Avoimet työpaikat

Lisätty:Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f. Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla


 

Haemme Suomen Partiolaisten valtakunnalliseen viestintä- ja markkinointitiimiin osaavaa tekijää suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan ensi sijassa tiettyjen piirijärjestöjen viestintää ja markkinointia. Tehtävä on kokoaikainen, määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka alkaa syyskuussa 2022 ja päättyy helmikuussa 2023. Työ sopii kokeneemmalle osaajalle tai esimerkiksi alan opiskelijalle.

Voimme tarvittaessa muokata tehtävästä myös viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijan työnkuvan, mikäli tilanteeseesi sopisi paremmin opintoihin sisältyvä korkeakouluharjoittelu.

Meillä pääset mukaan hauskaan partioyhteisöön sekä tekemään monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä viestinnän ja markkinoinnin parissa. Työnkuvaan sisältyy esimerkiksi sisällöntuotantoa eri kanaviin, verkkosivujen ylläpitoa, uutiskirjeiden koostamista, toimitustyötä sekä alueen tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden viestintää. Toimit tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja markkinoinnin vapaaehtoisten kanssa. Kirjoittaminen, kuvaaminen, some ja tapahtumajärjestelyt ovat sinulle mieleisiä osa-alueita. Työhön sisältyy myös valtakunnallisia partion viestintä- ja markkinointitehtäviä. Voimme sopia tarkemmin työnkuvan yksityiskohdista ja räätälöidä tehtävää myös kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ja osaamista viestinnästä ja markkinoinnista joko työn tai alan opintojen kautta. Olet innokas oppimaan uutta ja otat nopeasti haltuun uusia asioita. Uskallat tarttua epäröimättä puhelimeen ja pistät asiat järjestymään. Toimit itsenäisesti, mutta samalla vahvasti osana tiimiä.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sujuvaa kirjoitustaitoa
  • Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuden ymmärrystä ja kanavien tuntemusta
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
  • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan opintoja

Lisäksi eduksesi on:

  • Partion ja järjestömaailman tuntemus
  • Kokemus digitaalisista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista, esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmästä sekä uutiskirje- ja sosiaalisen median työkaluista

Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa. Pääasiallinen toimipiste on Partioasema Helsingin Töölössä, mutta teemme myös joustavasti etätöitä.

Mikäli innostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään 15.7.2022. Siirry tästä hakupalveluun. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saat tarvittaessa Suomen Partiolaisten viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkolalta (anna.koroma-mikkola@partio.fi tai puh. 045 625 2045, 30.6.2022 asti) ja toiminnanjohtaja Kaisa Leikolalta (kaisa.leikola@partio.fi tai puh. 09 8865 1140; 1.7.2022 alkaen hakuajan päättymiseen saakka). 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.