuisia, jotka ovat opettaneet kärsivällisesti upeita partiotaitoja tytöillemme. Kaltaisianne tarvitaan paljon lisää <3

Iso kiitos kaikille johtajille, pienellä porukalla jaksatte aina järjestää kaikkea kivaa nuorille!

Siilit sekä Ilvekset: Lämmin kiitos erinomaisille ja hyville vetäjille, lapset ovat tykänneet todella paljon harrastuksesta ja etenkin leirit ovat olleet mieluisia.

Vesimittarit ja Kuhat: Kiitos tapahtumista, retkistä ja siitä miten luotettavasti sekä lämpimästi olette ne toteuttaneet!

Juoksevat leijonat: Nappe vetää leijonia milloin mihinkin seikkailuun, vain mielikuvitus on rajana. Yhtään kertaa ei ole tarvinnut houkutella Ukaa lähtemään. Myös vanhempien kanssa tiivis tiedotus. Paras harrastus ikinä, kiitoksia

Kallan Tiirat: Paljon Kiitoksia kokemusten antamisesta tytöllemme!!!

Heot!: Ihanat vetäjät ja sopiva ryhmäkoko.

Muumit: Lämmin kiitos Muumit-ryhmän Lotalle ja Nupulle mukavasta partiovuodesta! Teette erittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten kanssa.

Kiitos vapaaehtoisilla kivan ja mieluisan harrastuksen mahdollistamisesta.

Innostavaa ja hyvin ohjattua toimintaa tarpojilla. Kiitos Mira!

Kärpät: Kirsi M:lle kiitos kaikesta tärkeästä työstä!

Saukot: Lapseni oli empiväinen partion aloittamisen suhteen, joten oli hienoa että vetäjillä oli mielenkiintoa suostutella hänet mukaan. Kiitos myös monipuolisesta tekemisestä ja vilkkaan pentulauman vetämisestä!

Leopardit: Iso kiitos kaikista seikkailuista!

Rohkelikot: Kiitos

Sudet: Suuri kiitos Nooalle ja Alexille leiristä ja viikkoilloista ja koko partiovuodesta 🙂

Meduusat: Vartiolla parhaat johtajat ever! Olette monen nuoren partioharrastuksen saaneet uuteen liekkiin tänä vuonna!

Tulikärpäset: Kiitos tyttöjen partion vetäjille Niki ja Emi tästä kaudesta.

Karhunvartijoiden samoajatoiminta on antanut lapselleni todella paljon. On ollut ilo seurata miten hän on saanut uusia kavereita, päässyt kokemaan seikkailuja ja saanut turvallisessa ilmapiirissä kokeilla ja kehittää eri asioita. Samoajatoiminta antaa hienosti vastapainoa nuorille, jotka vetävät jo omia ryhmiään. Sydämelliset kiitokset Samoaja-toiminnan vetäjille!

Vikkelät kissat: Kiitos Riitta, kun olet jaksanut vikkelästä ryhmästä huolimatta järjestää ja ohjata monipuolista sudaritoimintaa vankalla kokemuksellasi. T. Ellan perhe

Jag vill tacka alla, inte bara explorerscouterna, för den fina insats som görs och ges. Det betyder mycket för alla barn och ungdomar, ett stort inflytande i deras vardag där de får ta del av en fin gemenskap och dessutom lära sig mycket om livet och världen.

Tack till Claus och Tommy som i ur och skur ordnat vettigt program med fokus på utomhusaktiviteter hela året. Ni är viktiga!

Hyvä Miia O.

Käpykarhut: Ihana ja mielekäs harrastus löydetty partiosta, josta lapsi on tykännyt kovasti – vetäjät aina vastassa hymyssä suin. Toivottavasti saadaan syksyllä harrastukselle jatkoa ja lapsi pääsee harjoittelemaan uusia taitoja.

Iso kiitos kaikille teille, jotka olette olleet järjestämässä lapsille tekemistä omalle kylälle! Syvä kumarrus ja nöyrin kiitos mittaamattoman arvokkaasta vapaa-aikanne uhrauksesta! Lapsia lainaten ”ootte ihan ok huipputyyppejä” = parhaita! 🙂

Sudet: Kiitos mahtaville ohjaajille (Sonja ja Linda), jotka ovat jaksaneet hienosti luotsata ryhmää, josta haasteita ei puutu 🙂 Ihanaa, kun mahdollistatte pojille upean harrastuksen, iso Kiitos! ❤️

Sudet: Kiitoksia ryhmän aikuisille, ja etenkin Sonjalle mielenkiintoisen toiminnan järjestämisestä Susille!

Ihmeelliset Maanmatoset: Lämpimät kiitokset kaikille KaPon johtajille ja muille vapaaehtoisille! Pieni porukka saa paljon iloa aikaan tarjotessaan nuorille mahdollisuuden hienoon harrastukseen lähellä kotia. Olette hienosti antaneet nuoremmille vastuita ja innostaneet mukaan, toivottavasti tulevaisuudessa löytyy lisää viikkotoiminnan pyörittäjiä jakamaan hommia, ettei kasaannu liikaa samoille harteille.

Ihmeelliset maanmatoset: Isot kiitokset Marika, Stella, Jossu sekä Emmi hauskasta partiovuodesta, kokouksista sekä retkistä! Teillä on kiva partioryhmä ja hienosti jaatte vastuuta kokouksien suhteen. Ihanaa kesää! 🙂

Kalat: Super iso kiitos kaikille Kalojen toiminnassa mukana olleille ja erityisesti Leenalle!!

Kalat: Lämmin kiitos Leena ja Kaapo mukavasta partiovuodesta! Sudenpentumme tykkää partiosta todella paljon. Hän totesi, että on ollut kivaa, kun on leikitty ja leivottu. Kiitos myös hauskoista partioretkistä!

Nugetit: Suuri kiitos Nellalle, joka olet innostava ja hoidat lippukuntasi asioita hienosti. Olet tehnyt vaikutuksen moneen nuorempaasi lippukunnassa.

Nugetit: Isot kiitokset kivasta partiovuodesta Kirsi ja Nella! Hauskoja juttuja ja kokouksia on ollut. 🙂

Iso kiitos ohjaajille jaksamisesta ja partion toiminnan järjestämisestä! Erityiskiitos retkien järjestämisestä! Olette ihan mahtavia tyyppejä.

Susikoirat: Kiitos Emmille kun olet aurinkoinen, auttavainen ja turvallinen aikuinen 😊

Iso kiitos kaikille partion johtajille mahtavasta työstä nuorten kanssa!

Iso kiitos sudenpentujen lauman johtajille! Annatte ison osan ajastanne mahdollistaaksenne lapsille huippu harrastuksen. Kiitos!

Liito-oravat: Kiitokset Auralle ja Antonille ison ryhmän vetämisestä ja Kaisalle retkien johtamisesta!

Naalit: Kiitos Kansku & Stebe mahtavasta vuodesta ja tutustuttamisesta partioon!

Erityiskiitos Anna A:lle, joka luotsaa lempeästi mutta varmoin ottein tarpojatyttöjään Sirkassa!

Rohkeat Oravat: Katariina L on ollut ystävällinen, jämäkkä ja huolehtiva ohjaaja/tukihenkilö

Rohkeat oravat: Kiitos Katille työstä oravien kanssa <3

Vaaranuudelit: Kiitos Olle ja Maria sudenpentujen johtamisesta! Iso kiitos myös muille Akeloille ja erityisesti Annalle ja Katille.

Vaaranuudelit: Kiitos Vaaranuudelien mahtaville vetäjille! Jatkuvasti yllätyn kuinka paljon kivaa tekemistä ja oppimista keksitte partiolaisille. Vuosi on ollut täynnä hienoja kokemuksia. Olette huippuja!

Mandariinisorsat: Kiitokset hyvästä ja aktiivisesta toiminnasta! Monipuolista tekemistä ja innokasta toimintaa. Kiitos Juho ja kumppanit.

Porot: Kiitos Lumi, Aino-Juulia, Iker ja Voitto. Erityis kiitos Sannalle, joka osallistunut aikuisena mukaan mahdollistamaan tämän ryhmän toimintaa.

Supermarsut: Meidän marsuleiden vetäjät ovat parhaita! Kerrat ovat hyvin suunniteltuja, mielekkäitä ja monipuolisia. Olen joka viikko kiitollinen, kun lapseni saa mennä niin hyvään laumaan mukaan 🌈

Vaaranuudelit: Kiitos Vaaranuudelien mahtaville vetäjille! Jatkuvasti yllätyn kuinka paljon kivaa tekemistä ja oppimista keksitte partiolaisille. Vuosi on ollut täynnä hienoja kokemuksia. Olette huippuja!

Peepalta kympin arvoinen suoritus tuon meidän esikoisen ohjaamisesta partio johtajaksi.

Kiitoksia teille porukalle!

Seikkailijat: Kiitos seikkailijaryhmän vetäjille!

Iso kiitos kuluneesta kaudesta! Meillä odotetaan maanantai-iltaa aina innolla ja partiosta on tullut tiivis ja tärkeä osa elämää! Kiitos <3

KAIKILLE Kellokontioiden partioryhmiä vetäville aikuisille kiitos! Mielettömän hienoa, miten annatte aikaa oman kylän lasten ja nuorten eteen!!

Tarpojat: Anulle ja Petrille iso kiitos partion organisoinnista ja ryhmän johtamisesta😊👍

Iloiset Kanit: Iso kiitos mukavasta ja monipuolisesta partiovuodesta laumanjohtajille Kaislalle, Aijulle ja Susannalle!

Ketut: Kiitos Heidille ja Samille! Olette jaksaneet tänäkin vuonna upeasti järjestää ohjelmaa Ketuille.

Varisten nuorten ohjaajat ovat omatoimisia, hienoa! Sara tekee kesäleireillä huiput ruuat. Pirkon talvileirit on parhaita! <3

Tack Samuel, Iiris, Ida och Filip!

Tack för ett roligt år i scouterna! Speciellt har jag tyckt om lägren och utfärderna!

Haukat: Kiitos Mervi ja Henna! Olette opettaneet niin hyviä taitoja ja arvoja partioilloissa ja retkillä sekä tapahtumissa!

Merioravat: SUURET JA LÄMPIMÄT KIITOKSET NUORILLE OHJAAJILLE HILMALLE JA TUUKALLE.

Pesukarhut: Lapseni partionjohtaja Ria P järjestää ryhmälleen jatkuvasti hienoja ja vaihtelevia tapaamisia. Tarpojia on myös kannustettu kehittämään itseään partiolaisina. Ria on saanut kannustettua ryhmän osallistumaan hyvällä osanotolla moniin partioaiheisiin tempauksiin. Ria selvästikin näkee paljon vaivaa kasvatustyössään. Kiitoksia!

Pörröhännät: Kiitokset kaikille vetäjille, kun jaksatte vetää toimintaa ja innostaa yhteiseen tekemiseen. Lapsi on aina iloinen tullessaan kokouksesta.

Tupsutassut: Ria P on todella omistautunut ja sisukas, kiltti ja lempeä lippukunnan ja sudarilauman johtaja. Ria mahdollistaa mukavan harrastuksen kymmenille lapsille ja nuorille, omia vaivoja säästämättä.

Nuolihaukat: Kiitos Anna ja Nonna 💚 hyvästä meiningistä ja opeista tänäkin keväänä.Muistoja kertynyt seikkailijoille retkistä,koloilloista ja kisoista . Olette huippuja 🤩

Pikku-Sudet: Laura P: Kiitos yhteisestä sudenpentutaipaleesta jonka kuljit meidän kanssamme ja kiitos että olit aina valmis auttamaan😇 Terveisin, Haoa ja sudenpennut😉😊

  • Kiitos Valtu ja Jami kun johdatte siikaa niin hyvin!
  • Kiitos Rita kun mahdollistat huuhkajien toiminnan!
  • Kiitos kaikille vaeltajille kun toimitte johtajina ja hallituksessa!
  • Kiitos hallitus kun pyöritätte tätä toimintaa niin hienosti!
  • Kiitos Akeloille mahtavasta vuodesta! Teette mahtavaa pohjatyötä Laura ja Eemil!
  • Kiitos kaikille aikuisille kun mahdollistatte nuorillemme harrastuksen.

Mikko! Sä olet todella hyvä lippukunnanjohtaja!

Kiitos arvokkaasta työstäsi partion hyväksi! Johtajuutesi ja omistautumisesi ovat inspiroineet meitä kaikkia ja auttaneet rakentamaan vahvaa yhteisöä. Jatka samalla tarmolla eteenpäin – vaikutuksesi näkyy jokaisessa partiolaisessa ja heidän kasvussaan. Kiitos, että olet esimerkkinä meille kaikille!

Kiitos Pommi ja Leo Suden vetämisestä ja Kaustille luotsaamisesta! 🙂

Johtajat: Kiitos meidän mahtaville johtajille kevät kaudesta, ootte parhaita. Kova oli siis, viis kautta viis.

Talitintit: Elina ja Tuija, talitintti ja kotiväki kiittää kivoista partio hetkistä! Partiopäivä on aina on otettu kohta viikossa 😊🦋

Kiitos Tanja ja Luukas monipuolisesta toiminnasta!

Kiitos idearikkaalle lukiolaiselle joka kirjoitusten ohessa jaksoi vetää partiotamme lähes yksin koko talven 🙂

Oktonautit: Villas, Oona

Mahtavaa työtä ja jaksamista, kiitos !

Aina todella kiva ja hyvin järjestelly, kiitos paljon Hanna ja Heikki! Lapset nauttivat ja oppivat paljon

Ketterät ketut: Iso kiitos kahdelle vasta aloittaneelle vetäjälle! Toiminta on ollut ammattimaista ja lapsia innostavaa. Me vanhemmat arvostamme hurjasti työpanostanne.

Villit Ilvekset: Kiitos Villien Ilvesten aikuisille! Niin hienosti toteutettua sudaritoimintaa ❤️ kiitos kiitos!

Hattivatit: Sydämellinen kiitos Satu ”Soppalle”, joka jaksaa vetää ryhmää, huolehtia ryhmäläisten etenemisestä ikäkausien mukaisesti ja antaa omasta vähäisestä vapaa-ajastaan aikaa.

Tiikerit: Iso Kiitos Päiville ja Elinalle. Ryhmänne toiminta on ollut lapsia innoistava ja viestintä todella mallikasta.

Banaanimadot: Kiitettäviä olisi montakin mutta iso kiitos kaikesta Anna-Maija ”ankka” L. Olet mahtava persoona ja teet upeaa työtä nuorten eteen 🙂

Coolit Capyt: Tämä ei liity tähän ryhmään mutta suuret kiitokset Anna-Maijalle eli Ankalle 🥰 aina auttamassa, neuvomassa ja pienistäkin asioista saa kysyä.

OG-Sorsat:

Lämmin kiitos jälleen ryhmän vetäjille kuluneesta talvesta! Kiitos,

kun jaksatte vetää ryhmää joka viikko ja viedä sitä retkille ja vaelluksille. Arvostan työtänne suuresti!

Sudenpennut: Kiitos,kun jaksatte toimia ohjaajina ja kehittää mukavaa paikkallista tekemistä lapsille. Hienoa,kun he pääsevät kilpailuihin ja pienenä partiona menestyvät.

Tiikerit: Kiitos ryhmänohjaajille ja kaikille muillekin lippukunnan vapaaehtoisille, kun jaksatte tehdä työtä lasten hyväksi sydämellä!

Ketut: Kiitos Lauralle ja Oukalle!

Safiirit: Maailman hauskin ohjaaja, Mianna.

Ketut: Kiitos Sanna ja Henri kuluneesta vuodesta

Metsänsuojelijat: Lämmin ja iso kiitos kaudesta kaikille ryhmän johtajille!! Teette supertärkeää työtä, jotta lapset saavat harrastaa tärkeää ja rakasta harrastustaan. Erityisesti tällaisena aikana, jolloin lapsilla ja nuorilla on monenlaisia ulkoisia paineita (eikä pienimpänä some), on partioharrastuksen merkitys osana lapsen arjen harrastuksia suuri. Partiolainen lähtee aina mielellään ja innoissaan viikoittaisille kokouksille kololle tai partioretkille. Partiossa myös hoiditte erityisen hienosti keskustelun lasten kanssa Vantaan kouluampumisen päivänä. Arvostan työtänne! 🙂

Kipinät: Kiitos Eelille! Reipasta menoa ja loistavaa tiedottamista. Positiivinen tyyppi!

Lentävät lehmät: Lotta H: Lotta on ollut erinomaisena ryhmänohjaajana Claudian ryhmässä. Lotta on aina positiivinen, kannustava, arvostava ja osallistava ryhmäläisiä kohtaan. Lisäksi hän on esimerkillinen ryhmänohjaaja, jonka myönteinen, iloinen asenne voimaannuttaa ryhmäläisiä ja edistää ryhmäytymistä. Hän on lisäksi keksinyt kiinnostavaa, opettavaista ja hyödyllistä ohjelmaa tapaamisiin. 10+ Lotan mahtavasta työstä ryhmänohjaajana ja ihanana persoonana!

Siilit: Kiitos, Minna ❤️ Veera ❤️ Ville ❤️

Siilit: Iso kiitos kaikille vetäjille, erityisesti Minnalle!!

Sukkelat saukot: Kiitos Minnalle, Marille, Nikolle ..kiitos ilman teitä ei olisi iloisia ja innostuneita lapsia, ei Aattona joulupukkia, ei lahjoja .. partio kisat oli koho kohta, niitä odotetaan kovasti lisää tulevina vuosina. Partiossa on hyvä ryhmä eikä ole kiusausta ja kaikki otetaan mukaan. Hyvä harmonia ..kiitos kiitos kiitos

Kiitos taas tästä vuodesta ❤️ On kyllä huippua toimintaa ja ihania leirejä ❤️

Albatrossit: Kiitos innostavasta harrastuksesta! Lapseni on hyvin innoissaan partiosta!

Piikkisimput: Kiitos Empulle ja Toffeelle innostavasta sekä mukavasta toiminnasta! Lapseni on lähtenyt partioon aina mielellään!

Kodanpennut: Kiitos Annukalle ryhmän vetämisestä. Olet kyllä tosi taitava lasten kanssa. Toivottavasti tavataan vielä!

Papukaijat: Kiitos Sissi ja Hatta ryhmän johtamisesta, te ootte niin esikuvia Papukaijoille!

Teletapit: Siiri, sie oot niin mielettömän ihana esimerkki näille nuorille siitä, että kaikkeen pystyy kun vaan haluaa. Johdat myös upealla tatsilla lippukuntaa. Saimme lottovoiton kun saimme sinut lippukuntaan. Kiitos, että olet!

Kiitos joka ikiselle viikkotoimintaa vetävälle johtajalle, teette todella tärkeää työtä lasten ja nuorten kanssa. Satu ja Annukka sudujen kanssa, Sissi ja Edith papukaijojen kanssa, Jesse, Elias ja Möly kettujen kanssa ja Sirpa ja Nanne Teletappien kanssa. Kiitos, että annat aikaasi ja mahdollistat monelle harrastustoiminnan

Kiitos Aarni K:lle! Erityiskiitos hyvästä viestinnästä vanhemmille whatsapp-ryhmässä! Ja erityiskiitos myös Sasille!

Tack! Vi är så glada att scoutverksamhet finns i vår stad och att ni har bra fiilis tillsammans.

Tack för att ni möjliggör scoutverksamheten i Kristinestad och ordnar fina och roliga träffar åt scouterna!

Kiitos koko Korpisusien johtajistolle! Kausi on ollut vauhdikas ja upea. On ihana harrastaa partiota teidän kanssanne. Partiovasemmalla Niina

Norppa-Gang: Retket on ollut tosi kivoja. Selviytymistarpossa on ollut monia uusia mielenkiintoisia asioita. Kiitokset johtajille, erityisesti Nuutille, Juusolle ja Jalmarille!

Tyttöseikkailijat: Kiitos Meeri ja Saini kuluneesta vuodesta. 😊

Dramaattiset metsot: Tuhannet kiitokset tärkeästä työstä lasten kanssa!

Mukiankot: Kiitos hyvästä meiningistä, aktiivisista kokouksista ja retkistä.

Otukset: Iso kiitos Otusten johtajille Ilelle, Kimille, Hannekselle ja Kapelle. Mahdollistatte hienon harrastuksen lapsille. Kokouksissa huumori kukkii ja lapset oppivat uusia juttuja aina Nypyköiden biiseistä ensiaputaitoihin 😉 . Arvostamme teitä ja musiikkimakuanne kovasti.

Pasan PuuPaketit: Kiitos Janne S ja kaikki muut ryhmän johtajat! Ihanaa, että teette kivoja juttuja meidän kaikkien lasten kanssa ja viette heitä retkille ym. <3

PasanPuuPaketit: Iso Kiitos johtajistolle! Arvokasta hommaa toimia seikkailijaryhmän vetäjinä!

Dramaattiset Lumimansikat: Jättikiitokset kuluneesta toimintavuodesta 2023-2024 mahtaville sudariakeloille Jenivelle ja Tomulle! Lapseni on lähtenyt kokouksiin mielellään ja tykännyt aktiviteeteista joita olette järjestäneet. Toiminta on partiomaista ja hyvin laadukasta. Olette onnistuneet luomaan partiolaisuuden kipinän uusille pikkusudareille, joista toivottavasti kasvaa positiivisten kokemusten myötä tulevaisuuden partioaktiiveja! Lisäksi olette onnistuneet synnyttämään lasten luottamuksen teihin johtajina, aluksi tuntematon joukko vieraita lapsia tuntee teidät nyt luotettavina ja mukavina partionjohtajina. Kiitokset ja tsemppiä ensi kaudelle!

Pandahaukat: Kiitos kivoista kokouksista ja retkistä.

Tipuhait: Kiitos ihanasta partivuodesta ja kaikista monipuolisista kokouksista!

Kiitos kaikille aivan mahtavasta tekemisestä, hyviä retkiä ja reipasta mieltä on riittänyt koko kauden ajan. Tavoitteita ja niiden saavuttamisia on ollut ilo seurata. Anna-Elina V:lle erityiskiitos, olet tullut mukaan itsellesi uuteen ympäristöön ja osaat viedä toimintaa eteenpäin. Innostustasi partiotoimintaa kohtaan on mukava seurata.

Mystiset megalodonit: Iso kiitos kaikille tämän ryhmän ohjaajille sekä myös muille Kulosaaren MP ohjaajille, huippuporukkaa! Erityismaininta Tainalle & Susannalle, jotka aina innovoivat uusia kohteita ja opettavat lapsille tärkeitä taitoja!

Nokkikset: Kiitos innostavasta ja kannustavasta toiminnasta Panda, Mare, Päivi ja Sampsa. Hyvin te vedätte ❤️

Sukkelat saukot: Marika & kumppanit järjestävät lapsille käsittämättömän kivoja kokemuksia. On aina uusia ideoita, hauskoja retkiä ja tietenkin ryhmähengestä pidetään hyvää huolta. Todella arvokasta työtä, josta olemme kovin kiitollisia.

Villit Vesinokkaeläimet: Mare ja Panda ovat ainutlaatuisia aikuisia. Yhtä aikaa jämäköitä ja sopivan vaativia, että lapset voivat ylittää itsensä, mutta myös lempeitä, lapset tarkkaan yksilöinä näkeviä sekä kannustavia. En voi kuin ihailla heidän kärsivällisyyttään sekä jaksamista järjestää lapsille ihmeellisiä kokemuksia silloinkin, kun lapset valittavat ja vanhemmat tekevät asiat vaikeiksi.

Kiitos Emilia aktiivisuudesta ja iloisuudestasi!

Kiitos kaikille Kulosaaren meripartion kivoille johtajille!

Delfiinit: Ryhmän ohjaus on jämäkkää ja turvallista, mikä on tuottanut lapselle todella hyvän ja positiivisen kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Partion aikuiset ovat lapselle tärkeitä!

Delfiinit: Lauralle lämmin kiitos Sudenpentutoiminnasta ja ryhmän vetämisestä

Delfiinit: Suurkiitokset Lauralle tästä keväästä ja viime syksystä!

Kultakilpparit: Kaikki toiminta on ollut todella mielekästä ja innostavaa, ja partiosta on muodostunut lapselle tärkeä yhteisö. Olen todella kiitollinen siitä, että lapsi on partion myötä saanut elämäänsä lisää tärkeitä ja turvallisia aikuisia. Kiitos!

Ilman Katjaa ei Kuorevedellä lapsilla olisi partiotoimintaa. Iso kiitos siis Katjalle, että jaksat vuodesta toiseen vetää toimintaa!

Mursut/valkohait: Kiitos Tuomas, Anna ja Niina, hienosti vedettiin koko vuosi, vaikka pomppuja matkalla olikin.

Harakanvarpaat: Tuijalle iso kiitos monipuolisesta ohjelmasta ja retkistä! 🙂

Vene: Ihanaa kun jaksatte, keksitte ja toteutatte paljon ja kaikenlaista!

Vene: Kiitokset Reetalle ja Johannalle iloisesta ja innostavasta partiovuodesta!

Tammikoirat: Kiitos hauskoista ja opettavaisista hetkistä lapselleni.

Lpkj:lle ja sudarilaumanvetäjälle kera puolisonsa mittaamattoman arvokkaat kiitokset antamastanne panoksesta ja ajasta iittiläisten lasten ja nuorten hyväksi. Teistä huokuu vilpitön ja pyyteetön asenne mahdollistaa elämykset ja seikkailut paikkakunnan lapsille ja nuorille. Sanonta ”rakkaudesta lajiin” istuu teihin kuin voisilmä kaurapuuroon.

Kiitos kun olette lapsille mahdollistaneet hyvän harrastuksen. Iso Kiitos kaikille teille jotka pidätte nuorille partiota ♥️Hyvää kesää!

Mopsit: Niinalle iso kiitos Mopsien kaitsennasta! Erityinen porukka tarvitsee erityistä osaamista. Timantin arvoinen suoritus

Jag vill tacka alla föräldrar som ställer upp i KySc! Föräldrar som kommer på evenemang, talkon och för att dra veckomöten då vi i ledarskaran inte räcker till. Stort tack!

Ilves: Kiitos ryhmän vetäjille erityisesti Virpille 🥰

Sudenkorennot: Kiitos kaikesta kuluneen kauden tapahtumista ja aktiviteeteistä Hellu ja Heidi!!

Sudenkorennot: Sudenkorennoilla on parhaat akelat/ohjaajat! Iso kiitos teille kun mahdollistatte lapsille tämän hienon harrastuksen.

Kiitos Ellalle erinomaisesta lippukunnan luotsaamisesta!

Punasudet: Suurkiitos Sudenpentujen toiminnan mahdollistaville ihmisille! On todella upeaa, että Partio-toiminta on mahdollista paikallisesti ja täten tarjoaa upeita kokemuksia, oppeja ja hyvää tekemistä nuorille!

Kiitos Jukalle kaikesta mitä teet lippukunnan eteen! Arvostamme kovasti!

Pantterit: Kiitos aktiivisille vanhemmille, jotka käärivät hihansa viime syksynä niin että ryhmä sai jatkaa tuttuun tapaan mahtavalla toiminnalla. Ja erityiskiitos supernaiselle eli Tiialle!

Rusinamarsut: Kiitos Viljalle sekä Ellille aktiivisesta partiokaudesta!

Ilveksenpoikaset: Iso Kiitos monipuolisesta ja touhukkaasta kevätkaudesta! Aina opittu jotain uutta ja ryhmässä on ollut mukavaa olla. Vanhemmalla on ollut tunne, että leirillä ja retkillä on lapsella turvallista olla, kun itsenäistymisen taitoja vasta harjoitellaan.

Luotsikarhut: Lämmin kiitos monipuolisesta, innostavasta ja opettavaisesta sisällöstä tänäkin toimintakautena. Mieluisan toiminnan lisäksi myös retkien eväät ovat saaneet kehuja. Ihana, että jaksatte aktiivisesti järjestää leirejä ja retkiä arkitoiminnan lisäksi. Iso kiitos teille!

Merikoirat, Mikromarsut: Ohjaajat ovat omistautuneita tekemään lapsille mielekästä ja kehittävää ohjelmaa. Iso kiitos kaikille.

Teletapit: Iso kiitos Teletappi-ryhmien vetäjille monipuolisesta ja innostavasta toiminnasta. Nuoremman osallistuu toimintaan mielellään ja palaa kotiin hyvillä mielin. Retkille voimme päästää nuoren luottaen siihen, että hänestä huolehditaan. KIITOS!

banaanitorvet: Suuren suuri kiitos kaikille aikuisille ,jotka vetävät ryhmää!!!

Gapardit: Kiitos Nella sitä, kun olet upeasti järjestänyt mielekästä partiotoimintaa Gepardeille. Onnea myös uudenlaiseen arkeen!

Gepardit: Kiitos Gepardit joukkueelle yhteisistä retkistä ja kokouksista. T: Värikkäät Kameleontit

Kaksoisagentit: Kaksoisagenttien vetäjä Tuomolle iso kiitos hienosta tekemisestä lapsille. Mukavaa toimintaa.

Ketut: Kiitos Kirsille ja muillekin johtajille Ketut-lauman vetämisestä. Hyvää toimintaa lapsille.

Lentävät Lähdemuikkuset: Salmiselle suurkiitos kun jaksat vetää Lähdemuikkusten ryhmää ja toimia heidän kanssaan innokkaasti. Lapset ovat tykänneet todella paljon.

Lieskat: Kiitos Ulla, Kaisu ja Niilo, kun olette jaksaneet toihuta Lieskojen kanssa ja järjestää mielekästä toimintaa heille.

Kiitos kaikesta vetäjille. Itse pidän ihmeenä että niinkin moni on jatkanut samoajiin asti meidän pojan ryhmästä ja intoa vain tuntuu olevan edelleen 🙂 Pakko olla kivaa ja hyvä ryhmähenki myös vetäjien kanssa, tuskin muuten näin olisi.

Sinä se Laukku jaksat vuodesta toiseen ohjata LV:n nuorisoa. Iso Kiitos sinulle siitä!

Kiitos Riku, kun olet mahdollistamassa lasten ja nuorten partiotoimintaa ja kokemuksia.

Sammaltarpojat: Paljon kiitoksia kaikille Sammaltarpojien ohjaajille, Pia, Jarkko, Tarja… Ja aiemmat ohjaajat! Ketä kaikkia teitä onkaan taas ollut mukana. Partio on ollut mieleinen harrastus meidän tytölle. Hurjan paljon olette keksineet kaikkea mielekästä ja tarpeellista toimintaa. Suuret kiitokset!

Sudenpennut: Ilonalle ja Tealle kiitos partiovuodesta. Toiminta on ollut innostavaa ja kannustavaa. Jatkakaa samaan malliin ❤️

Ketut: Suvi-Satu, oot ihan BEST!!! ♥️

Merikotkat: Kiitos ryhmälle antamastanne ajasta ja kärsivällisyydestä! En itse pystyisi. Arvostan!

Kiitos, kun toimintaa on myös meillä hieman kauempana ydinkeskustoista!

Kiitos kaikille johtajille hienosti hoidetusta toiminta vuodesta!

Nallet: Isot kiitokset elämyksistä, joita olette lapsillemme antaneet!

Aavikkoketut: Kiitos samoaja/vaeltaja-vartion retkien ja puuhien järjestäjälle/organisoijalle. Kiitos Jenske ❤️

Koivun neulaset: Kiitos tarpojien luotsiparille monipuolisesta & innostavasta toiminnasta!

Jenni ja Toni: iso Kiitos, homma on mielekästä ja mukavaa!

Jossu: Kiitokset kuluneesta kaudesta ja lapsen toiveiden kuulemisesta.

Ikkunat: Kiitos kaikille ihanille aikuisille, jotka teette tärkeää työtä lastemme ja nuortemme eteen. 🙏❤️ Partio on ollut lapsellemme tärkeä harrastus jo useamman vuoden. Sinne hän lähtee aina mielellään. Leirit ja kilpailut ovat myös tosi mieluisia. Vaatii teiltä aikuisilta paljon aikaa varmasti etenkin kilpailujen ja leirien järjestämiseen. Lämmin kiitos teille ihanat aikuiset, että mahdollistatte hyvän ja mieluisen harrastuksen lapsellemme. 🙏❤️💐

Olet upeasti kulkenut lapseni rinnalla sudenpennuista sekkailijoihin saakka. Tuttu ja turvallinen ihminen, sillä on valtavan iso merkitys lapsen eri kehitysvaiheissa. Oma innostuksesi välittyy ulos päin. Olet avoin ottamaan vastaan palautetta ja kehittämään toimintaa.

Pikkuperunat: Kiitoksia onnistuneesta vuodesta!

Kaikki Sirkkujen vapaaehtoiset: 👏🏼👏🏼👏🏼 Isot kiitokset kaikille sirkkujohtajille ja toiminnan mahdollistajille! Jatkakaa samaan malliin, sirkkulippu korkealla! ❤️

Kiitos kaikille jotka mahdollistavat Lähdesiskojen toiminnan.

Kiitos Kirsti ja Ira ihailtavasta sitoutumisesta lasten ja nuorten kanssa toimiessanne.

Heidi H. olet kyllä melkoinen tehopakkaus, kun järjestetään tekemistä nuorille partiolaisille.

Essex Jamboreelle lähtijät: Hienoa talkoilua ja muuta Essex Jamboree leirimatkan mahdollistamiseksi!

Partio on maailman paras harrastus ja iso kiitos teille jotka mahdollistatte tämän lapsille ! Te olette mahtavia:) Ihanaa kesää.

Valppaat Ahmat: Lämmin kiitos ryhmänjohtajille – Roopelle, Leolle ja Oliverille! Olen todella otettu miten loistavasti he ryhmää vetävät. Tiedonkulku vanhempien suuntaan on hoidettu esimerkillisen hyvin; heti partiovuoden alussa vanhemmille järjestettiin vanhempainilta, mikä oli todella positiivinen yllätys! Suuri kiitos myös päiväretkistä, joita on järjestetty ensimmäisen partiovuoden aikana useampia. Retkien järjestelyt on hoidettu erinomaisesti. En voi kuin ihailla näitä nuoria ja otetta millä tavoin he toimintaa vetävät. Erityiskiitokset haluan osoittaa Lauttapartion Valppaiden Ahmojen Roopelle! Loistavaa työtä!

Piikkipossut: Ryhmän johtajille lämmin kiitos siitä, että lapsi menee kerta toisen jälkeen iloisena ja innokkaana partioon!

Piikkipossut: Sydämellinen kiitos mahtaville vetäjille Juttis, Ansu ja Rudi aivan super innovatiivisesta vuodesta!

Tahmatassut: Erittäin toimiva johtajisto ja hienosti resursoitu, että 4 asialle omistautunutta johtajaa – antaa todell ahyvän kuvan pienille uusille partiolaisille ja vanhemmalle luottavaisen mielen. Kiitos johtajille!

Seikkailijajoukkue Maaoravat: Sydämellinen kiitos hauskasta partiovuodesta, yhdessä tekemisestä, PT- ja kakkukisoista, retkistä ja opettavaisista kolokerroista. Kesäleiriä innolla odottaen! Partiotervehdyksin: Minerva ja vanhemmat

Omituiset otukset: Ryhmää vetävät pari nuorta ja Irina, jotka mahdollistavat mukavat partiopuuhat viikoittain. Erityisesti haluan kiittää Irinaa, joka jaksaa oman elämänsä ohella johtaa partioryhmää ja näin coutchata isompaa porukkaa murrosikäisiä lapsia. Partiossa lapsilla on järkevää tekemista ja he oppivat tärkeitä elämäntaitoja muiltakin turvallisilta aikuisilta, kuin omiltaan. Kiitos!

Omituiset Otukset: Suurkiitokset taas ihanille Irinalle ja Venlalle kaikista kivoista jutuista mitä olette keksineet lapsille vuoden aikana! Parhaat partio-opet <3

HattiWatit: Ryhmän vetäjät ovat todella innostavaa, lapsia / nuoria huomioivaa ja nuoret ovat saaneet taitavaa ohjausta partio- ja ryhmätaidoissa, ekaluikkalaisista lähtien. Olen todella kiitollinen siitä, minkälaiseksi ryhmä on muodostunut, vaikka osa nuorista on nyt yläkouluiässä lopettanut harrastuksen. Omalle nuorellekin partio, sen ryhmä ja aikuiset ovat todella tärkeä porukka. Ryhmän vetäjillä on hyvä ryhmähenki kekseliään , ja se näkyy myös muille positiivisena tekemisenä, vaikka aina ei ole helppoa nuoriso”laumaa” vetää perässä…Arvostan ja kiitän kaikesta ajasta ja tekemisestä tämän ryhmän hyväksi. Sanat eivät riitä …😊🙏

Karhut: Lämmin kiitos akelalle, joka on todella ihanasti huolehtinut pienistä sudenpennuista läpi kauden ja pitänyt meidät vanhemmat hienosti informoituna ja mukana hengessä. Kiitos myös apujohtajille heidän panoksestaan.

Karhut: Iso kiitos Lasselle. Turvallinen, rauhallinen aikuinen, lapsi uskaltaa kertoa asiansa hänelle. Mahdollistaa mieluisan harrastuksen 🙏

Karvamadot: Kiitos mukavasta keväästä. Mukavaa, että saitte Ilmarin innostumaan lähtemään ROKille. Hyvää Kesää!

Kultapandat: Kiitos Katri, Eve ja Henna! Olen tosi kiitollinen, että lapseni saa olla partiossa teidän ansiostanne. Teillä on aina tosi hyvin suunniteltua ja mieluista toimintaa ja retkiä.

Lentävät marsut: Kiitos Kirsi partiovuodesta! Iloinen tyttö lähtee hymyssä suin joka viikko partioon ja tulee myös hymyssä suin kotiin! Olemme kiitollisia, että Janni on päässyt juuri teidän ryhmään.

Lentävät marsut: Kiitos ryhmänjohtajat Kirsi sekä Emppu ja Sointu! Kiitos, että mahdollistatte partioharrastuksen omalla panostuksellanne. Kiitos, että järjestätte kivaa ja monipuolista yhdessä tekemistä. Kiitos, että partioon on aina mukava tulla ☺️

Rohkeat sudet: Kiitos teille upeista sudarivuosista!

Sinirinnat: Partioryhmän aikuiset on ihania ja innostuneita! He jaksavat järjestää ja nähdä vaivaa. Nosta hattua!

Sinirinnat: Lämmin kiitos Sinirintojen johtajille. Partio on tyttärellemme sekä koko perheellemme niin suuri ilo ja apu!

Kiitos Tiinalle joka pitää huolta meistä kaikista partionjohtajista jolta voi aina kysyä jos jokin asia mietityttää. Kiitos halustasi ja työstäsi kehittää Liekkityttöjä. Sekä kiitos kaikille muille Liekkitytöissä oleville aikuisille ja nuorille jotka mahdollistatte partion kaiken ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. ❤️

Karhut: Iso kiitos Karhut -ryhmän vetäjälle Maarit Huovilaiselle. Maarit on hienosti luotsannut tätä poikaryhmää keksien mielenkiintoista tekemistä, edesauttanut onnistumisen elämyksiä sekä tietysti opettanut partiolaisuuden peruspilarit. Kirsikkana kakkuun Maarit toimi aktiivisena tekijänä Sveitsin matkan suunnittelussa, rahainkeruussa, järjestelyissä sekä toteutuksessa.

Random Capybarat: Suskille iso kiitos jälleen!

Supikoirat: Kiitokset, super huipulle luotsi Hannalle. Vaikka ryhmä on välillä rämä, olet jaksanut heidän kansaan vuosia.

Hupsut koirat: Kiitos Jassu ja muut ohjaajat hienosta ja aktiivisesta kevätkaudesta! Kiitos kun käytätte vapaa-aikaanne lastemme hyväksi 🤗

Kultaiset perunat: Kiitos ajastanne ❤️ Huippua toimintaa kaikinpuolin.

Supersudet: Kiitos supersusien vetäjille kolmesta vuodesta. Saitte sytytettyä näihin pieniin partiolaisiin ihanan partio-liekin! Kiitos ihan jokaiselle, Ninni, Eeva, Lissu kukaryhmä ja muut!! Se että olette antaneet aikaanne, on ison kiitoksen paikka.

Erittäin paljon kiitoksia työstänne. Ihailtavaa aktiivisuutta

Tassulaiset: Kiitos teidän lapsella mahtava harrastus

Vesipedot: Mahtava ryhmähenki porukassa, erinomainen vetäjä pitää ryhmän koossa, jolloin huollettavani on innoissaan tulossa Kololle joka viikko. Kiitos vetäjälle kuluvasta Kevätkaudesta. Lehmänhermot, hyvä huumorintaju yhdistettynä ammattimaseen johtajuuteen näkyy meille kotiin asti!

Kiitos Sannalle ja Annikalle.

Kiitos pitkään partiossa toimineelle! Teet tätä hommaa täydestä sydämestä!

Hirvet: Kiitos Jonsku aktiivisen harrastuksen mahdollistamisesta meidän muksuille! Oot paras <3

Hirvet: Iso kiitos ihanille vetäjille 🙂

Kotkat: Kiitos Jörö ja kiitos Kallo lukuisista reissuista, mihin olette nuoria vuoden aikana vieneet! Aina teinien kanssa toimiminen ei ole ruusuilla tanssimista, mutta te ette ole luovuttaneet. Olette nuorille tosi tärkeitä aikuisia, tiedättehän sen! Siis kiitos vielä kaikesta!

Liito-oravat: Huikeeta ja omistautuvaa toimintaa teiltä kaikilta 🥰 kaunis kiitos kuuluu teille, kun mahdollistatte partiotoiminnan lapsillemme 🩷

Kuuset: Kiitos Samille⚜️

Thank you for giving the kids lots of happy memories and teaching them new skills. Have a beautiful summer!

My son enjoyed it every time. Thank you for good spirit, patience and gentle guidance!

Älgen: Vi är jätte tacksamma för att ni alla tagit emot vårt barn med öppna armar och inkluderat henne fastän hon började sent och fastän hon inte känner någon där så har hon varit ivrig varje gång vi skall till scouterna. Dessutom har hon genom er fått ett nytt förhållande till naturen och har blivit mera självständig. Så tack till alla ni som varit ledare i Patrull Älgen i Lovisa.

Sopulit: Täällä yhden sopulin äiti kiittää hienosta partiovuodesta. Ilolla seuraan lapseni partiotaivalta, niin upeasti ohjaatte tätä ryhmää.

Tiikerit: Kiitos Tiikereiden vetäjille kuluneesta kaudesta!

Delfiinit: Ansku-akelalle iso kiitos laadukkaasta ja innostavasta partiokaudesta. Sudenpennulla on ollut kivaa! Tätä hommaa tehdään sydämellä 🩷

Ketunpennut: Kiitos uusista opeista ja siitä, että partioon on aina mukava tulla. Olette järjestäneet paljon mukavaa ohjelmaa koko kauden ja tytär on todella viihtynyt toiminnassa mukana.

Hehkuvat männyt: Suurkiitokset Hehkuvien mäntyjen johtajille Eve M:lle ja Aada K:lle. Teette arvokasta työtä lasten kanssa ja opetatte tärkeitä taitoja.

Hehkuvat Männyt: Suur kiitos uskomattoman tärkeätä harrastustoimintaa mahdollistaville. Etenkin leireillä teidän tuki on ollut erityisen tärkeää meidän perheen erityisherkälle Seikkailija-pojalle. Ihanaa, että on vihdoin harrastustoimintaa, josta hänkin nauttii ja te todella sen mahdollistatte. Olette we♥️

Kultakotkat: Kiitos Olgalle ja Sirkalle mainiosta partiovuodesta 😊

Mursujengi: Kiitos Mursujengin vetäjille, että otitte haasteen vastaan ja lähditte luotsaamaan näitä seikkailijoita! Hienoa, että saatiin seikkailijaryhmä omalle asuinalueelle.

Naalit: Katrille ryhmän vetämisestä ja kivoista ideoista!

Naalit: Jättimäinen kiitos Katri ja Suvi Naali-tyttöjen innostamisesta partiomaailmaan mukaan. Lapset on voinut aina päästää hyvällä mielin kanssanne retkille ja on ollut ihanaa saada teiltä kuulumisia ja tietoa eri käänteissä.

Naalit: Loistavat vetäjät ryhmässä. Paljon kivoja retkiä ja aktiivista toimintaa. Lapset ryhmäytyneet hienosti ja ryhmä pysynyt koossa. Upeaa työtä!

Siilit: Suurkiitos Siilien mahtaville ohjaajille! <3<3<3

Sopulit: Kiitos paljon Anu, Meri ja Heinä Sopulien luotsaamisesta viimeisen kolmen vuoden ajan! Olette tehneet upeaa työtä!

Ilvesvartio: Kiitos valtavan mukavalle vetäjälle, mukavan porukan toiminnan mahdollistajalle!

Pistävät ampiaiset: Kiitos teille mahtavasta harrastuksesta

Super Ahmat: Kiitos paljon mukavasta toiminnasta ja erilaisten persoonien luontevasta kohtaamisesta!

Jäljelle jääneet: Nanna ja Emmi luotsaavat porukkaa ammattitaidolla ja isolla sydämellä. Nyt koko partioharrastus kulminoituu vielä nuorien Islannin matkaan, josta tulee varmasti unohtumaton. Kiitollinen näistä aktiiveista joka antavat omaa aikaansa ja positiivisella energialla näyttävät mitä partiohenki on❤️

Juoksevat ketut: Kiitos aktiivisesta viestinnästä ja hyvin hoidetuista ryhmäaktiviteeteista! Lapst olivat joka kerta innoissaan kotiin tultuaan partiotouhuista.

Mursut: Tuomo ja Krisse jaksavat järjestää paljon ohjelmaa ja tapahtumia tarpojille. Positiivista meininkiä ja mielenkiintoista tekemistä jolla oma nuori jaksaa innostua ja lähteä mukaan. Arvostan isolla sydämellä omaa aikaansa antavia aikuisia jotka mahdollistavat näin hienon harrastamisen.

Sähikäiset: Ihania nuoria Samoaja johtajia! Aktiivisia ja innostuneita. Kiitos teille!!

Liito-oravat: Ihan mielettömän joustavat ja kannustavat partionvetäjät. Innostaa lasta osallistumaan ja aina tämä palaa kotiin hymy huulilla. Miljoona kiitosta ja kumarrusta jokaiselle vetäjälle.

Merkkarit: Kiitos Katalle Merkkareiden toiminnan mahdollistamisessa. Monipuolista peruspartiota tarjolla joka viikko, joskus jopa useamminkin.

Tuliketut: Kiitos Aaro innostavasta suhtautumisesta ja hyvästä tekemisestä! Olet saanut partiokipinän roihuamaan perheessämme!

Suomenpojat: Kiitos partiojohtajalle hyvästä keväästä, lapset tykkäsivät toiminnasta. Viimeinen kerta oli super loistava!

Kiitos Juha & Suvi, sekä muu johtajisto pikkuisten ja jo vähän kokeneempienkin partiolaisten kaitsemisesta ja innostamisesta! Turvallisesti ja osaavasti vuodesta toiseen🩷

Ketunpennut: Lämmin kiitos siitä iloisesta ja aktiivisesta otteesta millä toimintaa on kausi 2023-2024 johdettu! Lasten on ollut hyvä harrastaa luotettavissa ja toimeentarttuvissa käsissä! Mitä kokemuksia onkaan luotu! Olen vanhempana kiitollinen.

Ketunpennut: Ilman vapaaehtoisia koko ryhmä olisi loppunut. Toiveena oli saada edes joku ohjaaja jatkamaan ja mahdollistamaan lasten harrastuksen jatkumista. Saimme Satun. Hänen innostunut otteensa ja suunnitelmallisuus ryhmän suhteen, on ollu enemmän kuin kukaan uskalsi toivoa. Hänestä huokuu aito välittäminen partiotoiminnan ja lasten suhteen. Kiitos Satu ja muut ihanat Ketunpentujen ohjaajat.

Kiitos kaikille partion mahdollistajille!

Dinosaurukset: Kiitos Mikko ja Tarja pienten ohjaamisesta iloisiin partiohetkiin. Lämmintä kesää toivottaen Henkan poppoo.

Käpylehmät: Kiitos kaikille sampoille, että olette läsnä näille lapsille, järjestätte retkiä, viette tapahtumiin ja luotte heille yhteisön! Lapsi tulee aina niin iloisena ja hyväntuulisena kotiin partiojutuistaan. ❤️

Kiitos, arvokasta työtä lasten parissa

Marja olet rautaa, kiitos!

Aivan ihanaa toimintaa aina vapaaehtoiset keksivät. Jaksavat olla läsnä. Erityiskiitokset Larissalle!

Revonliekit: Kiitoksia mahdollisuudesta harrastaa muiden harrastusten sallimissa rajoissa! Kiitos myös upeista yöretkistä, leireistä ja kisamatkasta! Näkee valtavan muutoksen tyttöjen rohkeudessa ja omatoimisuudessa! Iso kiitos työstä jonka teette ja siitä vapaa-ajasta jonka te annatte lastemme iloksi!

Maahiset: Kiitos aikuispartion vastuu henkilö Ventulle. Antaa aikaansa aikuisille ja keksii hauskoja ohjelmia partio kerroille. Hän jakaa aikaansa myös sudenpennuille ja tarpojille.

Uljaat pantterit: Kiitos Tero ja Venttu kun pidätte partiota sudenpennuille. Pienen partiolaisen kipinä on syntynyt ja partiosta muodostunut yksi tärkeimmistä asioista arjessa. Teette loistavaa työtä. Kiitos!

Iso kiitos venttu ja reto jaksamisesta kaiken lippukunnassa olleen pyörteen keskellä<3

Loistavia tarpojajohtajia. Lapsi tulee Tarpojien tapahtumista aina iloisena ja hyvällä miellä kotiin. Lapsi osallistuu aina Tarpojien tapahtumiin mielellään. Hyvää toimintaa kaikilla johtajilla Tarpoja ryhmässä. terveisin kiitollinen huoltaja.

Ilvekset: Kiitos todella paljon Ilvesten ja koko partiotoiminnan vetämisestä erityisesti Eerolle ja Miialle, mutta myös koko MeRen porukalle! Tämä harrastus on yksi lapsemme suosikeista. Ansaittua kesälomaa!

Kilpikonnat: Iso kiitos hyvästä ja ajantasaisesta viestinnästä sekä monipuolisesta ohjelmasta partiovuoden aikana!

Kiitos kaunis pitkäjänteisestä työstä kylän nuorison terveen kasvun ja kehityksen tueksi partion hengessä, Silva & Ville!

Fendarit: Kiitos ohjaajille sekä Sussu A:lle partion pyörittämisestä

Pallokalat: Kiitos Pallokalojen ohjaajille sekä lippukunnan johtajalle Sussulle!

Oktonautit: Kiitos Kapu, lippukunnanjohtajamme, joka hoitaa kaiken viestinnän ja järjestelemisen. Kapu osallistuu itse kaikkeen, mitä lippukunta tekee: veneiden hallinnointi ja kunnossapito, leirien järjestämiset ja pyörittämiset, kurssien järjestämiset, mainostamiset ja pyörittämiset, materiaalit, vaatteet jne. Erityismaininnan Kapu ansaitsee johtajiston hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Joutsenet: Olette huippu porukka! Kiva, että just te kaikki olette Joutsenet!

Metsäpalo: Kiitos Metsäpalon reippaille johtajille Ilonalle ja Marjolle hyvinluotsatusta partiovuodesta teinien kanssa. Perheemme nuorelle partio on tärkeä harrastus, vaikka sitä ei aina osatakaan näyttää. Kiitos myös kaikille muille Merituikkujen johtajille tärkeästä työstänne kotkalaisen partiotoiminnan eteen!

Metsäpalo: Kiitos viikottaisista koloilloista. Retket, leirit ja tapahtumat ovat olleet kivoja.

VMK: Kiitos nuorille johtajille, jotka ovat mahdollistaneet kivan partioharrastuksen.

Oravat: Kaunis kiitos teille jotka olette mahdollistaneet lapsellemme mieluisan harrastuksen. Mukavaa kesää ja toivottavasti toiminta jatkuu elokuussa.

Oravat: Erityiskiitos Väinölle sudenpentujen huolenpidosta!

Oravat: Kiitos Väinölle ja muille nuorille partiolaisille sudareiden ohjaamisesta! Ja tietysti Henrylle, suuresta panoksestasi lippukunnassa!

Jänikset: Suuret kiitokset lämpimästä vastaanotosta partioon ja mukavista yhteisistä hetkistä ja retkistä kevätkauden aikana!

Metsätähdet: Lämmin kiitos Metsätähtien johtajakaksikolle kärsivällisestä ja rauhallisesta johtamisotteestanne!

Salamaketut: Kiitos, mukavaa toimintaa partiokerroilla ja hyvää viestintää kotiin päin!

Oskarille iso kiitos tiedottamisesta ja järjestelyistä.

Kiitos!! Kun jaksatte järjestää mahtavia leirejä ja viikko kokoontumisia. Arvostan suuresti

Nuotiohevoset: Kiitos ihanasta ja monipuolisesta partiokaudesta.

Metsänkävijät: Kiitos Timo J:lle!

Tack för detta år och det mångsidiga programmet ni haft. Flickorna har trivts super bra och är alltid så glada efter scoutträffarna ☺️

Kettukopla: Kaisalle: Kiitos upeasta partio kaudesta. Sinä mahdollistat lapselleni mukavan turvallisen ja elämyksellisen harrastuksen. Panoksesi on valtava. Tuhannesti kiitoksia, olet timantti.

Lapin laamat: Kiitos Evelle, joka jaksaa kaiken muun lisäksi vetää meidän lapsille partiota ja käyttää heitä retkillä ja kisoissa. Mahdollistat ikimuistoisia juttuja!

Pizzapöllöt: Alvarille iso kiitos turvallisena aikuisena olemisesta ja hyvistä jutuista. Tsemppiä kaikille muillekin Mustien veljien aikuisille!

Kiitos menneestä kaudesta! Niin hieno harrastus lapsille. 🙂

Järviahvenet: Kiitos todella paljon Hannes H, että mahdollistat poikien partioryhmän jatkumisen! Kiitos myös MinnaB, Pasi ja muut aktiivit!

Kiitos kun jaksatte pyörittää harrastustoimintaa kinkomaalla!Kiitos Kiljuhanhien vetäjille ja kaikille leireillä vapaaehtoisena toimiville!

Mahtavia retkiä! Hyvä ja iloinen yhteishenki.

Siilit: Suurensuuret kiitokset teille kaikille!

Kiitos kaikille tästä vuodesta!

Hurrikaanipojat: Kiitos Johannes V:lle, joka jaksaa tehdä tärkeää työtä!

Merileijonat: Iso kiitos Miro ja Ilari haastavan ryhmän vetämisestä! Partiossa on opittu paljon ja sinne on tultu aina hyvillä mielin. Kiitos myös Vaahdolle, olet ottanut ongelmakohtia ryhmässä (seikkailijoiden käyttäytyminen) rohkeasti esille ja se onkin ollut tarpeen. Kiitos teille, onneksi ei partio täysin tauolle jää, vaan ohjelma jatkuu kesälläkin.

Merimursut: Kiitos monipuolisesta, positiivisesta, turvallisesta ja lämminhenkisestä opetus-ja ohjaustyöstä,jota teette suurella sydämellä.

Kuusenkerkät: Kiitos Mirkka, Eero ja Ella. Jaksatte keksiä mielenkiintoista tekemistä laumailtoihin. Lapseni tulee mielellään partioon.

Haukat: Superiso kiitos Nikolle ja Viljamille mahtavasta partiovuodesta! T. Hirvoset

Haukat: Kiitos huikeille partio-ohjaajille kaudesta!

Megalokit: Kiitos ryhmän vetäjälle A:lle 🙂

Ketut: Kiitos teille mahtaville aikuisille, jotka vedätte Kettujen ryhmää. Olette aina tosi auttavaisia ja sydämmellisiä. Tiedän, että teidän kanssa lapsella on aina hyvä ja turvallinen olla. t.Noora

Jäätikön nelisormimagnustit: Kiitos kuluneesta vuodesta. Tekemänne työ on äärimmäisen tärkeää ja näytätte erinomaista esimerkkiä nuorille.

Naalit: Kiitos Eija ja Reeta säpäkän Naalilauman luotsaamisesta ❤️

Pikkuporot: Suuri kiitos kaikille jotka mahdollistavat lapsille hienon harrastuksen joka voi kestää koko elämän.

Zokerioravat: Kiitos sudenpentujen aikuisille, ja koko lippukunnan aikuisille, kun olette jaksaneet järjestää partio-ohjelmaa. Se on ollut mieluinen harrastus tänäkin kautena 🙂

Sudet: Kiitoksia, että järjestitte Samoaja- ja Vaeltajaretken

Sudet: Juhalla ja Jampalle suuret kiitokset, että jaksatte teinien kanssa touhuta ja mahdollistaa partion harrastamisen.

Värikkäät Kameleontit: Iso kiitos luotseille sekä ryhmänjohtajalle.

Emmi, Viivi ja kaikki muut sudareita opettaneet ihmis- ja koiravetäjät ovat aivan huippuja! Iso kiitos! <3 <3 <3

Patrull vargen: Alla som medverkar inom patrull vargen. Båda vuxna o. ungdomar. Ni gör super bra jobb! Fina förebilderna

Hemulit: Kiitos Hemuleiden johtajille, erityisesti mahtavien retkien järjestämisestä!

Muumit: Superkiitokset Ainolle ja Fridalle kaikista vuosista ryhmänvetäjinä! Teillä on iloinen ilme ja reipas meininki ja saatte viikottain kaikki innolla mukaan!

Pesukarhut: Olen todella iloinen ja kiitollinen että poikani mahtui alkuvuodesta ryhmään ja siitä ketkä vetäjät poikani ryhmässä on, aivan huippua. ❤️

Pingviinit: Kiitos Pialle,Nuutille ja Veetille jälleen unohtumattomasta partiovuodesta. Paljon on opittu ja tehty ja ihmetelty. Tiedotus on sujuvaa.

Sudenpennut: Kiitos paljon Sanna ja Marketta ,teette isoa työtä lasten hyväksi.

Vikkelät ketut: Kiitos teille vapaaehtoisille, että mahdollistatte näin hienon ja monipuolisen harrastuksen lapsille. Ilman partiota olisi viikot paljon tylsempiä ja moni käytännön asia jäänyt opittua. Rentouttavaa kesää ja uusia oppeja päin taas syksyllä!

Ryhmän vetäjä on ollut todella positiivisella asenteella mukana koko kauden vaikeuksista huolimatta. Iso Kiitos.

Korpit: Vartion vetäjille ja luotsille kiitokset!

Korpit: Korppien nuorille johtajille ja aikuisille luotseille iso kiitos kuluneesta vuodesta! Teette arvokasta työtä suurella sydämellä nuorten partioharrastuksen mahdollistamiseksi.

Lampisiippa: Mahtavaa toimintaa vetäjiltä, kiitos kun olette jaksaneet seikkailija ikäkauden vetää tyttöjen porukkaa.

Mäyrät: Iso kiitos välittäville ja idearikkaille akeloille!

Norpat: Iso kiitos kuluneesta kaudesta Norppien akeloille Jesselle, Suville ja Suville! Lapsi lähtee koloiltaan aina innoissaan ja se kertoo paljon ryhmästä ja sen johtajista.

Peurat: Kaikille peurojen vetäjille iso kiitos kuluneesta vuodesta! Teette arvokasta työtä lasten hienon harrastuksen eteen. Toimintamme on luotettavaa, avointa ja lapsia kuuntelevaa.

Peurat: Kiitos että mahdollistatte hienon harrastuksen lapsille

Saukot: Tosi hienoa että samoajille on järjestetty viikoittaista aktiivista toimintaa 👍 Kiitos Jarkko ja Emmi

Siilit: Iso kiitos monipuolisesta tekemisestä, välittämisestä ja jaksamisesta!

Siilit: Kiitos kaikille Siilin johtajille kaudesta. Seikkailija kiittää luun ootte jaksanut heitä. Erityisesti sepeli oli kiva kokemus!

Tohvelieläimet: Kiitos Emmi ja Jarkko mahtavasta sitoutumisesta samoajatoiminnan kehittämiseen! Huippua, että meillä on nyt näin paljon hauskaa toimintaa tässäkin ikäkaudessa!

kiitos paljon, että lapseni on aina erittäin iloinen partiokokouksen jälkeen!

Perhepartio: Ihan paras harrastus. Pullat olivat ihania. Johtajat ovat harrastukseen omistautuneita.

Pikkunaalit: Iso iso kiitos meidän sudenpentujen vetäjille kun käytätte aikaanne ja vaivaanne opettamalla heille tärkeitä elämän asioita. Kiitos! ❤️

Pikkupandat: Iso kiitos kun olette ! Tyttärellä ihana harrastus jossa viihtyy loistavasti, teette tärkeää työtä siellä!

Tuhannet kiitokset lippukunnan johtajalle, joka väsymättä puurtaa meidän kaikkien onnistuneen harrastustoiminnan mahdollistamiseksi. Olet super!

Yksivattiset: Iso kiitos Veeralle, että olet luotsannut ryhmää nuorillemme! On hienoa, että nuorilla on lippukunnassa oma ryhmä, varsinkin kun sen henki vaikuttaa olevan erittäin hyvä! Olet tehnyt hienoa työtä!

Tack till Theo och alla ni andra som varje vecka ordnar scoutverksamhet för pojkarna! Ni är guld värda!

Tack till Theo och er andra som har gjort vår sons första scoutår så minnesvärt och roligt! Vi uppskattar verkligen det ni gör. Hoppas ni har en fin sommar!

Ilvekset: Kaunis kiitos Hanna ja Tero upeasta partiovuodesta seikkailijoiden kanssa. Monta elämystä rikkaampana kohti seuraavaa partioaskelta! Teillä on kaikessa tekemisessä lämmin ja kannustava ote sekä sydän mukana ja iloinen mieli! ❤️

Kiitos tarpojavartioiden johtajille aktiivisesta toiminnasta ja toiminnan toteutuksesta niin retkillä kuin koloilloissa.

Kiitos rok-kouluttajille! Koulutuksen aikana samoajaikäisen rohkeus, omatoimisuus, itseluottamus ovat vahvistuneet. Myös innostus ja positiivinen asenne partiotoimintaa kohtaan on lisääntynyt.

Pantterit: Kiitokset Inka P:lle❤️

Kala on paras!

Karvamadot: Kiitos ihan jokaiselle NuKan aktiiville erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja mahdollistamisesta! Leirit ja retket on aina hyvin suunniteltu ja infokirjeet laadittu ajatuksella niin että huoltajana ei tarvitse juuri kysellä asioita enää erikseen.

Myyrät: Kiitos kaikille partioharrastuksen mahdollistaville lippukunnan aktiiveille sekä erityisesti Miikalle Myyrien liidaamisesta ja nuorten kanssa toimimisesta – Huikeeta duunia!

Kapybarat: Iso kiitos OMA ja erityisesti Kabyparojen hienot vetäjät!

Kuusenkerkät: Mahdollistatte lapsellemme ikimuistoisen ihanan ja opettavaisen harrastuksen. Suuri kiitos!!

Kiitokset mahtavasta työstänne partiotoiminnan ja lasten hyväksi.

Kapybarat: Iso kiitos OMA ja erityisesti Kabyparojen hienot vetäjät!

Kuusenkerkät: Mahdollistatte lapsellemme ikimuistoisen ihanan ja opettavaisen harrastuksen. Suuri kiitos!!

Kiitokset mahtavasta työstänne partiotoiminnan ja lasten hyväksi.

Kettu: Ryhmän ohjaajat Päivi ja Kapa ovat aktiivisia ja kannustavia. Ryhmällä on hyvä pöhinä ja omat lapseni osallistuvat mielellään tapahtumiin.

Ladatut vesinokkaeläimet: Kiitos mahtaville ryhmänvetäjille!

Liitävät karateoravat: Kiitos koko lippukunnan aikuisille! Ilman teitä ei olisi leiri- ja retkielämyksiä lapsille.

Kiitos Mirka että jaksat tuota partiota vetää ja aina vastata kysymyksiini! Hyvää kevättä ja kesää 😀 T. Liisa ja Janne (Aaton vanhemmat)

Stort tack till Nina ”Ninni” M och hjälpledarna för jättefin verksamhet!!

Vesinokkaeläimet: Kaunis kiitos koko Huttujen perheelle aktiivisesta ja vastuuta ottavasta partiohengestä vuodesta toiseen ❤️🌼 Olette mahdollistaneet monta upeaa kokemusta nuorille.

Toimarit: Päävetäjälle suuret kiitokset. Näytät ihanaa, positiivista mallia nuorille partiolaisille. Olet oikeassa paikassa🙏.

Vyöryvät Saukot: Kiitos Mirolle ja Mikolle hyvästä kaudesta! Partioleirit ovat parasta!

Tulikärpäset: Kiitos Kaisa ja Kati, kun jaksatte kannustaa ja luotsata esiteinejä joilla on kiinnostus välillä kaikessa muussa kuin partioon lähtemisessä. Kiitos kaikista menneistäkin vuosista, kiitos tulevista tapahtumista ja kaikesta järjestetystä. Kiitos kun kerrotte avoimesti huoltajien ryhmässä siitä mitä retkillä tehdään ja laitatte kuvia.

Tammenterhot: Kiitos lasten tasavertaisesta kohtelusta ja turvallisen harrastus ympäristön luomisesta.

Teette aivan loistavaa työtä, lapsi tykkää todella paljon.

Tunturipöllöt: Kiitos hyvin suunnitellusta toiminnasta, josta on viestitty vanhemmille sopivasti etukäteen ja jälkikäteen. Lapsesta huomaa, että kokemukset, uuden oppiminen ja partion kaverit ovat tärkeitä. Rohkeus ja taidot ovat kehittyneet samaan tahtiin.

Etanat

Karhut: Lämmin kiitos Karhujen johtajille hienosta partiovuodesta!

Tutkijat: Pike Lämmin kiitos panoksestasi! Järjestät mielelästä toimintaa kasvaville nuorille, se on kullanarvoista.

Ukko: Lämmin kiitos panoksestasi lippukunnan hyväksi ja siitä, miten sanoitat iloasi partiotoiminnan aktiivisuudesta!Mahtava vuosi jälleen Halkokarisissa takana! Koko poppoo ansaitsee kiitoksen yhteistyöstä ja hyvästä hengestä!

Antiloopit: Kiitos Tapio kolmesta ikimuistoisesta tarpojavuodesta!

Krokot: Kiitos Emmi! Kanssasi on ollut kiva johtaa. Olet tärkeä!

Vesiliskot: Kaunis kiitos Alinalle ja Antille 5-vuoden yhteisestä taipaleesta ❤️

Naalit: Partio on ylittänyt odotuksemme. On ollut ihana nähdä kuinka lapsemme on ollut innostunut toiminnasta ja saanut sen myötä rohkeutta ja itseluottamusta kokeilla uusia asioita. KIITOS monipuolisesta, hyvin johdetusta toiminnasta!

Ilvekset: Huikeaa timanttista toimintaa sudarilaumassa! Lumikasojen takana!

Kiitos kaudesta! Olette opettaneet paljon hyviä taitoja!

Kiuasprinsessat: Kiitos Kiuasprinsessojen vetäjille mahtavasta kaudesta! Huippumukavia juttuja olette tarpojille tarjonneet.

Koko johtajisto: Kiitokset aktiivisesta partiovuodesta jokaiselle! Ollaan huipputiimi yhdessä.

Samoajat: Kiitos Ari ja Juho sekä muut johtajat, kun jaksatte näitä meidän teinejä.

Saniaiset: Kiitokset kaikille että olette mahdollistaneet jälleen kerran mukavan ja ikuisesti muistettavan partiovuoden. Teette uskomattoman tärkeää työtä nuorten hyväksi!

Iso kiitos Saila 🤗 Toimit Samposissa suurella sydämellä – huolehdit lapsista, lähetät väliaikatietoja retkiltä vanhemmille, olet hyvä esimerkki lapsille ja nuorille ❤️

Sammakot: Kiitos kivasta partiokeväästä! Teette tärkeää vapaaehtoistyötä.

Tervapartio: Kiitos Viiville aherruksestaTERVAPARTION hyväksi.

Vuohet: Teemu on kiva ohjaaja

Rokkaavat banaanit: Kiitos partiovuodesta! Ihanaa, että mahdollistatte lapselleni niin mieleisen harrastuksen 🙂

Snelmannin pikkuperunat: Kiitos Hannalle, olet reippaasti ottanut vastuun ryhmästä ja saanut sen toimimaan hienosti!

Teltan Kaatajat: Kiitos Matskulle mahtavista kokouksista ja partiotoiminnan järjestämisestä jo usean vuoden ajan!

Teltankaatajat: Upeeta työtä, kiitos Teltankaatajien vetäjä – tytär on niin innoissaan näistä partiotouhuista!

Hattiwatit: Kiitos Hattiwattien vetäjille V&T! Monipuolista ja innostavaa tekemistä nuorille mukavassa porukassa.

Pikku pandat: Riina V, kiitos omistautuneesta partiotoimimman järjestämisestä lapsille. Todella arvokasta työtä jota teet suurella sydämellä partiolaisten vanhemmat huomioiden ja aina tiedottaen ❤️

Iso kiitos siitä miten helppoa on ollut olla mukana menneen kauden aikana.

Jälleen kerran suuri kiitos Katjalle ja Emmalle, kun mahdollistatte partioharrastuksen Pellossa ❤️ Hyvää kesää!

Kiitos kaikille Perttelin Pikettien vapaaehtoisille kivan harrastuksen mahdollistamisesta omalla paikkakunnalla! 🙂

Leivänpaahtimet: Toiminta on ollut mielettömän laadukasta, monipuolista ja ryhmänohjaajiin on voinut aina luottaa.

Ketut: Kiitos Satu-akelalle piiiiitkästä pinnasta ja yhteistyöstä💙!

Sopulit: Super Iso Kiitos Marille! Siitä miten sinä keksit kaikkea hienoa, hauskaa ja kiinnostavaa tekemistä Sopuleiden kanssa. Ihan mahtavaa!

Norpat: Lämpimät kiitokset seikkailijoiden luotsaamisesta Sari ja Sanna! Ihanaa kesää teille!

Teletapit: Kiitos reippaille, pidetyille ohjaajille. Erityisesti Pihlalle valoisasta asenteesta ja hyvästä tiedonannosta.

Tuliketut: Kiitos paljon, kun järjestätte kivaa tekemistä viikoittain ja olette tehneet mukavia retkiä!

Tuliketut: Super isot kiitokset kaikille partion vetäjille. Tosi mielenkiintoista puuhaa järjestetään aina lapsille ja paljon opettavaisia asioita. Lapsi on tosi innoissaan aina lähdössä partioon. Yön yli retket ja reissut vähän jännittävät, jos ei juuri kaveri ole lähdössä, joten retkille ilmoittaumiseen saa partiossa kannustaa! Kiitos

Rotat: Paljon kiitoksia Martalle, kun haluat käyttää aikaasi poikien partiotoimintaan! Olemme todella kiitollisia. Lapsemme on todella innoissaan toiminnasta, mikä ei hänen kohdallaan ole ihan itsestään selvää. Oikein mukavaa kesää sinulle!

Änkyrimadot: Kiitos kuluneesta kaudesta ryhmän vetäjille! Lapsi on nauttinut alkutaipaleestaan partion parissa. Kesällä on luvassa ensimmäinen suuri leiri ja yöpyminen teltassa. Taitaa tällä hetkellä vanhempaa jännittää enemmän kuin lasta. Mutta vuosi on tuonut lapselle paljon uusia kokemuksia sekä uusia ystäviä. Suuret kiitokset. ❤️

Maakiitäjäiset: Kiitos että olette tarjonneet lapselleni ja koko lauman lapsille aivan loistavan partiovuoden!

Sudenkorennot: Suuren suuri kiitos ihanille johtajille!

Sudenkorennot: Kiitos niin monipuolisesta partiovuodesta johtajille! Teette huippua työtä! Viestintä kokouksista on timanttista. Lapseni löysi nyt uuden rakkaan harrastuksen. Kiitos teille!

Sudenkorennot: Lämmin kiitos teille johtajille! Olette kyllä hyvä tiimi. Kiitos myös hyvästä viestinnästä koteihin.

Tonnin setelit: Suuri kiitos Tonnareiden vapaaehtoisille💚 teette tärkeää kasvatustyötä✨ Laadukasta ja monipuolista toimintaa☀️

Partiojengi: Suuren suuri kiitos! Teette todella tärkeää työtä! Lapset tulevat harrastukseen innoissaan ja lähtevät pois haluten jäädä vielä vähäksi aikaa. 🙂 Saatte lapset innostumaan asioista, tekemään yhteistyötä keskenään ja kasvamaan partiolaisina.Te vapaaehtoiset teette suuren työn koloiltojen suunnittelussa, retkistä puhumattakaan. Retketkin jättävät suuren muiston lasten sydämiin, niitä muistellaan jälkikäteen useasti. Kiitos kun mahdollistatte näin hienon harrastuksen!

Kiitos Satu T

Iso kiitos Satulle aktiivisesta ja innostavasta partiotoiminnasta! <3

Kiitos mahtavasta seikkailijakaudesta. Paljon jälleen opittu uutta ja reissussa on ollut mukavaa. Kiitos Sanna ❤️ T. FR & JR

Kiitos tämä on hieno harrastus!

Kivoja retkiä, mukavaa toimintaa

Isot ykköset: Kiitos paljon tärkeästä kasvatustehtävästänne lasten hyväksi! Arvostamme työtänne todella paljon!

Molemmat vapaaehtoiset yläkoululaiset nuoret miehet (Aku A ja Elias M) ovat olleet todella avuliaita, joustavia ja kunnioittanut lapsia sekä aikuisia. Ovat toiminut niin mallikkaasti, että olen todella kiitollinen – he näyttävät loistavaa esimerkkiä pienille partiolaisille.

Kiitos viime vuosista! Muutimme Kangasalle ja sudeari jonottaa edelleen uuteen ryhmäänsä 🙁 ei ollenkaan niin joustavaa toimintaa kuin Porissa oli!

Karhut: Iso kiitos kaikille Porvoon polunlöytäjien aikuisille ja erityisesti Karhujen johtajille. Teette mahtavaa työtä! Partio on lapsen lempiharrastus.

Pikku oravat: Ehditty käydä vain muutaman kerran, ollut rento ja iloinen porukka. Kiitos aikuiselle ❤️.

Kiitän kaikkia aikuisia ,hyvin olette toimineet partiolaisten hyväksi.

Porot: Kiitokset Porojen vetäjille ja kaikille Pudasjärvellä partioharrastuksen mahdollistaneille!

Nuijapäät: Kiitos Nuijapäät-lauman aikuisille lapsemme harrastuksen mahdollistamisesta. Vauhdikas porukka, jota jaksatte rauhallisesti ja turvallisesti johtaa viikosta toiseen. Kiitos!

Nuijapäät: Kiitos Sanna ja Heikki, kun mahdollistatte Nuijapäät-sudariryhmälle mielekästä tekemistä viikottain. On ollut ilo huomata, että tapaamiset on hyvin suunniteltu ja niihin on panostettu. Mielenkiintoisia vierailukohteitakin on ollut vuoden aikana useita. Lapsi on ollut uudesta harrastuksestaan innostunut. Hyvää kesää ja syksyllä tavataan!

Sanna Heikki: Thanks for everything

Ovarat: Teette aivan mahtavaa työtä nuorten kanssa!! Tuhannet kiitokset teille, että olette jaksaneet vetää ryhmää ja tehneet pojille mahdolliseksi tämän harrastuksen😊.

Ovarat: Kiitos Pessille ja Nuutille, te ootte loistava tiimi! Teidän partiotoiminta on ensiluokkaista, ja teidän mukaannuskaltaa antaa retkille ja vaikka minne! En kautta odotellen mitä keksitte!

Sisuliskot: Kiitos Heppu ryhmän vetämisestä 🥰

Kiitos koko lippukunnan johtajistolle! Teette hienoa työtä nuorison kanssa osaten nostaa nuoria ja antaa heidän kasvaa ja kehittyä.

Siikasamoajat: Kiitos sinulle Kaj S, ajastasi, jota lahjoitat. Sinä teet aivan fantastista työtä! Elämykset ja opetukset, mitä jaat näille nuorille, on ainutlaatuista!

Supikoirat: Iso kiitos kaikille ryhmän toimintaa mahdollistaneille, mutta erityisesti Riinalle, joka otti ryhmän vetääkseen vuosi sitten. Olet tehnyt arvokasta työtä Supikoiraryhmän eteen, keksinyt aktiivisesti ohjelmaa ja opastanut sudenpentuja heidän polullaan. Iso kiitos!

Supikoirat: Suurkiitokset Riinalle, kun mahdollistat supikoirien partiotoiminnan jatkumisen! Vedät ryhmää hyvällä asenteella ja en voi kuin ihailla ”lehmänhermojasi” viikareiden kanssa.

Villit ketut: Iso kiitos akeloille, tyttäreni tulee mielellään partioon.

Ystäviä, innostusta, uusien taitojen opettelua, ikimuistoisia kokemuksia, sopivasti vastuuta ja myös vapautta sekä toimintaa ohjaavia turvallisia aikuisia ja nuoria, joiden esimerkki rohkaisee pienempiä: Sitä on partio ❣️Kiitos kaikille teille, jotka mahdollistatte Sudenpentujen ja Seikkailijoiden partioharrastuksen Oitissa. 🙂👍🌻

Kiipeilevät oravat: Kiitos kun järjestätte kaikkea mukavaa puuhaa partiolaisille. Teette arvokasta työtä!

Metsärotat: Kiitos, että jaksatte touhuta lasten kanssa! Hieno harrastus, eikä onnistuisi ilman teitä! Kiitos!

Minulla on toinenkin huollettava Pyhtään Korpisusissa Seikkailija. Molempien ryhmien vetäjät ovat erinomaisen aktiivisia ja pidettyjä.

Ilveksenpennut: Kiitos teille nuorille, jotka jaksatte tehdä tätä tärkeää työtä ja suunnitella toimintaa lasten parissa. ❤️

Ketut: Kiitos teille ihanille Kettujen ohjaajille. Tyttö aloitti viime syksynä partion ja nyt partiosta on tullut hänelle todella rakas harrastus. Te ohjaajat teette partiokerroista niin ihania, että joka kerta saa hakea kotiin iloista pientä sudenpentutyttöä, joka kovasti ihannoi teitä ohjaajia. Iso kiitos teille.

Woodoo: Aurora. Reipas, toimelias, asioista kiinnostunut.Osaa kuunnella ja puhuu aina ystävällisesti.

Gepardit: Kiitos lasten ja nuorten kanssa työskentelystä! Lippukunnan toiminta vaikuttaa oikein hyvältä ja johtajat ja muut vapaaehtoiset tekevät tärkeää työtä lasten hyvinvoinnin ja kasvatuksen eteen 👍👍👍

Sopulit: Suuri kiitos Kaisa H ja Laura partion vetämisestä. Tärkeää toimintaa! Lapset ja aikuiset kiittävät!

Sopulit: Lämmin kiitos porukan vetäjille, erityisesti Kaisa on aivan timanttinen ohjaaja ja tekee arankin lapsen partiosta ihanan elämyksen!

Pokemoninmetsästäjät: Kiitos Riinalle ja Tommille! Olette mahtavia ohjaajia!

Kiitos Kaisalle ja Miialle toimintavuodesta 23-24! Olette olleet mahdollistamassa partiotoiminnan jatkumista Rantasalmella ja tehneet erinomaista työtä lastemme hyväksi. Luova työotteenne, oikeudenmukaisuus ja rehti, reilu meininki ovat näkyvästi esillä, kiitos siitä! Lapset tykkää, vanhemmat tykkää 🙂 Hyvää kesää!

Meritähdet: Isot kiitokset kaikille Meritähtien johtajille mahtavasta keväästä, arvokkaasta työstä ja positiivisesta meiningistä!! Ihanaa kesää!!

Tulitähdet: Lapsi saanut paljon rohkeutta lisää sosiaalisissa tilanteissa ja kerännyt rohkeutta jo parin leirinkin verran. Näin ei olisi jos hän ei luottaisi 110% ohjaajiin. ISO KIITOS!

Ulvovat Sudenpennut: Ryhmänvetäjät ovat tehneet hienoa työtä sudareiden ryhmäytymisen eteen ja ylipäätään Sudenpentujen ohjaaminen, taitojen opettaminen ja seikkailujen luominen on ollut kunnioitettavaa.

Ilvekset: Kiitokset kivasta partio vuodesta ohjaajalle ja lippukunnan aktiiveille. Tytär osallistuu aina mielellään kokouksiin ja retkille.

Pöllöt: Kiitokset kivasta partiovuodesta ohjaajalle ja lippukunnan aktiiveille. Tytär osallistuu aina innoissaan kaikkiin juttuihin.

Kiitokset Janika! Hienot 90-vuotisjuhlat olit organisoinut ja muutenkin vedät hyvin!

Purjeveneen kippari ja muut vastuulliset tekevät veneen kunnossapidossa valtavan työmäärän, jolla mahdollistavat meripartion toiminnan. Lisäksi käyttävät kesäisin paljon aikaansa reissujen mahdollistamiseen.

KarvaKaverit: Iso kiitos Kerttu ja Moona ! Näytätte esimerkkiä ja innostuksenne tarttuu myös lapsiin. Olette aitoja, välittäviä ja ihania tyyppejä. Olette mahtavia esikuvia lapsille, kiitos 🙏

Piisamit: Kiitos paljon Piisamilauman vetäjille. Olette huipputyyppejä! 🙂

Reippaat pojat: Lämmin kiitos Otolle ja Ollille, partio on lapsellemme tärkeä harrastus. Upeaa työtä teiltä lasten harrastustoiminnan hyväksi. Oikein aurinkoisia kesäpäiviä teille ja nähdään 🙂

Kiitos mahtavista kokemuksista joita lapsille mahdollistatte. Poikkeuksellisen upeaa toimintaa! Näistä jää lapsille ikuisia muistoja.

Alienit: Kiitos Iita S Kiitokset vapaaehtoistyöstä Iitalle! Iita jaksaa uutterasti työskennellä partion eteen vaikka opiskelee samalla ja ryhmässä on vauhtia, menoa ja meininkiä. Lapsella on ihana partio-ohjaaja.

Kirahvit: Jepa ja Petteri: huippuvetäjät, kiitos!

Ilvekset: Hienoa työtä, kaikki Eräpoikien ja Erätyttöjen vapaaehtoiset! Lämmin kiitos, että mahdollistatte nuorille tämän hienon harrastuksen.

Hiiret: Suuri kiitos ihanille johtajille lasten Partio harrastuksen mahdollistamisesta.

Naalit: Kiitos Naalien johtajille! Teette partiopestiänne suurella sydämellä.

Lumileopardit: Kiitos Lumileopardien johtajille taas yhdestä mahtavasta partiovuodesta, olette kaikki huippuja!

Pikkupandat: Kiitos siitä upeasta työstä jota teette täällä Kangasalla. On ollut ilo huomata miten motivoituneita ja innostuneita lapset ovat aina partioillan jälkeen. Kiitos ja mukavaa kesää!

Söpöt pupukarkit: Iso kiitos sudari vuosista ja uusista elämyksistä ja taidoista lapsille. Kannustava ja hyväksyvä ilmapiiri ja turvalliset aikuiset. Teette arvokasta vapaaehtoistyötä. ❤️

Susihukat: Akelat ihan huippuja! Erityiskiitos Ilkalle myös tytön kuskaamisesta

Murisevat Karhut: Kiitos kuluneesta kaudesta! Olette mahdollistaneet monia mukavia elämyksiä!

Ulvovat Sudet: Pia !! Kiitokset menee edelliskaudelle. Luotsasit susia toissavuonna ja olit korvaamaton innostaja, sinunlaisia tarvitaan. Pojalla silloin lasketteluonnettomuuden vuoksi sauvat ja jalka kipsissä, niin kotoa haettiin ja tarvittaessa kannettiin ja tuettiin. Partio oli pelastus, kun kaikki muu elämässä seisahtui.

KYLLÄ OLETTE SUPERIHANIA KAIKKI RETTILÄISET! Miljoonat kiitokset kaikille!

1. vuoden seikkailijat (pojat): Suurkiitos aktiivisille aikuisille partioharrastuksen mahdollistamisesta lapsille. Toiminta on ollut erinomaista. Tällä harrastuksella on meille suuri merkitys. Kiitos!

Haukkasudet: Lapseni laumanjohtaja on aivan supertyyppi! On hienoa saada aina syys-/kevätkauden koko ohjelma etukäteen suunniteltuna. Ryhmälle on joka vuosi keksitty todella mielenkiintoisia ohjelmaa ja ryhmää ohjataan ammattitaitoisesti. Retkillä on kivaa ohjelmaa ja lapsen voi huoletta päästää partion toimintaan, sillä turvallisuudesta ja huolenpidosta pidetään myös huolta.

Ketunpennut: Todella mukava ensimmäinen partiovuosi takana. Kiitos ihanille aikuisille ja nuorille, jotka vetävät partiotoimintaa täydellä sydämellä!

Sus(h)ikoirat: Kiitos Antero kun jaksat vuodesta toiseen järjestää kivaa toimintaa!

Iso kiitos Anterolle! Olet tehnyt lasten kanssa tosi kivoja juttuja ja opettanut uusia taitoja.

Karhukopla: <3

Metsäkauriit: Kiitos! Teet tärkeää työtä lasten parissa. Ja jokainen ryhmässä saa olla juuri sitä mitä on 🩷

Nuolisammatkot: Hyvä kun on monen laista ohjelmaa.

Seikkailevat Ilvekset: Kiitos Antille!

Kiitos! Teette mielettömän tärkeää työtä!!!

Kuokkavieraat: Kiitos Mira K ja Aarne, mahdollistatte nuorten toimintaa turvallisella, innostavalla otteellanne.

Iso kiitos lippukunnanjohtajalle ja vara lippukunnanjohtajalle!

Sudarit: Hei sudarien ryhmänvetäjät, Lämmin kiitos kaikesta siitä ajasta ja vaivasta, jonka annatte lapsillemme. Teidän innostuksenne ja omistautumisenne tekevät partiosta heille ikimuistoisen seikkailun. Arvostamme suuresti teidän panostanne. Kiitos! Teemu ja Mari

Kiitos Petralle kaikesta työstä

Saariston Nuotan kaikki viikkoryhmien johtajat: Roosa, Viivi, Peppi, Aava, Hilla, Sanni, Veikka, Vilppu, Aaro, Tuomas ja Mikko. Olette tehneet valtavan hienoa työtä! Kiitos teille jokaiselle.

Hauet: Kiitos Tuula ja Olpe

sopulit: Kiitos vetäjille hienosti hoidetuista viikkotapaamisista ja kaikista retkistä mitä olette järjestäneet! t: Lauran huoltajat

Papukaijat: Niklas eli Nikke! Lämpimät kiitokset kuluneesta kaudesta! Olet vastuuntuntoinen, nopeasti ja helposti lähestyttävä lasten suosikki jonka toivon jatkavan vielä pitkään ohjaajana partiossa. Ihanaa kesää! 🙂

Merikotkat: Kiitos kaikille ryhmän johtajille, mutta erityisesti Mirkalle ja Jonnalle turvallisen ja mukavan kokousilmapiirin luomisesta lapsille!

Tarmon tytöt /Merikotkat: Hei, Tarmontytöt ei löydy tuosta listasta! Johtajat, ohjaajat kaikki jotka tämän mahdollistatte: Suuri kiitos kuluneesta keväästä!

Uudet seikkailijat: Sallan Erauspojat ry:n Uusien seikkailijoiden ryhmänjohtajille lämmin kiitos kaikesta ajasta, vaivannäöstä ja kärsivällisestä sekä lämpimästä ohjauksesta!

SLV Sudenpennut: Sydämellinen kiitos innostavasta ja opettavaisesta sudarivuodesta. Ohjelman monipuolisuus on ollut erityisen ilahduttavaa – erätaidoista robotiikkaan. Kesäleiriä innolla odottaen, aina valmiina seikkailuihin. Partiotervehdyksin: Anselmi ja vanhemmat

Arjalle ja Rapelle kiitokset

Kiitos kun jaksatte järjestää toimintaa, vaikka ei se helppoa ole esiteiniporukalle.

Kiitos sudenpentujen vetäjille ekasta partiovuodesta! Otitte aina iloisin mielin lapset vastaan ja keksitte kivaa tekemistä! Olette saaneet lapset innostumaan partiosta ja toivottavasti jatkatte tätä tärkeää työtä! Hyvää kesää!

Seikkailevat merikotkat: Hienosti huolehtinut nuoren ihmisen tarmollaan näistä pienistä sudenpennuista. On omistautunut asialleen ja tekee paljon vapaaehtoistyötä partiossa muutenkin ja vetää myös toista ryhmää.

Juustonachot: Kiitos ryhmän vetämisestä kaikille , nuorille: Assille ja Ilonalle mutta samalla kaikille aikuisille, sillä ilman heitä ei nuoret voi toimia. Kaikki toimivat monessa mukana, yhtenä nousee Satu-Mari, jolla ei kai omaa ryhmää mutta auttaa monessa järjen äänenä.

Neliapilat: Kiitokset tämän partioryhmän vetäjille! Ryhmässä on useita nuoria, jotka tulevat erittäin mielellään partioon joka viikko sekä teidän järjestämille ryhmän yhteisille yöretkille. Osaatte tehdä ohjelman nuorille sopivaksi:-). Kiitokset siis kivasta harrastuksesta!

Hei, Lapseni lähti kauden aikana aina innoissaan partioon vain 1-2 kertaa oli kun ei muun väsymyksen takia jaksanu, tämä on ihme sillä maanantai on partiopvä hänellä, mielestäni on ollut tarpeeksi erilaista tekemistä, että mielenkiinto on säilynyt ja pienet retki-illat on ollut mieleisiä,saati sitten kun parina lauantaina oli kunnon retket, lapsi tuli silmät loistaen kotiin vaikka oli kaikki mehut irti revitty. Myös Sulosaaren juhla missä lapset sai viralliset huivit, oli ikimuistoinen ihanan sään vuoksi..mutta kukaan ei liiemmin narissut..lapset ihaili kaunista lumisadetta jota tuli vaakasuorassa sillalla.. Kiitos kaikille ja hyvää kesää, ja kesäleiriä odotellaan…

Tack Reija för att du tar hand om barnen, engagerar dig och vågar vara vuxen i svåra situationer.

Stort tack för det fina arbete ni utför!

Yngre spejarscouterna: Tusen tack för alla bra mötesprogram och förläggningar etc! Jag märker på min spejarscout att hon trivs och har roligt!

S:t Karins: Tusen tack till Anna, Idun och Fredrik som dragit scouten för pojkarna här i S:t Karins! Ni gör ett otroligt fint jobb 😊

Tack till alla bussiga ledare, för all den tid ni sätter på verksamheten!

Karvajalat: Kiitokset ihanille johtajakollegoille koko Sikun viikkotoiminnan mahdollistamisesta <3 ootte tärkeitä! T.Sussu

Maxin sudenpennut: Kiitos kaikille tasapuolisesti!

Nuudelit: Lämpimät kiitokset Nuudeleiden innostavalle vetäjälle Anna L:lle. Olet kehitellyt lapsille todella monipuolisia kokoontumisia ja vierailuja tämän hienon harrastuksen parissa.

Erityiskiitos hyvästä yhteydenpitämisestä ja tiedottamisesta. Aidosti joustavaa ja hyvän mielen toimintaa. Partiossa on hyvä ryhmähenki ja harrastus tuottaa lapselle (ja vanhemmille) iloa ilman ylimääräistä painetta ja stressiä. Iso kiitos partion osaaville ohjaajille jotka jaksavat tämän mahdollistaa.

Vauhtiraidat: Kiitos Irkku ja Janica kaikista mahtavista partiovuosista!

Kiitos kuuluu Sinivuorensoihtujen johtajiston ydinporukalle joka toimii kuin iso perhe ja positiivisella asenteella tehdään yhdessä pienellä porukalla mahtavia juttuja Kiitos ♥️

Tack Crista och alla andra för en fin verksamhet!

Ett stort tack till alla som varit med om att ordna bra verksamhet för våra barn!

(större vargungar): Tack för alla som tar hand om våra vargungarna! Dom är så unga med utväcklande karaktär, men så söta och gulliga och behöver bra förebilder, som ni ledarna är!

Tack Titti Edelman för organiserandet av scoutaktiviteterns!

Tack till alla de aktiva och engagerade ledarna!

Kiitos todella paljon teille ihanille ja reippaille nuorille vetäjille. Upeasti olette ohjanneet meidän lapsia. Suurkiitos! ❤️ Partiolaistoiminta on juuri se harrastus josta meidän poika eniten tykkää eikä halua missään tapauksessa lopettaa, kiitos siitä kuuluu teille!

Yksisarviset: Kiitos kuluneesta vuodesta! 🙂 Lapsilla on mukavaa tekemistä ja vanhempana voin hyvillä mielin luottaa partion aikuisiin 🙂 Yhteinen joulujuhla oli ihana! 🙂

Kiitos tästä Partio vuodesta, on hienoa että pojallani harrastus jonne meneminen on mukavaa.

Iso Kiitos kauden urakasta Sonkapartion arjen ryhmien, retkien, vanhempainryhmän, hallituksen ja muun toiminnan suunnittelusta ja viikko toiminnan pitämisestä. Hienoa toimintaa kylän nuorille, todella tarpeellista tekemistä! Iso kiitos Minna ja Enni! Teette todella merkityksellistä vapaaehtoistyötä kunnassa pienille ja Isoille!

Aavikkokokit: Kiitos johtajille vauhdikkaasta vuodesta. Te nuoret annatte hienoa mallia sudenpennuille hyvällä asenteella ja hymyssä suin.

Vesisiat: Kiitos johtajille sitkeästä ja kärsivällisestä johtamisesta. Teette tärkeää työtä erilaisten teini-ikäisten lasten kanssa.

Helt superfint att ni finns för lilla St. Jacobs Sjöscouter. Ni visar, vägleder och lär dom mycket. Jag hoppas innerligt att ni fortsätter i många år.

Stort tack till alla som möjliggjort verksamheten för Vargungarna!

Ugglan: Väldigt tacksam för året som gått, mitt barn har trivts som fisken i vattnet. Är imponerad över hur varierande och innehållsrikt program ni lyckats ha varje vecka, samt att ni ordnat så många övernattningar. Stort megatack för ert engagemang!

Vargen: Tack, 🙏 Ni har varit trygga och mångsidiga ledarna. Carina, Marja, Sofie, + hjälpare

Kissapandat: Idearikkaalle Kati-akelalle ja uskolliselle apuohjaaja Eemelille kiitokset ryhmän vetämisestä kanssani!!! Yhdessä olemme enemmän 🥰

Kiitos tästä vuodesta johtajakollegoille.

Sirkut ja sotkat: Aivan mahtavaa toimintaa! Kiitos siitä!

Pikkupöllöt: Tosi kiva ja tosi hauskaa🦄olette mukavia💖👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Puput: Erityiskiitokset Pupujen johtajalle Nupulle, joka on vetänyt ryhmää aktiivisella ja vastuullisella otteella! Toiminta on ollut monipuolista ja innostavaa. Iso kiitos myös Pupujen muille johtajille!

Käpylehmät: Iso kiitos mahtavan porukan vetämisestä ja kivan harrastuksen mahdollistamisesta!

Karhut: Iso kiitos mukavan ja matalan kynnyksen harrastuksen mahdollistamisesta!

Metsä Banaani: Avoin porukka ja aina hyvä meininki. Kaikki otetaan huomioon ja aktiivista toimintaa.

Sydämellinen kiitos toiminnan mahdollistajille!

Mahtavaa, että on mahdollista vielä harrastaa partiota Taivassalossa! Kiitos kun tarjoatte erilaisia elämyksiä niin retkistä, kisoista, tapahtumista kuin suurleireistäkin!

Kiitos kivasta partiovuodesta ja uusista elämyksistä!

Tassuttajat: Ihanat uudet ryhmänvetäjät. Kaikkea mukavasti ollut tänävuonna ohjelmaa aina keskiviikkona. Kiitos

Tack till alla er som ordnar scoutverksamhet på svenska i Tammerfors 🙂 Det är väldigt uppskattat!

Oravat: Iso kiitos Liisa kun mahdollistat tämän harrastuksen Tammisalossa. Vapaaehtoistyönne on tosi tärkeää. Kiitos myös Valtteri ja Robin!

Puput: Kiitos Ilonalle jälleen mukavasta ja touhukkaasta vuodesta sudenpentujen aikuisena! Lisäksi kiitos myös Liisalle!

Kiitos Tammisalon Metsänkävijät ry:n kaikki vapaaehtoiset. Teette lapsille niin hienoa ja positiivista partiotoimintaa. On ollut ilo nähdä kuinka luotte lapsille mahtavaa toimintaa ja suhtaudutte heihin myönteisesti ja vahvistavasti.

Kärppä: Lapsi on saanut Eräpojissa sellaista rohkaisua ja positiivista huomioimista, jota hän tarvitsee ja jota ei esimerkiksi koulussa saa. Erityisesti haluaisin kiittää Kärpän ja Vesikon johtajia sekä kaikkia niitä, jotka ovat mahdollistaneet pääsyn kisoihin.

Hyvää työtä nuorten harrastusten tukemiseksi. Kiitos.

Kärppä: Lapsi on saanut Eräpojissa sellaista rohkaisua ja positiivista huomioimista, jota hän tarvitsee ja jota ei esimerkiksi koulussa saa. Erityisesti haluaisin kiittää Kärpän ja Vesikon johtajia sekä kaikkia niitä, jotka ovat mahdollistaneet pääsyn kisoihin.

Hyvää työtä nuorten harrastusten tukemiseksi. Kiitos.

Kärpät: Kiitos, että päätitte lähteä ennakkoluulottomasti vetämään uutta laumaa viime syksynä!

Ilvekset: Ohjaajat ovat hienosti jaksaneet vauhdikkaan sudariryhmän vauhdissa, ratkoen pulmatilanteita tosi esimerkillisesti ja hakien tarvittaessa tukea sudateiden vanhemmista. Monet tilanteet on hoidettu tosi kypsästi ja lapsia kuullen ja kunnioittaen. Kiitos kaikesta aktiivisuudesta ja asiaan uskomisesta!

Mahtavat Makakit: Kiitos kaikille ohjaajille mahtavasta työstä!

Ilvekset: Elina A:lle ja Nina V:lle iso kiitos lämpimästä ja huolehtivasta ohjauksesta. Kun lapsen teidän huomaan laskee, ei tarvitse yhtään murehtia pärjääkö hän tai jos jotain sattuu niin osataanko auttaa. KIITOS!!!

Niiskut: Kaikille superpaljon kiitoksia ekasta partiovuodesta 💕

Vieterikorvar: Lämmin kiitos Eevalle ja Nennalle! Teette tärkeää työtä!

Kiitos mahtavan aktiivisesta toiminnasta

Kiitos on pieni sana 🌹ootte ottanut erityislapsen vastaan ja huomioon enemmän kuin koskaan osasin odottaa 💙🙏

Baobabbit: Kiitos jaksamisestanne vapaaehtoishommassa. Toiminta on ollut hyvin ohjattua ja sopiva harrastus pojallemme!

Punaketut: Kiitos kivasta uudesta harrastuksesta ja hyvät vetäjät on olleet lapsella

Berkelium: Kiitos ihanalle samoajaluotsille joka ymmärrät teinipoikien aatoksia ja kommervenkkejä ja jaksat suunnata energian oikeaan suuntaan jos se joskus vähän liikaa harhautuu! Sinuun selkeästi luotetaan. Ihana että on tuollainen johtanmalli meillä partionjohtajissa.

Dekametrit: Helille iso kiitos! Luotsannut/kuskannut porukkaa monissa kisoissa. Ankalle kiitos. Huolehtii äidillisesti kaikista. ISOEelikselle kiitos. Hieno esikuva nuoremmille. Antille kiitos. Aina rauhallinen auttaja.

Dekamrtrit: Suuri kiitos ihanille samoajajohtajille jitka olette jaksaneet tehdä innostavaa ohjelmaa! On tosi kiva kun kokoukseen on kiva lähteä ja kaikki saavat olla omia itsejään!

Ilvekset: Kiitos Ilvesten vetäjille ja koko lippukunnan toimintaa aktiivisesti pyörittäville johtajille! Teette upeaa ja tärkeää työtä!

Kiitos kaikille TeSin johtajille. Ootte niin ihania ja aurinkoisia. Tytär viihtyy retkillä ja leireillä.

Pandat: Valtavan suuri kiitos koko Pandojen vetäjäporukalle kuluneesta lukuvuodesta! Olemme aina voineet jättää lapsemme partioon luottavaisin mielin, niin koko iltoihin kuin retkillekin. Erityiskiitos yhteydenpidosta vanhempiin, ihanaa kun olette jaksaneet laittaa kuvia whatsapp ryhmään 🙂

Lenkkimakkarat: Vesa teki taas hienon kauden poikien kanssa!

Mustakarhut: Lämmin kiitos hyvin vedetystä partiovuodesta. Partiolaiseni mukaan Vesa on kiva ja huumorintajuinen partion ohjaaja. Kiitos!

Mustakarhut: Vesalle suuri kiitos kaikesta järjestämisestä ja hyvän fiiliksen luomisesta! Lapseni puhuu hyvin lämpimästi partiosta ja on tärkeä ja sopiva harrastus hänelle. Kiitos!!

Oravat: Iso kiitos Mialle sudarilauman vetämisestä.

Lämmin kiitos ajastanne, energiastanne ja ilosta, Kaisa, Reetta ja Anniina <3

Siilit: Iso kiitos laumanjohtajalle ja apulaisohjaajille kuluneesta vuodesta. Laumaan mahtuu vauhtia ja energiaa. Hienosti jaksatte tsempata ja kannustaa positiivisella asenteella!

Mari S. On yksi Eräveikkojen kantava taustavoima! Kiitos!

Hienoa ja iso kiitos Daniel ja Joona ikv pestin aloittamisesta ja hoitamisesta. Tsemppiä jatkoonkin.

Huuhkajat: Kiitos ihana ja innostava Elvi!

Tahmatassut: Partio on ollut huippukivaa! Todella iso kiitos kaikille teille turvallisille aikuisille, jotka olette olleet mukana luomassa lapselle merkityksellisiä kokemuksia ja näyttämässä monenlaisia tapoja olla ja oppia.

Tahmatassut: Paras harrastus koskaan, oikein mukava vuosi, kiitos! Pipsalle, Kirahville ja Plätälle, kiittäen Aurora!

Fotoni tai Fosfori: Aivan mahtavaa, että pidätte partiokokoontumisia lapsillemme! Minun puolestani tästä voisi hyvin maksaa palkkaa teille.

Pasilan sudenpennut: Valtaisan suuret kiitokset Tomaatille Töölön Tähystäjiin! Olet ollut meidän kahdelle sudenpennulle mitä parhain akela: lempeä, ymmärtäväinen, vastuuntuntoinen, hurmaava ja aikaansaava. Veljekset ovat nauttineet sudaritoiminnastanne niin kokouksissa kuin retkillä valtavasti. Suuret kiitokset kaikesta ja ihanaa kesää, T: ”Tiedät kyllä mikä perhe :)”

Nöyrä kiitos tasapuolisesti kaikille, jotka mahdollistavat partiotoiminnan jatkumisen tuleville sukupolville! Teette mahtavaa ja äärimmäisen arvokasta työtä!

Kiitos vapaaehtoisille! Hienoa toimintaa!

Kiitoksia hyvin vedätystä kaudesta!

Hirvensalon ryhmä: Iso kiitos vetäjille Hirvensalon pojilta! Hienoa työtä lasten kanssa!

Kiitos kaikille Tumen johtajille ja apukäsille.Uskomattoman upeita leirejä ja mahtavia elämyksiä tuotatte ja siirrätte partioaatetta eteenpäin ❤️

Haluan kiittää Kalle V:tä, joka omalla tyylillään on vuosien varrella kannustanut lastamme partiossa eteenpäin. Lippukuntavalintakin aikanaan tapahtui puhelimessa tehdyllä suostuttelulla. Viimeksi tukkakin lyheni kun Kalle oli partiossa sanonut että ei hiukset voi paraatissa tuolta näyttää 🙂

Kiitos, kiitos, kiitos Jääkarhujen aikuisille jälleen mahtavasti kuluneesta vuodesta. On ihanaa saada nähdä poikani alati kasvava into partioharrastusta kohtaan. Kiitos.

Sopulit: Aleksi Y:lle suuri kiitos sudenpenturyhmän vetämisestä. Aleksin johtamistyylissä on vahva zen, ja hän pitää huoltajat hyvin ajantasalla kokouksiin, retkiin yms. liittyen. Ryhmässä on tosi hyvä boogie!

Majavat: Kiitos ihanalle ja hyvällä otteella toimivalle sudenpentujen johtajalle ❤️

Merilokki: Okki vokki merilokki… iso kiitos johtajille mahtavan partiotoiminnan järjestämisestä!

Mustekalat: Suurkiitos upeasta työstä kaikille Mustekalojen vetäjille. Olette mahtavia❤️

Norpat: Kiitos jälleen sudareitten Norppa-ryhmän vetäjille mahtavasta kaudesta. Partio on pojallemme mieluisa harrastus ja iso kiitos siitä kuului Teille.

Sisu partiolaiset Mustekalat: Suurimmat ja lämpimimmät kiitoksemme Turun Sinikotkien sisupartiolaisten johtajille ja ohjaajille, kun mahdollistatte pyyteettömällä työllänne ja ystävällisyydellänne vammaisten ihmisten osallistumisen partioliikkeeseen. Poikamme on todella iloinen ja ylpeä siitä, että on partiolainen ja oman lippukuntansa jäsen ja saadessaan osallistua yhteisön kaikkeen toimintaan. KIITOS, paljon rakkautta ja Hyvää Kesää.

Kiitos että poikani on saanut harrastuksen josta on tykännyt jo 8 vuotta!

Majavat: Kiitos ihanalle ja hyvällä otteella toimivalle sudenpentujen johtajalle ❤️

Merilokki: Okki vokki merilokki… iso kiitos johtajille mahtavan partiotoiminnan järjestämisestä!

Mustekalat: Suurkiitos upeasta työstä kaikille Mustekalojen vetäjille. Olette mahtavia❤️

Norpat: Kiitos jälleen sudareitten Norppa-ryhmän vetäjille mahtavasta kaudesta. Partio on pojallemme mieluisa harrastus ja iso kiitos siitä kuului Teille.

Sisu partiolaiset Mustekalat: Suurimmat ja lämpimimmät kiitoksemme Turun Sinikotkien sisupartiolaisten johtajille ja ohjaajille, kun mahdollistatte pyyteettömällä työllänne ja ystävällisyydellänne vammaisten ihmisten osallistumisen partioliikkeeseen. Poikamme on todella iloinen ja ylpeä siitä, että on partiolainen ja oman lippukuntansa jäsen ja saadessaan osallistua yhteisön kaikkeen toimintaan. KIITOS, paljon rakkautta ja Hyvää Kesää.

Kiitos että poikani on saanut harrastuksen josta on tykännyt jo 8 vuotta!

Korpit: Iso kiitos Minnamille ja Kaisalle, jotka luotsaavat Korppien sudenpentujen ryhmää aina positiivisina, iloisina ja suurella sydämellä. Lapset tulevat joka kerta innosta puhkuen Professorin pytingille ja yhtä iloisina ja posket punaisina lähtevät odottamaan seuraavaa kertaa! Suurkiitos molemmille!

Kultahamsterit: Haluan kiittää Jukkaa 3 vuoden lauman vetämisestä. Turvallisena, hyväksyvänä, ymmätäväisenä ja rentona aikuisena mahdollistanut lapsen partioharratuksen.

kultahamsterit: Kiitos Jukka ja Alvar!

Metsävelhot: Erinomainen johtotiimi, kivat retket ja tekemistä, lapsi oli oikein tyytyväinen hyvässä seurassa ja tuli kokoontumista kotiin iloisena kun siellä on paljon vapausta ja vähän kilpailua

Merikotkat: Lämpimät kiitokset Merikotkien ryhmänvetäjälle Ninalle!

Ilvekset: Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta. Olette upeita.

Karhut: Suuret kiitokset ohjaajille, kun ootte jaksaneet tätä toimintaa järjestää! Lapsi on saanut oppia tärkeitä taitoja ja kokea onnistumisia sekä kivoja seikkailuja. Hyvää kesää teille!

Meripantterit: Suvi Teeri! Kiitos kun jaksat näiden partiolaisten kanssa !

Kiitos jokaiselle teille jotka mahdollistavat nuorillemme tämän harrastuksen!

Leirimarsut: Iso kiitos ohjaajille ja kummijohtajalle. Partio on tosi tärkeä harrastus meidän perheessä. Kiitos, että jaksatte ohjata näitä pieniä partiolaisia. Teette tärkeää työtä!

Megalodonit: Iso kiitos ohjaajille! Kiitos, että sitoudutte tähän porukkaan ja ohjaamiseen. Uskon, että partiotoiminta on merkityksellistä myös näille mukana oleville tarpojille. Ajattelen partiota ennalta ehkäisevänä nuorisotyönä. Nämä meidän pojat käyvät mieluummin partiossa, kuin hengailevat turvattomammissa paikoissa. Siis kiitos!

Pikkumyyt: Kiitos kivasta vuodesta Linda, Lotta ja Sani!

Lämmin kiitos partiotoiminnan mahdollistamisesta Enon alueella!

Kotka: Kiitokset tästä kaudesta, jolla on saatu retket toteutettua – pojat on olleet niistä innoissaan!

Joonakselle iso kiitos osoittamastasi aktiivisuudesta lippukunnan toimintaa, leirejä ja vaelluksia kohtaan!

Iso kiitos Joonas P:lle, lippukunnan jokapaikan höylälle. Monet langat pysyvät käsissäsi kuin myös soppakauha. Kiitos myös kaikille vj:lle ja avj:lle, jotka mahdollistavat partion nuoremmille lapsille. Kiitos myös muille johtajille aktiivisen toiminnan järjestämisestä.

Murmelit: Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki!! Huikean mahtavia persoonia ja tytöt viihtyy 👍

Murmelit: Kiitos Mira, Hilma ja Fanni mukavasta partiovuodesta ja kivoista leireistä!

Ketut: Maailman isoin kiitos teille kaikille vetäjille jotka mahdollistatte lapsillemme ihanan ja turvallisen harrastuksen! Ei voi muuta kuin ihailla panostanne kun omaa vapaa-aikaanne uhraten yövytte lasten kanssa pitkin metsiä säässä kuin säässä, opettaen heille samalla mahtavia taitoja. On ollut ihanaa huomata, kuinka olette tukeneet meidän lastamme, jotta hänen partioharrastuksensa on haasteista huolimatta saanut jatkua.

Sudet: Kiitos kivan harrastuksen mahdollistamisesta ja uusien taitojen opettamisesta!

Myrskylinnut: Iso kiitos mukavista partiokerroista. Monipuolista tekemistä olette keksineet!

Merihiiret: Ihana harrastus, meiltä lähdetään partioon aina innoissaan. Kiitos kuuluu vetäjille

Ässät: Kiitos erityisesti Hanna, mutta myös muut ohjaajat, kun jaksatte järjestää viikottain hauskaa ja hyödyllistä sisältöä nuorille! Oman nuoreni kanssa puhuttiin yhtenä päivänä roskaamisesta ja hän totesi, että minä en roskaa, olenhan sentään partiolainen! ❤️

Metsäketut: Kiitos todella paljon, jotka mahdollistatte poikani osallistumisen partioon. Oppii erätaitoja, ja tapaa uusia kavereita. Hyvä että on erilaista ohjelmaa ja välillä on kilpailujakin.

Kiitos sudenpentujen ohjaajille sekä muille lippukunnan vapaaehtoisille monipuolisesta ohjelmasta! 🙂

Pingviini: Iso kiitos partion vetäjille ❤️

Aurinkoinen tervehdys mahtaville sudenpentujohtajille Jennalle ja Ainokaisalle! Ihana tehdä partiota teidän kanssa!

Ilvekset: Vastuuntuntoiset ja upeat ohjaajat ovat ansainneet lasten luottamuksen. Uusi poika otetaan ryhmän jäseneksi sydämellisesti, koskaan en kuule riidoista tai ilkeilystä. Todella upeaa toimintaa . Kaunis kiitos kuluneesta vuodesta !

Bulldogit: Kiitos rakentamastanne partiomatkasta sudenpennusta seikkailijaksi! Matka on ollut ansiostanne arvokkaiden kokemusten ja elämysten täyteinen!

Kuusipuu Oy: Kiitos taas kivasta kaudesta Kuusipuiden nuorisojohtajille! Olette rautaa!

Supersöpöt naalit: Lämmin kiitos innostaville upeille vetäjille!

Kuukkelit: Upeaa työskentelyä! Teette niin paljon nuortemme eteen. Kiitollisina siitä❤️.

Oravat: Suurkiitos ihanasta syksystä ja partioon tutustumistouhuista! Oli ihana saada nauttia parhaita grilliherkkuja ja nauttia Mustalammin luonnosta. Kiitos, että jaksoitte aina kutsua koolle ja tulitte paikalle 🤗 Ehkä ensi syksynä taas pääsemme mukaan perhepartioon. Kiitos Inka, Päivi ja Kata!

Pandat: Iso kiitos ⚜️Kristiinalle⚜️ lapseni partiotoiminnan mahdollistajalle! Hän on avulias, osaava ja tulee hyvin juttuun lasten ja nuorten kanssa. Lapseni on saanut unohtumattomia ⚜️partiomuistoja⚜️ sekä koloilloista ja retkiltä Kristiinan ansiosta. Olisi mahtavaa, jos hän saisi niitä myös jatkossa! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Superkiitos Jaanat:)

Siilit: Iso kiitos mahtavalle Saaralle joka on ollut Siilien akelana jo 3 vuotta <3

Kiitos kaikille mahtaville Viestityttöjen johtajille 🙂

Beira: Erityinen kiitos Fannille!

Beira: Kiitos Beira-ryhmän vetäjillä hienosta partiovuodesta! Teette hyvää ja tärkeää työtä.

Bongo: Kiitos Bongon johtajille! Teillä ei ole helppo rasti eläväisten poikien kanssa, mutta silti jaksatte. Iso kiitos, kotoa suuri arvostus ja kunnioitus nuorille johtajille!

Kantsillit: Kiitos Super ihanille johtajille! Teillä on suuret sydämet!

Kantsillit: Kiitos reippaille ja mahtaville johtajille! Poikani on innostunut partiotoiminnasta ja osallistunut kaikille retkille ja leireille innoissaan. Olette tehneet työtä suurella sydämellä <3

Vesikauris: Suuret kiitokset johtajille! Kiitos kun jaksatte ja ehditte!

Kiitos kaikille ViPen nuorille johtajille. Teette tärkeää työtä ja näytätte hienoa esimerkkiä. Lapset ja nuoret oppivat tärkeitä taitoja, kaveruutta, auttamista, yhdessä tekemistä ja vastuunottoa. On ollut hienoa seurata,miten omasta sudenpennusta on kasvanut vähitellen pieni johtaja vähitellen saadun vastuun myötä. Se on tärkeää oppia elämään. Leireillä ja retkillä on aina ollut lapsella turvallinen olo ja huolta on pidetty. Kiitos ja kumarrus.

Eräporsaat: Kiitos Minna ja Keijo ja kaikki jotka on partiotoiminnan mahdollistaneet! Lapseni lähtee aina erittäin mielellään partioon ja kertoo sitten kotona mitä uusia taitoja on oppinut 😊

Eräporsaat: Isot ja lämpimät kiitokset Keijo ja Minna Hattuselle!

Kiitos vetäjille! Lapsilla on iloa, turvaa ja hyvät roolimallit! 🙂

Mehukatit: Lämmin kiitos Mehukattien vetäjille! ❤️ Olette tehneet monipuolisesti kaikkea ja retkeilleet paljon! Meidän partiolainen on todella tykännyt käydä kokouksissa ja retkillä! Kiitos ja ihanaa, että juuri te veditte Mehukatteja ja mahdollistitte tämän parhaan harrastuksen Mehukatit-ryhmäläisille! ❤️

Merihämikset: Kiitos aktiivisesta ryhmä- ja lippukuntatoiminnasta ja työstä, joka mahdollistaa runsaasti mukavia leirejä, retkiä ja tapahtumia!

Merihämikset: Suuri kiitos Merihämisten vetäjille! ❤️ Olette tehneet kaikkea kivaa ja retkeilleet! Olette ihan huippuja roolimalleja nuorille! Ihan mahtavaa, että juuri te olette Metihämisten vetäjiä! ❤️

Puuhailevat pöllöt: Suur kiitos partio harrastuksen mahdollistamisesta tälle ryhmälle. On ollut kovin mieluisaa ja tykättyä toimintaa. Retket ovat olleet aivan huippuja osallistujan mielestä! Meidän lapsemme on ylittänyt itsensä ja kiitos kuuluu sinulle.

Uljaat Huskyt: Suuri kiitos ja kumarrus ryhmän vetäjälle ja apuohjaajalle! Olette huippuja!

Vesinokkaeläimet: Isot kiitokset Minskulle!

Yksisarviset: Kiitos kaikille ohjaajille ja ryhmänjohtajille! Kiitokset Minskulle erityisesti!

Paula, Minsku ja Jaana! ❤️ Lämmin kiitos teille meidän nuoren innostamisesta jatkamaan partiota! Suuri Kiitos myös asioiden hoitamisesta, asioihin puuttumisesta ripeästi, vanhempainillasta, nuoren kanssa jutteluista sekä ilosta ja hyvästä mielestä, joka tarttuu! Olette huippuja! ❤️ Olen niin onnellinen, että juuri te olette mukana ja mahdollistatte meidän nuoren harrastuksen omalta osaltanne! 🥰 Suuri kiitos koko Vihterän porukalle! Teette tärkeää ja mahtavaa työtä! ❤️

Valtavat visentit: Kiitos Murre ja Aleksi, kun annatte arvokasta aikaanne partiossa lapsille. Jokainen lapsi tarvii luotettavia aikuisia elämäänsä, ja Visenteillä on ollut teidän kauttanne kaksi sellaista lisää. Toiminta on ollut monipuolista, hyvällä fiiliksellä toteutettua ja partio-ohjelman mukaista. Tämän enempää ei voisi toivoa!

Vekkuli veteraanit ja Vaivaiskoivunsyöjät: Kiitos vartionjohtajille, hyvin ootte vetäneet tämänkin vuoden!!

Vihaiset valaat: Monipuolista tekemistä, seikkailuja ja tärkeiden taitojen oppimista. Kiitos johtaille!

Villiperunat: Hei kaikki Villiperunoiden (ja aiemmin Varpusten) aikuiset ja nuoremmat johtajat! Kiitos, kun olette olleet meidän lasten kasvun matkassa. Pikkusudareista on kasvanut ihania teinejä ja paljon on muuttunut, mutta partio on pysynyt. En uskalla edes ajatella, montako sataa vapaaehtoistuntia olette käyttäneet Villiperunoiden toimintaan. Toivottavasti tiedätte, että me vanhemmat arvostamme niistä jokaista! Kiitos!

Villiperunat: Kiitos Kaisa, Timo, Ansku, Ella ja Tuomas! Timanttista settiä!

Villit Vasikat: Kiitos Lauccu, Jonska ja Juske kun jaksatte pyörittää ryhmän toimintaa!

Supersiilit: Mikolle ja muille perheeltä kiitokset!

Kiitokset kun olette ohjanneet monipuolista seikkailijoiden joukkoa!

Käpyset: Iso kiitos Marikalle ja Jukalle toiminnan täyteisestä vuodesta ja ihanista kokemuksista, jotka jäävät partiolaisen muistoihin.

Pesämajan pennut: Iso kiitos Pesämajan pentujen ohjaajille kuluneesta kaudesta. Teette arvokasta työtä lasten parissa.

Koirat: Kiitos kivasta sudarivuodesta! Lapsi tulee aina niin innoissaan partiokokouksiin 😍 Kivasti ollut vaihtelevaa toimintaa ja retkiä. Ihanasti huomioitu lasten kiinnostus ja jaksaminen. Kiitos kun jaksatte innostaa vapaaehtoisesti ❣️

Metsäjänikset: Mimosa ja Silja, upeita nuoria taitavia johtajia jotka kärsivällisesti ja lempeän jämäkästi ohjaa sudenpentulaumaa suunnitellen, kehittäen ja joustavasti mukautuen lasten toiveisiin ja tarpeisiin. Kiitos!

Siilit: Tanja, loostava akela, aina ideoimassa uusia ja mielenkiintoisia, innovatiivisia ohjelmia, perintrisiä partiotaitoja unohtamatta.

Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta kaikille Vuoreksen Valloittajien nuorten tarpojien ryhmän vapaaehtoisille aikuisille ❤️

Kakkuketunpennut: Haluaisin kiittää erityisesti Veraa hienosta asenteesta ja äidin näkökulmasta luotettavasta huolehtimisesta, Vera vastaa aina viesteihin, auttaa ja luo kannustavan ilmapiirin!

Tulihännät: Kiitos Pihla A:lle kivasta partiovuodesta ja hyvästä viestinnästä vanhemmille!

Kipinät: Lämmin kiitos kaikille Kipinöiden johtajille, olette mainio tiimi ja tuntuu turvalliselta kun lapsilla on viikkotoisensa jälkeen kova polte päästä partiokokoukseen.

Makaronipomot: Iso kiitos teille, jotka olette pitkäjänteisesti järjestäneet toimintaa alueellamme. Partio on tarjonnut lapsellemme tervehenkisen yhteisön johon kuulua yhdessä ystäviensä kanssa. Iso kiitos erityisesti leireistä!

Punaiset Pikkupandat: Kiitos huippujohtajat Saskia, Heta ja Marsu! Teette työtä koko sydämellä ja lapset nauttivat. Jatkakaa samaan malliin!

Punaiset Pikkupandat: ❤️ Superkiitokset Marsu&Saskia&Heta tästä partiovuodesta ja monipuolisen toiminnan järjestämisestä sudareille. Olette timantteja! 💎💎💎👏🏼👏🏼👏🏼

Taikapöllöt: Kiitos ihanat Pauliina ja Sanni, jotka olette luotsaanneet Pöllöjä partiotaipaleen alkuvuodet. Teidän ansiosta lapset jatkavat monta upeaa kokemusta, muistoa ja taitoa rikkaampina seikkailijoihin. Hirmuisen onnekkaita olemme olleet ja kiitollisina mietimme kuluneita kolmea vuotta. Kiitos tietysti myös Ainolle – olet ollut mainio lisä huippujengiin. Parempia johtajia emme olisi voineet toivoa!

Hippiäiset: Iso kiitos kaikille tänä vuonna Hippiäisten kanssa toimineille ❤️

Mammutit: Iso kiitos tästä vuodesta Mammuttien ihanille johtajille. Lapseni todella nauttii partiosta ja on oppinut siellä paljon. Kiitos arvokkaasta työstä, jota teette ja hyvää kesää.

Pikkupandat: Kiitos kaikille! Takana tosi kiva eka partiovuosi 😊. Erityiset kiitokset Matiakselle todella hyvästä yhteistyöstä!

Sopulit: Valtavan iso kiitos kaikille vapaaehtoisille – teette ”töitä” todella tärkeän ja palkitsevan asian puolesta 🙂 Sekä me vanhemmat että lapset kiitämme lämpimästi 🙂

Sopulit: Kaikki lapseni partiojohtajat ovat huippuja ja tehneet jokaisesta partiohetkeestä tosi kivan. Erityisesti puhutaan kotona Samu-johtajasta 😊. Kiitos!

Aura sä olet ihan mieletön VJ! Kiitos kun jaksat vetää ja kaiken lisäksi vielä kahta ryhmää. :O Ilman sua tää ei olis mitään! <3

Antti K. Mahtavaa omistautumista lapsille ja hienoja kokemuksia! Jokaisen partio kerran jälkeen tulee vanhemmille yhteenveto mitä tehtiin.

Sudet: Iso kiitos kaikille Yläneen Korpijunkkareiden vapaaehtoisille. Olette mahdollistaneet kivan harrastuksen, jonne lapsen on ollut kiva tulla.

Kiitos Villelle, että jaksat järjestää toimintaa. Lapseni lähtee aina innoissaan partioon.

Metsäsiilit: Kiitos Kaisulle kivasta partiovuodesta!

Pikkusopulit: Iso kiitos Kridelle, että olet usean vuoden mahdollistanut partioon osallistumisen tässä omalla kylällä ja olet tehnyt sen innolla ja isolla sydämellä ❤️

Susimetsä: Kiitos Jenna, että olet luonut ikimuistoisen partiouran startin yhdelle sudarille!

Ilves: Kiitos kun mahdollistatte tämän harrastuksen lapsille.

YöWan tarpojat: Kiitos että jaksatte keksiä hauskaa ja monipuolista ohjelmaa ja matkustaa pitkänkin matkan takaa toteuttamaan toimintaa nuorille, jotka eivät aina osaa sanoittaa harrastuksen tärkeyttä!

Jenni K ja Elina A. Kiitos kun jaksatte vuodesta toiseen pyörittää partio toimintaa.

Kiitos kun olette ja teette,osallistutte ja mahdollistatte ryhmän toiminnan omalla panoksellanne.

Dinot: Kiitos samoajaryhmän johtamisesta! Pienestä porukasta huolimatta toiminta on ollut mielekästä!

Joutsenon nuotioveljet: Aatu Aa, Oskar H, Timo. Suuret kiitokset heille. Ystävällisin terveisin Ari ja Kristian.

Kotkat: Iso kiitos kärsivällisyydestä:)

Kultapandat: Pihla S. Todella upeasti on hoitanut lippukunnan asioita, vaikka opiskelun vuoksi asuu toisella paikkakunnalla. Lisäksi hyvin hoidettu talvileiri tästä huolimatta, huippuleiri kivalla porukalla.

Laserpuput: Kiitos, teette tärkeää työtä lasten ja nuorten hyväksi

Leppikset: Kiitos luotseille sekä ryhmänjohtajille hienosta partiokaudesta.

Mahtavat marjapoimurit: Mahtavaa kun nuoret johtajat ovat innokkaita ja upeita roolimalleja tarpojille. Ihanaa tehdä partiota teidän kanssa!

Merikotka: Onnea johtajille Louhivuoren-soljista! Kiitos partiotoiminnan mahdollistamisesta

Metsäketut: Kiitos todella paljon, jotka mahdollistatte poikani osallistumisen partioon. Oppii erätaitoja, ja tapaa uusia kavereita. Hyvä että on erilaista ohjelmaa ja välillä on kilpailujakin.

Metsäkissat: Anette, aivan sydämmellinen ja ihana esimerkillinen aikuinen joka tekee todella tärkeää työtä suurella sydämmellä

Naali: Tarpojalta kiitos, kivaa että Inka ja Ronja olette meidän johtajat. Retket ja kortinpelaus on mahtavaa!

Napasiiselit: Kiitos johtajille kuluneesta kaudesta. Toivottavasti ryhmä pysyy kasassa.

Nimettömät seikkailijat: Merville ja Petrille Kiitos ihanasta tunnelmasta ryhmässä ja monipuolisesta ja teidän ryhmän näköisestä toiminnasta. Olette huipputyypit ja teitä fanitetaan täysillä!

Otavan Otsot: Iidalle iso kiitos! Iida on kiltti, mukava ja hauska. Hän pitää kaikkien lasten puolia tasavertaisesti.

Pellon Pailakat: Kiitos kaikillle vanhemmille, teidän vapaaehtoisten avulla lapsemme pystyvät käymään partiota. Pidetään yhdessä huolta pikkuisista, joiden varassa maailmamme ja tulevaisuutemme on. Heissä on tulevaisuus ja me autamme heitä nyt, jotta he pystyvät tulevaisuudessa huolehtimaan maapallosta. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.

Perhepartio Karhunpennut: Kiitos Suvi, Tommi ja Mari, kun järjestätte perheille mukavaa partiotoimintaa luonnossa.

Perhepartio nummela: Laura H. Tutustutit minut ja lapseni perhepartioon ja saan jatkaa perhepartion vetämistä sun kanssa. Olet huipputyyppi!

Pirkkalan pirkot: Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta koko Pirkkalan partiotoiminnalle! Mahdollistatte paljon iloa, uuden oppimista ja onnistumisen tunteita!

Porkala sjöscouter: Ett stort tack till Crista och familjen Åberg för ett härligt engagemang för en sjöscoutkår i Kyrkslätt på svenska. Ni är guld värda!

Seaboys: Helt fantastisk verksamhet som vår son och hans vänner älskar.

Siilit: Kiitos Vilja! Olet toimeen tarttuva, reipas ja herkästi lapsia kuunteleva ja hienosti heitä tukeva johtaja.

Sotungin tuliketut/ Kaurahiutaleet: Suuri kiitos ryhmän vetäjille Hennalle ja Idalle <3 hienoa toimintaa – kiitos ajastanne ja panostuksestanne. Arvostamme suuresti 🙂

Ulvovat Sudet: Kiitos kuluneesta kaudesta! Hienoa, että olette mahdollistaneet uusia kokemuksia. Teette arvokasta työtä!

Viestitytöt: Sumu K toimi vuosia sudarijohtajana ja kun tyttäreni seikkailijoihin siirto tapahtui hän on siirtänyt hienosti kapulan seuraaville johtajille ollen retkitoiminnassa aktiivisesti mukana.

Viikin vesikot, Vimpat: Kiitos huippuhienosta työstä Vimpojen aikuisille! Lapsi kasvaa harppauksin partiossa harjoiteltavien taitojen myötä.

Vuorenvaeltajat: Huikeaa mikä porukka onkaan Lievestuoreella. Vajaan 2 vuoden talkoilu mahdollisti sen että nuoret pääsivät Kandesteg. Kiitos kuuluu erityisesti matkanjohtajalle mutta myös ihan kaikille staabissa . Unohtumaton kokemus kaikille.

Kiitos tapahtumajärjestäjille. Idearikasta porukkaa.

Stort och hjärtligt tack till Ida och alla andra ledare sin möjliggör äventyrsscouternas verksamhet♥️♥️♥️

Tack Titti för organiserandet av scoutaktiviteterns!

Kiitos Henkalle hyvästä otteesta ja ryhmän innokkaasta osallistamisesta sekä johtamisesta!

Tack ni snälla som ställer upp och lär mitt barn alla roliga och nyttiga saker.

Iso kiitos ryhmän johtajalle suuresta panostamisesta toimintaan. Kausi on ollut monipuolinen ja mielenkiintoinen. Johtaja on tsemppaava ja tekee työtä suurella sydämellä♥️

Kiitos Arttu että jaksat tuota partiota vetää ja aina vastata kysymyksiini! Hyvää kevättä ja kesää 😀 T. Liisa (Valtterin äiti)

Kiitos Kiia monipuolisesta toiminnan johtamisesta. Camillalle kiitos aktiivisesta huoltajien tiedottamisesta eri tapahtumiin liittyen.

Teette erinomaista työtä lippukunnassa. Molemmat lapseni harrastavat partiota ja molempien lasten ryhmät tekevät monenlaisia juttuja. Olemme erittäin tyytyväisiä.

.