Avoimet työpaikat

Lisätty:

Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla.

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin misiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työskentelytilamme Helsingissä ja Tampereella ovat esteettömiä. 


Etsimme IT-päällikköä johtamaan partion IT-kokonaisuutta ja digitaalisten järjestelmien kehittämistä!

Nykyisen IT- ja palvelupäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme uutta IT-päällikköä vastaamaan Suomen suurimman nuorisojärjestön laajan IT-kokonaisuuden johtamisesta. Kyseessä on ainutlaatuinen näköalapaikka IT-osaajalle: tarjoamme poikkeuksellisen monipuolisen tehtävän ihmiselle, jolle tärkeää on tehdä merkityksellistä työtä kunnianhimoisessa ympäristössä.

Kyseessä on esihenkilötehtävä ja, odotamme löytävämme henkilön, jolla on hyvät esihenkilötaidot ja kyky johtaa asiantuntijatiimiä. Partiossa on käynnissä laaja järjestelmäuudistus, jonka menestyksekäs läpivienti ja hankkeen projektipäällikön tukeminen onnistuneen lopputuloksen saamiseksi on IT-päällikön keskeisin tehtävä.

Työssä menestyminen edellyttää:

 • Halua kehittää ja koordinoida partion monipuolista IT-kokonaisuutta vastaamaan partion tarpeita
 • Kokemusta projektinhallinnasta ja projektityöstä (esim. projektisalkun hallinta, projektitoimistotyöskentely tai vastaava, mahdollisesti vastuurooleissa)
 • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Taitoa omaksua laajoja kokonaisuuksia

Etsimämme henkilön osaaminen voisi koostua esimerkiksi näistä osa-alueista:

 • Kilpailutus-, hankinta ja tilaaminen
 • Käyttöönottoprojekteissa toimiminen
 • Järjestelmien pienkehittäminen
 • Kumppanien ja toimittajien ohjaaminen
 • Kokonaisarkkitehtuurin tai muiden arkkitehtuurin osa-alueiden tuntemus
 • M365-työkalujen tuntemus
 • Organisaation tietoturvan ja -suojan käytäntöjen kehittäminen ja ylläpito

Edellytämme, että uusi IT-päällikkömme sisäistää ja jakaa partion arvot ja päämäärät. Edellytämme valitulta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi arvostamme kokemusta järjestötyöstä tai ymmärrystä järjestötoiminnan dynamiikasta.

Partion toimihenkilöorganisaatiossa on matala hierarkia ja ihmiset tekevät työtä korkean ammatillisen osaamisen lisäksi vahvasti arvopohjaisesti ja intohimolla. Organisaatiomme on tottunut valmentavaan ja osallistavaan johtamiskulttuuriin, minkä vuoksi IT-päälliköltä odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja ja ihmisläheistä otetta samalla, kun hän kantaa vastuun yhteisten tavoitteiden edistämisestä.

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan syksyllä 2024. Pääasiallinen toimipiste on Partioasema Helsingin Töölössä, mutta teemme myös joustavasti etätöitä. IT-päällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia.

Tarjoamme monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä sijoittuu partion palkkausjärjestelmän mukaiseen vaativuusryhmään V. Tehtävän peruspalkka on 3 774 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi valitulle henkilölle voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 12.6.2024. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pyritään järjestämään maanantaina 17.6.2024 ja tiistaina 18.6.2024.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja antaa Suomen Partiolaisten talousjohtaja Pia Schildt, puh. 040 825 2924 (pe 31.5. 14.00-15.00, ke 5.6. 13.30-14.30, pe 7.6. 9.00-10.00 ja ma 10.6. 13.00-14.00) tai pia.schildt@partio.fi. Voit myös olla yhteydessä toiminnanjohtaja Kati Palsaseen, kati.palsanen@partio.fi.


TET-harjoittelu partiossa

Tervetuloa TET-harjoitteluun Partioasemalle! Otamme mielellämme reippaita harjoittelijoita tutustumaan työelämään, tukemaan Partioaseman arjessa ja auttamaan partiotapahtumien järjestämisessä.

TET-harjoittelun aikana pääset osallistumaan monipuolisesti partion jäsenpalvelun tukitehtäviin sekä auttamaan Partioaseman arjessa. Harjoitteluun kuuluu monipuolisia avustavia toimistotehtäviä. TET-jakson aikana pääset myös osallistumaan vaihtelevasti tapahtumien ja tilaisuuksien valmisteluihin ja järjestelyihin. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Voimme tarjota yhden TET-harjoittelupaikan kerran kevätlukukaudessa ja kerran syyslukukaudessa. TET-harjoittelun kesto Partioasemalla on yksi viikko.

Hae TET-paikkaa Suomen Partiolaisilta lähettämällä lyhyt hakemus sähköpostitse osoitteeseen venla.monter@partio.fi. Kerrothan hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut suorittamaan TET-harjoittelun Suomen Partiolaisilla ja milloin suorittaisit TET-harjoittelun. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, tarkistathan siis säännöllisesti oman sähköpostisi.

Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.

Partiotyöntajajat

Partiotyössä noudatetaan Palvelutyönantajien työnantajat Palta ry:n (Palta) ja Ammattiliitto Jyty ry:n Yleissopimusta sekä Partiotyönantajien ja Jytyn erillispöytäkirjaa. Palta ja Jyty ovat solmineet partiotoimintaa koskevan yleissitovan työehtosopimuksen. Tätä työehtosopimusta noudatetaan kaikissa partiotoimintaan liittyvissä työsuhteissa. Sopimusta sovelletaan Partiotyönantajat – Scoutarbetsgivarna ry:n ja sen jäsenjärjestöjen (Suomen Partiolaiset ja partiopiirit) palveluksessa oleviin toimihenkilöihin. Työehtosopimuksessa on sovittu mm. palkkausjärjestelmästä, työajoista ja työaikakorvauksista. Muilta osin sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Yleissopimusta. Lue lisää Jytyn verkkosivuilta.

Partiotyönantajat -Scoutarbetsgivarna ry on osallistunut palkkausjärjestelmän kehittämistä koskevan työryhmän toimintaan. Työryhmä työskenteli vuoden 2023 ajan, ja neuvotteli partion palkkausjärjestelmän kehittämisestä. Uusi palkkausjärjestelmä on hyväksytty liittojen hallinnoissa 8.11.2023 (Palta) ja 23.11.2023 (Jyty). Tutustu partion palkkausjärjestelmään täällä (alkaen sivulta 46).