Avoimet työpaikat

Lisätty:

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työskentelytilamme Helsingissä ja Tampereella ovat esteettömiä. 

Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla.


Tule meille kumppanuuspäälliköksi!

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö ja tunnettu ja arvostettu brändi. Etsimme valtakunnalliseen kumppanuustoimintaamme tuloshakuista ja idearikasta osaajaa, jolla on halua työskennellä lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamiseksi. Sinulla on intoa ja näkemystä Suomen Partiolaisten kumppanuustoiminnan ja yritysyhteistyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Saat energiaa ihmisten kanssa toimimisesta ja viihdyt niin yritysten neuvotteluhuoneissa kuin kumisaappaissa metsässä.

Haluamme edistää partion vaikuttavuutta yhteiskunnallisena toimijana ja mahdollistaa partion tavoitteiden toteutumisen isommin ja näkyvämmin. Kumppanuuspäällikkönä etsit rohkeasti yhteistyön keinoja yritysten ja erilaisten yhteisöjen kanssa. Kartoitat ja hankit partiolle aktiivisesti uusia kumppaneita ja tukijoita. Lisäksi pidät yllä voimassa olevia kumppanuuksia ja varmistat, että lupaamamme vastikkeet hoituvat sovitulla tavalla yksityiskohtia unohtamatta. Tätä työtä sekä kumppanuustoiminnan kehittämistä myös partioliikkeen sisällä teet yhdessä luottamushenkilöidemme kanssa.

Kontaktoit vaivatta uusia ihmisiä ja saat intoa heidän tapaamisestaan. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet samalla vahvasti osa tiimiä. Asetat tavoitteita, motivoidut niiden saavuttamisesta, olet nopea omaksumaan uutta ja erotat olennaisen. Pystyt pitämään monet langat käsissäsi kiireessäkin. Emme edellytä partiotaustaa, mutta koet järjestömme arvot ja tavoitteet omaksesi.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Myyntihenkisyyttä
 • Hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
 • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
 • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

Lisäksi eduksesi on:

 • Kokemus kumppanuustoiminnasta ja varainhankinnasta
 • Yritys- ja yhteiskuntavastuukysymysten tuntemus
 • CRM-järjestelmien ja asiakashallinnan tuntemus

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden rakentaa ja kehittää Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön kumppanuustoimintaa
 • Verkostoja merkittäviin yhteiskunnallisiin toimijoihin
 • Kivan työyhteisön ja työkavereiksi joukon päteviä vapaaehtoisia

Kumppanuuspäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työpisto sijaitsee Partioasemalla Helsingin Töölössä, mutta teemme myös joustavasti etätyötä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kerro meille itsestäsi ja lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 5.2.2023.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Panu Räsänen, panu.rasanen@partio.fi tai 0503055343.

Partioon ja sen kumppanuustoimintaan voit tutustua https://www.partio.fi/ ja https://www.partio.fi/lahjoita/kumppaneille/

Suomen Partiolaiset etsii viestinnän asiantuntijaa! Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Valtakunnallinen viestintä- ja markkinointitiimimme tekee monipuolisesti partion viestintää ja markkinointia yhdessä osaavien vapaaehtoistemme kanssa. Tule meille viestinnän asiantuntijaksi!

Nykyisen asiantuntijamme siirtyessä sisäisesti uuteen tehtävään, haemme tiimiin kokenutta viestinnän osaajaa, jolla on intoa ja näkemystä partion viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen. 

Viestinnän asiantuntijan tärkein tehtävä on huolehtia ajantasaisesta ja ammattitaitoisesta partioviestinnästä eri kanavissa. Tunnistat tärkeät teemat ja aiheet, joihin tarttua, pidät muistissa viestinnän strategiset tavoitteet nopeatempoisen arjen keskellä sekä tuet ja autat muita viestimään omista aiheistaan. Työ sisältää viestinnän suunnittelua ja koordinointia, uutiskirjekokonaisuutemme päävastuun, valtakunnallisten some-kanavien suunnittelua ja sisällöntuotantoa sekä erilaisia projekteja. Viestinnän asiantuntija toimii myös viestintä- ja markkinointipäällikön sijaisena sekä osallistuu kriisiviestintään.

Työskentelet itsenäisesti, mutta samalla olet vahvasti osa tiimiä. Olet nopea omaksumaan uutta ja erotat olennaisen tietotulvasta. Et hämmenny erilaisten viestintäkanavien ja järjestelmien viidakossa, vaan pystyt pitämään monet langat käsissäsi. 

Työtä tehdään yhdessä työtiimin sekä viestinnän ja markkinoinnin vapaaehtoisten kanssa. Partiotausta ja/tai järjestömaailman tuntemus on tässä työssä etu, mutta ei välttämättömyys.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Soveltuvaa koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Kokemusta erilaisista digitaalisen viestinnän työkaluista
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

Lisäksi eduksesi on:

 • Partion ja/tai järjestömaailman tuntemusta
 • Kokemusta kriisiviestinnästä
 • Kokemusta viestinnän kehitysprojektien vetovastuusta

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden tehdä ja kehittää Suomen suurimman nuorisojärjestön viestintää
 • Monipuolisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä, jossa on joustavat työajat sekä kilpailukykyiset edut
 • Mahdollisuuden hyödyntää ja kasvattaa monipuolisesti osaamistasi

Viestinnän asiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työpiste sijaitsee Partioasemalla Helsingin Töölössä, mutta teemme myös joustavasti etätöitä.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta ti 7.2.2023 mennessä. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, 045 625 2045 tai anna.koroma-mikkola@partio.fi. Lisätietoa partiosta: www.partio.fi

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Suomen Partiolaiset etsii järjestökoordinaattoria Helsinkiin. 

Vakituisen tekijämme siirtyessä määräaikaiseen projektitehtävään, etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2024 asti) järjestökoordinaattoria, jonka vastuulla on Helsingissä toimivien partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen.

Koordinaattorin tärkein työtehtävä on tukea partiolippukuntia ja niiden vapaaehtoisia monin erilaisin tavoin. Työ on monipuolinen sekoitus lippukunnille viestimistä, vapaaehtoisten tapaamista, toiminnan tukemista, nuorten ohjaamista, tapahtumien tekemistä sekä ongelmatilanteiden ratkomista.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

 • Kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
 • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
 • Yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti sopeutuva luonne
 • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Taitoa ja kiinnostusta tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa

Hallitset Microsoft Office -ohjelmat sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä.  Et arastele tarttua puhelimeen hankalissakaan asioissa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Partiotausta on tässä työssä etu, mutta ei välttämättömyys.

Työpiste sijaitsee Partioasemalla Helsingin Taka-Töölössä, mutta työ edellyttää myös liikkumista eri puolilla Helsinkiä ja töitä voi osittain tehdä myös etänä. Työhön kuuluu iltatyötä viikoittain ja viikonlopputyötä muutamina viikonloppuina vuodessa.

Tarjoamme monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Viikoittainen työaika on 38 tuntia ja 15minuuttia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

Mikäli innostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 19.2.2023. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n aluejohtaja Mimmu Mannermaa (puh. 040 132 7088, mimmu.mannermaa@partio.fi).  


Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.

Partiotyöntajajat

Partiotyössä noudatetaan Palvelutyönantajien (Palta) ja ammattiliitto Jytyn Yleissopimusta sekä Partiotyönantajien ja Jytyn erillispöytäkirjaa. Palta ja Jyty ovat solmineet partiotoimintaa koskevan yleissitovan työehtosopimuksen. Tätä työehtosopimusta noudatetaan kaikissa partiotoimintaan liittyvissä työsuhteissa. Sopimusta sovelletaan Partiotyönantajat ry:n ja sen jäsenjärjestöjen (Suomen Partiolaiset ja partiopiirit) palveluksessa oleviin toimihenkilöihin. Työehtosopimuksessa on sovittu mm. palkkausjärjestelmästä, työajoista ja työaikakorvauksista. Muilta osin sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Yleissopimusta. Lisätietoja luettavissa Jytyn verkkosivuilta.