Avoimet työpaikat

 

Haluatko olla tekemässä kaikkien aikojen parasta partioleiriä? Oletko sinä seuraavan finnjamboreen projektipäällikkö? 

Suomen Partiolaisten seuraava suurleiri, finnjamboree, kohoaa Evon metsiin loppukesällä 2022. Kuuden vuoden välein järjestettävä leiri on ainutlaatuinen elämys yli 15 000 osallistujalle ja kansainväliselle vieraalle. Tulevan leirin tavoitteissa nousevat erityisen tärkeäksi kestävän kehityksen teemat niin leirin toteutuksessa kuin kasvatustavoitteissakin. 

Etsimme nyt leirille projektipäällikköä, joka yhdessä leirin johdon ja tekijöiden kanssa varmistaa parhaan mahdollisen leirikokemuksen kaikille osallistujille. Muodostat leirin johtokolmikon yhdessä leirinjohtajien kanssa. Vastaat toimistolla leirin kanssa työskentelevästä tiimistä ja varmistat tiedonkulun pysyvän - ja leiriorganisaation välillä. Toimisto hoitaa leirin ilmoittautumisprosessin ja asiakaspalvelun. Omalla vastuullasi on leirin talous- ja hankinta-asiat.  

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näyttöä onnistuneiden projektien johtamisesta ja pystyt pitämään monta palloa ilmassa yhtä aikaa. Ymmärrät partiomaailman ja vapaaehtoisorganisaatiossa toimimisen päälle. Pidät mielessä sekä käytännön asiat että suuret visiot. Et pelkää numeroita etkä exceleitä, mutta ennen muuta innostut siitä, että saavutat tuloksia yhdessä muiden kanssa. 

Tehtävä on määräaikainen elokuusta 2020 marraskuuhun 2022 saakka ja siihen sovelletaan kokonaistyöaikaa. Raportoit tehtävässä Suomen Partiolaisten toiminnanjohtajalle.  

Odotamme 

 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta 
 • kokemusta projektien ja niiden talouden (budjetointi, hankinnat)  onnistuneesta johtamisesta 
 • partiojärjestön tuntemusta
 • hyviä viestintä- ja digitaitoja 
 • näkemystä siitä, miten parhaiten tuemme vapaaehtoisia leirin tekijöitä   
 • valmiutta merkittävään määrään ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamiseen Suomessa 

Arvostamme 

 • näyttöä siitä, miten suunnitelmat saadaan muuttumaan konkreettisiksi teoiksi 
 • kestävän kehityksen teemojen tuntemusta 
 • kokemusta esihenkilönä toimimisesta 
 • sujuvaa ruotsin- ja/tai englanninkielen taitoa 

Kanssamme pääset 

 • luomaan ainutlaatuisen elämyksen tuhansille lapsille ja nuorille  
 • kehittämään Suomen suurinta ja vaikuttavinta nuorisojärjestöä 
 • tekemään asioita uudella tavalla ja katsomaan myös pidemmälle tulevaisuuteen 
 • mukaan huippukivaan joukkoon sitoutuneita työntekijöitä ja vapaaehtoisia 

Finnjamboree-projektipäällikön tehtävää haetaan rekrytointilomakkeella. Hakuaika päättyy 24.5. Työnhakijoiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään digitaalisesti Sympa-palvelussa. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit lähettää viestin osoitteeseen rekry@partio.fi tai olla yhteydessä toiminnanjohtaja Kaisa Leikolaan, 09 886 51140. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.  

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.