Avoimet työpaikat

 

Partion ydin ja keskeisin tehtävä on laadukkaan partiokasvatuksen tarjoaminen. Etsimme nyt kasvatuskoordinaattoria varmistamaan, että tämä tehtävä toteutuu. Olet oikea henkilö tehtävään, jos uskot ja haluat partion olevan maailman paras harrastus. Olet kasvatuksen ammattilainen, jolta hoituu sujuvasti niin tapahtumien kuin materiaalien tuotanto. Kestävän kehityksen teemat ovat lähellä sydäntäsi. Kohtaat rohkeana digitaalisen maailman ja osaat visioida, miten se palvelee parhaiten tavoitteitamme. Nautit vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ja tuet heitä kannustavalla ja hyväntuulisella otteella. Pidät rentoa meininkiä yllä myös kiireessä.

Tehtävä sijoittuu lippukuntatyön tiimiin ja pitää sisällään partiokasvatuksen kehittämiseen, saatavuuteen ja digitaalisiin ympäristöihin viemiseen liittyviä kokonaisuuksia sekä työtehtäviä kasvatuksen alaisten teemojen parissa (kuten esimerkiksi ikäkausiohjelmat, kestävä kehitys, meripartio, katsomuskasvatus, retkeilytaidot, tapahtumaprojektit). Työtä tehdään yhdessä kasvatusvaliokunnan vapaaehtoisten kanssa. Sinulla pysyvät langat käsissäsi, etkä kadota joukosta sitä punaista kiireenkään keskellä.

Odotamme

 • soveltuvaa koulutusta kasvatusalalta ja kehittävää otetta partiokasvatuksen jatkuvaan uudistamiseen
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • kykyä ja halua saada vapaaehtoiset toimijamme loistamaan ja viemään omat hankkeensa maaliin
 • kykyä hallita kokonaisuuksia, omaksua uusia asioita nopeasti ja saattaa kehityshankkeet ja tapahtumat maaliin alkupyrähdyksestä loppuraporttiin asti
 • valmiutta iltatöihin viikoittain ja viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sekä matkustamiseen Suomessa
 • sujuvia viestintätaitoja

Arvostamme

 • kasvatus- ja kehityspsykologista sekä pedagogista osaamista lasten ja nuorten ikäkausiin liittyen (erityisesti 7-22 -vuotiaat)
 • kokemusta onnistuneiden projektien toteuttamisesta ja tapahtumien tekemisestä
 • partion, partion ajankohtaisten painopisteiden ja vapaaehtoistyön, lippukuntatyön ja partiokasvatuksen toteuttamisen tuntemusta

Kanssamme pääset

 • Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön ja täten suomalaisen nuoriso- ja kasvatusjärjestökentän syvimpään ytimeen
 • oppimaan ja kehittämään niin perinteisiä kuin uusiakin tapoja tukea partiokasvatuksen toteuttamista ja vapaaehtoistyötä.
 • tekemään töitä yhdessä kivan työyhteisön ja iloisten vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen petra.valkonen@partio.fi viimeistään torstaina 19.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa lippukuntatyön päällikkö Petra Valkonen p. 040 718 5721. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f. 

Aulapalveluhenkilö

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toimintaan osallistuu ja jonka toiminnassa kohtaa vuosittain 65 000 partiolaista. Partioharrastusta järjestetään ensisijaisesti 7-22-vuotiaille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille yli seitsemässä sadassa partion paikallisyhdistyksessä eli partiolippukunnassa.

Töölönkadun Partioasema on yksi Helsingin vilkkaimmista nuorten ja nuorten aikuisten tiloista 25 000 vuotuisella kävijällään. Partioasemalla työskentelee säännöllisesti viitisenkymmentä työntekijää. Aulapalveluhenkilö on usein ensimmäinen partiotyöntekijä, jonka Partioaseman vieras tai partion vapaaehtoinen kohtaa tullessaan Partioasemalle.

Etsimme aulapalveluhenkilöä nelihenkiseen aulapalvelutiimiimme.

Työskentelet aulapalveluhenkilönämme vaihtelevan työajan sopimuksella. Olet tarvittaessa työhön kutsuttava ja sinulla on mahdollisuus kieltäytyä tarjotuista työvuoroista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa 13.1.2020  tai sopimuksen mukaan. Partioaseman aulapalveluaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 14.00-18.00 tai sopimuksen mukaan.

Aulapalveluhenkilön tehtävät ja edellytykset

Aulapalveluhenkilönämme otat vieraamme vastaan ja tuet partion työntekijöitä ja vapaaehtoisia heidän tehtävissään. Vastaat myös asiakaspalvelustamme ratkaisten arjen pulmatilanteita. Huolehdit kulunvalvonnastamme, tulostus- ja postituspalveluistamme sekä kokoustilojemme yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä.

Odotamme rentoa, reipasta ja rohkeaa työotetta. Toivomme sinun nauttivan vaihtelevista vuorovaikutustilanteista ja itsenäisistä palvelutehtävistä. Meille on tärkeää, että muiden työn tukeminen motivoi sinua. Aiempi asiakaspalvelukokemus on eduksi tehtävässä.

Tehtävän tiedot ja hakuohjeet

Aulapalvelutiimin esihenkilö on kehityspäällikkö Mikko Lehtonen. Perehdytyksestä, työtehtävistä ja sijaisjärjestelyistä vastaa myös muu Suomen Partiolaisten palvelutiimi, joka on tukenasi ja apunasi työssäsi.

Työaikasi perustuu em. aulapalveluaikaan. Tuntipalkka on 12 euroa / tunti.

Mikko Lehtonen kertoo tehtävästä mielellään lisää. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse mikko.lehtonen@partio.fi 5.1.2020 mennessä. Tapaamme hakijoita tammikuun alussa. Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Suomen Partiolaiset on esteetön työpaikka.

Mikko Lehtonen
kehityspäällikkö, hallinto ja henkilöstö
puh. (0)40 080 8947
mikko.lehtonen@partio.fi

 

Suomen Partiolaiset käsittelee avointa työpaikkaa hakevan henkilön henkilötietoja rekrytointitarkoituksiin. Työpaikkaa hakeneen henkilön antamat ja avoinna olevan tehtävän kannalta välttämättömät tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä. Lue lisää HR-tietojen käsittelystä partiossa: www.partio.fi/tietosuoja.