Valmiit materiaalit ja ohjeet lippukunnan viestintään ja markkinointiin

Ota partion materiaalipankin valmiit materiaalit, kuvapankin kuvat ja muut työkalut ja ohjeet avuksi lippukunnan viestintään ja markkinointiin. Lippukuntien tueksi on tehty ja koottu valtava määrä valmiita materiaaleja ja ohjeita. Niitä hyödyntämällä pääsette nopeasti vauhtiin viestinnässä ja markkinoinnissa.

Materiaalipankki

Suomen Partiolaisilla on käytössä materiaalipankki, josta löytyy erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia lippukuntien ja partiolaisten käyttöön. Käyttäminen on helppoa ja uusia pohjia sekä materiaaleja tulee jatkuvasti lisää.

Tee esimerkiksi markkinointijuliste kolon seinälle tai jaa valmiit somekuvat lippukuntasi somekanavissa. Osaan materiaaleista voit myös lisätä omia tekstejä ja tallentaa muokkaamasi versiot omalle koneelle ja tulostaa ne. Apua materiaalipankin käyttöön saat omasta piiristäsi.

Siirry partion materiaalipankkiin linkin kautta. Sinun ei tarvitse tehdä tunnuksia, vaan klikkaa kirjautumisnäkymän alta linkkiä avoimeen materiaalipankkiin.

Esittelymateriaalit

Esittelymateriaalit kertovat lyhyesti partiotoiminnasta ja helpottavat toiminnan markkinointia tapahtumissa ja tempauksissa.

Esitteet

Partion yleisesite suomeksi ja ruotsiksi

Partion yleisesite englanniksi

Painettuja yleisesitteitä voit kysyä omasta piiritoimistostasi.


Kuvapankki

Suomen Partiolaisten kuvapankki sisältää mm. kuvia leireiltä, tapahtumista sekä partion viralliset logot. Kaikki materiaali on partiolaisten vapaasti käytettävissä nettisivuilla tai julkaisuissa, kunhan niissä mainitaan ”Suomen Partiolaiset”, kuvaaja sekä kuvassa esiintyvien henkilöiden tiedot. Tiedot on merkattu jokaiseen kuvaan.

Kuviin pääsee käsiksi ilman kirjautumista, mutta jos haluat ladata kuvapankkiin omaa materiaaliasi, ota yhteys viestintään (viestinta@partio.fi). Otamme mielellämme vastaan partiolaisten kuvia ympäri Suomen!

Myös monella partiopiirillä on käytössä omat kuvapankit.

Siirry partion kuvapankkiin linkin kautta.

Graafinen ohjeisto ja kuvausohje

Voitte hyödyntää partion graafista ohjetta ja kuvausohjetta toiminnassanne. Graafinen ohje löytyy Graafinen ohje ja kuvausohje -sivuilta.


Lippukunta sosiaalisessa mediassa

Jokaisen lippukunnan kannattaa olla näkyvissä sosiaalisessa mediassa jollain tavalla. Resurssien mukaan kannattaa päättää, missä ja kuinka paljon on mahdollista olla. Katso lippukunnille suunnattu ohje sosiaalisen median käyttämiseen.

Lippukunnan nettisivut

Mikäli lippukunnalla ei ole omia nettisivuja, voitte ottaa käyttöön SP:n tarjoaman verkkosivuratkaisun.


Partion banderollit ja messumateriaalit

Monia messumateriaaleja voi lainata piireltä, tiedustele tarkemmin lainausmahdollisuudesta omasta piiristäsi.


AIkuisrekrytointikampanjan materiaalit ja ohjeet

Aikuisrekrytointikampanjalle on koottu oma ohjesivu. Ohjesivustolta löydät monipuolisesti ohjeita ja materiaaleja aikuisrekrytointitempauksen järjestämiseksi.

Esikoulukampanjaan osallistumisen materiaalit

Esikoulukampanjan ohjeet ja materiaalit ovat Esikoulukampanjan ohjesivulla. Katso ohjeet ja materiaalit lippukuntien osallistumiseen.

Ohjeita ja materiaaleja adventtikalenterikampanjan viestintään ja markkinointiin

Kaikki valmiit ohjeet ja materiaalit ja adventtikalenterin viestintään ja markkinointiin ovat nykyään saatavilla ohjesivuston kautta.