Avoimet työpaikat

Lisätty:

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työskentelytilamme Helsingissä ja Tampereella ovat esteettömiä. 

Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla.


Suomen Partiolaiset hakee järjestökoordinaattoria!

Etsimme järjestökoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään huhtikuusta 2024 alkaen. Järjestökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu partiokoulutusten ja erilaisten tapahtumien järjestely- ja koordinointitöitä osana neljän hengen tiimiä. Lisäksi koordinaattori tukee Uudenmaan Partiopiiri ry:n puheenjohtajia ja hallitusta sekä muita vapaaehtoisia monin tavoin ja hoitaa yhdistyksen moninaisia hallinnollisia tehtäviä.

Työ on monipuolinen sekoitus organisointia, hallinnollisia töitä, vapaaehtoisten tukemista ja nuorten ohjaamista.

Saatat olla sopiva henkilö, jos sinulta löytyy:

  • Kykyä pitää monia lankoja käsissä samaan aikaan
  • Kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • Some-kanavien tuntemusta
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hallitset Microsoft O365-ympäristön käytön sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä. Ymmärrät prosessien tärkeyden etkä kyllästy hetkessä rutiininomaisiin tehtäviin.

Emme edellytä kokemusta partiosta, mutta se on tässä työtehtävässä etu. Arvostamme myös muuta kokemusta yhdistyshallinnosta ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää 31.12.2024 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa 2024. Viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työpiste sijaitsee mukavassa työyhteisössä Partioasemalla Töölössä. Teemme myös joustavasti etätöitä. Työhön kuuluu iltatyötä viikoittain ja viikonlopputyötä muutamana viikonloppuna vuodessa.

Tarjoamme monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä sijoittuu partion palkkausjärjestelmän mukaiseen vaativuusryhmään III. Tehtävän peruspalkka on 2 800 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi valitulle henkilölle voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 25.2.2024.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mimmu Mannermaa (p. 040 132 7088).


TET-harjoittelu partiossa

Tervetuloa TET-harjoitteluun Partioasemalle! Otamme mielellämme reippaita harjoittelijoita tutustumaan työelämään, tukemaan Partioaseman arjessa ja auttamaan partiotapahtumien järjestämisessä.

TET-harjoittelun aikana pääset osallistumaan monipuolisesti partion jäsenpalvelun tukitehtäviin sekä auttamaan Partioaseman arjessa. Harjoitteluun kuuluu monipuolisia avustavia toimistotehtäviä. TET-jakson aikana pääset myös osallistumaan vaihtelevasti tapahtumien ja tilaisuuksien valmisteluihin ja järjestelyihin. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Voimme tarjota yhden TET-harjoittelupaikan kerran kevätlukukaudessa ja kerran syyslukukaudessa. TET-harjoittelun kesto Partioasemalla on yksi viikko.

Hae TET-paikkaa Suomen Partiolaisilta lähettämällä lyhyt hakemus sähköpostitse osoitteeseen venla.monter@partio.fi. Kerrothan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut suorittamaan TET-harjoittelun Suomen Partiolaisilla ja milloin suorittaisit TET-harjoittelun. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, tarkistathan siis säännöllisesti oman sähköpostisi.


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.

Partiotyöntajajat

Partiotyössä noudatetaan Palvelutyönantajien työnantajat Palta ry:n (Palta) ja Ammattiliitto Jyty ry:n Yleissopimusta sekä Partiotyönantajien ja Jytyn erillispöytäkirjaa. Palta ja Jyty ovat solmineet partiotoimintaa koskevan yleissitovan työehtosopimuksen. Tätä työehtosopimusta noudatetaan kaikissa partiotoimintaan liittyvissä työsuhteissa. Sopimusta sovelletaan Partiotyönantajat – Scoutarbetsgivarna ry:n ja sen jäsenjärjestöjen (Suomen Partiolaiset ja partiopiirit) palveluksessa oleviin toimihenkilöihin. Työehtosopimuksessa on sovittu mm. palkkausjärjestelmästä, työajoista ja työaikakorvauksista. Muilta osin sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Yleissopimusta. Lue lisää Jytyn verkkosivuilta.

Partiotyönantajat -Scoutarbetsgivarna ry on osallistunut palkkausjärjestelmän kehittämistä koskevan työryhmän toimintaan. Työryhmä työskenteli vuoden 2023 ajan, ja neuvotteli partion palkkausjärjestelmän kehittämisestä. Uusi palkkausjärjestelmä on hyväksytty liittojen hallinnoissa 8.11.2023 (Palta) ja 23.11.2023 (Jyty). Tutustu partion palkkausjärjestelmään täällä.