Avoimet työpaikat

Oletko sinä etsimämme partion uusi alue– ja moninaisuustyöntekijä? 

Haluatko olla varmistamassa, että strategiamme keskeinen osa ”Partio kuuluu kaikille” toteutuu yhä paremmin kaikissa Suomen lippukunnissa? Etsimme alue- ja moninaisuustyöntekijää madaltamaan partioon liittymisen ja kuulumisen esteitä sekä kehittämään partiota yhä avoimemmaksi ja moninaisemmaksi. Tunkelon säätiöltä saamamme apurahan avulla voimme jatkaa vuosina 2016-2018 partiossa toteutettua ”100 uutta tapaa”-hanketta ja levittää siitä saatuja oppeja ja parhaita käytäntöjä valtakunnalliseksi. Edistettäviä teemoja ovat mm. koulupäivien yhteydessä tapahtuva partio, erityislasten huomioiminen partiotoiminnassa, maahanmuuttajataustaisten lasten mukaanotto sekä esteettömyys ja saavutettavuus. Moninaisuustyön lisäksi toimit aluevaliokuntamme työparina tukien partiopiirejä lippukuntatyössä. 

Olet etsimämme henkilö, jos ymmärrät vakaasti järjestötyön, partiomaailman ja vapaaehtoisorganisaatiossa toimimisen päälle. Pystyt muotoilemaan tekemisen tason organisaatiotasoon sopivaksi, ja pidät mielessä sekä käytännön että suuret visiot.  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu lippukuntatyön tiimiin. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. 

 

Odotamme 

 • kokemusta järjestötoiminnasta sekä osaamista tehtävänkuvaan liittyvien teemojen alueelta 
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta 
 • hyviä viestintätaitoja 
 • näkemystä siitä, miten parhaiten tuemme vapaaehtoisia toimijoitamme  
 • valmiutta merkittävään määrään ilta– ja viikonlopputyötä sekä matkustamiseen Suomessa 

Arvostamme 

 • partiojärjestön ja erityisesti lippukuntatoiminnan tuntemusta 
 • näyttöä siitä, miten suunnitelmat saadaan muuttumaan konkreettisiksi teoiksi 

Kanssamme pääset 

 • varmistamaan, että mahdollisimman monella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa 
 • kehittämään Suomen suurinta ja vaikuttavinta nuorisojärjestöä 
 • tekemään asioita uudella tavalla ja katsomaan myös pidemmälle tulevaisuuteen 
 • huippukivaan joukkoon sitoutuneita työntekijöitä ja vapaaehtoisia
   

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera viimeistään 27.10. osoitteeseen kaisa.leikola@partio.fi. Lisätietoja tehtävästä saa samasta osoitteesta tai puhelimitse 040-5084784. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 760 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu kymmenen alueellista partiopiiriä ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf. 

Suomen Partiolaiset käsittelee avointa työpaikkaa hakevan henkilön henkilötietoja rekrytointitarkoituksiin. Työpaikkaa hakeneen henkilön antamat ja avoinna olevan tehtävän kannalta välttämättömät tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä. Lue lisää HR-tietojen käsittelystä partiossa: www.partio.fi/tietosuoja.