Avoimet työpaikat

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 760 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu kymmenen alueellista partiopiiriä ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf. 

Töölönkadun Partioasema on yksi Helsingin vilkkaimmista nuorten ja nuorten aikuisten tiloista ja kohtaamispaikoista 25 000 vuotuisella kävijällään. Partioasemalla työskentelee viitisenkymmentä työntekijää. Aulapalveluhenkilö on usein ensimmäinen partiotyöntekijä, jonka Partioaseman vieras tai partion vapaaehtoinen kohtaa.

Etsimme aulapalveluhenkilöä kolmihenkiseen aulapalvelutiimiimme.

Työskentelet aulapalveluhenkilönämme vaihtelevan työajan sopimuksella. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä tarjotuista työvuoroista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Partioaseman aulapalveluaika on arkisin maanantaista torstaihin klo 14.00-18.00 tai sopimuksen mukaan.

Aulapalveluhenkilön tehtävät ja edellytykset 

Aulapalveluhenkilönämme otat vieraamme vastaan ja tuet partion työntekijöitä ja vapaaehtoisia heidän tehtävissään. Vastaat myös asiakaspalvelustamme ratkaisten arjen pulmatilanteita. Huolehdit kulunvalvonnastamme, tulostus- ja postituspalveluistamme sekä kokoustilojemme yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä.

Odotamme rentoa, reipasta ja rohkeaa työotetta. Toivomme sinun nauttivan vaihtelevista vuorovaikutustilanteista ja palvelutehtävistä. Meille on tärkeää, että muiden työn tukeminen motivoi sinua. Aiempi asiakaspalvelukokemus ja digitaaliset taidot ovat eduksi tehtävässä.

Tehtävän tiedot ja hakuohjeet 

Aulapalvelutiimin esimies on hallintopäällikkö Mikko Lehtonen. Perehdytyksestä, työtehtävistä ja sijaisjärjestelyistä vastaa myös muu Suomen Partiolaisten palvelutiimi, joka on tukenasi ja apunasi työssäsi.

Työaikasi perustuu em. aulapalveluaikaan. Tuntipalkka on 12 euroa / tunti.

Hallintopäällikkö Mikko Lehtonen kertoo tehtävästä mielellään lisää. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 22.2.2019 mennessä sähköpostitse mikko.lehtonen@partio.fi. Tapaamme hakijoita helmikuun lopussa. Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

Mikko Lehtonen
hallintopäällikkö
puh. (0)40 080 8947
mikko.lehtonen@partio.fi

Suomen Partiolaiset käsittelee avointa työpaikkaa hakevan henkilön henkilötietoja rekrytointitarkoituksiin. Työpaikkaa hakeneen henkilön antamat ja avoinna olevan tehtävän kannalta välttämättömät tiedot poistetaan rekrytointiprosessin päätyttyä. Lue lisää HR-tietojen käsittelystä partiossa: www.partio.fi/tietosuoja.