Avoimet työpaikat

Etsimme vapaaehtoistuen koordinaattoria

Haemme iloiseen ja sitoutuneeseen joukkoon sinua, joka sytyt siitä, että partion vapaaehtoiset onnistuvat ja nauttivat vapaaehtoistyöstään. Työ on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Työ sisältää erilaisia viestinnällisiä tehtäviä, järjestelmien kehittämiseen osallistumista ja niiden käytössä tukemista sekä tapahtumien järjestämistä ja siinä tukemista. Työtehtävässä tuet vapaaehtoisiamme mm. Johtajatulet 2021 -tapahtuman tekemisessä, vapaaehtoistyöhön, aikuisten rekrytointiin ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Lisäksi toimit vapaaehtoistuen valiokunnan vapaaehtoisten työparina.

Odotamme, että sinulla on monipuoliset viestintätaidot, hallitset normaalin toimisto-it:n, etkä säiky järjestelmiä. Hyvät yhteistyötaidot, organisointikyky sekä itsenäinen ja joustava työote ovat edellytyksiä työssä viihtymiselle. Toivomme, että sinulla on halua ja kykyä saada vapaaehtoiset loistamaan omassa tehtävässään. Kokemus tapahtumien tekemisestä, järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä, sekä sen johtamisesta ja/tai tukemisesta katsotaan eduksesi.

Työ edellyttää valmiutta säännöllisiin ilta- ja viikonlopputöihin ja sijoittuu lippukuntatyön tiimiin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan, mielellään marraskuun alussa ja päättyy 30.9.2021.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä, mutta tällä hetkellä teemme joustavasti isolta osin etätöitä. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Meillä on tarjolla merkityksellinen työ, kiva työyhteisö, aktiiviset luottamushenkilöt ja taustalla maailman suurin nuorisoliike.

Hae työpaikkaa täyttämällä sähköinen lomake viimeistään 23.9.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Bryk anna.bryk@partio.fi

Käsittelemme hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot -tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu siihen ennen hakulomakkeen täyttämistä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Etsimme projektikoordinaattoria

Partio siirtyi tänä keväänä ensimmäisten harrastusten joukossa etätoimintaan. Tämä yllättävä tilanne toi esiin sekä epävarmuuksia ja kysymyksiä että mahdollisuuksia sille, miten partiota voitaisiin tulevaisuudessa harrastaa digitaalisia alustoja käyttäen. Haluamme, että tulevaisuudessa partiokasvatus on aivan yhtä laadukasta etänä, kasvokkain tai näiden yhdistelmällä toteutettuna. Meille on tärkeää, että partion paikallisyhdistykset, lippukunnat ja näiden vapaaehtoiset saavat tukea uusiin tapoihin toimia.

Etsimme projektikoordinaattoria, joka ymmärtää käytännön kasvatustyön ja innostavan viestinnän päälle. Toimit yhteistyössä vapaaehtoistemme kanssa ja työpariksesi saat opinnäytetyön tekijän. Tarvitset siis kokeilumieltä, epävarmuuden sietokykyä ja kykyä tehdä ideoista totta. Tehtävässä auttaa kiinnostus digitaaliseen nuorisotyöhön sekä (partio)kasvatuksen ja lippukuntatoiminnan tunteminen.

Käynnistämämme hankkeen tavoite on vahvistaa lippukuntien rohkeutta ja taitoa tehdä laadukasta partiota uusin tavoin, sekä kokeilla erilaisia keinoja toteuttaa digitaalista nuorisotyötä partiossa. Hanke koostuu kahdesta osasta:

1) Lippukuntien rohkaiseminen ja vahvistaminen etäpartion järjestämiseen valmista sisältöä tuottamalla ja aktiivisella yhteisöviestinnällä.

2) Uusien toimintamallien kokeilu seuraavien aiheiden parissa:
a. Uuden etävaeltajavartiomallin pilotointi ja sen kuvaaminen lippukuntien tai lippukuntaryhmittymien käyttöön
b. Samoajaluotsien tukeminen, ja osin etänä toimivien samoajavartioiden toiminnan kehittäminen kohderyhmän kanssa
c. Kokonaan etänä toimivan perhepartiomallin pilotointi

Työ on määräaikainen ja sen kesto on kuusi kuukautta. Toiveenamme on pikainen aloitus.

Projektikoordinaattorin työ edellyttää valmiutta säännöllisiin ilta- ja viikonlopputöihin ja sijoittuu lippukuntatyön tiimiin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä, mutta tällä hetkellä toimimme varsin joustavasti myös etätöitä tehden. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Meillä on tarjolla merkityksellinen työ, kiva työyhteisö ja luottamushenkilöt ja taustalla maailman suurin nuorisoliike.

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella viimeistään 20.9.2020. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Bryk anna.bryk@partio.fi

Käsittelemme hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot -tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu siihen ennen hakulomakkeen täyttämistä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria, organisoimaan kesällä 2021 pidettäviä partioleirejä

Heinäkuussa 2021 järjestetään Hangon Syndalenissa kaksi partioleiriä, Valkama (11.-18.7.2021) ja Väiski (21.-28.7.2021). Molemmille leireille odotetaan noin 2000-3000 osallistujaa. Projektikoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu tapahtumien järjestäminen tiiviissä yhteistyössä kahden vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssa, tapahtumien välisen yhteistyön koordinoiminen sekä viestintään ja markkinointiin liittyvät asiat. Projektikoordinaattorina vastaat asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis-/osallistujarekisterin hoitamisesta. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä ja monipuolisesti erilaisia viestintäkanavia.

Työ on kokoaikainen (38 h 25 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Sopimuksen mukaan myös osa-aikainen ennen vuotta 2021. Työn sijaintipaikkana on Partioasema-Scoutstationen Helsingin Töölössä sekä kesällä 2021 Hangossa Syndalenin leirialue. Tarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut.

Työsuhteesta vastaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055, tea.hurme@partio.fi.

Hae tehtävään sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 4.10.2020. Täytä lomakkeeseen palkkatoiveesi. Työhaastattelut järjestetään 9.10. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2021.

Lisätietoja:

Valkama, järjestäjä: Uudenmaan Partiopiiri ry

Väiski, järjestäjä: Espoon Partiotuki ry

Käsittelemme hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot -tietosuojaselosteen mukaisesti.


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.