Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lippukuntakoordinaattoria tukemaan ja edistämään partion harrastamista ja kasvua Järvi-Suomen Partiopiirin lippukunnissa. 

Lippukunta on partion päätoimintayksikkö, joka järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille sekä tarjoaa mielekkään ympäristön aikuisille osallistua vapaaehtoistoimintaan. Lippukuntakoordinaattorin päävastuulla on partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen siten, että partio harrastuksena pysyy laadukkaana sekä turvallisena ja harrastajien määrä kasvaa. Työssä onnistuminen vaatii aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ympäri partiopiirin toiminta-aluetta. 

Lippukuntakoordinaattorin monipuoliseen työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, vapaaehtoisten tukeminen ja nuorten ohjaaminen, toiminnan markkinoiminen, uusien lippukuntien perustaminen, sidosryhmäsuhteiden hoitaminen, aktiivinen viestintä, tapahtumien järjestäminen, yhdistyksen hallinnon asianmukainen hoitaminen sekä ongelmatilanteiden ratkominen. Lippukuntatyön lisäksi koordinaattori tukee partiopiirin vapaaehtoisista koostuvia ryhmiä ja osallistuu heidän kanssaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. 

Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy: 
> kiinnostusta lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen 
> kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita 
> erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot 
> tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä 

Hakijoilta edellytetään Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, kykyä aikatauluttaa oma työnsä, työskennellä itsenäisesti, sekä oma-aloitteisuutta tarttua puhelimeen myös pulmatilanteissa. Eduksi katsotaan sujuvat viestintätaidot englanniksi, osaaminen talouden, projektien ja kumppanuuksien hallinnasta. 

Työ on kokoaikainen (38 h 45 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työn sijaintipaikkana on Järvi-Suomen Partiopiiriin kuuluvat kunnat sekä kaupungit, joten ajokorttia ja auton käyttöä edellytetään. Piirin toimitilat sijaitsevat Kuopiossa ja Jyväskylässä. 

Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n kanssa. Lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055 tea.hurme@partio.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostilla viimeistään 1.9.2019 tea.hurme@partio.fi. Haastattelut pidetään 9.-10.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, ja työ alkaa mahdollisimman pian. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 760 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu kymmenen alueellista partiopiiriä ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf. 

Suomen Partiolaiset käsittelee avointa työpaikkaa hakevan henkilön henkilötietoja rekrytointitarkoituksiin. Työpaikkaa hakeneen henkilön antamat ja avoinna olevan tehtävän kannalta välttämättömät tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä. Lue lisää HR-tietojen käsittelystä partiossa: www.partio.fi/tietosuoja.