Avoimet työpaikat

Lisätty:

 

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.

Meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työskentelytilamme Helsingissä ja Tampereella ovat esteettömiä. 

Avoimet työpaikkamme julkaistaan tällä sivulla.

 


Haemme Suomen Partiolaisten valtakunnalliseen tiimiin viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ kohdistuu etupäässä Uudenmaan, Pohjanmaan ja Lapin alueen partiopiirien viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen. Lisäksi työhön kuuluu tiimin valtakunnallisia tehtäviä.

Meillä pääset mukaan energiseen partioyhteisöön sekä tekemään monipuolisia ja vaihtelevia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Työnkuvaan sisältyy esimerkiksi sisällöntuotantoa eri kanaviin, verkkosivujen ylläpitoa, uutiskirjeiden koostamista, toimitustyötä sekä alueen tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden viestintää. Toimit tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja markkinoinnin vapaaehtoisten kanssa. Kirjoittaminen, kuvaaminen, some, tapahtumajärjestelyt ja alueellinen näkyminen ovat sinulle mieleisiä ja jo tuttuja osa-alueita. Työhön sisältyy myös joitakin valtakunnallisia partion viestintä- ja markkinointitehtäviä esimerkiksi markkinointikampanjoiden tai verkkosivujen parissa.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että olet innokas oppimaan uutta ja otat nopeasti haltuun uusia asioita. Uskallat tarttua epäröimättä puhelimeen ja pistät asiat järjestymään. Toimit itsenäisesti, mutta samalla vahvasti osana tiimiä.

Odotamme:

 • Alan opintoja ja/tai muuta aiempaa kokemusta ja osaamista viestinnästä
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuden ymmärrystä ja kanavien tuntemusta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

  Arvostamme:
 • Partion ja järjestömaailman tuntemusta
 • Kokemusta digitaalisista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista, esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmästä sekä uutiskirje- ja sosiaalisen median työkaluista

Meillä pääset:

 • Toteuttamaan Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön viestintää ja markkinointia
 • Hyödyntämään ja kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi
 • Tekemään monipuolisia töitä mukavassa työyhteisössä, jossa on joustavat työajat sekä kilpailukykyiset edut.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Lähtökohtaisesti tehtävässä pääasiallinen työpiste on Helsingin Töölössä, mutta asiasta voidaan sopia myös muulla tavalla. Teemme myös joustavasti etätöitä.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta 2.10. mennessä. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, 045 625 2045 tai anna.koroma-mikkola@partio.fi. Lisätietoa partiosta: www.partio.fi

Tietosuoja rekrytoinnissa

Suomen Partiolaisten avoinna oleviin työtehtäviin haetaan rekrytointilomakkeella. Työnhakijoiden ja työntekijöiden henkilö- ja työsuhdetiedot käsitellään pääsääntöisesti digitaalisesti Sympa-palvelussa. Perehdy henkilöstön henkilö- ja työsuhdetietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen, jonka mukaan toimitaan myös rekrytointiprosessissa. Kaikki tietosuojaa koskevat dokumentit ja ohjeet on julkaistu osoitteessa www.partio.fi/tietosuoja.

Partiotyöntajajat

Partiotyössä noudatetaan Palvelutyönantajien (Palta) ja ammattiliitto Jytyn Yleissopimusta sekä Partiotyönantajien ja Jytyn erillispöytäkirjaa. Palta ja Jyty ovat solmineet partiotoimintaa koskevan yleissitovan työehtosopimuksen. Tätä työehtosopimusta noudatetaan kaikissa partiotoimintaan liittyvissä työsuhteissa. Sopimusta sovelletaan Partiotyönantajat ry:n ja sen jäsenjärjestöjen (Suomen Partiolaiset ja partiopiirit) palveluksessa oleviin toimihenkilöihin. Työehtosopimuksessa on sovittu mm. palkkausjärjestelmästä, työajoista ja työaikakorvauksista. Muilta osin sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Yleissopimusta. Lue lisää Jytyn verkkosivuilta.