Avoimet työpaikat

Lisätty:Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f. Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla.


Suomen Partiolaiset etsii aulapalveluhenkilöä Partioasemalle!

Aulapalvelu toimii Partioaseman käyttäjien tukena ja vastaa asiakaspalvelustamme ratkaisten arjen pulmatilanteita. Työhön kuuluu huolehtiminen kulunvalvonnastamme, tulostus- ja postituspalveluistamme, kokoustilojemme yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä sekä esimerkiksi asiakaspalvelustamme (puhelin, sähköposti, chat) aulapalveluaikana. Partioasema sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Töölönkatu 55.

Aulapalveluhenkilö on tarvittaessa työhön kutsuttava ja tarjotusta työvuorosta on oikeus kieltäytyä. Keskimäärin töitä on 1-2 iltana viikossa. Aulapalveluaika on arkisin maanantaista torstaihin klo 14.00-18.00 tai sopimuksen mukaan. Työaika perustuu aukiolotunteihin ja siitä maksetaan 12 euron tuntipalkkaa. Työ alkaa syyskuun 2022 aikana.

Hae tehtävää jättämällä avoin hakukirje tämän hakulomakkeen kautta. Halutessasi voit lisätä myös ansioluettelon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta ja tehtävästä antaa IT- ja palvelupäällikkö Maija Kangasniemi (044 7434 373).


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.

Partiotyöntajajat

Partiotyössä noudatetaan Palvelutyönantajien (Palta) ja ammattiliitto Jytyn Yleissopimusta sekä Partiotyönantajien ja Jytyn erillispöytäkirjaa. Palta ja Jyty ovat solmineet partiotoimintaa koskevan yleissitovan työehtosopimuksen. Tätä työehtosopimusta noudatetaan kaikissa partiotoimintaan liittyvissä työsuhteissa. Sopimusta sovelletaan Partiotyönantajat ry:n ja sen jäsenjärjestöjen (Suomen Partiolaiset ja partiopiirit) palveluksessa oleviin toimihenkilöihin. Työehtosopimuksessa on sovittu mm. palkkausjärjestelmästä, työajoista ja työaikakorvauksista. Muilta osin sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Yleissopimusta. Lisätietoja luettavissa Jytyn verkkosivuilta.