Avoimet työpaikat

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 760 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu kymmenen alueellista partiopiiriä ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Viestintä- ja yhteistyövälineitämme, kuten Office 365, käyttää säännöllisesti lähes 2 000 vapaaehtoistamme. Partion tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden vuotuinen budjetti on yli puoli miljoonaa euroa. Haluamme kehittää partioharrastusta hyödyntämällä tietoa ja teknologioita aiempaa rohkeammin ja kokeilevammin.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen digitaalisten ratkaisujen suunnittelijaa.

Luot suunnittelijanamme edellytyksiä digitaalisuuden hyödyntämiseksi ja tiedolla johtamisen kehittämiseksi partiossa. Tieto ja myös teknologiat ovat sinulle tuttuja toiminnan kehittämisen välineitä. Osaat sanoittaa omia ja muiden ideoita projekteiksi. Viestintätaitosi ovat vahvat, minkä ansiosta osaat kehittää ihmisten osaamista ja tukea päätöksentekijöitä.

Suunnittelijan tavoitteet ja tehtävät

Osallistut ensimmäisenä kehittämistehtävänäsi partion monivuotisen tieto- ja teknologiasuunnitelman tekemiseen. Se on kartoitukseen ja konsultointiin perustuva konkreettinen työvälineesi seuraavina vuosina. Kehittämistehtävässä sinua auttaa erityisesti vapaaehtoisten asiantuntijoiden muodostama digi- ja muotoiluryhmämme. Partion nykyisten ja tulevien digikehitysprojektien ohjaaminen ja projektipäälliköiden tukeminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Määrittelet suunnittelijanamme tietohallinnon periaatteitamme, dokumentoit käytäntöjämme sekä vastaat tieto- ja tietojärjestelmäkokonaisuudestamme tiimisi ja vapaaehtoistemme kanssa.

Olemme ulkoistaneet henkilöstömme IT-tukipalvelut, ja tietojärjestelmiemme ja digitaalisten palveluidemme ylläpidosta vastaavat alan asiantuntijayritykset. Tehtäväsi on huolehtia kehityksen suunnan varmistamiseksi hankintastrategiastamme, kumppanuuksien kehittämisestä ja Suomen Partiolaisten palvelu- ja sopimussalkusta esimiehesi kanssa. Tavoitteemme on, että partion palvelut ovat modernit ja kilpailukykyiset.

Lähimmät työparisi tiimissäsi ovat tiedonhallinnan, rekisteripalvelujen ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Hallinto ja palvelut -tiimimme yhteinen kunnianhimoinen tavoite on tukea tietojohtamista partiossa luomalla uusia järjestelmäarkkitehtuuriimme sopivia digitaalisia ratkaisuja. Haluamme myös säästää kustannuksiamme parantamalla tietoarkkitehtuuriamme.

Tehtävän edellytykset

Soveltuva korkeakoulututkinto, työssä todistettu digi- ja tietohallinto-osaaminen sekä ennakkoluulottomat ideat järjestö- ja nuorisotyön digitaalisiksi ratkaisuiksi luovat parhaat edellytykset onnistua ajoittain haastavassa, mutta aina palkitsevassa kehittämistehtävässämme.

Odotamme, että järjestötoiminnan kehittäminen motivoi sinua. Sinun tulee tuntea tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden perusteet ja ennen kaikkea mahdollisuudet hyvin. Taitavana suunnittelijana ymmärrät kokonaisuudet ja olet selkeä viestinnässäsi, myös kirjallisesti.

Olet saattanut olla mukana määrittelemässä eri asiakkaiden kokonaisarkkitehtuuria, suunnittelemassa tiekarttoja tai olet ehkä projektiammattilainen vastaten käyttöönotto- ja kehitysprojekteista omassa tai asiakkaasi organisaatiossa. Voit olla urapolkusi alussa etsimässä vastuullista kehittämistehtävää tai saatat kaivata mahdollisuutta käyttää laajaa osaamistasi monipuolisesti merkityksellisessä työssä lasten, nuorten aikuisten ja vapaaehtoisten kanssa Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä.

Tehtävä ei edellytä aiempaa partiokokemusta tai partion tuntemusta. 

Hakuohjeet

Hallintopäällikkö Mikko Lehtonen keskustelee mielellään lisää tavoitteistasi ja osaamisestasi sekä Suomen Partiolaisista seuraavana mahdollisena työyhteisönäsi. Tarjoamme yhteiskunnallisesti vastuullisen tehtävän ja kannustavat työnteon ehdot. Sinulla on mahdollisuus osallistua työssäsi sertifiointiohjelmiin osaamisesi näyttämiseksi. Tuemme myös omaehtoista opiskelua työn ohessa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, Partio-asemalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse mikko.lehtonen@partio.fi 27.11.2018 mennessä. Tapaamme hakijoita 3.-5.12.2018 välisenä aikana. Ilmoitamme valinnasta viimeistään joulukuun puolivälissä. Työsuhde alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

Mikko Lehtonen
hallintopäällikkö
puh. (0)40 080 8947
mikko.lehtonen@partio.fi

Tule meille kumppanuuskoordinaattoriksi!

Etsimme tuloshakuista ja innovatiivista osaajaa, jonka tehtävänä on mahdollistaa mahdollisimman monen lapsen ja nuoren harrastus. Sinulla on intoa ja näkemystä Suomen Partiolaisten kumppanuustoiminnan ja yritysyhteistyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Viihdyt niin yritysten neuvotteluhuoneissa kuin kumisaappaissa metsässäkin.

Teemme valtakunnallista yhteistyötä monien yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta voimme pitää partioharrastuksen kustannukset kohtuullisina ja jotta toiminta on mahdollisimman saavutettavaa. Vastaat tehtävässäsi partion kumppanuustoiminnasta vapaaehtoistemme kanssa. Suomen Partiolaiset tukee partiopiirejä ja -lippukuntia sekä alueellisen että paikallisen kumppanuustoiminnan kehittämisessä. 

Varmistat, että hoidamme lupauksemme ja tuista saamamme vastikkeet sovitusti yksityiskohtia unohtamatta. Olet CRM-järjestelmämme ja asiakkuustiedon pääkäyttäjä. Opastat erilaisissa projekteissa ja aluejärjestöissä toimivia vapaaehtoisiamme kumppanuustoiminnan kehittämisessä.

Kartoitat ja hankit partiolle aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja kehität järjestömme varainhankintaa. Erityinen vastuualueesi on ulkopuolisen rahoituksen mahdollistama Value Based Leadership -johtajakoulutus (www.parempaajohtajuutta.fi). Vastaat koulutuksen yritysyhteistyöstä.

Kontaktoit vaivatta uusia ihmisiä ja saat intoa ja energiaa heidän tapaamisestaan. Työskentelet itsenäisesti ja toimit tavoitteellisesti myös tiimeissä. Asetat tavoitteita, motivoidut niiden saavuttamisesta, olet nopea oppimaan uutta sekä erotat olennaisen. Pidät monet langat käsissäsi kiireessäkin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa partiokokemusta, mutta koet järjestömme arvot ja tavoitteet omaksesi. 

Odotamme:

 • Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
 • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Organisointikykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi tehtävässä 
 • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme:

 • Työkokemusta myynti- ja markkinointitehtävistä 
 • Yritys- ja yhteiskuntavastuukokemusta 
 • Kokemusta järjestöjen kumppanuustoiminnasta
 • Mahdollisia olemassa olevia verkostoja 
 • CRM-järjestelmien ja asiakashallinnan tuntemusta

Meillä pääset:

 • Rakentamaan ja kehittämään Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön kumppanuustoimintaa ja varainhankintaa. 
 • Työskentelemään Suomen Partiolaisten yritys- ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  
 • Tekemään töitä kivassa työyhteisössä ja yhdessä pätevien vapaaehtoisten kanssa. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Suomen Partiolaisten toimisto sijaitsee Helsingin Töölössä.

Lähetä meille tiivis hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi sähköpostitse kaisa.leikola@partio.fi viimeistään 28.11.2018 mennessä. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Etsimme kasvatuskoordinaattoria

Partion keskeisin tehtävä ja tarkoitus on partiokasvatus. Siksi on erityisen tärkeää, että partiokasvatusta toteutetaan laadukkaasti ympäri Suomen, ja että siihen liittyvät materiaalit ovat helposti, modernisti ja digitaalisesti saatavilla, houkuttelevia, innostavia ja helposti käytettäviä.

Etsimme kasvatuskoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Olet oikea tyyppi tehtävään, jos uskot ja haluat partion olevan maailman paras harrastus, ja ymmärrät myös, miksi näin on. Sinulla pysyy näpeissä niin tapahtumien, kuin materiaalienkin tuotanto. Kohtaat rohkeana digitaalisen median ja teknologian ja osaat visioida, miten ne palvelevat parhaiten tavoitteitamme. Ulkoiluun ja luontoon liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäsi. Erityisesti nautit vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ja tuet heitä kannustavalla otteella ja letkeällä meiningillä.

Tehtävä sijoittuu Suomen Partiolaisten toimiston lippukuntatyön tiimiin ja se pitää sisällään muun muassa partiokasvatuksen kehittämiseen, saatavuuteen ja digitaalisiin ratkaisuihin viemiseen liittyvät tehtävät, sekä työtehtäviä kasvatuksen alaisten teemojen parissa (kuten esimerkiksi meripartio, katsomuskasvatus partiossa, retkeilytaidot, tapahtumaprojektit). Työtä tehdään yhdessä kasvatusvaliokunnan vapaaehtoisten kanssa. Sinulla pysyvät langat käsissäsi, etkä kadota joukosta sitä punaista kiireenkään keskellä.

Odotamme

 • soveltuvaa koulutusta ja notkeita viestintä- ja toimisto-it:n hallintaa, hyvää suomen kieltä ja jouhevaa tekstintuotantotaitoa.
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • kykyä ja halua saada vapaaehtoisemme loistamaan ja viemään omat hankkeensa maaliin
 • kykyä hallita kokonaisuuksia, oppia nopeasti ja saatella kehityshankkeet ja tapahtumat alkupyrähdyksestä loppuraporttiin asti ja pitää rentoa meininkiä yllä myös kiireessä
 • valmiutta iltatöihin viikoittain ja viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sekä matkustamiseen Suomessa
 • kokemusta järjestötoiminnasta ja kehittävää otetta partiokasvatuksen jatkuvaan uudistamiseen

 Arvostamme

 • näkemystä partiokasvatuksen toteuttamisen tukemiseen sekä keskusjärjestössä, piireissä että lippukunnissa
 • kasvatus- ja kehityspsykologista sekä pedagogista osaamista lasten ja nuorten ikäkausiin liittyen (Erityisesti 7-22 -vuotiaat)
 • partion, partion ajankohtaisten painopisteiden ja vapaaehtoistyön, lippukuntatyön ja partiokasvatuksen toteuttamisen tuntemusta
 • Osaamista web-julkaisujärjestelmien käytöstä (WordPress) ja ohjelmistokehitysprojekteista

Kanssamme pääset

 • Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön ja täten suomalaisen nuoriso- ja kasvatusjärjestökentän syvimpään ytimeen
 • oppimaan ja kehittämään niin perinteisiä kuin uusiakin tapoja tukea vapaaehtoistyötä ja partiokasvatuksen toteuttamista.
 • tekemään töitä yhdessä kivan työyhteisön ja iloisten vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Töölössä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen: petra.valkonen@partio.fi viimeistään 28.11.. Lisätietoja tehtävästä saat myös Petralta samasta osoitteesta ja perjantaisin numerosta 050 4460056.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

 Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu  65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.  

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n Ryske’19 piirileirille

Projektikoordinaattoria

Ryske’19-partioleiri järjestetään kesällä 2019 Nurmeksessa, ja sille odotetaan n. 2000 osallistujaa. Projektikoordinaattorina keskeisiin työtehtäviisi kuuluu työskentely leirin vapaaehtoisista koostuvan johtoryhmän kanssa, leirin asiakaspalvelu ja ilmoittautumisessa tukeminen sekä osallistujarekisterin hoitaminen. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa. Leirin jälkeen vastaat projektin paketoinnista ja raportoinnista.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Partiokokemus on tässä tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä. Tehtävään kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme ainutkertaisen projektikokemuksen ja kivat työkaverit. Työsuhde alkaa vuoden 2019 tammikuun alusta ja kestää elokuun loppuun. Työskentely tapahtuu Kuopion toimistolta käsin. Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen tea.hurme@partio.fi viimeistään maanantaina 26.11.2018. Kerro viestin otsikkokentässä mihin tehtävään haet. Lisätietoja saat leirinjohtaja Juha Hämäläiseltä juha.hamalainen@partio.fi tai Suomen Partiolaisten järjestöpäälliköltä Tea Hurmeelta tea.hurme@partio.fi tai puhelimitse 050 446 0055 tiistaisin ja torstaisin kello 9-10.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.  Järvi-Suomen Partiolaiset ry on yli 140 partiolippukunnan muodostama piirijärjestö, jonka toiminta-alue ulottuu Etelä-Savosta Pohjois-Savon kautta Kainuuseen ja Pohjois-Karjalasta Keski-Suomeen.

Suomen Partiolaiset käsittelee avointa työpaikkaa hakevan henkilön henkilötietoja rekrytointitarkoituksiin. Työpaikkaa hakeneen henkilön antamat ja avoinna olevan tehtävän kannalta välttämättömät tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä. Lue lisää HR-tietojen käsittelystä partiossa: www.partio.fi/tietosuoja.