Avoimet työpaikat

Etsimme hallintopäällikköä Suomen Partiolaisille

Suomen Partiolaiset etsii määrätietoista ja mutkatonta hallintopäällikköä vastaamaan järjestön hallinnon prosesseista, toimintatapojen kehittämisestä ja järjestön johdon tuesta. Hallintopäällikkö tekee monialaisia ja monipuolisia hallinnon asiantuntijatehtäviä, joita voidaan suunnata ja painottaa valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Hallintopäällikkö valmistelee partiota ohjaavia periaatteita ja päätöksiä sekä dokumentteja, kuten toimintasuunnitelman ja vuosikertomuksen. Hän huolehtii myös opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksen hausta, käytöstä ja raportoinnista. Sen lisäksi hallintopäällikkö työskentelee hallituksen ja valtuuston asiantuntijasihteerinä varmistaen, että järjestön johto kasvaa ja onnistuu Suomen suurimman nuorisojärjestön johtamisessa.

Hallintopäällikkö ohjaa ja kehittää järjestön tietohallintoa. Hän tekee toimittajaohjausta ja -yhteistyötä sekä varmistaa, että uusiin digitaalisiin palveluihin investoidaan taloudellisesti ja turvallisesti. Hallintopäällikkö toimii myös esihenkilönä palvelutiimille, joka vastaa partion valtakunnallisesta jäsenpalvelusta, digitaalisista palveluista ja tiedonhallinnasta.  

Odotamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itseohjautuvuutta, suunnittelukykyä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Hallintopäälliköksi valittava henkilö osaa soveltaa avoimen ja hyvän hallinnon periaatteita sekä ymmärtää, miten tietohallinto tukee järjestön johtamista ja kehittämistä. Arvostamme kokemusta esihenkilötehtävistä.

Hallintopäällikön tehtävässä oppii sekä järjestön johtamisesta että kehittämisestä. Partion uusi kuusivuotinen strategiakausi alkaa ensi vuonna, ja hallintopäällikkö pääsee toteuttamaan järjestön digitaalisten palvelujen ja tiedon käytön kehityssuunnitelmaa sen alkumetreiltä alkaen. Hallintopäällikköä tukee tehtävässä osaava palvelutiimi ja iso joukko muita partiotyöntekijötä. Yhdessä heidän ja uuden hallituksen kanssa hän varmistaa, että avoin ja hyvä hallinto toteutuu niin pienissä kuin suurissa päätöksissäkin.

Hallintopäällikön tehtävä edellyttää valmiutta säännöllisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä on määräaikainen työvapaan sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 30.9.2021.

Hae työpaikkaa sähköisellä lomakkeella 18.10.2020 mennessä.

Toiminnanjohtaja Kaisa Leikola (kaisa.leikola@partio.fi, p. 040-5084784) antaa tehtävästä lisätietoja.

Suomen Partiolaiset käsittelee hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot -tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen ennen hakulomakkeen täyttämistä.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f. 

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria, organisoimaan kesällä 2021 pidettäviä partioleirejä

Heinäkuussa 2021 järjestetään Hangon Syndalenissa kaksi partioleiriä, Valkama (11.-18.7.2021) ja Väiski (21.-28.7.2021). Molemmille leireille odotetaan noin 2000-3000 osallistujaa. Projektikoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu tapahtumien järjestäminen tiiviissä yhteistyössä kahden vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssa, tapahtumien välisen yhteistyön koordinoiminen sekä viestintään ja markkinointiin liittyvät asiat. Projektikoordinaattorina vastaat asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis-/osallistujarekisterin hoitamisesta. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä ja monipuolisesti erilaisia viestintäkanavia.

Työ on kokoaikainen (38 h 25 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Sopimuksen mukaan myös osa-aikainen ennen vuotta 2021. Työn sijaintipaikkana on Partioasema-Scoutstationen Helsingin Töölössä sekä kesällä 2021 Hangossa Syndalenin leirialue. Tarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut.

Työsuhteesta vastaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055, tea.hurme@partio.fi.

Hae tehtävään sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 4.10.2020. Täytä lomakkeeseen palkkatoiveesi. Työhaastattelut järjestetään 9.10. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2021.

Lisätietoja:

Valkama, järjestäjä: Uudenmaan Partiopiiri ry

Väiski, järjestäjä: Espoon Partiotuki ry

Käsittelemme hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot -tietosuojaselosteen mukaisesti.


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.