Avoimet työpaikat

Lisätty:

Rakastaa ja suojella luontoa on yksi partioihanteista. Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kysymykset sekä ilmastonmuutoksen torjuminen ovat keskeisiä teemoja toiminnassamme. Tavoitteenamme on hiilineutraali partio vuoteen 2030 mennessä.

Metsä toimintaympäristönä on luonnollinen osa partiotoimintaa. Retket, leirit ja toiminta ulkona edistävät lasten ja nuorten luontosuhteen muodostumista. Metsillä on Suomessa keskeinen merkitys niin virkistyspaikkoina kuin elinkeinonakin, ja niiden monimuotoisuuden suojeleminen on tärkeää.

Etsimmekin nyt partioon määräaikaiseen työsuhteeseen koordinaattoria edistämään metsään ja kestävään kehitykseen liittyviä kokonaisuuksia.

Etsimme idearikasta ja aikaansaavaa osaajaa, jolla on jo hankittua osaamista kestävään kehitykseen liittyvistä kysymyksistä. Pystyt tukemaan vapaaehtoisia niin päästöihin liittyvän datan laskemisessa kuin ympäristökasvatuksen ja järjestön toiminnan vastuullisuuden kehittämisessä.

Ymmärrät metsäalan kokonaisuutta ja alan eri toimijoiden roolia siinä. Haluat lisätä tietoa metsien tärkeästä roolista Suomessa ja vahvistaa lasten ja nuorten suhdetta luontoon sekä valmiutta toimia siellä vastuullisesti.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan ainakin:

 • Partio-ohjelman kehitys metsään, vastuullisuuteen ja retkeilyyn liittyvien aiheiden osalta
 • Partion metsäryhmän ja vastuullisuusryhmän toiminnan tuki
 • Nuorten metsäneuvostoon liittyvät tehtävät
 • Kajo 2022-leirin ja muiden tapahtumien tuki vastuullisuuteen ja metsäaiheisiin liittyvien teemojen osalta
 • Luonnon virkistyskäyttöön, metsiin ja kestävään kehitykseen liittyvä vaikuttamistyö

Teet töitä yhdessä lukuisten partion vapaaehtoisten kanssa. Saat energiaa ihmisten kanssa toimimisesta ja viihdyt niin kokoushuoneissa kuin kumisaappaissa metsässä. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet samalla vahvasti osa tiimiä. Pystyt pitämään monet langat käsissäsi kiireessäkin ja hoidat rutiinit luotettavasti. Koet järjestömme arvot ja tavoitteet omiksesi.

Odotamme:

 • soveltuvaa koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista ( metsäala, kestävä kehitys, ympäristökasvatus)
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • hyviä viestintätaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme:

 • kokemusta järjestöistä ja vapaaehtoistyöstä
 • partiotoiminnan tuntemusta
 • kiinnostusta ulkoiluun ja retkeilyyn

Meillä pääset:

 • rakentamaan ja kehittämään Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön metsä- ja vastuullisuustyötä
 • tekemään töitä kivassa työyhteisössä ja yhdessä pätevien vapaaehtoisten kanssa

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka ja sen mahdollistaa Metsämiesten säätiöltä saatu tuki.

Lähetä meille hakemuksesi HR-järjestelmämme kautta 18.5. mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaisa Leikola (kaisa.leikola@partio.fi, 040 508 4784).

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on yli 40 miljoonaa yli 200 maassa.

Suomen Partiolaiset järjestävät heinäkuussa 2022 historian kahdeksannen finnjamboreen Kajon. Kajo on yhdeksän päivää kestävä kansainvälinen partioleiri, jolle odotetaan yli 15 000 osallistujaa.

 Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria tekemään unohtumatonta leirielämystä.

Haemme oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta omasta kokonaisuudesta projektitoimiston työssä sekä tukea vapaaehtoisorganisaatiota vaihtelevissa Kajo-leirin suunnitteluun liittyvissä tehtävissä.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan ainakin:

 • Leirille ilmoittautumisen ja siihen liittyvien prosessien ja käytäntöjen suunnittelu ja toteutus
 • Leirin osallistujien ja heidän huoltajiensa asiakaspalvelu
 • Partion Kuksa-jäsenrekisteriohjelman käyttö ja tukitehtävät
 • Vapaaehtoisten tukeminen erilaisissa leiriprojektiin liittyvissä asioissa

Teet töitä yhdessä Kajon projektitoimiston muiden työntekijöiden sekä Kajon projektiorganisaation vapaaehtoisten kanssa. Saat energiaa ihmisten kanssa toimimisesta ja viihdyt niin Teams-palavereissa, toimistolla kuin tietysti itse leirillä kesällä 2022. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet samalla vahvasti osa tiimiä. Pystyt pitämään monet langat käsissäsi kiireessäkin ja hoidat rutiinit luotettavasti. Sinun ei tarvitse olla partiolainen, mutta koet järjestömme arvot ja tavoitteet omiksesi.

Odotamme:

 • Soveltuvaa osaamista työkokemuksen tai koulutuksen kautta
 • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä valmiutta työskennellä Kajo-leirillä heinäkuussa 2022

Arvostamme:

 • Kokemusta järjestöistä ja vapaaehtoistyöstä
 • Kokemusta tapahtumanjärjestämisestä
 • Partiotoiminnan ja partion jäsenrekisterijärjestelmän tuntemusta

Meillä pääset:

 • Suunnittelemaan ja toteuttamaan ikimuistoista partioleiriä ja yhtä kesän 2022 suurimmista tapahtumista Suomessa
 • Tekemään töitä kivassa työyhteisössä ja yhdessä innostuneiden vapaaehtoisten kanssa

Työ alkaa erikseen sovitusti elokuussa 2021 ja päättyy lokakuun 2022 loppuun. Suomen Partiolaisten toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta erilaisista etätyömalleista voidaan sopia.

Heräsikö kiinnostus paikkaa kohtaan? Lähetä meille tiivis hakemuksesi HR-järjestelmämme kautta sunnuntaihin 23.5. mennessä.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Kajon projektipäällikkö Ville Pentiltä (040 591 9779) maanantaina 17.5. klo 15.30-17 tai perjantaina 21.5. klo 9-10.30. Tietoa Kajosta löydät myös osoitteesta www.kajo2022.fi.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.